Wartburg College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

College többről szól, mint csupán egy diplomát. Ez egy befektetés a jövőbe.

A bölcsészettudományi oktatás fog kapni Wartburg lehetővé teszi, hogy nem csak a nyereség a szükséges készségekkel, az Ön által kiválasztott tanulmányi, hanem a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy vizsgálja meg az etikai döntéshozatal és a közösség bevonására, a hatékony kommunikáció, a kulturális kompetencia, és az együttműködés.

Küldetésünk

Wartburg College elkötelezett kihívást és tápláló diákok számára életének vezetői és a szolgáltatás, mint a szellemes kifejezése, hogy a hit és a tanulás.

a személyazonosság

Wartburg College egy bölcsész főiskolai lutheránus (ELCA). Nem kell, hogy evangélikus, vagy akár keresztény, hogy értékeljük az utat a Wartburg oktatás segít felfedezni értelme és célja az életed.

Sok főiskolák dolgozni egy közös hitvallás vagy nyilatkozat a hit, ahol a hit kiszabni. Más főiskolák hitét ki a közösségi élet teljesen. Abban Wartburg College, használjuk az evangélikus oktatási koncepció, amely épít a közösség körül élénk és befogadó beszélgetés a hit és a tanulás.

Luther Márton, aki felkeltette a reformáció 1517-ben is volt egy lelkész és egy egyetemi tanár. Küzdött a nagyobb kérdés az élet és a hit, hogy hogyan lehet igazán változtatni a világot körülöttünk. Mert a mi evangélikus teológiai szempontból, azt szeretnénk, ha még birkózni ezekkel a nagy kérdés, amit a munka révén a négy év Wartburg. Meghívjuk és ösztönözze beszélgetés az emberekkel a különböző háttérrel és eltérő lelki szempontból. Viszont, ha egy kicsit többet tudunk saját hiedelmek és értékek.

Discover Your Calling

Wartburg College segít a diákok felfedezzék, és azt állítják elhívásukat összekötő történő tanulás hit és az értékek, hogy megértsék a saját maguk és ajándékokat, a perspektíva az élet és a jövő, és a részvétel lehetőségének megteremtése a templomban, a közösség, és a nagyobb társadalom tervszerű és értelmes módon.

Akadémiai tények

Átlagos osztálylétszám: 17 A diák-tanár arány: 11: 1 Teljes munkaidős oktatók: 104 Rangsorolt ​​kar legmagasabb fokú fegyelem: 99% Felruházva kar pozíciók: 2 előkelő szék, 11 felruházva szék, 1 különböztetni tanári, 4 felruházva professzor.

Legnépszerűbb Majors

1 Business Administration

  1. Biológia
  2. Alapfokú oktatás 4 Újságírás és kommunikáció 5 Zeneoktatás

Nemzetközi elismerés

Az egyik öt főiskolák, hogy megkapja a washingtoni Center alakuló felsőoktatási Civil Elkötelezettség díját a szolgáltatás-tanulás és a közösség bevonására. Országosan által minősített Carnegie Alapítvány a Advancement of Teaching egyik 12 kizárólag érettségi főiskolák, amelyek elősegítik a tapasztalati tanulás és a közösség bevonására. Nevezett nyolc egymást követő alkalommal az elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll, háromszor "kitüntetéssel," elismeréseként önkéntes erőfeszítéseinek Wartburg hallgatók. Az egyik csak hat Iowa főiskolák szerepel a 2014-15 kollégiumok különbségtétel, amely elismeri, hogy az iskolák már bizonyította elkötelezettségét a "részt a diákok, nagy tanítás, vibráló közösségek és sikeres kimenetelét." Wartburg-ben a 16. helyen a nemzet rövid távú külföldi tanulmányokat a 2014-es Open Doors jelentés végzett együttműködve a US Department of State Iroda Oktatási és Kulturális Minisztérium. Tartalmazza Washington Monthly legjobb bölcsészettudományi főiskola rangsor hozzájárulását a közjó a társadalmi mobilitás, a kutatás, és a szolgáltatás. Győztese NetImpact 2012 "Small Steps, nyereményeket Challenge," a nemzeti versenyhatóságok között egyetemek és főiskolák jutalmazza a társadalmi és környezetvédelmi tevékenységek. Rangsorolva a Princeton Review egyik legjobb főiskola a Midwest régióban. Felsorolt ​​Peterson Top Kollégiumok Science között 200 iskola kiemelkedő programokat a tudomány és a matematika. Egy két főiskolák Iowa kell országosan elismert a Nemzeti Tanács által Akkreditációs tanárképzés annak elemi oktatási programban. Között szerepel az első réteg a Legjobb Nemzeti Bölcsész főiskolák által besorolt ​​US News and World Report. Rangsorolva No. 7 között hazai egyetemek és bölcsészettudományi főiskola a US News and World Report, mint egy "overperformer" érettségi aránya diákok az alacsony jövedelmű családok számára. Tartalmazza Money Magazine "legjobb főiskola" rangsorban. A Wartburg "közösségi Építők" program elnyerte a MacJannet díjat globális állampolgárság.

Graduate négy év alatt!

Mi az érettségi arány?

Ez lehet egy nagyon zavaros fogalom. Alapvetően ez a hallgatók aránya, akik ténylegesen egy teljes mértékben az intézmény. A legtöbb jelentés az interneten jelenik meg egy 6 éves érettségi arány, ami a százalékos nappali tagozatos hallgatók kapták diplomát hat éven belül, amely ma már az átlagos hossza egy egyetemi oktatás sok egyetem. Ez egyáltalán nem igaz Wartburg College.

93% -a diplomások kész fokozatot négy év alatt. A nappali tagozatos hallgatók, akik kezdődött Wartburg, 63% fejezik be mértékben a Wartburg, mely még ma is igen magas érettségi arány. Az elmúlt 10 évben, Wartburg volt érettségi arány olyan magas, mint 70%.

Miért össze öt évben az állami iskolákat négyéves Wartburg?

A valóság sok diák számára ez lesz a négy és fél öt évig vagy tovább keresni egy bizonyos fokú egy állami iskola, a nemzeti statisztikákat. Abban Wartburg, 93 százalék a diplomások teljes foka négy év alatt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Alapképzés - Bachelor » Megjelenítés Alapképzés - HealthcareStudies »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BM Zeneterápia

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A Bachelor of Music in Music Therapy mértékben azoknak ajánljuk, akik szeretnék befejezni a tanfolyam igazodik a követelményeket, amelyeket a American Music Therapy Association, hogy jogosultak válás fórumon tanúsított zeneterapeuta. [+]

Wartburg College egy akkreditált, intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM). Diákok befejezése az American Music Therapy Association (AMTA) jóváhagyta zeneterápia szak jogosultak ülni tábla által kiadott igazolás Certification Board Zene terapeuták (CBMT). Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa kínál a zeneterápia fő. Befejezése a Bachelor of Music Education, vagy a Bachelor of Music Education / zeneterápia mértékben vezet az engedélyeztetést oktatás az Iowa állambeli.

A Bachelor of Music in Music Therapy mértékben azoknak ajánljuk, akik szeretnék befejezni a tanfolyam igazodik a követelményeket, amelyeket a American Music Therapy Association, hogy jogosultak válás fórumon tanúsított zeneterapeuta. A hat hónapos szakmai utáni tanfolyam van szükség, mielőtt ül a tábla minősítő vizsga.... [-]


BA

Ba A Biológiában

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A Wartburg Biológia Tanszék felkészíti a tanulókat a sokféle karrier, beleértve az egészségügyi szakma, a kutatás, az oktatás, a biotechnológia és mezőket érintő globális és környezeti kérdések. Azt tanítják, amit a tudomány, nem csak a tudás az általa gyártott, a kutatás alapú tanulás. [+]

A diploma biológia Wartburg College jól ismerik szerte a nemzet.

A Wartburg Biológia Tanszék felkészíti a tanulókat a sokféle karrier, beleértve az egészségügyi szakma, a kutatás, az oktatás, a biotechnológia és mezőket érintő globális és környezeti kérdések. Azt tanítják, amit a tudomány, nem csak a tudás az általa gyártott, a kutatás alapú tanulás.

Míg a tananyag a biológia osztály szigorú, a diákok is, hogy elismerjék, hogy hogyan tanul a biológia is lehet szórakoztató, izgalmas és kifizetődő. A siker a biológia program alapját az a kutatás alapú hangsúlyt, ahol a diákok megkönnyíti a tanulást tapasztalják tudomány nem pusztán olvasott róla.... [-]


Ba A Fizikában

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot fizika lehet nagy lehetőség. Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. [+]

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot fizika lehet nagy lehetőség.

Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. Az osztály egyesíti természetesen együttműködik a laboratóriumi tevékenységek, a gyakorlati szakmai és lehetőségek az oktatás és a vezetés. Tanfolyamok hangsúlyozni mélyreható csoportos tevékenységek, amely lehetővé teszi, hogy kezelni kihívást jelentő projektek, miközben a fejlődő interperszonális kommunikációs készség. Ezek a tapasztalatok akkor szilárd alapot nyújt a jövőbeni foglalkoztatási vagy posztgraduális tanulmányok.... [-]


Ba A Mérnöki Tudományok

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A munkáltatók ma keresik mérnökök, akik több, mint szakmailag illetékes. Keresnek a diplomások, akik tud írni és beszélni hatékonyan, akik csapatjátékosok, és ki tudja, hogy a "big picture". Ezek azok a mérnökök, hogy a Wartburg diplomások. Ellentétben az egyetemi tantervek, Wartburg Engineering Science program hangsúlyozza szélessége háttérben szűk specializáció. [+]

A Unique tanterv a változó világban

A munkáltatók ma keresik mérnökök, akik több, mint szakmailag illetékes. Keresnek a diplomások, akik tud írni és beszélni hatékonyan, akik csapatjátékosok, és ki tudja, hogy a "big picture". Ezek azok a mérnökök, hogy a Wartburg diplomások. Ellentétben az egyetemi tantervek, Wartburg Engineering Science program hangsúlyozza szélessége háttérben szűk specializáció. Ellentétben mérnöki programok a legtöbb más bölcsészettudományi főiskola, a program egy négy éves főiskolai diplomát, hogy nem igényel további vizsgálatot egy másik intézmény előtti keres ipari foglalkoztatás.

Engineering Science Wartburg úgy tervezték, hogy az Ön számára egy egyedülálló kombinációja:... [-]


Ba Az Alapfokú Oktatásban

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Egy bizonyos fokú oktatásban izgalmas lehetőségeket. Egy bizonyos fokú oktatásban Wartburg kiemelkedő iskolai tapasztalatok. Használhatja a tehetségét és képességeit, hogy lesz hatékony és reflektív tanár az életet szakmai szolgáltatást és a vezetés. Meg fogja találni munkalehetőséget az oktatás minden szintjén, a pre-óvodától 12. évfolyam. [+]

Egy bizonyos fokú oktatásban izgalmas lehetőségeket. Egy bizonyos fokú oktatásban Wartburg kiemelkedő iskolai tapasztalatok. Használhatja a tehetségét és képességeit, hogy lesz hatékony és reflektív tanár az életet szakmai szolgáltatást és a vezetés. Meg fogja találni munkalehetőséget az oktatás minden szintjén, a pre-óvodától 12. évfolyam.

By szakon az oktatás, tud dolgozni a gyerekek különböző tantermi keretek, ossza érdeklődését a tartalom területen, és befolyásolhatja a jövőben. Akkor tárja fel a gyermekek irodalom, olvasás, olvasás, tananyag, oktatási pszichológia, a korai gyermekkori oktatás, az emberi kapcsolatok, multikulturális tanulmányok, oktatási stratégiák és módszerek, oktatási technológia, mező elhelyezések és speciális oktatás.... [-]


Ba Az újságírás és Kommunikáció

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Gyakorlati tapasztalat, mentori tapasztalt szakemberek, és remek lehetőség készítjük fel a tanulókat a gyorsan változó területein, amelyek megkövetelik a kiváló kommunikációs készség. A részleg a következő szakon / koncentrációját. A diplomások dolgoznak írók, szerkesztők, riporterek, gyártási szakemberek, és a PR szakemberek. Ők részt webfejlesztés, a szórakoztató ipar, és a különböző kapcsolódó területeken. [+]

Gyakorlati tapasztalat, mentori tapasztalt szakemberek, és remek lehetőség készítjük fel a tanulókat a gyorsan változó területein, amelyek megkövetelik a kiváló kommunikációs készség. A részleg a következő szakon / koncentrációját. A diplomások dolgoznak írók, szerkesztők, riporterek, gyártási szakemberek, és a PR szakemberek. Ők részt webfejlesztés, a szórakoztató ipar, és a különböző kapcsolódó területeken.

Alumni sikertörténetek

Wartburg diplomások találnak kielégítő munkahelyet és beengedett felső graduális és szakiskolák. Wartburg alumni megtalálható mind az 50 amerikai államban, és több mint 70 külföldi országban. Az alábbiakban csak egy minta a típusú pozíciók Wartburg diplomások az újságírás és Kommunikáció Tanszékének volt a múltban.... [-]


BA Biokémia

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Biokémia, tankönyv definíció érdekében, hogy megértsük biológia át összefüggésben kémia. Biokémia előadás Wartburg College helyileg közé makromolekulák, enzimek, és az emberi anyagcserét. Technikák tanított biokémiai laboratóriumi hasznosítják számos területen, beleértve a mikrobiológia, kriminalisztika, a neurobiológia és a rákkutatás. [+]

Biokémia, tankönyv definíció érdekében, hogy megértsük biológia át összefüggésben kémia. Biokémia előadás Wartburg College helyileg közé makromolekulák, enzimek, és az emberi anyagcserét. Technikák tanított biokémiai laboratóriumi hasznosítják számos területen, beleértve a mikrobiológia, kriminalisztika, a neurobiológia és a rákkutatás.

Egy dinamikus tantervet, amely magában foglalja a rugalmasságot természetesen választás, hogy megfeleljen az Ön érdekeit és kutatási vetülete rögzítve egy state-of-the-art tudomány létesítmény, a Wartburg biokémia fokozatot egyedileg felkészülni a karrier az egészségügy, a kutatás, a biotechnológia, vagy oktatás.... [-]


Ba Biztosításmatematikai Tudomány

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy tehetsége számok és a vágy, hogy a munka az üzleti életben, a karrier, mint egy aktuárius lehet az Ön számára. Következetesen eddig az egyik legjobb munkahely Amerikában, egy aktuárius használ matematikai modellek és analitikus készségek felmérése pénzügyi biztonság és számszerűsíteni a kockázatot. Wartburg a szigorú program megalapozott gazdasági, pénzügyi, és a matematika-felkészíti a tanulókat a sikeres karrier a világ kockázatkezelés. [+]

Ha van egy tehetsége számok és a vágy, hogy a munka az üzleti életben, a karrier, mint egy aktuárius lehet az Ön számára. Következetesen eddig az egyik legjobb munkahely Amerikában, egy aktuárius használ matematikai modellek és analitikus készségek felmérése pénzügyi biztonság és számszerűsíteni a kockázatot. Wartburg a szigorú program megalapozott gazdasági, pénzügyi, és a matematika-felkészíti a tanulókat a sikeres karrier a világ kockázatkezelés.

Helyet kapott a Department of Mathematics, Computer Science & Physics, biztosításmatematikai tudomány program felkészíti a diákokat, hogy adja át az első minősítő vizsga előtt diplomás. Mi több, a diákok is Wartburg végzős felszerelt kommunikációs készség szükséges, hogy maguk irányítsák a területen, és a nyilvánosság előtt a cég az általuk képviselt. Amellett, hogy az osztálytermi munkát, a diákok szert valós tapasztalat a szakmai gyakorlatot a különböző területeken, amely lehetővé teszi számukra, hogy jobban felfedezni érdekeiket és elérni a sikeres karrier a fejlődő ágazat. ... [-]


BA Grafikai Tervezés

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Az Art Department biztosít Wartburg diákok képesek kommunikálni a fegyelem és ötletes egyetértés a képi világ és a design. Keresztül elismerését, a tapasztalat, és a termelés, művészeti hallgatók bővítsék a kreatív és kritikus képességek és ossza meg ezeket az új készségek kialakítása révén műalkotások. [+]

Az Art Department biztosít Wartburg diákok képesek kommunikálni a fegyelem és ötletes egyetértés a képi világ és a design. Keresztül elismerését, a tapasztalat, és a termelés, művészeti hallgatók bővítsék a kreatív és kritikus képességek és ossza meg ezeket az új készségek kialakítása révén műalkotások.

Az Art Tanszék kínál a különböző akadémiai és a stúdió tanfolyamok hagyományos és a technológia-alapú média. A korlátozott mérete osztályok és nyitott hozzáállását kar ösztönzik az egyéni figyelem és szoros munkakapcsolat. Fejlett tanfolyamok és független tanulmányok, a diákok folytassa az egyéni érdekeket.

Követelményei ... [-]

BA Idegtudomány

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A neurológia szakos Wartburg egy interdiszciplináris nagy, hogy ki a diákokat, hogy a kereszteződésekben a biológia és a pszichológia, majd arra ösztönzi őket, hogy linkeket más területeket. Neuroscience egy széles mező, és a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson a saját érdeklődési területekről fejlett kutatási tanfolyamok és változatos választani. [+]

Idegtudósok tanulmányozzák az agy és az idegrendszer munkáját. A gyorsan növekvő területén keresi a választ olyan kérdésekre, mint hogy hogyan érzékeljük a környezetünkben, hogyan befolyásolja a környezetben eltérően állatok, és mi romolhat ebben a folyamatban.

A neurológia szakos Wartburg egy interdiszciplináris nagy, hogy ki a diákokat, hogy a kereszteződésekben a biológia és a pszichológia, majd arra ösztönzi őket, hogy linkeket más területeket. Neuroscience egy széles mező, és a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson a saját érdeklődési területekről fejlett kutatási tanfolyamok és változatos választani.

Neuroscience szakok szakmai pályára az idegrendszeri kutatások, gyógyászat, gyógytorna, foglalkozási terápia, pszichiátria, a farmakológia, kognitív pszichológia, a robotika, tudományos írás, és még sok-sok területen.... [-]


BA in Psychology

Campus vagy on-line tanulás Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A pszichológia program része a Társadalomtudományi Tanszék, közelít a pszichológia mint tudományos diszciplína, a szakma és a tudomány. Kar bemutatja a pszichológia területén, mint az egyik, hogy változatos és izgalmas. Az összes oktatók doktori diplomát egy speciális területe a pszichológia és aktívan törekszik a szakmai és a kutatás érdekeit. [+]

A nagy pszichológus lesz felkészülni pozíciók humán szolgáltatások, a kutatás és az oktatás kapcsolatos területeken. A program közelít a pszichológia, mint tudományos diszciplína, a szakma és a tudomány.

A pszichológia legfontosabb keresztül érhető el a Társadalomtudományi Tanszék. Társadalomtudományi képzés hez tapasztalat projekt-alapú kurzus munka és lehetőségeket eredeti tudományos kutatás, amely magában foglalja a tanulmányi kirándulások és off-campus tanulmány szerte az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Az elmúlt években, a pszichológia oktatók és hallgatók kutatott témák, mint a szülői és a személyiség, memória folyamatok, valamint a stressz és a kiigazítást. Ezen felül a diákok munkáját kar kutatása az emberi jogok, a demokratizálódás tanulmányok, civil diskurzus és a szolgáltatás tanulás.... [-]


BA Kémia

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Kémia készíti fel a siker sok tudománnyal kapcsolatos foglalkozások. Önnek lehetősége van arra, hogy megtanulják a state-of-the-art Science Center. A vállalatok, szervezetek és intézmények embereket keresnek gyakorlati tapasztalatokat keresnek Wartburg kémia és biokémia diplomások. Az osztály a 100 százalékos elhelyezést ráta. [+]

Megbecsült Program

Kémia készíti fel a siker sok tudománnyal kapcsolatos foglalkozások. Önnek lehetősége van arra, hogy megtanulják a state-of-the-art Science Center. A vállalatok, szervezetek és intézmények embereket keresnek gyakorlati tapasztalatokat keresnek Wartburg kémia és biokémia diplomások. Az osztály a 100 százalékos elhelyezést ráta. A kísérletezés és kutatás középpontjában a Wartburg kémia programot. Az egyetemen, a hallgatók korszerű műszerekkel természetesen a munka és az egyéni kutatás. Kémia kar tagjai eredményes tanárok és tanácsadók, valamint a kis létszámú osztályok lehetővé teszik kar és a diákok, hogy legyen jól ismert.... [-]


BA Környezeti Tudományok

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Az Environmental Science and Studies nagyobb egy két pálya (tudomány és tanulmányok) interdiszciplináris program gyökerezik a természet-és társadalomtudományok, és célja, hogy a hallgatók megértsék és alkalmazása integrációja több tudományág összetett problémák megoldására felmerülő határfelületén emberi létezés a többi természeti világ. [+]

Az Environmental Science and Studies nagyobb egy két pálya (tudomány és tanulmányok) interdiszciplináris program gyökerezik a természet-és társadalomtudományok, és célja, hogy a hallgatók megértsék és alkalmazása integrációja több tudományág összetett problémák megoldására felmerülő határfelületén emberi létezés a többi természeti világ.

Environmental Science and szakokon készek karrier olyan területeken, mint a természeti erőforrások megőrzése, a környezeti tudományok, a környezetvédelmi jog, a megújuló energiaforrások, a várostervezés és a környezetvédelmi politika.

A diákok részt vesz interaktív szemináriumok, vagy végezzen független kutatások irányítása alatt a kar tagja, vagy részt vesz a megfelelő szakmai és arra ösztönzik, hogy kihasználják a mező biológia május Term tanfolyamok. Egy kisebb a környezeti tanulmányokat is rendelkezésre áll.... [-]


BA Matematika

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot matematikából lehet nagy lehetőség. Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. [+]

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot matematikából lehet nagy lehetőség.

Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. Az osztály egyesíti természetesen együttműködik a laboratóriumi tevékenységek, a gyakorlati szakmai és lehetőségek az oktatás és a vezetés. Tanfolyamok hangsúlyozni mélyreható csoportos tevékenységek, amely lehetővé teszi, hogy kezelni kihívást jelentő projektek, miközben a fejlődő interperszonális kommunikációs készség. Ezek a tapasztalatok akkor szilárd alapot nyújt a jövőbeni foglalkoztatási vagy posztgraduális tanulmányok.... [-]


BA Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A nemzetközi kapcsolatok program teszi ki a diákokat, hogy alapvető kérdése a folyamatokat, amelyek a bonyolult kölcsönös találkozni mélyen tartott egyedi értékek. Általánosságban elmondható, hogy ez magában megválaszolása az alapvető kérdés, hogy ki kap mit, hol, mikor, hogyan, és miért a nemzetközi kapcsolatokban. Nemzetközi kapcsolatok egy interdiszciplináris program, amely felvértezi a hallgatók a szélessége (azaz perspektívák) [+]

A nemzetközi kapcsolatok program teszi ki a diákokat, hogy alapvető kérdése a folyamatokat, amelyek a bonyolult kölcsönös találkozni mélyen tartott egyedi értékek. Általánosságban elmondható, hogy ez magában megválaszolása az alapvető kérdés, hogy ki kap mit, hol, mikor, hogyan, és miért a nemzetközi kapcsolatokban. Nemzetközi kapcsolatok egy interdiszciplináris program, amely felvértezi a hallgatók a szélessége (azaz kilátások) és mélysége lefedettség, hogy gondolkodjunk és hatékonyan reagálni ezekre a kérdésekre. További részletes vizsgálat egy adott földrajzi térségben is lehetséges a programon belül.

Folytató hallgatók e jelentős erősen ajánlott, hogy bele több idegen nyelv és a nemzetközi utazás a saját tudományos program. A különböző május Term és szemeszter hosszú kínálkozik. Sőt, mi ösztönzi a diákokat, hogy kétszakos kapcsolódó területen, mint például a közgazdaságtan, idegen nyelv, történelem, nemzetközi üzleti, politikai tudományok, a vallás, vagy a szociológia, hogy tovább fokozzák a megértés és előkészítése.... [-]


BA Politológia

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A politikai tudományok nagy kínál felkészülés a karrier vagy a további oktatás közpolitikai döntéshozatal, a jog, a várostervezés, a nemzetközi kereskedelem, diplomáciai szolgálat, és a politikai kampányok. A politikai tudományok nagy keresztül érhető el a Társadalomtudományi Tanszék. Társadalomtudományi képzés hez tapasztalat projekt-alapú kurzus munka és lehetőségeket eredeti tudományos kutatás, amely magában foglalja a tanulmányi kirándulások és off-campus tanulmány szerte az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. [+]

A politikai tudományok nagy kínál felkészülés a karrier vagy a további oktatás közpolitikai döntéshozatal, a jog, a várostervezés, a nemzetközi kereskedelem, diplomáciai szolgálat, és a politikai kampányok.

A politikai tudományok nagy keresztül érhető el a Társadalomtudományi Tanszék. Társadalomtudományi képzés hez tapasztalat projekt-alapú kurzus munka és lehetőségeket eredeti tudományos kutatás, amely magában foglalja a tanulmányi kirándulások és off-campus tanulmány szerte az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Az elmúlt években, a pszichológia oktatók és hallgatók kutatott témák, mint a szülői és a személyiség, memória folyamatok, valamint a stressz és a kiigazítást. Ezen felül a diákok munkáját kar kutatása az emberi jogok, a demokratizálódás tanulmányok, civil diskurzus és a szolgáltatás tanulás.... [-]


Ba Számítástechnika

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy szenvedélye a kihívást jelentő munka során, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts diplomát számítástechnika vagy számítógépes információs rendszerek lehetnek nagy lehetőség. [+]

Ha van egy szenvedélye a kihívást jelentő munka során, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts diplomát számítástechnika vagy számítógépes információs rendszerek lehetnek nagy lehetőség.

Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. Az osztály egyesíti természetesen együttműködik a laboratóriumi tevékenységek, a gyakorlati szakmai és lehetőségek az oktatás és a vezetés. Tanfolyamok hangsúlyozni mélyreható csoportos tevékenységek, amely lehetővé teszi, hogy kezelni kihívást jelentő projektek, miközben a fejlődő interperszonális kommunikációs készség. Ezek a tapasztalatok akkor szilárd alapot nyújt a jövőbeni foglalkoztatási vagy posztgraduális tanulmányok.... [-]


BA Zene

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Wartburg College egy akkreditált, intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM). Diákok befejezése az American Music Therapy Association (AMTA) jóváhagyta zeneterápia szak jogosultak ülni tábla által kiadott igazolás Certification Board Zene terapeuták (CBMT). [+]

Wartburg College egy akkreditált, intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM). Diákok befejezése az American Music Therapy Association (AMTA) jóváhagyta zeneterápia szak jogosultak ülni tábla által kiadott igazolás Certification Board Zene terapeuták (CBMT). Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa kínál a zeneterápia fő. Befejezése a Bachelor of Music Education, vagy a Bachelor of Music Education / zeneterápia mértékben vezet az engedélyeztetést oktatás az Iowa állambeli.

A Bachelor of Arts in Music mértékben biztosítja az Ön számára a különböző karrier lehetőségek a zene területén. Lehet választani az általános zenei fő, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a zene jelentős másik nagyobb vagy kisebb területen. Vagy lehet választani a Egyházzenei pályán, amely egyesíti a munka során a zene és a vallás felkészülni a vezető zenei programok templomok és a további vizsgálat a doktori iskolában.... [-]


BBA

BA In Business Administration

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ennek része az oktatás Wartburg College, akkor a munka révén számos etikai kihívásokat most szembesülnek az üzleti világban. Nem lesz kész arra, hogy és mögé nehéz döntéseket, és átveheti a gyakorlati tapasztalat által kért számos munkáltató. [+]

Ennek része az oktatás Wartburg College, akkor a munka révén számos etikai kihívásokat most szembesülnek az üzleti világban. Nem lesz kész arra, hogy és mögé nehéz döntéseket, és átveheti a gyakorlati tapasztalat által kért számos munkáltató.

Azt is találni karrierlehetőségek a mai felgyorsult üzleti környezetben területeken, mint a magán- vagy a számviteli, pénzügyi, nemzetközi üzleti, kormányzati szolgáltatások, egészségügyi menedzsment, marketing, és non-profit szervezetek.

Lesz előnyös kis osztályokat tanított a professzorok, akik tapasztalattal és szakértelemmel sok szempontból az üzleti adminisztráció, a könyvelés, és a közgazdaságtan. Kar tagjai hallgatókat a pályára, valamint az aktív állampolgári osztályukban, gyakorlatok, esettanulmányok, és egyetemi kutatás.... [-]


Videók

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Kapcsolat

Wartburg College

Cím 100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, IA, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.wartburg.edu/
Telefon +1 800-772-2085