West Virginia University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A WVU egy egyedülálló egyetemek családja, melyet egyetlen misszió egyesített. Morgantown-i zászlóshajóinknak a WVU Potomac State of Keyser bölcsészettudományi központjához vezető forradalmi kutatásától a Beckley WVU Tech technológiai intenzív programjaihoz - tehetségünket és erőforrásainkat hasznosítjuk, hogy jobb jövőt hozzunk létre a Nyugat-Virginia és a világ számára .

Küldetés

West Virginia University kari, személyzete és hallgatói egy földrajz-támogató intézményként elkötelezik magukat egy olyan sokszínű és befogadó kultúra létrehozásával, amely mindenki számára hozzáférést és lehetőséget nyújt az oktatás, az egészségügy és a jólét előmozdítása érdekében; a nagy hatású kutatás előmozdításával; és a nyugat-virginiai és a világ helyi, állami és globális elkötelezettségének irányításával.

Látomás

Mint egy West Virginia University , célunk a tanulmányaink és a munkánk, hogy partnereinkkel - akár közelről, akár messze - közösen tudjunk partnereinkkel segíteni a szükséges és megbecsült megoldásokat az élet, az oktatás, az egészségügy és a jólét pillérein belül.

Campus helyek és létesítmények

A WVU Rendszer egy egyedülálló egyetemek családja, melyet egyetlen küldetés egyesített. Morgantown zászlóshajójának (R1, a legmagasabb kutatási kategóriában működő) kiemelkedő kutatási eredménye a WVU Potomac State College Keyser hallgatóközpontú középpontjában a Beckley WVU Institute of Technology technológia intenzív programjaiban tehetségeket és erőforrásokat, hogy jobb jövőt teremtsen Nyugat-Virginia és a világ számára.

A Beckley-i WVU Technológiai Intézet több mint 40 szakembert kínál, köztük az ország első 100 felsőfokú műszaki programjának egyikét, amint azt az USA News

A WVU Potomac State College Keyserben az összes nemzet négyéves intézményeinek legalacsonyabb tandíjai vannak. Több mint 50 nagy kiadónál, ez a campus ötvözi egy kis egyetem személyes figyelmét egy nagy egyetem előnyeivel.

A WVU rendszer magában foglalja a Charleston és Martinsburg Robert C. Byrd Egészségtudományi Központjainak, valamint 10 kísérleti gazdaságát és négy erdőjét az egész államban, valamint a WVU Jackson Mill State 4-H táborát. A WVU rendszer 518 épületet tartalmaz 15.880 hektáron. A Morgantown campus 245 épületben (11 a történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában) található, 1892 hektáron.

A WVU Morgantown campus egy "No. 1 Kisváros Amerikában "a BizJournals.com a kivételes életminőségért. Morgantown, 30.855 lakos, a Business Insider kilencedik legjobb kollégiumát Amerikában is értékelte, és könnyen megközelíthető Washington DC-től keletre, Pittsburgh, Pa., Északra, valamint Cleveland és Columbus, Ohio államba. az északnyugati. Egyéb rangsorok: A Kiplinger.com a Morgantownot a 10 nagyszerű helyszínen szerepeltette a listán; a Sporting News egyik "legjobb sportvárosja"; 5. Forbes "Legjobb Kis Metro"; 12. teljes "Hottest Small City" az Inc .; a Kiplinger's "50 legokosabb helyszíne" egyikének; és a Forbes második rangú "Best College Town for Jobs" -ért.

Élet a WVU-n

A hét 168 órája van. Olyan órákat készítünk, amiken nem vagy az osztályban, olyan tele van felfedezéssel, növekedéssel és szórakozással.

Ház

Rezidenciák és lakóparkok sokkal több, mint aludni. Tanulni fogsz, pihenni, létrehozni és álmodni hasonló gondolkodású barátokkal.

Étkezési szolgáltatások

A jó étkezés mindig a közelben van. Étkezési terveket fogadnak el az egyetem 26 helyszínén, köztük négy éttermet és kiskereskedelmi lehetőségeket, mint a Chick-fil-A, az Sbarro és a Saikou Sushi. Alacsony kalóriatartalmú vagy allergénmentes lehetőségek keresése? Nekik is vannak.

Szállítás és parkolás

Villamos emberek mozgatója, a PRT a legjobb út a városban. Hol lehet máshol a számítógépes autók forgalmán felcsavarni, miközben a következő osztályodon tanulsz? A diákigazolvány ingyenes hozzáférést biztosít a PRT és a Morgantown Mountain Line buszaihoz.

Diákélet

Támogatjuk a WVU diákközpontú tanulási környezetét. A szórakoztató tevékenységekről és a szolgáltatási projektekről az erőforrásokra, amelyek segítenek az egyetemi életben való navigálásban.

könyvtárak

Az úttörők átnyúltak a kontinenseken az emberiség nagy felfedezései mellett. Könyvtárainkkal alig kell átkelni az utcán.

Technológia

Bárhová is megy, kapcsolatba lépünk az egyetemi erőforrásokkal és szolgáltatásokkal, amelyekre szükségünk van.

Helyszínek

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, Nyugat-Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 304-293-0111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited