Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A WVU egy egyedülálló egyetemek családja, melyet egyetlen misszió egyesített. Morgantown-i zászlóshajóinknak a WVU Potomac State of Keyser bölcsészettudományi központjához vezető forradalmi kutatásától a Beckley WVU Tech technológiai intenzív programjaihoz - tehetségünket és erőforrásainkat hasznosítjuk, hogy jobb jövőt hozzunk létre a Nyugat-Virginia és a világ számára .

Küldetés

West Virginia University kari, személyzete és hallgatói egy földrajz-támogató intézményként elkötelezik magukat egy olyan sokszínű és befogadó kultúra létrehozásával, amely mindenki számára hozzáférést és lehetőséget nyújt az oktatás, az egészségügy és a jólét előmozdítása érdekében; a nagy hatású kutatás előmozdításával; és a nyugat-virginiai és a világ helyi, állami és globális elkötelezettségének irányításával.

Látomás

Mint egy West Virginia University , célunk a tanulmányaink és a munkánk, hogy partnereinkkel - akár közelről, akár messze - közösen tudjunk partnereinkkel segíteni a szükséges és megbecsült megoldásokat az élet, az oktatás, az egészségügy és a jólét pillérein belül.

Campus helyek és létesítmények

A WVU Rendszer egy egyedülálló egyetemek családja, melyet egyetlen küldetés egyesített. Morgantown zászlóshajójának (R1, a legmagasabb kutatási kategóriában működő) kiemelkedő kutatási eredménye a WVU Potomac State College Keyser hallgatóközpontú középpontjában a Beckley WVU Institute of Technology technológia intenzív programjaiban tehetségeket és erőforrásokat, hogy jobb jövőt teremtsen Nyugat-Virginia és a világ számára.

A Beckley-i WVU Technológiai Intézet több mint 40 szakembert kínál, köztük az ország első 100 felsőfokú műszaki programjának egyikét, amint azt az USA News

A WVU Potomac State College Keyserben az összes nemzet négyéves intézményeinek legalacsonyabb tandíjai vannak. Több mint 50 nagy kiadónál, ez a campus ötvözi egy kis egyetem személyes figyelmét egy nagy egyetem előnyeivel.

A WVU rendszer magában foglalja a Charleston és Martinsburg Robert C. Byrd Egészségtudományi Központjainak, valamint 10 kísérleti gazdaságát és négy erdőjét az egész államban, valamint a WVU Jackson Mill State 4-H táborát. A WVU rendszer 518 épületet tartalmaz 15.880 hektáron. A Morgantown campus 245 épületben (11 a történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában) található, 1892 hektáron.

A WVU Morgantown campus egy "No. 1 Kisváros Amerikában "a BizJournals.com a kivételes életminőségért. Morgantown, 30.855 lakos, a Business Insider kilencedik legjobb kollégiumát Amerikában is értékelte, és könnyen megközelíthető Washington DC-től keletre, Pittsburgh, Pa., Északra, valamint Cleveland és Columbus, Ohio államba. az északnyugati. Egyéb rangsorok: A Kiplinger.com a Morgantownot a 10 nagyszerű helyszínen szerepeltette a listán; a Sporting News egyik "legjobb sportvárosja"; 5. Forbes "Legjobb Kis Metro"; 12. teljes "Hottest Small City" az Inc .; a Kiplinger's "50 legokosabb helyszíne" egyikének; és a Forbes második rangú "Best College Town for Jobs" -ért.

Élet a WVU-n

A hét 168 órája van. Olyan órákat készítünk, amiken nem vagy az osztályban, olyan tele van felfedezéssel, növekedéssel és szórakozással.

Ház

Rezidenciák és lakóparkok sokkal több, mint aludni. Tanulni fogsz, pihenni, létrehozni és álmodni hasonló gondolkodású barátokkal.

Étkezési szolgáltatások

A jó étkezés mindig a közelben van. Étkezési terveket fogadnak el az egyetem 26 helyszínén, köztük négy éttermet és kiskereskedelmi lehetőségeket, mint a Chick-fil-A, az Sbarro és a Saikou Sushi. Alacsony kalóriatartalmú vagy allergénmentes lehetőségek keresése? Nekik is vannak.

Szállítás és parkolás

Villamos emberek mozgatója, a PRT a legjobb út a városban. Hol lehet máshol a számítógépes autók forgalmán felcsavarni, miközben a következő osztályodon tanulsz? A diákigazolvány ingyenes hozzáférést biztosít a PRT és a Morgantown Mountain Line buszaihoz.

Diákélet

Támogatjuk a WVU diákközpontú tanulási környezetét. A szórakoztató tevékenységekről és a szolgáltatási projektekről az erőforrásokra, amelyek segítenek az egyetemi életben való navigálásban.

könyvtárak

Az úttörők átnyúltak a kontinenseken az emberiség nagy felfedezései mellett. Könyvtárainkkal alig kell átkelni az utcán.

Technológia

Bárhová is megy, kapcsolatba lépünk az egyetemi erőforrásokkal és szolgáltatásokkal, amelyekre szükségünk van.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

West Virginia University

A biológia szakosok tanulmányozzák az élő szervezeteket és az életfolyamatokat. Válasszon négy hangsúlyos területet a tanulmányok összpontosítására: sejt- és molekuláris ... [+]

Ról ről

Amikor feltárja a biológiát, elkezdi megérteni a világ rendkívüli természetét - a génekről az ökoszisztémákra, a molekulákra és a sejtekre, a szerkezetre és a funkcióra, az organizmusokra és a környezetükre.

A fegyelmezetés legmodernebb oktatásával, a díjnyertes karokkal és a következő generációs erőforrásokkal és berendezésekkel kapcsolatos gyakorlati kutatások révén a WVU biológiai szakán tanulnak, kísérleteznek és innoválnak. Egy nagy egyetem minden lehetőségét kínáljuk egy kis kollégiumi érzéssel.

Biológia főként a karrier céljai biológiai kutatást, orvosi iskolát, gyógyszertárat, üzletet vagy oktatást is magukban foglalhatnak. Az egészségügyi szakmák iránt érdeklődő hallgatók további tájékoztatást és tanácsadást is kaphatnak a Pre-Health Advising and Professional Development Office-en keresztül.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul
West Virginia University

A pénzügyminiszterek 37 kreditórai alaptevékenységi tantervet vesznek igénybe, amely az üzleti élet funkcionális területei közötti kölcsönhatásokon alapul, ahogyan azok a ... [+]

Ról ről

A pénzügy a gazdagság megteremtésének és gazdálkodásának tanulmányozása. A Pénzügyi főnök megtanulja, hogyan értékelje és ellenőrizze az eszközöket és a kockázatokat, hogy a tulajdonosok vagy a kedvezményezettek számára maximálisan értékelhető legyen. Ez magában foglalja az olyan napi tevékenységeket, mint a pénzgyűjtés / fizetés, valamint a bankok és más pénzügyi intézmények közötti kölcsönhatás. Szintén részt vesznek a hosszú távú tervezésben arról, hogy milyen épületeket és berendezéseket vásárolni, milyen készleteket vásárolni vagy kibocsájtani, osztalékokat és kamatokat kezelni, biztosítani az eszközök védelmét és új pénzügyi eszközöket vagy szolgáltatásokat fejleszteni. Pénzügyi szakemberek készen állnak a karrierre mindkét oldalon az asztal: mint eladók vagy vásárlók a beruházások; hitelkeresőként vagy hitelfolyósítóként; és a biztosítási szolgáltatások szállítói vagy címzettjei.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

West Virginia University

A geológusok a múltban több millió évet tekinthetnek át, kísérleteznek a jelenben és megjósolják, hogy mi lehet a föld jövője. Egy interdiszciplináris tudomány a fizikára ... [+]

Ról ről

A geológusok a múltban több millió évet tekinthetnek át, kísérleteznek a jelenben és megjósolják, hogy mi lehet a föld jövője. Egy interdiszciplináris tudomány a fizikára, a kémia, a biológia és így tovább, a Geológia arra tanítja Önt, hogy tanulmányozza a természeti erőforrásokat, amelyek életünket ma alakítják.

Nyugat-Virginia egyedülálló forrásokkal gazdag, és közel áll az Appalachi-hegység természetes laboratóriumához. Tanszékünk hozza a diákokat a terepen és szorosan együttműködik az energia- és környezetvédelmi iparágakkal, valamint a West Virginia Geological and Economic Survey-dal. A területen és a legmodernebb laboratóriumban végzett képzés felkészíti Önt a karrier- vagy doktori tanulmányok széles skálájára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul
West Virginia University

Ez a széleskörű program lehetővé teszi, hogy szakértelmet fejlesszen ki egy olyan területen, amely érdekli Önt, miközben Ön előkészíti Önt egy sikeres karrierre közvetlen ... [+]

Ról ről

Ez a széleskörű program lehetővé teszi, hogy szakértelmet fejlesszen ki egy olyan területen, amely érdekli Önt, miközben Ön előkészíti Önt egy sikeres karrierre közvetlenül a diploma megszerzése után. Felkészültek arra, hogy bevezesse a belépő szintű vezetői pozíciókat, vagy saját vállalkozást indítson számos vidéki, földművelő, mezőgazdasági és / vagy élelmiszer-ipari vállalkozásban.

Számíthat arra, hogy agrárüzletekkel - köztük óvodával és tereprendezéssel - foglalkozik a földhasználattal, az élelmiszerekkel és a mezőgazdasággal foglalkozó cégek vagy gazdaságok, pénzügyi intézmények és állami és szövetségi ügynökségek között.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul
West Virginia University

Miután nehezen választotta egyetlen üzleti területet? A General Business lehetővé teszi, hogy számos különböző karrier-pályát válasszon, és testreszabhatja a tananyagot a ... [+]

Miután nehezen választotta egyetlen üzleti területet? A General Business lehetővé teszi, hogy számos különböző karrier-pályát válasszon, és testreszabhatja a tananyagot a célok eléréséhez.

Az általános üzleti területen átfogó képet kap az üzletről és a szervezetek működéséről.

Általános üzleti főiskolák választják felső szintű üzleti tanfolyam választani számviteli, közgazdasági, pénzügyi, menedzsment, marketing és menedzsment információs rendszerek tanfolyamok.

Mi teszi egyedivé az általános üzleti tevékenységet a WVU-n?Akadémiai rugalmasság: Építsd meg saját tananyagodat és válaszd ki a 10 főiskola üzleti és közgazdasági főiskolai tanfolyamait.Akkreditáció: A College of Business and Economics AACSB akkreditált.Pénzügyi támogatás: Az Üzleti és Gazdaságtudományi Főiskola érdemeken alapuló és általános ösztöndíjakat kínál.Menjünk először: Kisvállalati tervek versenyek és egyéb programok, amelyek a BrickStreet Innovációs és Vállalkozási Központon keresztül érhetők el.Átruházási megállapodások átadása... [-]
Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
West Virginia University

Az ipari mérnöki szakterület az emberek, az anyagok, az információ, a berendezések és az energiafogyasztás integrált rendszereinek tervezésével, fejlesztésével és telepít ... [+]

A program jellege

Az ipari mérnöki szakterület az emberek, az anyagok, az információ, a berendezések és az energiafogyasztás integrált rendszereinek tervezésével, fejlesztésével és telepítésével foglalkozik, amelyek biztosítják a teljesítményt, megbízhatóságot, karbantarthatóságot, ütemtervezést és költségellenőrzést. Az ipari mérnökök egy művelet vagy rendszer "nagy képét" vizsgálják, és áthidalják a menedzsment és a műveletek közötti szakadékot. Ezek foglalkoznak és motiválják az embereket, valamint meghatározzák, hogy milyen eszközöket kell használni és hogyan kell őket használni. Az ipari mérnökök a számítógépek és a kifinomult szoftverek segítségével olyan eszközöket használnak, amelyek bonyolult problémák megoldására képesek az összes komplex technológia és rendszer teljesítményének megtervezéséhez, számszerűsítéséhez, előrejelzéséhez és értékeléséhez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul
West Virginia University

A gépészet széles körű műszaki fegyelem. Integrálja a fizikai tudományok és a matematika ismereteit az emberiség számára szolgáló eszköz, szerkezet, gép, folyamat vagy re ... [+]

Ról ről

A gépészet széles körű műszaki fegyelem. Integrálja a fizikai tudományok és a matematika ismereteit az emberiség számára szolgáló eszköz, szerkezet, gép, folyamat vagy rendszer megtervezéséhez, építéséhez és gyártásához, teszteléséhez, elemzéséhez, használatához és működéséhez. Fejlesztése párhuzamos az ipar növekedésével. A modern társadalomnak olyan gépészmérnökökre van szüksége, akik széles körű és mély képzésben részesülnek a mérnöki és kapcsolódó tudományok alapjain, és amelyek sokféle problémát elemeznek és megoldanak. A gépészmérnököknek nemcsak magas szintű szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük, hanem fel kell ismerniük a mérnöki megoldások társadalmi összefüggésekre gyakorolt ​​hatását is, beleértve az etikai és gazdasági megfontolásokat is.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul
West Virginia University

Az építészet történelmileg magába foglalta az összes olyan mérnöki törekvést, amely a társadalom infrastruktúrájának biztosításához szükséges. Eredménye és története miat ... [+]

Ról ről

Az építészet történelmileg magába foglalta az összes olyan mérnöki törekvést, amely a társadalom infrastruktúrájának biztosításához szükséges. Eredménye és története miatt az építészet még mindig sokféle technológiai területet foglal magában. Ezek tartalmazzák:

ÉpítésKörnyezetvédelmi és vízgazdálkodásiGeotechnikaistruktúrákSzállítás

Az építészmérnökök olyan problémákkal foglalkoznak, amelyek közvetlenül hatnak az emberek és a közösségek egészségére és gazdasági életképességére. Ezek a problémák magukban foglalják a hulladék ártalmatlanítását, a környezetszennyezést, a közlekedési rendszerek elemzését és tervezését, a vízkészlet-fejlesztést, valamint az épített létesítmények, például gátak, hidak, épületek és autópályák tervezését, építését és rehabilitációját.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Morgantown
Augusztus 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul
West Virginia University
Address
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 304-293-0111