Ho Chi Minh City University of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ho Chi Minh City University of Technology - Vietnam Nemzeti Egyetem ( HCMUT - Bach Khoa ), 1957-ben alakult, egy állami tulajdonú és átfogó egyetem Vietnamban.

Az egyetem az akadémia vezető tudományos központja, a tudományos kutatás és a technológia átadása Vietnamnak.

A QS ranglistán a 400 egyetem Ázsia legmagasabb rangsorában a 142 helyen állunk, ami 5 az előző évhez képest magasabb, ami azt jelenti, hogy a HCMUT - Bach Khoa az Ázsiában található Top 150 Egyetem közé tartozik .

Ho Chi Minh City University of Technology az első és egyetlen vietnami egyetem a HCERES (Európa)

A program akkreditációjára a HCMUT - Bach Khoa az első olyan egyetem Vietnamban , amely az ABET (Amerikai Egyesült Államok Műszaki és Technológiai Tanúsítványok Akkreditációs Tanácsa) két nagyméretű egyetemre jutott : Számítástechnika és Számítástechnika . Az AUN-QA (Minőségbiztosítás az ASEAN Egyetemi Hálózati Tanúsítványban) 9 főmérnöki diplomát szerzett : Telekommunikációs Mérnöki, Gépészmérnöki, Vegyészmérnöki, Építőmérnöki, Gyártástechnikai, Ipari és Mérnöki Mérnöki, Automatikus Mérnöki és Elektromos-Elektronikai Mérnöki.

A sarok a HCMUT - Bach Khoa belvárosi campusán

A TANULÁSI PROGRAMOK TERÜLETEI

Ho Chi Minh City University of Technology (Bach Khoa) egyetemi szintű és doktori szintű tanulmányi programokat végez különböző nagyméretű szakokon: kőolajipari mérnöki, vegyészmérnöki, ipari menedzsment, informatika, mechanikai és mechatronikai mérnöki, villamos és elektronikai mérnöki, építőmérnöki, közlekedési Mérnöki, környezettechnikai és menedzsment, stb.

A nemzetközi diákok számára a Bach Khoa bachelor diplomát kínál

VILÁGSZERKEZETEK

A Bach Khoa együttműködik a rangos egyetemekkel a világon, mint például a Queensland Egyetem (Ausztrália), a University of Adelaide (Ausztrália), a University of Technology Sydney (Ausztrália), a Macquarie Egyetem (Ausztrália), a Griffith University (Ausztrália) , Az Illinois Illinois Egyetem, a Springfield (Amerikai Egyesült Államok) Egyetem, az Amerikai Amerikai Egyetem (USA), a Rutgers Egyetem (USA), a Nagaoka Műszaki Egyetem (Japán), a Kanazawa Egyetem (Japán) stb.

Így a diákoknak lehetőségük van arra, hogy partnereink egyetemei számára átadják a partneregyetemek által odaítélt Bachelor-fokozatot; valamint akadémiai vagy kulturális programok cseréjét legfeljebb 02 félévben.

Üdvözöljük a HCMUT-BACH KHOA-n!

A HCMUT - Bach Khoa Campus főterme (H6 épület) Ho Chi Minh város külvárosában (Campus 2)

HCMUT Bach Khoa hálóterem éjjel

Regionális standard komplex stadion a Campus 2-ben.
Elérhetőségeit:
E-mail: admission@oisp.edu.vn
WhatsApp száma: 84 8 9916 9961
Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Helyszínek

Ho Si Minh Város

Bach Khoa University (BKU)

Address
Ho Chi Minh City University of Technology
268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10

Ho Si Minh Város, Ho Si Minh Város, Vietnam
Telefonszám
+84 8 7300 4183