Wilson College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wilson College egy bölcsész főiskolai top szigorú tudományos programok és még sok minden más.

A szigorú tudományos program hihetetlen hozzáférést professzorok fémjelzi Wilson College alapítása óta 1869. Egy együttműködő környezetben, 10: 1 diák-kar aránya és a professzorok, akik elkötelezett mentori diákok, mind a ki az osztályteremben létrehozni egy oktatási tapasztalat, amely középpontjában az egyes tanulók.

Wilson csatlakozik karrier-orientált programok széles körű bölcsészettudományi oktatás, amely azt tanítja a diákokat, hogy kritikusan gondolkodni és kommunikálni a bizalom alapvető készségek a karrier siker. Ez a megközelítés nyilvánvaló minden Wilson szakok-graduális, posztgraduális és felnőtt mértékben.

Gyökerezik több mint 140 éve egy előrelátó hagyomány, a testület mindig is vezető. Egy úttörő lakossági program egyedülálló szülők és a létesítmény a Center for Sustainable Living 20 évvel ezelőtt, hogy kezdeményez USDA hitelesített-biofarm, hogy az élen a megfizethetőség a felsőoktatás első-of-a-fajta hallgatói tartozás visszavásárlási program, Wilson továbbra is a divatdiktátor.

Student tapasztalatok belül és az osztálytermen kívül befolyásolja a Wilson Honor elv, amely elősegíti a tulajdonságok a személyes felelősség és a tisztesség. College egy átalakító idő és Wilson elkötelezett az oktatás egész diák: elme, a test és a lélek.

A Campus

Található Chambersburg, Pennsylvania, Wilson College campus kegyes pázsit, idős fák, lankás dombok. A gyönyörű 300 hektáros campus az Országos Képzési Jegyzék a történelmi helyek, mint a történelmi negyed és a Conococheague Creek fut át ​​rajta.

Hat épületek szolgálnak tanuló ház és van néhány lehetőség az atlétika és a lovas versenyek, köztük három sportpályák (gyeplabda, foci és softball), teniszpálya, tornaterem és külön gyakorlati létesítmény tornához. Egy fitneszközpont kapott helyet Lenfest Commons együtt táncstúdió. A hallgatók férhetnek hozzá a közeli uszoda. A Penn terem Equestrian Center három, 24 istálló takarnak; két fedett arénák és szabadtéri aréna; sífutó ugrás során, és kapcsolja ki-mezőket. A testület azt is biztosítja a teljes lovak elősegített gyógyászati ​​létesítmények és berendezések.

Ezen túlmenően, Wilson College biofarm-szívében, a Fulton Központ Fenntartható Nappali, amely lehetővé teszi a széles körű lehetőségeket megismerni megközelíteni a fenntartható élet. 2009 januárjában, a College megnyitotta az új $ 25.000.000 Harry R. Brooks Complex for Science, matematika és a technológia, az első arany LEED-tanúsítvánnyal épület a területen.

A Harry R. Brooks Komplex természettudományi, matematikai és technológiai

A state-of-the-art tantermi, laboratóriumi és kutatási terek, a Harry R. Brooks Komplex természettudományi, matematikai és technológiai jelent jövőképét a bölcsész és a tudomány Wilson College. Természetes fénnyel elárasztott, és tele van élenjáró technológia és berendezések, viszont az épület terek, amelyek fokozzák a tanítás és a tanulás, és a gyakorlatban a tudomány az egyetemi szintű. Az épület átalakította az egyetemen, és megváltoztatja az életét a diákok és a tanárok. Meghívjuk Önt, hogy többet tudjon meg a következő oldalakon, vagy látogasson el a campus és tegyen egy sétát. Elképzelni a jövőben a tudomány Wilson College és csatlakozz hozzánk ebben a fontos oktatási missziót.

