Western Iowa Tech Community College Distance Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

116567_CathedraleHante_LADJ.png

Link a WITCC videojátékok online webhelyére

https://www.witccvgdonline.com/

AZONNAL MŰKÖDIK?

A nyugati Iowa Tech online tanfolyamaival a diákok több száz kurzus közül választhatnak. Bizonyos esetekben főiskolai krediteket, vagy akár néhány fokot is kereshet. Mindössze egy számítógép és internet-hozzáférés ... csak jelentkezzen be és kövesse az utasításokat. A technikai támogatás 24/7. A diákok megkérdezhetik az oktató kérdéseit, teszteket vehetnek igénybe, osztályozhatnak, és részt vehetnek a menetes megbeszélésekben ... minden online, bárhol.

Hogyan tudom, hogy az online tanulás nekem?

Az online tanfolyamok kényelmes módja az oktatási célok elérésének; ezek azonban önállóan nem működnek, és rendszeres határidőkkel rendelkeznek a házi feladatokhoz és a tesztekhez, ahogyan az osztályteremben is. Rugalmasan dolgozhat a házi feladatai és az „osztályidő” az Ön elfoglalt menetrendjében, de a feladatokat, a papírokat, a teszteket, a vizsgákat és az ilyeneket az osztály ütemezésén kell elvégezni, így senki sem marad vissza. Ha nem biztos abban, hogy az online tanulás az Ön számára van, próbáljon meg egy orientációs kurzust.

Lehet, hogy a világ minden tájáról diákok lesznek, és gyakran különböző nézőpontokkal rendelkeznek a dolgok tekintetében. A tanulás ilyen kreatív környezetben fokozódik.

Ügyeljen arra, hogy milyen típusú osztályokat regisztrál, mert több fajta van.

Teljesen online 16 hetes kurzusok futnak az egész félév folyamán, és egy kicsit nyugodtabbak, mint egy nyolc hetes tanfolyam.

Teljesen online 8 hetes kurzusok tömörítik a teljes 16 hetes anyagot, és nyolc hétig tanulnak. Ahogy elképzelheted, ez gyorsabb tempójú, és több fegyelmet igényel, mint egy 16 hetes tanfolyam. Az előny gyorsabbá válik, így félévenként két nyolc hetes órát vehet igénybe.

Teljesen online 12 hetes kurzusok vehetők igénybe az őszi és tavaszi félévekben, és szép kompromisszum 16 és 8 hét között.

A hibrid tanfolyamok az osztályban szerzett tapasztalatokkal kombinálják az osztályt, hogy az osztály egy kicsit rugalmasabb legyen, de még mindig adják meg az osztálytermi időt, amikor néhány kurzusnak szüksége lehet a leghatékonyabbra.

Ezek a képek technikai és művészeti csővezeték-készségeket mutatnak be, mint például a modellezés, a textúrázás, a világítás, a kompozíciós renderelés és a játékra kész funkciók. A videojáték-társaságok azt várják, hogy mutassa meg nekik, mit tehet, és ez a program célja, hogy megteremtse a szükséges készségeket.

116566_Environments.png

116568_Banner_2_LM.png

125980_KeystoneArtistWinner.png

125982_Keystone_Enviornment_Art.png 125981_Keystone_Characters.png

Helyszínek

Sioux City

Address
Stone Avenue,4647
51106 Sioux City, Iowa, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: