Wheaton College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi olyan különleges a Wheaton College? Örülök, hogy megkérdezted.

Ideális helyen, a Norton, Massachusetts, Boston között és a Providence, RI, a lakossági campus egyik legszebb New England. A leendő hallgatók és a látogatók gyakran mondják a campus nagyon nyugodt hangulatát. Ez nem csoda-mi egy baráti közösség. A 11: 1 a diák-tanár arány, a diákok tudják, hogy a professzorok, mint a tanárok, tanácsadók és gyakran, mint barátok. A campus mindig pezseg az energia. Egész évben szórakoztató tevékenységek, ünnepségek és tudományos rendezvényeken folyamatosan az emberek elfoglaltak, és csatlakozik. Wheaton kínál személyre szabott tanulmányaikhoz, amely bachelor of Arts fokozatot, 47 szakon és 59 fiatalkorúak. Minden diák részt vesz csatlakoztatott tanfolyamok, amelyek ösztönzik az interdiszciplináris munka. Diákjaink arról ismertek, hogy a tudományos kiválóság. 2000 óta Wheaton diákok nyertek 201 rangos ösztöndíjat díjat, köztük 3 Rhodes ösztöndíj. Számunkra a nevelés befogadó és sokszínű, hangsúlyozva a multikulturális közösség. Wheaton hírneve közvetlenül kapcsolódik úttörő történelem és elkötelezett vezetés.

A National Association of Collegiate Igazgatósága atlétika (NACDA) rangsorolja Wheaton atlétikai programot az elsők között 20 százalékos az országban. Az NCAA Division III atlétika, intramurális és klub sport és szabadidős programok létfontosságú mértékben hozzájárul a egyetemi élet és Wheaton kiválóságát. Az elmúlt néhány évben, Wheaton kötelezettséget vállalt, hogy összpontosítson a fenntarthatósági kérdések, be-és kikapcsolása campus. Egy új alma gyümölcsös hagy fenntartható örökséget évekig.

Wheaton College elkötelezett a esélyegyenlőség elve a tanulók felvételét, képzési programok és a foglalkoztatást.

Történet és küldetés

Wheaton-ben alakult 1834-ben, mint egy női ifjúsági és bérelt egy négy éves bölcsész főiskolai, 1912. A főiskola lett koedukált 1988 és Phi Beta Kappa fejezet 1932-ben alakult. Július 15-én, 2014-ben, Dennis M. Hanno lett Wheaton nyolcadik elnöke.

A történelem során a hírnevét a tudományos kiválóság a közvetlen következménye az úttörő vezetés. Ma megosztani korábbi generációi gazdag tudományos hagyomány a bölcsész és a tudomány. Ugyanakkor, mi előnyös számos tantervi kezdeményezések kezdődött az elmúlt két évtizedben, az új programok, amelyek segítenek felfedezni ötletek és koncepciók egész tudományágak, link tudományos vizsgálat tanulás az osztálytermen kívül, értékelik a sokféleség minden formáját, és magunkat aktív tagjaként a globális közösség.

Hivatalos Küldetésnyilatkozat: Wheaton College egy átalakító bölcsészettudományi oktatás intellektuálisan kíváncsi diákok egy együttműködési, tudományosan vibráló lakóközösség, amely értékeli a sokszínű világban.

vezetés

Abban Wheaton, mi összpontosítani minden energiánkat csinál egy dolgot hihetetlenül jól lehetőségek megteremtése a diákok megtanulják, ólom és elérni. A jellegzetes bölcsészettudományi oktatás egyesíti a szigorú tudományos vizsgálat valós tapasztalat. Szinte minden diák (96 százalék) a teljes, legalább egy szakmai vagy egyéb tapasztalati tanulási projekt előtt diplomás.

A főiskola ereje kezdődik a kari: neves kutatók, tudósok és művészek, valamint a lelkes tanár és mentor. Elkötelezettségüket tanítás mutatja az utat professzorok szorosan együttműködik a diákok a tantermen kívül, a projektek elméletet valósítani.

Az érték, amit csinálunk tükrözi a jól megérdemelt hírnevét a diák teljesítménye. 2000 óta több mint 180 Wheaton diák nyert rangos nemzetközi ösztöndíjak, mint például a Rhodes, Marshall és Fulbright díjat. Nyolc egymást követő évben, a főiskola rangsorolta a legjobb 10 között bölcsészettudományi főiskola a nemzet előkészítésében Fulbright ösztöndíjasok.

A lakossági campus zúg a tevékenység is. Fogadunk látogató művészek, zenészek, írók, tudósok, nyilvános értelmiségiek minden félévben, továbbá a rendezvények mely a diákok és a tanárok. Emellett mező 21 NCAA atlétikai csapat, a fogadó több mint 100 diák kézben klubok és nyújt teljes intramurális sportprogram.

Röviden, Wheaton egy nagyon dinamikus és barátságos hely. Az ajtóm mindig nyitva áll előtted. Kérjük, látogasson el gyakran!

Legjobb, Dennis Hanno

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Angol Irodalom

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

Az angol tanszék kínál két bachelor szakok: az AB program angol és más Kreatív írás és irodalom. [+]

A angol Tanszék program angol és más Kreatív írás és irodalom. Az angol szakos kéri érdeklődő diákok tanulni irodalom, kultúra, kritika, és az elmélet, a kreatív írás és irodalom nagy vonzza a diákok, akik élvezik elolvasása és elemzése irodalom és fontos, hogy az írás eredeti széppróza, a költészet és a drámaírás. Minden tagja a tanszék tanítják első évben írása. Ezen túlmenően, az igazgató a kollégium írásban, valamint a koordinátorok a Film és New Media Studies tárcaközi fő tagja az osztály, aki tanfolyamokat film, új média, és a szakmai írás. Kis létszámú csoportok támogatása, interaktív tanulási környezetet az angol tanszéken, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy megosszák gondolataikat és meglátásaikat egymással. A különböző oktatási módszerek segítségével a kar a többszörös tanulási stílusok és hallgatók a tanszék gyakran képeznek tartós szakmai kapcsolatok kar tagjai. Ezek a kapcsolatok gyakran eredményeznek együttműködő kutatás, önálló projekteket, és más utakat a diákok tapasztalatokat szerezzenek, és kapcsolatokat építeni a tantermen kívül. Majors Abban Wheaton, akkor sok szempontból jelentős a Angol. Természetesen kínálatát az összetétel / retorika, az irodalom, az elmélet, a filmes tanulmányokat, és a kreatív írás munka összehangoltan segít elmélyíteni, és bővítse ki a szellemi és ötletes követésében. A Kreatív írás és irodalom nagy széles választékát tartalmazza a tanfolyamok költészet írásban, regényírás, drámaírás, kreatív szépirodalmi, szakirodalmi, és a teljesítmény. A diákok vállalják, előrehaladott munka egy műfaj vagy több műfaj. Diák lehetőségek Hallgatók a tanszék bőséges lehetőséget, hogy folytassák érdekeit kívül az osztályban. Wheaton irodalmi folyóirat, pislákoló mécs, szerkesztette a diákok az angol tanszéken, közzéteszi egyetemi próza,... [-]

Bachelor Biológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

Érdekeit a biológia kar span számos al tudományágak területén belül, beleértve a biokémia, biomechanika, botanika, a természetvédelmi biológia, sejtbiológia, fejlődési biológia, ökológia, az evolúció, a genetika, a gerinctelen állatvilág, a tengeri biológia, molekuláris biológia, madártan, parazitológia , a fiziológia, és szimbiózis. [+]

Iránt érdeklődő diákok a biológiai tudományok szakon Biológia, Biokémia, Biomechanika, bioinformatika, Environmental Science vagy Neuroscience. Érdekeit a biológia kar span számos al tudományágak területén belül, beleértve a biokémia, biomechanika, botanika, a természetvédelmi biológia, sejtbiológia, fejlődési biológia, ökológia, az evolúció, a genetika, a gerinctelen állatvilág, a tengeri biológia, molekuláris biológia, madártan, parazitológia , a fiziológia, és szimbiózis. Tanulási célok és eredmények a biológia Major A Biológia tanszék büszke járó egyetemisták tudományos kutatás akár nyomozati laboratóriumi tevékenység, önálló kutatási projekt részeként 200 vagy 300-szintű képzés, független kutatás egy kar tagja kutatólaboratóriumában, vagy magas rangú kitüntetéssel diplomamunkák. Biológia szakon tanulni és gyakorolni hipotézis fejlesztés, kísérleti tervezés, és az adatok bemutatása és elemzése. Azt is megtanulják használni az elsődleges szakirodalom helyezni kutatási és eredmények összefüggésében. Miután Wheaton sok diplomás beiratkozik Masters vagy PhD programok vagy menjen az orvosi, fogorvosi, optometria vagy állatorvosi iskolában. Diplomások szakmai pályára az olyan területeken, mint a biotechnológia, a természetvédelmi biológia, környezeti nevelés, és az orvostudomány. Kutatás a Biológia tanszék A Wheaton, a tanulók minden szinten arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az aktív kutatás. A diákok lehetőséget, hogy szorosan működjön együtt kari szakértők tudományos hitel a különböző területeken a biológia környezetvédelmi hogy organismal a sejt- és molekuláris szinten. Az ő kar mentorok, diákok, hogy felfedezések érdeklődésére számot tartó területeken, és lehetőségük nyílik bemutatni munkájukat a regionális, nemzeti és nemzetközi találkozókon. Ezen túlmenően, Wheaton tartja a saját Academic Festival évente, hogy kiemelje és ünnepelni TDK. Diák-tanár kutatás folytatódik évben támogatja a különböző források, beleértve Wheaton Wheaton Foundation Awards valamint Mars ösztöndíjak... [-]

Bachelor Film és Az új Média Tanulmányok

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

FNMS megismerteti a hallgatókat az elméleti, történeti, esztétikai, a globális és technológiai dimenzióit a mozi és a digitális média. Az ilyen média tájékoztatja nem csak, hogy megértsük és reprezentációt, de hogyan értjük és értéke az ötleteket, népek, helyszínek és a kultúrák, hogy látjuk képviselt. [+]

Wheaton örömmel jelenti be, hogy új interdiszciplináris program Film & New Media Studies. FNMS megismerteti a hallgatókat az elméleti, történeti, esztétikai, a globális és technológiai dimenzióit a mozi és a digitális média. Az ilyen média tájékoztatja nem csak, hogy megértsük és reprezentációt, de hogyan értjük és értéke az ötleteket, népek, helyszínek és a kultúrák, hogy látjuk képviselt. Az információs és kommunikációs technológiák és a média egy olyan egyre nagyobb szerepet aspektusa a mindennapi élet, a társadalmi, pszichológiai, kulturális, politikai, gazdasági és környezeti hatás egyre következnek. Ezért is nem arra, hogy meghatározza, tanulmányi és felelősen hozzájárulnak, hogy a hatás. A Film és New Media Studies fő célja, hogy egyszerre intellektuális összetartó mégis rendkívül rugalmas. Több ösvény vezet a nagy biztosítja, hogy amellett, hogy a fejlődő kompetenciák olyan alapvető fontosságú területeken, a diákok, egyeztetve a tudományos tanácsadó, tervezni a tanulmányi program, amely segít nekik azonosítani, és elérjék céljaikat mind míg Wheaton és az engedélyezés utáni érettségi követésében. Úgy tervezték, a bölcsészettudományi hagyomány és a 21. században, Wheaton Film & New Media Studies program hangsúlyozza ... Készségeinek fejlesztése, a tudás és a műveltség, amely segít elérni a tudományos és a szakmai siker; A múlt megértésében, részt vesz a jelen és a felkészülés a jövő; Kritikus gondolkodás, a számítógépes gondolkodás és a kreatív innováció; Az integráció a tantervi és társ-tantervi tanulási tapasztalatokat; Projekt- és részvétel-alapú tanulás; Átgondolt elkötelezettség sokféle nézetek, kultúrák, hagyományok és az emberek; Lehetőségek külföldön tanulni, és vegyenek részt a nyári szakmai gyakorlat. Major követelmények A fő áll, 11 kurzusok, a vezető... [-]

Bachelor Idegtudományi

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

Neuroscience, a tanulmány az idegrendszer, előleg a megértése a biológiai alapja a gondolat, érzelem és viselkedés. [+]

Ahhoz, hogy megértsük az agy, hogy megértsük viselkedését. idegtudományA tanulmány az idegrendszer, előleg a megértése a biológiai alapja a gondolat, érzelem és viselkedés. Neuroscience tartalmazza a tanulmány az agy fejlődése, az érzékelés és az észlelés, a tanulás és a memória, a mozgás, az alvás, a stressz, öregedés, neurológiai és pszichiátriai betegségek, molekulákat, sejteket és a gének felelősek az idegrendszer megfelelő működését. Idegtudósok használni sokféle eszközök és módszerek, hogy vizsgálja meg a molekulák, az idegsejtek, a neurális hálózatok, agyi rendszerek, és a viselkedést. Ezekből a tanulmányokból, megtanulják, hogy az idegrendszer fejlődik, és normálisan működik, és mi működik rosszul a neurológiai rendellenességek. Fontos idegtudomány interdiszciplináris terület, amely egyesíti a biológia, a pszichológia és a kémia, hogy vizsgálja meg, hogy az idegrendszer generál a komplex élményt és az emberek viselkedésének és egyéb állatok, miközben alakú viszont a szervezet iránti elkötelezettsége a környezetvédelem. Rajz legsúlyosabban a kínálatát a hazai megyék a pszichológia és a biológia, de további tanfolyamok a kémia, a matematika és a számítástechnika, a neurológia nagy kiváló felkészülés posztgraduális képzés és karrier a interdiszciplináris idegtudomány. Major követelmények A fő, amely legalább 14 tanfolyam, 4 kell lennie, amely a 300-szinten, vagy az felett, beleértve a Senior Szeminárium Neuroscience. [-]

Bachelor In Business

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

A programok az üzleti és menedzsment meghívást újragondolják üzleti, menedzsment és az oktatás. Kínálunk nagy és egy kisebb, hogy azt kérjük, hogy nemcsak az alapvető pénzügyi, számviteli, marketing és a szélessége és mélysége a bölcsész. Ebben Wheaton Business és Management Program, megtudhatja az üzleti és ténylegesen meg is kell alkalmazni, amit tanulnak. [+]

Ez nem minden marad a régiben. A programok az üzleti és menedzsment meghívást újragondolják üzleti, menedzsment és az oktatás. Kínálunk nagy és egy kisebb, hogy azt kérjük, hogy nemcsak az alapvető pénzügyi, számviteli, marketing és a szélessége és mélysége a bölcsész. -Ben Wheaton Business és Management ProgramMegtudhatja, üzleti és ténylegesen meg is kell alkalmazni, amit tanulnak. A mi koncentrációban, akkor a hangsúly vizsgálatok az érintett területről. Vizsgálja meg a nemzetközi üzleti életben. Tekintsük a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Vizsgáljuk az integráció üzleti gyakorlat a non-profit szervezetek. Egyensúly igényeinek mai piacon a szükségességét a fenntartható jövő. Bekapcsolódjanak a feltörekvő területeken az adatok elemzése és az új média kommunikáció. És tedd össze az egészet, akkor is alkalmazni tantermi tanulás a munkahelyen, igazi tanácsadás projektek for-profit és non-profit szervezetek és a szakmai. A jóváhagyott Szakmai tapasztalat a követelmény minden üzleti és menedzsment Major - bár sok diák vállalja több szakmai miközben az egyetemen. Karrier Services a Filene Center segítségével kapcsolódni szakmai és munkalehetőségek. Fontos Az üzleti és menedzsment főbb magában tíz fő tanfolyamok, valamint egy háromfogásos koncentráció és előzetesen jóváhagyott gyakorlat, hogy a hallgatók tisztában legyenek a területen a főbb területeket, valamint a készséggel, hogy alkalmazni a tudományos ismeretek valós beállításokat. A törzsanyag átfogja a tartomány bevezetésének alapjait a menedzsment; tudásbázisának kialakulásában olyan területeken, mint mikroökonómia, makroökonómia, marketing, statisztika és számvitel; jobb megértését szervezeti viselkedés; és alkalmazása elvek etika. Egy szakmai szervezet növeli a diák osztálytermi munka és be kell építeni a kidolgozásában elért szeminárium, amely lehetővé teszi a hallgató, hogy integrálja a tanulás... [-]

Bachelor In Computer Science

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

Szeretjük, hogy hozzon létre, építeni, hogy. Szoftver igen, de úgy gondolja, a beágyazott eszközök, 3D nyomtatók, lézervágó, és a következő alkotása. [Új felszerelések jönni tartalmaz egy CNC maró és programozható szövőszék] Hozzáadás a diákok, az alkalmazottak, és a kari és kapsz egy képet a tanulási közösség. [+]

... Mozog egy intellektuálisan kíváncsi diák alkotó és készítő Szeretjük, hogy hozzon létre, építeni, hogy. Szoftver igen, de úgy gondolja, a beágyazott eszközök, 3D nyomtatók, lézervágó, és a következő alkotása. [Új felszerelések jönni tartalmaz egy CNC maró és programozható szövőszék] Hozzáadás a diákok, az alkalmazottak, és a kari és kapsz egy képet a tanulási közösség. Vegye számítástechnika nagy Cvi Rubin '16. Cvi foglalt tervezése és nyomdai alkatrészek kis herék és figyelembe vad felvételek során néhány saját nagyobb herék. Ez része az új készítő mozgás. Gyere csatlakozz hozzánk. Major követelmények A nagy számítógépes tudomány áll, legalább 12 tanfolyam: hét fő számítástechnika tanfolyamok, plusz két matematika kurzusokat, a vezető szeminárium és két választani eléri vagy meghaladja a 200 szint. Azokat a fiatalokat, akik a ki a bevezető tanfolyam (ok), a kiegészítő kurzus (ok) eléréséhez szükséges minimális követelményt kell meghatározni egyeztetve az osztály. Tanfolyamok segítségével tesz eleget a főbb követelményeket nem lehet venni a megfelelt / nem felelt alapján. Ahhoz, hogy nagy a számítástechnikában, az osztály határozottan ajánlja, hogy a tanulók az eddiginél legalább egy C + átlag az első két számítástechnika tanfolyamok, és az első két matematikai kurzusokat kell fejezni a második évben. [-]

Bachelor In Political Science

Campus Nappali 10 félév September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

A legfontosabb a politikai tudományok áll tíz féléves tanfolyamok, köztük négy mag tanfolyamok és az egyik természetesen mind a négy területet csoportosulások. Legalább három a tíz tanfolyamokat kell a 300 vagy magasabb. [+]

Major követelmények A legfontosabb a politikai tudományok áll tíz féléves tanfolyamok, köztük négy mag tanfolyamok és az egyik természetesen mind a négy területet csoportosulások. Legalább három a tíz tanfolyamokat kell a 300 vagy magasabb. Szakon kell töltenie POLS 200 előtt a végzős és arra ösztönzi, hogy matematika 141 azok matematikai követelmény. Minden hallgató javaslatot tehet az egyén jelentős programot megfontolásra az osztály teljes kar. Az osztálya várja az egyéni kutatás részéről a nagy kiadók. Tanulási eredmények Állampolgári nevelés: Végzős diákok, akik lehet illetékes polgárok képesek megérteni a hazai és külföldi kérdések, a politikai javaslatok értékelésével, és így művelt döntéseket választások és egyéb részvételét a politikai életben. Kritikus gondolkodás: Végzős diákok, akik képesek olvasni kihívást anyag kritikus azonosításával érvek megértése kutatási módszereket, bizonyítékok értékelése, valamint felméri, hogy kijelentette, következtetések bizonyítékok alapján vagy ideológia. Az írás egyértelműen és meggyőzően: Végzős hallgatók, akiknek az írás bemutatja hang nyelvtan és a szintaxis, melynek írás tükrözi, hogy képesek megszervezni, és az érvelés, és támogatja azt a bizonyítékot; akik értik a különböző elvárások formális és informális írás, aki képes szintetizálni anyagok egyértelműen és röviden írni és meggyőzően és elegánsan, amikor felszólította erre. Szóbeli kommunikáció: Végzős diákok, akik képesek a beszéd teljes mondatokat, amikor az elért szemtől szembe kommunikáció másokkal; akik jól működnek, amikor kommunikál szóban egy kis vagy nagy csoport társaik, munkatársak vagy hivatalnokok; és akik értékelik a kulturális különbségek a beszéd és a testbeszéd. Numerikus Literacy: Végzős diákok, akik képesek olvasni és helyesen értelmezzék számszerű adatok, hogy ez kerül bemutatásra elbeszélés, táblázatos vagy grafikus formában,... [-]

Bachelor Közgazdasági

Campus vagy on-line tanulás Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

Economics keretet biztosít kérdések megválaszolása középpontba helyező kérdéseket gyártása és forgalmazása. Ez egy módja annak, hogy megértsük a következményeit számos fontos esemény jelentett naponta a média. [+]

közgazdaságtan keretet biztosít kérdések megválaszolása középpontba helyező kérdéseket gyártása és forgalmazása. Ez egy módja annak, hogy megértsük a következményeit számos fontos esemény jelentett naponta a média. A tanuló gazdaság akkor fen az írás és beszédkészség; tapasztalatot szerezni problémamegoldás; és megtanulják, hogyan kell rendezni keresztül, és elemzi a fejetlenség zavaró adat, hogy a komplex globális gazdaságban generál. Akkor használja néhány a legújabb számítógépes technológia nemcsak összegyűjteni, hanem az információk elemzésére. Lesz a lehetőséget, hogy tanulmányozza, hogy a globális gazdasági erők befolyásolják az életét és a karrier lehetőségek, és hogyan ezek az erők hatnak a társadalmi struktúrák és kulturális normák érinti a férfiakat és a nőket. Akkor kapnak értékes szempontból, hogy segítsen tanulni a munkád és szakmai tapasztalatokat. A készségek fejlesztése közgazdaságtant lesz felkészülni különböző karrier az üzleti világ, a kormány, a pénzügyi, a non-profit szektorban. Közgazdaságtant a bölcsészettudományi beállítás megadja a szükséges rugalmasságot, hogy sikeres legyen a bizonytalan és rohanó világban a holnap. Ez lesz felkészülni, hogy legyen aktív és kritikus társadalom tagjának, aki hozzá tud járulni a nemzet jólétét. A kar a Közgazdasági Osztály várom, hogy veled dolgozni, hogy megértsék néhány mai legnagyobb kihívást, és fontos kérdéseket. Amennyiben tanulsz Economics? Természetesen, ha érdekel az ilyen kérdések: Mi határozza meg a munkanélküliség, az infláció, vagy a növekedés üteme a nemzet jövedelme? Miért a nők kapnak durván kétharmada férfi bérek? Tud valaki következetesen verni a tőzsde? Vajon a kormányzati szabályozás segítségével, vagy árt a gazdaságnak? Miért van néhány nemzet, és az egyének, a gazdag, míg mások olyan szegények? Major követelmények A gazdaság... [-]

Bachelor Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

A nemzetközi kapcsolatok fő egyesíti kurzusok különböző osztályok és kihívások a diákok, hogy dolgozzon ki egy tág értelemben vett nemzetközi kérdések a gazdasági, politikai és történelmi szempontból. [+]

A Nemzetközi kapcsolatok jelentős egyesíti kurzusok különböző osztályok és kihívások a diákok, hogy dolgozzon ki egy tág értelemben vett nemzetközi kérdések a gazdasági, politikai és történelmi szempontból. Növekvő globalizáció megköveteli, hogy az egyének kialakítására megismertetése és a nemzetek feletti és nemzetközi kapcsolatokat az egyes országok között, a gazdaság és a nép. A nagy nemzetközi kapcsolatokban biztosítja az alapvető elemző és kommunikációs eszközök és fogalmak megkönnyítéséhez szükséges ezeket a célkitűzéseket. Diákok befejezése a legfontosabb nemzetközi kapcsolatokban lesz kész részt venni a doktori iskola nemzetközi kapcsolatokban, illetve a kapcsolódó területeken, és kezdődik pályára a különböző területeken. Major követelmények A nagy nemzetközi kapcsolatokban áll, 10-tanfolyamok, valamint a kompetencia a közbenső szinten egy modern idegen nyelv. A fő magában foglalja az öt alapvető tanfolyamok, legalább négy tanfolyamok egy földrajzi területen a koncentráció és legalább egy alkalmazott téma természetesen. Minden jelentős program gondosan kell kialakítani a koordinátor. A diákok, akik szeretnék diplomás munka nemzetközi kapcsolatainak fejlesztése jelentős jártasságot egy idegen nyelvet. A diákok is arra ösztönzik, hogy dolgozzanak ki a kutatási és elemzési készségek megfelelő főbb azáltal akár kutatási módszerek természetesen a politikai tudományok és a történelem, vagy egy elemzést természetesen közgazdász. A diákok meg kell tenniük matematika 141 mennyiségi elemzés követelmény. Tanulási eredmények Pályakezdő a súlyos nemzetközi kapcsolatai: Fejleszteni és érteni az alapvető elméletek és viták a fegyelem, beleértve azokat, amelyek néhány a következő: szuverenitását; együttműködés és a konfliktus között az államok és nem állami szereplők a nemzetközi rendszerben; kialakuló normák és értékek, amelyek alakja a viselkedése államok, csoportok és egyének számára; politikai gazdaságtan... [-]

Bachelor Pszichológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Norton

Pszichológia egyszerre alkalmazott és tudományos téren, hogy a tanulmányok az emberi gondolatok, érzések és cselekvések, valamint az állatok viselkedését. A Pszichológia Tanszék elkötelezetten támogatja a főiskola küldetése az oktatás körül, faji, etnikai, nemi, szexuális orientáció, és egyéb kategóriák, mint azok az emberi viselkedés és működését. [+]

pszichológia egyszerre alkalmazott és tudományos téren, hogy a tanulmányok az emberi gondolatok, érzések és cselekvések, valamint az állatok viselkedését. A Pszichológia Tanszék elkötelezetten támogatja a főiskola küldetése az oktatás körül, faji, etnikai, nemi, szexuális orientáció, és egyéb kategóriák, mint azok az emberi viselkedés és működését. A modern pszichológia széles és változatos szempontjából egyaránt témák és módszerek. A kar és természetesen kínálatát a Wheaton Pszichológia Tanszék tükrözi, hogy a szélessége és a sokszínűség. Kínálunk kurzusok állatok viselkedése, a megismerés, fejlődéslélektan, személyiség, szociálpszichológia, a neurológia, egészségügyi, igazságügyi klinikai és multikulturális pszichológia. A diákok is igénybe vehet tanfolyamok mind kvantitatív és kvalitatív kutatási módszerek. A pszichológia interdiszciplináris természetű. A Pszichológia Tanszék Wheaton kapcsolatban áll a természettudományok, a humán és más társadalomtudományok. A Pszichológia Tanszék számos tapasztalati számára rendelkezésre álló lehetőségek a diákok a szakterületen praktikum és szakmai lehetőségeket. A diákok együtt kari kutatási pszichológia laboratóriumok. A diákok, akik nagy pszichológiai munka a legkülönfélébb beállításokat, beleértve az iskolák, a humán szolgáltatások szervezetek, kutató laboratóriumok, és a vállalatok. Ezek lehetnek pályára a marketing, emberi erőforrások, orvosbiológiai kutatások, a büntető igazságszolgáltatás és a mentális egészség. Tanulási eredmények 1.. Pszichológia szakon lesz történetkritikai perspektíva alapvető fogalmak a pszichológia, mint tudomány, beleértve a hasonlóságokat és eltéréseket más tudományok területén. 2.. Pszichológia szakon ismerős lesz, és van egy alapvető ismereteket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy alkalmazzák ezeket a különböző kutatási módszerek a pszichológia területén. Ők ezáltal válik a tájékozott fogyasztók pszichológiai kutatások azt is jelentették a szakmai és a népszerű irodalom. 3.. Pszichológia szakon lesz képes elemezni kritikusan a... [-]

Videók

Wheaton College - Massachusetts