Wilson College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wilson College egy bölcsész főiskolai top szigorú tudományos programok és még sok minden más.

A szigorú tudományos program hihetetlen hozzáférést professzorok fémjelzi Wilson College alapítása óta 1869. Egy együttműködő környezetben, 10: 1 diák-kar aránya és a professzorok, akik elkötelezett mentori diákok, mind a ki az osztályteremben létrehozni egy oktatási tapasztalat, amely középpontjában az egyes tanulók.

Wilson csatlakozik karrier-orientált programok széles körű bölcsészettudományi oktatás, amely azt tanítja a diákokat, hogy kritikusan gondolkodni és kommunikálni a bizalom alapvető készségek a karrier siker. Ez a megközelítés nyilvánvaló minden Wilson szakok-graduális, posztgraduális és felnőtt mértékben.

Gyökerezik több mint 140 éve egy előrelátó hagyomány, a testület mindig is vezető. Egy úttörő lakossági program egyedülálló szülők és a létesítmény a Center for Sustainable Living 20 évvel ezelőtt, hogy kezdeményez USDA hitelesített-biofarm, hogy az élen a megfizethetőség a felsőoktatás első-of-a-fajta hallgatói tartozás visszavásárlási program, Wilson továbbra is a divatdiktátor.

Student tapasztalatok belül és az osztálytermen kívül befolyásolja a Wilson Honor elv, amely elősegíti a tulajdonságok a személyes felelősség és a tisztesség. College egy átalakító idő és Wilson elkötelezett az oktatás egész diák: elme, a test és a lélek.

A Campus

Található Chambersburg, Pennsylvania, Wilson College campus kegyes pázsit, idős fák, lankás dombok. A gyönyörű 300 hektáros campus az Országos Képzési Jegyzék a történelmi helyek, mint a történelmi negyed és a Conococheague Creek fut át ​​rajta.

Hat épületek szolgálnak tanuló ház és van néhány lehetőség az atlétika és a lovas versenyek, köztük három sportpályák (gyeplabda, foci és softball), teniszpálya, tornaterem és külön gyakorlati létesítmény tornához. Egy fitneszközpont kapott helyet Lenfest Commons együtt táncstúdió. A hallgatók férhetnek hozzá a közeli uszoda. A Penn terem Equestrian Center három, 24 istálló takarnak; két fedett arénák és szabadtéri aréna; sífutó ugrás során, és kapcsolja ki-mezőket. A testület azt is biztosítja a teljes lovak elősegített gyógyászati ​​létesítmények és berendezések.

Ezen túlmenően, Wilson College biofarm-szívében, a Fulton Központ Fenntartható Nappali, amely lehetővé teszi a széles körű lehetőségeket megismerni megközelíteni a fenntartható élet. 2009 januárjában, a College megnyitotta az új $ 25.000.000 Harry R. Brooks Complex for Science, matematika és a technológia, az első arany LEED-tanúsítvánnyal épület a területen.

A Harry R. Brooks Komplex természettudományi, matematikai és technológiai

A state-of-the-art tantermi, laboratóriumi és kutatási terek, a Harry R. Brooks Komplex természettudományi, matematikai és technológiai jelent jövőképét a bölcsész és a tudomány Wilson College. Természetes fénnyel elárasztott, és tele van élenjáró technológia és berendezések, viszont az épület terek, amelyek fokozzák a tanítás és a tanulás, és a gyakorlatban a tudomány az egyetemi szintű. Az épület átalakította az egyetemen, és megváltoztatja az életét a diákok és a tanárok. Meghívjuk Önt, hogy többet tudjon meg a következő oldalakon, vagy látogasson el a campus és tegyen egy sétát. Elképzelni a jövőben a tudomány Wilson College és csatlakozz hozzánk ebben a fontos oktatási missziót.

Küldetés és értékek Wilson College egy független bölcsészettudományi intézmény 1869-ben alapított. Wilson elkötelezett készül a nők és a férfiak számára a sikeres karrier a graduális, posztgraduális és felnőtt képzési programok. Vezetett a becsület elve és megkülönböztetni elkötelezettség átalakító hallgató növekedés, Wilson College előkészíti a diplomások számára teljes életet és szakmák, etikai vezetés és humánus gazdálkodást közösségeink és a világot.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Diplomát Grafikai Tervezés

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A grafikai tervezés program Wilson kiegyensúlyozza művészeti tanulmányi és készségfejlesztés a hagyományos bölcsészettudományi oktatás. Ez az egyensúly készül diplomások, hogy kritikusan gondolkodó és kreatív probléma-megoldó, míg a fejlődő készségek kialakítása és gyakorlat szükséges szakmai siker. Meg fog működni olyan területeken, mint a képalkotás, grafikus ábrázolás, az identitás, a tipográfia, a web design és a két- és háromdimenziós tervezés és így tovább. [+]

A grafikai tervezés program Wilson kiegyensúlyozza művészeti tanulmányi és készségfejlesztés a hagyományos bölcsészettudományi oktatás. Ez az egyensúly készül diplomások, hogy kritikusan gondolkodó és kreatív probléma-megoldó, míg a fejlődő készségek kialakítása és gyakorlat szükséges szakmai siker. Meg fog működni olyan területeken, mint a képalkotás, grafikus ábrázolás, az identitás, a tipográfia, a web design és a két- és háromdimenziós tervezés és így tovább. A diákok közül választhat koncentráció a grafikai vagy grafikus média. A grafika pálya hangsúlyozza vizuális tartalmak fejlesztése, összetétele és létrehozása, és alkalmas arra, hogy képzőművészeti hallgatók, akik szeretnék folytatni a gyakorlatot, grafikai tervezés elsődleges szakma. A grafikus médiakoncentrációra-célja, hogy a hallgatók a képzés vizuális kommunikációs magában tanfolyamok, mint az írás és a digitális média design osztályok, a diákok szélesebb bázisára készségek munka kommunikációs és marketing vonatkozású szakmák. Nem számít, hogy melyik koncentráció elérésére, a grafikai tervezés fő felkészíti a tanulókat, hogy hatékony legyen a vizuális kommunikációs szakemberek. Munka a hagyományos és a digitális médiumok, a diákok megtanulják, hogy fogalmazzák meg, tervezése és gyártása a különböző tervezési diszciplínák, beleértve a reklám, a csomagolás, a szerkesztői vagy folyóirat tervezés, weboldalak és így tovább. Senior capstone munka fejlesztésére összpontosít a hallgató portfólió nélkülözhetetlen eleme megszerzésében jövőbeni foglalkoztatási. A portfolió jelent összetartó művet, amely bizonyítja, hogy a készség és jártasság a tervező. Pályakezdő grafikai program felkészülve mind azonnali tervezési gyakorlat és az élethosszig tartó szellemi és kreatív növekedés. Koncentráció In Graphic Media tanulmányi követelmények Koncentráció a Graphic Media A Graphic Media koncentrációja a grafikai tervezés középpontjában egy szélesebb körű alkalmazása grafikai tervezés, ötvözve... [-]

Bachelor Diplomát Kommunikáció

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

Wilson College fő Kommunikáció egyenlegek a kritikus gondolkodás, médiaelmélet, írás- és használható mind a hagyományos média piacokat és a mai feltörekvő digitális média formák. A hallgatók tanulmányozzák alapjait kommunikációs tanulás-azaz újságírói írás, jogi kérdéseket vet fel, és a média elmélet és használni, hogy a tanulás a média hagyományos formáinak, valamint az online és a digitális média. A folyamat során, a diákok létre tartalmat a nyomtatott és digitális kiadványok és megtanulják az alapokat a marketing média és értékesítési reklám. [+]

Üdvözöljük a Wilson College Hírközlési Minisztérium! Ezen a weboldalon meg lehet tanulni mindent a kommunikációs nagyobb és kisebb Wilson College, a mi jelenlegi kar, és a különböző szervezetek és tevékenységek által szponzorált osztály. Wilson College fő Kommunikáció egyenlegek a kritikus gondolkodás, médiaelmélet, írás- és használható mind a hagyományos média piacokat és a mai feltörekvő digitális média formák. A hallgatók tanulmányozzák alapjait kommunikációs tanulás-azaz újságírói írás, jogi kérdéseket vet fel, és a média elmélet és használni, hogy a tanulás a média hagyományos formáinak, valamint az online és a digitális média. A folyamat során, a diákok létre tartalmat a nyomtatott és digitális kiadványok és megtanulják az alapokat a marketing média és értékesítési reklám. Diákok, akik diplomával Wilson diplomát Kommunikáció lesz egy sor piacképes ismeretek, beleértve a tanulási AP stílus, tervezése nyomtatott és online média keretek, ravaszkodó public relations és reklám a különböző ipari célokra, és a mastering a legkülönbözőbb műszaki és szoftver ismeretek felhasználása a hagyományos és elektronikus médiában. A diákok kapnak további készségek számítógépes programozás, grafika és weboldal design, a fényképezés, és a marketing, melyek pozícionálja a Wilson végzős siker mind a munkaerő és a doktori iskolában. Szakmai zajlanak a helyi média piacokat és tartalmazzák expozíció a hagyományos és az online média formái. A befejezése a szak hallgatói kész lesz kezelni a folyamatosan fejlődő új és a digitális média, és még mindig megérteni az alapjait a hagyományos média formák és stílusok. Wilson College van egy sikeres múlttal tanulókat oktató a kommunikáció területén. Friss diplomások már állásajánlatot írásban napilapok, szerkesztés országos terjesztésű... [-]

Bachelor Diplomát Történelem és Politológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

Történelem és politológiai egy interdiszciplináris, bölcsész szakon. Az interdiszciplináris hangsúlyt mélyül megértése a természet és a humán intézmények és viselkedés. Különösen a diákok kapnak egy történelmi perspektíva, amely elengedhetetlen egy átfogó megértése a kortárs társadalmi és politikai kérdések. Tanfolyamok a nagy is növeli a hallgató figyelmét a rendelkezésre álló stratégia hatékonyan foglalkozzon ezekkel a kérdésekkel. [+]

Történelem és politológiai egy interdiszciplináris, bölcsész szakon. Az interdiszciplináris hangsúlyt mélyül megértése a természet és a humán intézmények és viselkedés. Különösen a diákok kapnak egy történelmi perspektíva, amely elengedhetetlen egy átfogó megértése a kortárs társadalmi és politikai kérdések. Tanfolyamok a nagy is növeli a hallgató figyelmét a rendelkezésre álló stratégia hatékonyan foglalkozzon ezekkel a kérdésekkel. A program nagy hangsúlyt fektet a készségek fejlesztésére használható különböző foglalkozások, valamint a doktori iskolában. Természetesen a munka hangsúlyozza fejlesztése szóbeli és írásbeli kommunikációs készség és analitikus gondolkodás. Kis létszámú csoportok lehetővé teszik kar tagjait, hogy gyakran innovatív tanítási módszerek, köztük a szimulációk és az együttműködő tanulás. Bár széles tudás a legfontosabb hangsúlyozta, a diákok is koncentrálni egy adott területen az általuk választott. Koncentrációk kínálnak ezen a területen: történelem, nemzetközi kapcsolatok, politológia, és tematikus. A tanúsítvány másodlagos oktatás Társadalmi Tanulmányok is rendelkezésre áll. Koncentrációk történelem és politológia Koncentráció a History Öt tanfolyamok a történelemben, melyek közül kettő kell lennie a 300 szint, és két további tanfolyamok politológia. Diákok teljesíti a humán középpontjában a történelem koncentráció helyettesítheti két kurzust klasszikus, művészettörténeti, zenetörténeti, irodalom, filozófia, vallás vagy tanulmányok Szociológia 120 és Gazdaságtudományi 101 vagy 102 (lásd pálya Követelmények lapon). Koncentráció Politológia Öt tanfolyamok politológia, hogy tartalmazza a munka az amerikai kormány és a nemzetközi politika, legalább három az öt képzések hozott a 300 szinten. Két további tanfolyamok a történelemben. tematikus koncentráció Ez az opció a diákoknak, akik szeretnék, hogy kialakítsák saját program terület tanulmányok, mint például az európai tanulmányok vagy amerikai tanulmányok, illetve a politika területén különös... [-]

BSc

Alap- Vagy A Tudomány Globális Tanulmányok

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A Global Studies program az Ön számára a készség, hogy száj- és továbbra is döntő fontosságú, hogy az elért eredményeket minden területen: a képesség, hogy kommunikálni az egész kulturális, faji, illetve a gazdasági és nemi különbség. Ön is szert jártasságot a világ nem angol nyelvű, és a végzős erős nyilvános beszéd és írás. Mint ilyen, a Global Studies interdiszciplináris program, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb megértés előmozdítása érdekében a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk polgáraiként összetett, globalizált és összekapcsolódó világban. [+]

A Global Studies program az Ön számára a készség, hogy száj- és továbbra is döntő fontosságú, hogy az elért eredményeket minden területen: a képesség, hogy kommunikálni az egész kulturális, faji, illetve a gazdasági és nemi különbség. Ön is szert jártasságot a világ nem angol nyelvű, és a végzős erős nyilvános beszéd és írás. Mint ilyen, a Global Studies interdiszciplináris program, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb megértés előmozdítása érdekében a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk polgáraiként összetett, globalizált és összekapcsolódó világban. Bár számos módja van, mehetünk a feltárása a kulturális különbségek és a társadalmi, politikai és gazdasági integráció, Wilson Global Studies program egyedülálló képest mások a régiónkban. Számos regionális intézmény nyújt a hagyományos Nemzetközi Tanulmányok lehetőség, ami gyakran csak a nemzet és az állam viszonyában elemzésén alapuló megközelítés a globális változások. Eközben Global Studies Wilson elsősorban nem csak a nemzetközi kapcsolatok, hanem az összetett formák, amelyeket a globalizáció mozog határain kívül nemzetállam szereplők. Továbbá, mag tanfolyamok és szakterületeiket cím több aspektusára globális kultúrák, és a diákok nagyon felkészült a jövőbeli karrierjük a szolgáltatás-learning / területen lehetőséget, szakmai és tanulmányi külföldön tapasztalatokat. Mission Statement Global Studies egy cross-diszciplináris program célja, hogy a megértés elősegítése a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk, mint a polgárok egy összekapcsolt világban. Elsajátítják a tudás, készségek és perspektívák szükséges fejleszteni kulturális műveltség, és hogy megértse összetett globális események és a globalizáció folyamatai, valamint a képesség, hogy válaszolni őket hatékonyan. Miért érdemes Global Studies? Legyél kulturálisan érzékeny és globálisan elkötelezett világpolgár. Vegyenek részt interdiszciplináris tanulás kiterjed olyan tudományágak, mint... [-]

Bachelor Of Science In Biológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A tananyag a biológia nyújt alapos és intenzív munka során az elméleti és alkalmazott vonatkozásai biológiai tudomány. Aktív részvétel a hallgatók laboratóriumi és terepi kurzusok van szükség, és közvetlen tapasztalatokat az élő szervezetek és a tudományos műszerek központi hangsúly a program. [+]

A tananyag a biológia nyújt alapos és intenzív munka során az elméleti és alkalmazott vonatkozásai biológiai tudomány. Aktív részvétel a hallgatók laboratóriumi és terepi kurzusok van szükség, és közvetlen tapasztalatokat az élő szervezetek és a tudományos műszerek központi hangsúly a program. A biológia tudománya tanítják a nagyobb összefüggésben a bölcsészettudományi oktatás és mindent megtesz, hogy ösztönözzék az interdiszciplináris kapcsolatok a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok. Tanfolyamok erősen motiválja az írás és beszédkészség és ne csökkenjen a tudomány a felhalmozási ismeretanyag. Szakon arra ösztönzik, hogy folytassa a nyári gyakornoki helyszíni és laboratóriumi beállításokat. Az egyetemi diplomát biológia széles skáláját kínálja a karrier lehetőségeket, beleértve a műszaki pozíciókat az üzleti és az orvostudomány. Sok diplomás keresnek fejlett fok az orvosi és állatorvosi iskolák vagy nem diplomás kutatás olyan területeken, mint a biokémia és az ökológia. A diákok a szakértelem genetika, fiziológia és a környezeti tudomány egyre nagyobb a kereslet az üzleti és a kormány. Egyetemi munka a tudomány a hallgató számára készségek a kutatás és a világos gondolkodás és a kommunikáció elengedhetetlen a sikerhez a mai világban. Student tanulási célok Ahhoz, hogy a széles alapot a biológiai tudományok. Ahhoz, hogy vegyenek részt a diákok a módszerek tudományos érdeklődés. Ahhoz, hogy dolgozzon ki hatékony kommunikációs készség, és elősegíti a független gondolkodás és a kreativitás. Elősegítése kritikai elemzése és a tudományos műveltség etikai kereten belüli. Elősegítése interdiszciplináris tanulmány és az alapjait egy bölcsészettudományi oktatás. Események és projektek Marine Biology Field Trip Ha a tengeri biológiai kurzus az ősszel, a diákok során részt vesz egy kirándulást... [-]

Bachelor Of Science In Mathematics

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A Matematika és Számítástudomány tanterv hangsúlyozza az elmélet és alkalmazása matematikai és a számítástechnika elveket. Diploma megszerzése matematika keretében egy bölcsész tananyag erősíti a tanuló megértése közötti összefüggésről a tudományok, a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok. [+]

A nagyobb hangsúlyt a tudomány kapcsolatos területeken a pontosabb modellezése valós helyzetekben, hogy szükség van a jól képzett számítógépes szakemberek és matematikusok is növekszik. A Matematika és Számítástudomány tanterv hangsúlyozza az elmélet és alkalmazása matematikai és a számítástechnika elveket. Diploma megszerzése matematika keretében egy bölcsész tananyag erősíti a tanuló megértése közötti összefüggésről a tudományok, a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok. Néhány gyakori választás Matematika és Számítástudomány diplomások posztgraduális tanulmányok és / vagy kutatás matematika vagy számítástechnika; tanítás; vagy a foglalkoztatás területén az üzleti (biztosításmatematikai tudomány, gazdaság, numerikus analízis, programozás), kormány (statisztikák, cryptology, operációkutatás), és az orvostudomány (optometria, kutatás gyógyszer). Másodlagos tanúsítás Math elérhető. Az egyik fő kínálják, matematika, valamint a kiskorúak mind a matematika és a számítástechnika. A diák érdekel a menedzsment információs rendszerek, az MIS kisebb részeként kínálják a Business tananyag. Azok a diákok, akiknek érdeke elsősorban üzleti jelentős, a koncentráció MIS kínálják a Business és Gazdaságtudományi Egyetem. Természetesen követelmények Matematika Két kurzus biológia vagy a kémia vagy a fizika vagy számítástechnika. Válassz ki két a következő négy lehetőség: 1. BIO 101: Általános biológia I BIO 102: Általános biológia II vagy 2. CHM 101: Általános kémia I CHM 102: Általános kémia II vagy 3. CS 152: Programozás és Design II CS 235: Adatszerkezetek és fájl feldolgozása vagy 4. PHY 101: Általános fizika I. PHY 102: Általános fizika II Ezen túlmenően, a következő: CS 150: Programozás és Design I MAT 115: Bevezető Statisztika MAT 130: Kalkulus és analitikus geometria I. MAT 140: Kalkulus és analitikus geometria II MAT 205: Diszkrét matematika... [-]

BSc Lovas Tanulmányok

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

Minden diák, akik szeretnének lovagolni értékeljük és osztályozzuk, kezdő, kezdő, középhaladó, haladó, vagy aszerint, hogy azok bizonyított képességeit. A diákok szerint vannak csoportosítva a lovasok hasonló képességek kis csoportokban. Equitation tekinthető testnevelés tevékenység, és mint ilyen, keres egy-másfél természetesen hitel. [+]

Wilson College kínál két koncentrációt a Lovas Tanulmányok fő: Equine Management és Lovas Management. Lovak Management Koncentráció A tanuló érdeklődők elsősorban a menedzsment egy pajta választja ki a lovak Management koncentráció. Ez a program irányítja a tanuló érdekeit a mechanika fut egy stabil és kezelése lovak belül istálló, beleértve a gyakorlati stabil gazdálkodás. A lovak Management koncentráció szükséges két üzleti jellegű képzések. Lovas Management Koncentráció A diák elsősorban az érdekli, a lovaglás és a tanítás a lovas választja ki a lovas Management koncentráció. A program javítja készségek lovas, és gondoskodik az oktatás középpontjában a tanítás. Amellett, hogy a lovas képzés, mind koncentrációban tartalmazzák tanfolyamok biológia, pszichológia, a testnevelés és állat-egészségügyi orvosi technológia. A Lovas Management koncentráció is megköveteli egy oktatási pszichológia kurzus. Minden diák, akik szeretnének lovagolni értékeljük és osztályozzuk, kezdő, kezdő, középhaladó, haladó, vagy aszerint, hogy azok bizonyított képességeit. A diákok szerint vannak csoportosítva a lovasok hasonló képességek kis csoportokban. Equitation tekinthető testnevelés tevékenység, és mint ilyen, keres egy-másfél természetesen hitel. Minden diák, függetlenül attól, hogy nagy hozhat annyi egyenletet tanfolyamok, mint a menetrend befogadására. A diák a lovas Management pálya kérheti legfeljebb három és fél egyenletet természetesen kredit (hét félév) felé érettségi követelményeknek. Más kiadók és a diákok koncentrálódó lovak kezelése kérheti legfeljebb egy és fél természetesen kredit (három félév) felé érettségi követelményeknek. Wilson College hangsúlyok klasszikus megközelítése kiegyensúlyozott ülés lovas. Lovas Tanulmányok diákok képzett legyen önálló kocsi független támogatások és az ülés, hogy befolyásolni tudják a ló maximális érzékenység és a harmónia a hangsúlyt a lovas a... [-]

BA

Bachelor Of Arts Filozófia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Chambersburg

A diploma filozófia Wilson College felkészítsen a logika, az etika és a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy folytassa a szakmai karrier a jog, a kormányzati, gazdasági, tudományos és így tovább. [+]

Feltárása valóság és a világ, mint tudjuk, Arisztotelésztõl Kant és mindenhol között, a tudás keresése világunkról, a valóság és az általános emberi tapasztalat ment az évezredek. A diploma filozófia Wilson College felkészítsen a logika, az etika és a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy folytassa a szakmai karrier a jog, a kormányzati, gazdasági, tudományos és így tovább. A filozófia a diákok meg fogja vizsgálni olyan kérdéseket, mint hogy hogyan éljen teljes életet, az állatok jogai és a természet, és a határok az emberi szabadság és a tudás. Könnyen párosul elsődleges fő más területen, mint a vallási tanulmányok, a szociológia, az irodalom, a filozófia fő biztosít nyitott környezet párbeszéd körülvevő számok és szövegek, amelyek alakították az emberi gondolkodás az időben. Filozófia persze pályák Filozófia nagy Filozófia minor Interdiszciplináris kisebb etikai (vallási tanulmányok / filozófia) Kiemelt pálya Szerelem és Barátság: Mi a különbség a szerelem és a barátság? Hogyan fogjuk közötti feszültségek szerető különösen mások, mint például a család tagjai, és az erkölcsi igény szeretni az összes többit pedig szeretjük magunkat? Csatlakozz professzor John Elia erre Summer I Online Természetesen, ahol akkor megismerik vetélkedő szerelem és a barátság, és elemzi a kulturális kifejezések szerelem és a barátság a művészetek, a tudományok és a média. természetesen követelmények PHI 120: World Filozófia vagy PHI 121: Etika PHI 222: Logic PHI 224: Ókori és Középkori Filozófia PHI 225: Modern filozófia PHI 240: a feminista filozófia Három további 200- vagy 300-szintű képzés a filozófia, legalább két, a 300 szinten. PHI 415 Advanced Szeminárium Student tanulási célok A... [-]