Küldetés és értékek Wilson College egy független bölcsészettudományi intézmény 1869-ben alapított. Wilson elkötelezett készül a nők és a férfiak számára a sikeres karrier a graduális, posztgraduális és felnőtt képzési programok. Vezetett a becsület elve és megkülönböztetni elkötelezettség átalakító hallgató növekedés, Wilson College előkészíti a diplomások számára teljes életet és szakmák, etikai vezetés és humánus gazdálkodást közösségeink és a világot.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Diplomát Grafikai Tervezés

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A grafikai tervezés program Wilson kiegyensúlyozza művészeti tanulmányi és készségfejlesztés a hagyományos bölcsészettudományi oktatás. Ez az egyensúly készül diplomások, hogy kritikusan gondolkodó és kreatív probléma-megoldó, míg a fejlődő készségek kialakítása és gyakorlat szükséges szakmai siker. Meg fog működni olyan területeken, mint a képalkotás, grafikus ábrázolás, az identitás, a tipográfia, a web design és a két- és háromdimenziós tervezés és így tovább. [+]

A grafikai tervezés program Wilson kiegyensúlyozza művészeti tanulmányi és készségfejlesztés a hagyományos bölcsészettudományi oktatás. Ez az egyensúly készül diplomások, hogy kritikusan gondolkodó és kreatív probléma-megoldó, míg a fejlődő készségek kialakítása és gyakorlat szükséges szakmai siker. Meg fog működni olyan területeken, mint a képalkotás, grafikus ábrázolás, az identitás, a tipográfia, a web design és a két- és háromdimenziós tervezés és így tovább.

A diákok közül választhat koncentráció a grafikai vagy grafikus média. A grafika pálya hangsúlyozza vizuális tartalmak fejlesztése, összetétele és létrehozása, és alkalmas arra, hogy képzőművészeti hallgatók, akik szeretnék folytatni a gyakorlatot, grafikai tervezés elsődleges szakma. A grafikus médiakoncentrációra-célja, hogy a hallgatók a képzés vizuális kommunikációs magában tanfolyamok, mint az írás és a digitális média design osztályok, a diákok szélesebb bázisára készségek munka kommunikációs és marketing vonatkozású szakmák.... [-]


Bachelor Diplomát Kommunikáció

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

Wilson College fő Kommunikáció egyenlegek a kritikus gondolkodás, médiaelmélet, írás- és használható mind a hagyományos média piacokat és a mai feltörekvő digitális média formák. A hallgatók tanulmányozzák alapjait kommunikációs tanulás-azaz újságírói írás, jogi kérdéseket vet fel, és a média elmélet és használni, hogy a tanulás a média hagyományos formáinak, valamint az online és a digitális média. A folyamat során, a diákok létre tartalmat a nyomtatott és digitális kiadványok és megtanulják az alapokat a marketing média és értékesítési reklám. [+]

Üdvözöljük a Wilson College Hírközlési Minisztérium! Ezen a weboldalon meg lehet tanulni mindent a kommunikációs nagyobb és kisebb Wilson College, a mi jelenlegi kar, és a különböző szervezetek és tevékenységek által szponzorált osztály.

Wilson College fő Kommunikáció egyenlegek a kritikus gondolkodás, médiaelmélet, írás- és használható mind a hagyományos média piacokat és a mai feltörekvő digitális média formák. A hallgatók tanulmányozzák alapjait kommunikációs tanulás-azaz újságírói írás, jogi kérdéseket vet fel, és a média elmélet és használni, hogy a tanulás a média hagyományos formáinak, valamint az online és a digitális média. A folyamat során, a diákok létre tartalmat a nyomtatott és digitális kiadványok és megtanulják az alapokat a marketing média és értékesítési reklám. Diákok, akik diplomával Wilson diplomát Kommunikáció lesz egy sor piacképes ismeretek, beleértve a tanulási AP stílus, tervezése nyomtatott és online média keretek, ravaszkodó public relations és reklám a különböző ipari célokra, és a mastering a legkülönbözőbb műszaki és szoftver ismeretek felhasználása a hagyományos és elektronikus médiában. A diákok kapnak további készségek számítógépes programozás, grafika és weboldal design, a fényképezés, és a marketing, melyek pozícionálja a Wilson végzős siker mind a munkaerő és a doktori iskolában. Szakmai zajlanak a helyi média piacokat és tartalmazzák expozíció a hagyományos és az online média formái. A befejezése a szak hallgatói kész lesz kezelni a folyamatosan fejlődő új és a digitális média, és még mindig megérteni az alapjait a hagyományos média formák és stílusok.... [-]


Bachelor Diplomát Történelem és Politológia

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

Történelem és politológiai egy interdiszciplináris, bölcsész szakon. Az interdiszciplináris hangsúlyt mélyül megértése a természet és a humán intézmények és viselkedés. Különösen a diákok kapnak egy történelmi perspektíva, amely elengedhetetlen egy átfogó megértése a kortárs társadalmi és politikai kérdések. Tanfolyamok a nagy is növeli a hallgató figyelmét a rendelkezésre álló stratégia hatékonyan foglalkozzon ezekkel a kérdésekkel. [+]

Történelem és politológiai egy interdiszciplináris, bölcsész szakon. Az interdiszciplináris hangsúlyt mélyül megértése a természet és a humán intézmények és viselkedés. Különösen a diákok kapnak egy történelmi perspektíva, amely elengedhetetlen egy átfogó megértése a kortárs társadalmi és politikai kérdések. Tanfolyamok a nagy is növeli a hallgató figyelmét a rendelkezésre álló stratégia hatékonyan foglalkozzon ezekkel a kérdésekkel.

A program nagy hangsúlyt fektet a készségek fejlesztésére használható különböző foglalkozások, valamint a doktori iskolában. Természetesen a munka hangsúlyozza fejlesztése szóbeli és írásbeli kommunikációs készség és analitikus gondolkodás. Kis létszámú csoportok lehetővé teszik kar tagjait, hogy gyakran innovatív tanítási módszerek, köztük a szimulációk és az együttműködő tanulás.... [-]


BA

Bachelor Of Arts Filozófia

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A diploma filozófia Wilson College felkészítsen a logika, az etika és a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy folytassa a szakmai karrier a jog, a kormányzati, gazdasági, tudományos és így tovább. [+]

Feltárása valóság és a világ, mint tudjuk,

Arisztotelésztõl Kant és mindenhol között, a tudás keresése világunkról, a valóság és az általános emberi tapasztalat ment az évezredek.

A diploma filozófia Wilson College felkészítsen a logika, az etika és a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy folytassa a szakmai karrier a jog, a kormányzati, gazdasági, tudományos és így tovább.

A filozófia a diákok meg fogja vizsgálni olyan kérdéseket, mint hogy hogyan éljen teljes életet, az állatok jogai és a természet, és a határok az emberi szabadság és a tudás. Könnyen párosul elsődleges fő más területen, mint a vallási tanulmányok, a szociológia, az irodalom, a filozófia fő biztosít nyitott környezet párbeszéd körülvevő számok és szövegek, amelyek alakították az emberi gondolkodás az időben.... [-]


BSc

Alap- Vagy A Tudomány Globális Tanulmányok

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A Global Studies program az Ön számára a készség, hogy száj- és továbbra is döntő fontosságú, hogy az elért eredményeket minden területen: a képesség, hogy kommunikálni az egész kulturális, faji, illetve a gazdasági és nemi különbség. Ön is szert jártasságot a világ nem angol nyelvű, és a végzős erős nyilvános beszéd és írás. Mint ilyen, a Global Studies interdiszciplináris program, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb megértés előmozdítása érdekében a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk polgáraiként összetett, globalizált és összekapcsolódó világban. [+]

A Global Studies program az Ön számára a készség, hogy száj- és továbbra is döntő fontosságú, hogy az elért eredményeket minden területen: a képesség, hogy kommunikálni az egész kulturális, faji, illetve a gazdasági és nemi különbség. Ön is szert jártasságot a világ nem angol nyelvű, és a végzős erős nyilvános beszéd és írás. Mint ilyen, a Global Studies interdiszciplináris program, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb megértés előmozdítása érdekében a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk polgáraiként összetett, globalizált és összekapcsolódó világban.

Bár számos módja van, mehetünk a feltárása a kulturális különbségek és a társadalmi, politikai és gazdasági integráció, Wilson Global Studies program egyedülálló képest mások a régiónkban. Számos regionális intézmény nyújt a hagyományos Nemzetközi Tanulmányok lehetőség, ami gyakran csak a nemzet és az állam viszonyában elemzésén alapuló megközelítés a globális változások. Eközben Global Studies Wilson elsősorban nem csak a nemzetközi kapcsolatok, hanem az összetett formák, amelyeket a globalizáció mozog határain kívül nemzetállam szereplők. Továbbá, mag tanfolyamok és szakterületeiket cím több aspektusára globális kultúrák, és a diákok nagyon felkészült a jövőbeli karrierjük a szolgáltatás-learning / területen lehetőséget, szakmai és tanulmányi külföldön tapasztalatokat.... [-]


Bachelor Of Science In Biológia

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A tananyag a biológia nyújt alapos és intenzív munka során az elméleti és alkalmazott vonatkozásai biológiai tudomány. Aktív részvétel a hallgatók laboratóriumi és terepi kurzusok van szükség, és közvetlen tapasztalatokat az élő szervezetek és a tudományos műszerek központi hangsúly a program. [+]

A tananyag a biológia nyújt alapos és intenzív munka során az elméleti és alkalmazott vonatkozásai biológiai tudomány. Aktív részvétel a hallgatók laboratóriumi és terepi kurzusok van szükség, és közvetlen tapasztalatokat az élő szervezetek és a tudományos műszerek központi hangsúly a program.

A biológia tudománya tanítják a nagyobb összefüggésben a bölcsészettudományi oktatás és mindent megtesz, hogy ösztönözzék az interdiszciplináris kapcsolatok a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok. Tanfolyamok erősen motiválja az írás és beszédkészség és ne csökkenjen a tudomány a felhalmozási ismeretanyag. Szakon arra ösztönzik, hogy folytassa a nyári gyakornoki helyszíni és laboratóriumi beállításokat.... [-]


Bachelor Of Science In Mathematics

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A Matematika és Számítástudomány tanterv hangsúlyozza az elmélet és alkalmazása matematikai és a számítástechnika elveket. Diploma megszerzése matematika keretében egy bölcsész tananyag erősíti a tanuló megértése közötti összefüggésről a tudományok, a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok. [+]

A nagyobb hangsúlyt a tudomány kapcsolatos területeken a pontosabb modellezése valós helyzetekben, hogy szükség van a jól képzett számítógépes szakemberek és matematikusok is növekszik. A Matematika és Számítástudomány tanterv hangsúlyozza az elmélet és alkalmazása matematikai és a számítástechnika elveket. Diploma megszerzése matematika keretében egy bölcsész tananyag erősíti a tanuló megértése közötti összefüggésről a tudományok, a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok.

Néhány gyakori választás Matematika és Számítástudomány diplomások posztgraduális tanulmányok és / vagy kutatás matematika vagy számítástechnika; tanítás; vagy a foglalkoztatás területén az üzleti (biztosításmatematikai tudomány, gazdaság, numerikus analízis, programozás), kormány (statisztikák, cryptology, operációkutatás), és az orvostudomány (optometria, kutatás gyógyszer). Másodlagos tanúsítás Math elérhető. Az egyik fő kínálják, matematika, valamint a kiskorúak mind a matematika és a számítástechnika. A diák érdekel a menedzsment információs rendszerek, az MIS kisebb részeként kínálják a Business tananyag. Azok a diákok, akiknek érdeke elsősorban üzleti jelentős, a koncentráció MIS kínálják a Business és Gazdaságtudományi Egyetem.... [-]


BSc Lovas Tanulmányok

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

Minden diák, akik szeretnének lovagolni értékeljük és osztályozzuk, kezdő, kezdő, középhaladó, haladó, vagy aszerint, hogy azok bizonyított képességeit. A diákok szerint vannak csoportosítva a lovasok hasonló képességek kis csoportokban. Equitation tekinthető testnevelés tevékenység, és mint ilyen, keres egy-másfél természetesen hitel. [+]

Wilson College kínál két koncentrációt a Lovas Tanulmányok fő: Equine Management és Lovas Management.

Lovak Management Koncentráció

A tanuló érdeklődők elsősorban a menedzsment egy pajta választja ki a lovak Management koncentráció. Ez a program irányítja a tanuló érdekeit a mechanika fut egy stabil és kezelése lovak belül istálló, beleértve a gyakorlati stabil gazdálkodás. A lovak Management koncentráció szükséges két üzleti jellegű képzések.

Lovas Management Koncentráció

A diák elsősorban az érdekli, a lovaglás és a tanítás a lovas választja ki a lovas Management koncentráció. A program javítja készségek lovas, és gondoskodik az oktatás középpontjában a tanítás. Amellett, hogy a lovas képzés, mind koncentrációban tartalmazzák tanfolyamok biológia, pszichológia, a testnevelés és állat-egészségügyi orvosi technológia. A Lovas Management koncentráció is megköveteli egy oktatási pszichológia kurzus.... [-]