Xavier University College of Professional Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Xavier Egyetem Szakmai Tudományok Főiskolája intellektuálisan, erkölcsileg és lelkileg felkészíti az egyetemi hallgatókat és a posztgraduális hallgatókat az oktatás, az egészségügy és a társadalomtudomány karrierjére és szolgálati szakmaira. A CPS felhívja a hallgatókat, hogy törekedjenek az akadémiai kiválóságra és az egész életen át tartó tanulásra az együttműködés és a közösségi partnerség előmozdításával, valamint a kutatás, az ösztöndíj és az innováció bevonásával.

Minden CPS egyetemi és posztgraduális program

Oktatás

Oktatási Iskolánk az oktatók, tudósok és tanulók élénk közössége, amely elősegíti régiónkban és azon túl az oktatás jövőjét. A kora gyermekkortól és a montessori oktatástól az oktatási vezetésig elkötelezett oktató partnerünk helyi iskolákkal és körzetekkel, hogy társadalmunknak erõs és képzett jövõt biztosítsunk. A Xavier Egyetem hallgatói ígérete átfogja Oktatási Iskolánk ígéretét: „Xavier testőrök vagyunk. Egyedülálló egyének vagyunk, akik Szent Ignác szellemében gyűlünk össze, hogy együtt tanuljunk, együtt szolgáljunk, és együtt sikerül megváltoztatnunk a világot. Tisztességesen, igazságosan és nagylelkűen járunk el. Mindenki egyért, egy mindenkiért."

Társadalomtudományok

Tantestületeink és hallgatóink a fogvatartottakkal dolgoznak, segítenek a hajléktalan családoknak a lakáskeresésben, mentálhigiénés ellátást nyújtanak, javítják a szervezetek munkakörnyezetét, és felkészítik a jövőbeli közösségi vezetőket. Teszik ezt közösségi partnereink és ügynökségeink segítségével. A tanulás a való világban történik, és gyakran nem különböztethető meg a szolgálattól. A Magis mint alapérték - diákjaink többet akarnak elérni - másokért és másokkal.

Egészség

A magas színvonalú, megfizethető és hatékony egészségügyi ellátás egyre nagyobb aggodalomra ad okot társadalmunkban. A jelenlegi kihívások ezen a területen többek között a csecsemőhalandóságot, az opioid járványt, a megfizethető ellátást, a hosszú távú gondozást, az egészségügyi elemzéseket és az egészségpolitikát tartalmazzák. Egészségügyi programjaink felkészítik a jövőbeni gondolkodási vezetőket és közvetlen szolgáltatókat erre az iparágra. Manapság a főiskola hallgatóinak körülbelül fele és a Xavier Egyetem hallgatóinak egynegyede egészségügyi szakokon tanul. Nagy hírnévnek örvendünk az egészségügyi vezetők, ápolók, foglalkozási terapeuták, atlétikai edzők, egészségügyi elemzők és képalkotó szakemberek felkészítésében, és számos új és innovatív programot indítottunk el, hogy megfeleljünk ennek a gyorsan változó iparnak a foglalkoztatási igényeinek. Erős országos hírnevet szereztünk a szakmaközi oktatás és együttműködés terén - ez az egészségügyi szempontok egyik pillére, a Népegészségügy néven ismert. Egészségügyi programjaink teljesítik a Xavier University márkanevű ígéretünket, miszerint tanulni, kiszolgálni és megvalósítani - együtt.

Helyszínek

Cincinnati

Address
Victory Parkway,3800
45207 Cincinnati, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: