Keystone logo
Albion College Oktatás, elemi és középiskolai/K-12 koncentráció
Albion College

Oktatás, elemi és középiskolai/K-12 koncentráció

Albion, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53 090 *

Az egyetemen

* nemzetközi diákok

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Fejleszteni kell a készségeket, ismereteket és hajlandóságot az elemi, középfokú és középiskolai szintű tanításhoz. Legyen a változás előmozdítója az oktatási reformban, mind az osztályteremben, mind a közpolitikai arénában.

Miért érdemes oktatást tanulni az Albionban?

Országosan elismert oktatási programunk felkészíti Önt arra, hogy hatékony oktató legyen, és az oktatási egyenlőség és hozzáférés szószólója legyen. Egy olyan területen végez majd szakot, amely iránt szenvedélyes, miközben készségeket fejleszt a hatékony tanításhoz szükséges négy alapelemünkben – a megfigyelés, a kutatás, a reflexió és a kreativitás. Mindezt egy helyi iskolában szerzett gyakorlati klinikai tapasztalattal, megfigyeléssel és gyakorlattal való tanulással fogja alkalmazni.

Programunkat azoknak a diákoknak terveztük, akik az Egyesült Államok állami iskoláiban kívánnak oklevelet szerezni, valamint azoknak, akik az állami iskolarendszeren kívül és külföldön szeretnének tanítani. Az Albion oktatási programját a michigani oktatási minisztérium hagyta jóvá, és a Tanárképzési Akkreditációs Tanács (TEAC) minőségi elvei alapján 2016 novemberében az Oktatói Felkészítő Akkreditációs Tanácsa (CAEP) akkreditálta.

Belépők

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok