Ho Chi Minh City Open University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ho Chi Minh City Open University egy felsőoktatási intézmény, amely különféle programokat kínál, a helyszíni oktatástól a távoktatásig és a műholdas tudományos központokban történő tanulásig; célja a társadalom különféle tanulási igényeinek kielégítése, és hozzájárul az ország emberi erőforrásainak gazdagításához.

Ho Chi Minh City Open University 1993. július 26-án alapították, a miniszterelnök által aláírt 389 / Ttg határozat értelmében a Ho Si Minh-város Nyílt Oktatási Intézet alapításáról, amelyet 1990. június 15-én hoztak létre a 451 / Az oktatási és képzési miniszter által aláírt Ttg. Ho Chi Minh City Open University az első intézmény, amely nyílt képzést kínál a kommunista párt és a kormány iránymutatásainak megvalósításához az oktatás szocializálása és a képzési típusok szaporítása terén.

Jelenleg több mint 32 000 hallgató jelentkezik nappali, éjszakai és távoktatási tanfolyamokra a Ho Chi Minh City Open University . Eddig az egyetem körülbelül 31 000 főiskolai és több mint 1000 mesterképzést adott ki.

Helyszínek

Ho Si Minh Város

Address
35-37 Ho Hao Hon Street, District 1
Ho Si Minh Város, Ho Si Minh Város, Vietnam

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket