Vietnam National University, Hanoi - International School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ország vezető egyeteme

A Hanoi Vietnami Nemzeti Egyetem (VNU) az első modern egyetem, amelyet valaha létrehoztak az országban, és a vietnami két nemzeti egyetem egyike. Először az Indokínai Egyetemen alapították 1906-ban. A VNU a fejlődés különböző szakaszaion ment keresztül, hogy Vietnam legnagyobb átfogó felsőoktatási és kutatási központjává váljon. A VNU évente több mint 5000 főiskolai hallgatót, 2400 mesterképzést és 200 doktorot állít elő, akik több mint 110 alapképzésen, 121 mesterképzésen és 112 doktori programnál végeznek természettudományokat, technológiát, közgazdaságtanot, társadalomtudományokat és humán tudományokat, oktatást és külföldi tanulmányokat stb.

A miniszterelnök által kihirdetett külön rendelet szerint a Hanoi Vietnami Nemzeti Egyetem különleges pozíciót tölt be a vietnami felsőoktatási rendszerben, mivel nagy függetlenséget élvez a szervezetben.

124329_Rankings.jpg

Nemzetközi központ a VNU keretében hallgatók és tudósok számára

A 2002. júliusában alapított, a Hanoi Vietnami Nemzeti Egyetem Nemzetközi Iskola (VNU-IS) az első olyan felsőoktatási intézmények, amelyek közös nemzetközi képzési programokat kínálnak.

Alapítása óta a VNU-IS figyelemre méltó fejlődést mutatott mind a képzés terjedelmében, mind a minőségében. Az iskola jelenleg 8 teljes munkaidős alapképzésű programot (köztük 5 programot a VNU által odaítélt fokozattal és 3 programot külföldi egyetemek által odaítélt fokozattal) és 5 közös, angol nyelven folytatott nemzetközi diplomás programot szervez.

A VNU-IS akadémiai programjait arra tervezték, hogy a hallgatók teljes potenciálját elérjék, és így sikeresek legyenek a való világban. Világszerte több mint 40 egyetemmel való partnerséggel a VNU-IS nagy tapasztalatokkal rendelkezik nemzetközi vendégprofesszorok és külföldi hallgatók fogadásáról Európából, Amerikából, Afrikából és Ázsiából, valamint egy nemzetközi környezet felépítésében. Professzorok és hallgatók közössége gazdag kultúrákból áll. Ez a sokféleség növeli életképességét és mélységét, friss megértését és széles perspektíváját környezetünkbe. A közepes méretű osztályok a VNUIS-ban is biztosítják a barátságos légkört és a személyes támogatást a hallgatók számára.

students, adult, asiasasint / Pixabay

Miért válassza a VNU - IS lehetőséget?

Kiváló minőségű oktatás

A VNU - IS-nál arra törekszünk, hogy a hallgatók számára a lehető legátfogóbb oktatási és gyakorlati tapasztalatokat biztosítsuk képességeik és készségeik szélesítéséhez. Ezenkívül a VNU-IS vállalja, hogy lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy felfedezzék és bizonyítsák magukat az akadémiai kutatás területén, szakértői felügyelők támogatásával, akik bemutatják a megközelítés és fejlesztés legjobb módszertanát annak érdekében, hogy tudományos szempontból elvégezzék a legkülönfélébb és legmeghatározóbb tanulmányokat.

Kiváló támogatási szolgáltatások a nemzetközi hallgatók számára

A VNU-IS mindig igyekszik biztosítani, hogy a nemzetközi hallgatók a lehető legjobb tanulási tapasztalatokkal rendelkezzenek. A nemzetközi hallgatók számára elérhető szolgáltatások között szerepel a vízumkérelmezés, a szállás elrendezése, valamint az útmutatások az egész új környezethez való alkalmazkodáshoz. Ezenkívül pszichológiai tanácsadási szolgáltatások, karrier-orientáció, puha készségek fejlesztése, nemzetközi csereprogramok és tevékenységek sokfélesége vár rád!

Széles körű óvodai tevékenységek és barátságos környezet

A VNU-IS programban folytathatja saját személyes érdekeit, egész életen át barátságot tehet és élvezheti az egyetemi élet izgalmát egy ilyen gyorsan mozgó ezer éves városban, ahol az ősi és a modern Vietnam találkozik. A VNU-IS-nek jelenleg 10 különféle hallgatói klubja van, így szabadon csatlakozhat a legmegfelelőbbhez, miközben az angol nyelvű környezet segít otthon érezni magát.

125583_image001.png

Helyszínek

Hanoi

Address
C & E Building,
Hacinco Student village,
no.79 Nguy Nhu Kon Tum street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
G7 & G8 Building,
144 Xuan Thuy street

100000 Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
Kieu Mai street,
Phuc Dien Ward

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket