Üzleti Iskolák Uruguayban

A Legjobb Intézmények Uruguayban 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Uruguay. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Uruguay itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Uruguay és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Uruguay, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Uruguay közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Uruguay

Universidad de Montevideo

Alapképzés Uruguay Montevideo

Miért válassza MU? TERVEK elméleti és gyakorlati A versenyek alkotják a kötelező tantárgyak képviselő bevezető szintű a különböző tudományágak és választani vagy választani, hogy testre a tudományos profilt. tanácsadás A tanárok, akik elkísérik pályafutása során, és tanácsot ad generáló saját projekteket. OSZTÁLY gyakorlatok és a karrier Közeledünk a munka világába elhelyezkedés, állásbörzék, workshopok és egyezmények. KIS Csoportos órák Fokozza a párbeszéd és az ismeretek és gon… [+] dolatok közötti diákok és a tanárok. NAGYFOKÚ graduális és FOGLALKOZÁS KIVÁLÓ Hogy üdvözölje a fiatal, jó tanulmányi szint és miután végzett gyakorlat, hogy jobb lehetőséget, hogy belépjen a munkaerőpiacra. Humanista és interdiszciplináris oktatás Tisztában vagyunk azzal, hogy a valóság folyamatosan változik, és ezért ad az interdiszciplináris és humanista oktatás, amely olyan széles és mély látás a társadalom és a világ alkalmazkodni a mozgásukat. NYELVEK UM is lehet tanulni angolul és portugálul különböző szinteken. Mode-tól műhelyek vagy rövid szemináriumokat és kurzusokat féléves vagy éves. egyetemi élet Hogy kiegészítse a képzés kínálunk különböző tevékenységek, mint a sport (foci, futsal, kosárlabda, kézilabda, jégkorong, kültéri medence és gépterem, klub kalandos), az önkéntes vagy Lelkészség. MULTIKULTURÁLIS egyetemi környezetben UM akkor convivís külföldi diákok, a kultúrák és nyelvek, amely nemzetközi környezetet teremt, amely gazdagítja a karrier és a látásmód a világot. CSEREPROGRAMOK Megállapodások a legjobb külföldi egyetemeken, amelyek lehetővé teszik kellemesebbé képzési anyagok tanulmányozása graduális és / vagy posztgraduális tanulmányok külföldön. [-]