Keystone logo
Ambis University

Ambis University

Ambis University

Bevezetés

Mi vagyunk a legnagyobb magánfőiskola a Cseh Köztársaságban, több mint 7000 hallgatóval 2 helyen, Prága és Brno városában.

A legelső magánfőiskolai intézményként 2001-ben alapítottunk azóta több mint 20 000 diákot készítettünk fel a vállalati és állami szektorban való karrierre.

A következő egyetemi (alapképzés - Bc.) És posztgraduális (magister - Mgr.) Programokat kínáljuk a Cseh Köztársaság Oktatási Minisztériumának akkreditációja alatt.

  • Üzleti menedzsment (cseh nyelven)
  • Biztonságkezelés (cseh nyelven)
  • Regionális fejlesztés (cseh nyelven)
  • Üzleti gazdaság és menedzsment (angol nyelven)

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

DSC02634

A Cognos AG része

A Cognos AG az egyik legnagyobb magán- és független oktatási társaság Németországban, amely műszaki iskolákat, főiskolákat és továbbképző intézményeket működtet Németországban, a Cseh Köztársaságban, Luxemburgban és más országokban. Jelenleg az AG 15 vállalatból áll.

Legyen globális üzleti vezető

Kombinálja a 21. századra szabott üzleti oktatást Prágában, amely a nemzetközi hallgatók egyik legfontosabb úti célja.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

AMBIS BUDOVA-14

Nyerjen alapos üzleti ismereteket

Az Ambis University túlmutatunk a tankönyvekkel kapcsolatos információk elsajátításán. Minden előadónk rengeteg gyakorlati tapasztalatból tanít és fontos pozíciókat töltött be saját területén. Amellett, hogy kis tantermi környezeteinkben tanulunk, meglátogatja a valódi vállalatokat, és megismerheti, hogyan alkalmazzák az elméletet a gyakorlatban.

Valós oktatás Prágában

A megfizethetőség, a magas színvonalú egyetemek és a gazdag társadalmi élet miatt a fővárost a nemzetközi hallgatók egyik legfontosabb úti céljának tartják.

Az elmúlt években Prága Európa egyik legfontosabb üzleti központjává nőtte ki magát. Csehország Európa egyik leggyorsabban növekvő gazdaságaként vonzza a világ vezető vállalatait.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

campus

Helyszínek

  • Prague

    Lindnerova 575/1, 180 00 Praha 8-Libeň Czech Republic, , Prague

    Kérdések