Keystone logo
Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

Bevezetés

67273_guitar-756326_640.jpg

Ról ről

Az AMS online úttörő formális felsőfokú zenei képesítések, amelyeket teljes egészében online biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy jelentkezhet nálunk tanulni anélkül, hogy a földrajzi elhelyezkedés korlátai visszatartanák, annak ellenére, hogy a műveletet az Egyesült Királyságból irányítják.

 • Azt gondolhatná, hogy a tanulási tapasztalata csorbát szenvedhet, ha nem jár hagyományos főiskolára, de ez korántsem így van.
 • Az AMS Online-ban tanuló összes diák élvezi a személyes oktatást videohíváson keresztül.
 • Ez egy az egyben elrendezés.
 • Az oktatód, a mentorod vagy a felügyelőd szó szerint kizárólag Önre összpontosít minden héten a kapcsolattartási idő alatt.
 • Ha ehhez hozzáadja azt a rugalmasságot, hogy akkor tanulhat, amikor csak akar, és ahol akar, akkor valóban rugalmas, kezelhető platformja lesz annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki az alapképzésből , BA (Hons) feltöltésből vagy MMus tanfolyamból. .
 • Teljes mértékben a Nyugat-Londoni Egyetem által hitelesített.
67274_drums-2599508_640.jpg

Az AMS öregdiákjai már sikeresen dolgoznak az Egyesült Királyságban és a globális zeneiparban, nevezetes öregdiákok:

Tristan Evans a vámpírokból

Tristan Evans – A Virgin EMI dobosa szerződtette a The Vamps együttest. Számos daluk producere is. Saját lemezkiadót indítottak, és stadionokban játszottak szerte a világon.

Laurence Jones az év bluesművésze

Laurence Jones – Dalszerző, gitáros és énekes, 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban az év fiatal bluesművésze díjat elnyerte. Támogatta Van Morrisont, James Bayt, Jools Hollandot és Buddy Guyt.

Josh Kumra

Josh Kumra – A Sony RCA-val szerződött, a Wretch 32-vel közösen írta az első számú kislemezt, a „Don't Go”-t. Továbbra is kiadja albumát, olyanokkal együttműködve, mint a Naughty Boy és Emeli Sandé.

Eddy Thrower dob a Lower than Atlantic-hoz

Eddy Thrower – Dobos a Lower Than Atlantisban, 6 brit turnét adott el, valamint 2 Top 40 albuma van. Olyan játékokban szerepelnek zenéjük, mint a Tony Hawk és a Guitar Hero.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Edinburgh

  1 Grassmarket Edinburgh EH1 2HY, , Edinburgh

  • Exeter

   8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB, , Exeter

   • Gateshead

    191 High St Gateshead NE8 1AS, , Gateshead

    • Glasgow

     22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD, , Glasgow

     Kérdések