European University (Evropejs'kij Universitet)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az magántulajdonban lévő ukrajnai felsőoktatási intézmények között az Európai Egyetem az első és leghíresebb. Az Európai Egyetem egy modern, multidiszciplináris felsőoktatási intézmény, amely teljes logisztikai támogatást nyújt a tanárok és hallgatók oktatási folyamatához és tudományos tevékenységéhez. Korszerű számítógépes könyvtárat kínál a hallgatóknak, kiadások, tornateremek és szabadidős létesítmények 1.000.000 példányával.

Az Európai Egyetem Ukrajna egyik legnagyobb magán oktatási intézménye, több mint 10 000 hallgatóval iratkoztak be, köztük 20 országból érkeztek külföldiek. Ukrajnában ez az egyetlen felsőoktatási intézmény, amelyben létrejön az óvodától az egyetemig tartó folyamatos oktatás rendszere. Az egyetemi diplomások magas szintű pozíciókat töltenek be számos ígéretes vállalkozásnál, cégnél és szervezetnél Ukrajnában és külföldön egyaránt.

Az egyetem junior szakembereket, alapszakokat, szakembereket és mestereket képez. Az egyetem szakemberek átképzését és a képesítés szintjének emelését is végzi. Az Európai Egyetem 38 külföldi felsőoktatási intézménnyel működik együtt.

Helyszínek

Kijev

Address
Akademika Vernads'koho Blvd, 16-B, Kyiv, 02000
02000 Kijev, Kijev városában, Ukrajna

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: