Wartburg College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

College többről szól, mint csupán egy diplomát. Ez egy befektetés a jövőbe.

A bölcsészettudományi oktatás fog kapni Wartburg lehetővé teszi, hogy nem csak a nyereség a szükséges készségekkel, az Ön által kiválasztott tanulmányi, hanem a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy vizsgálja meg az etikai döntéshozatal és a közösség bevonására, a hatékony kommunikáció, a kulturális kompetencia, és az együttműködés.

Küldetésünk

Wartburg College elkötelezett kihívást és tápláló diákok számára életének vezetői és a szolgáltatás, mint a szellemes kifejezése, hogy a hit és a tanulás.

a személyazonosság

Wartburg College egy bölcsész főiskolai lutheránus (ELCA). Nem kell, hogy evangélikus, vagy akár keresztény, hogy értékeljük az utat a Wartburg oktatás segít felfedezni értelme és célja az életed.

Sok főiskolák dolgozni egy közös hitvallás vagy nyilatkozat a hit, ahol a hit kiszabni. Más főiskolák hitét ki a közösségi élet teljesen. Abban Wartburg College, használjuk az evangélikus oktatási koncepció, amely épít a közösség körül élénk és befogadó beszélgetés a hit és a tanulás.

Luther Márton, aki felkeltette a reformáció 1517-ben is volt egy lelkész és egy egyetemi tanár. Küzdött a nagyobb kérdés az élet és a hit, hogy hogyan lehet igazán változtatni a világot körülöttünk. Mert a mi evangélikus teológiai szempontból, azt szeretnénk, ha még birkózni ezekkel a nagy kérdés, amit a munka révén a négy év Wartburg. Meghívjuk és ösztönözze beszélgetés az emberekkel a különböző háttérrel és eltérő lelki szempontból. Viszont, ha egy kicsit többet tudunk saját hiedelmek és értékek.

Discover Your Calling

Wartburg College segít a diákok felfedezzék, és azt állítják elhívásukat összekötő történő tanulás hit és az értékek, hogy megértsék a saját maguk és ajándékokat, a perspektíva az élet és a jövő, és a részvétel lehetőségének megteremtése a templomban, a közösség, és a nagyobb társadalom tervszerű és értelmes módon.

Akadémiai tények

Átlagos osztálylétszám: 17 A diák-tanár arány: 11: 1 Teljes munkaidős oktatók: 104 Rangsorolt ​​kar legmagasabb fokú fegyelem: 99% Felruházva kar pozíciók: 2 előkelő szék, 11 felruházva szék, 1 különböztetni tanári, 4 felruházva professzor.

Legnépszerűbb Majors

1 Business Administration 2. Biológia 3. Alapfokú oktatás 4 Újságírás és kommunikáció 5 Zeneoktatás

Nemzetközi elismerés

Az egyik öt főiskolák, hogy megkapja a washingtoni Center alakuló felsőoktatási Civil Elkötelezettség díját a szolgáltatás-tanulás és a közösség bevonására. Országosan által minősített Carnegie Alapítvány a Advancement of Teaching egyik 12 kizárólag érettségi főiskolák, amelyek elősegítik a tapasztalati tanulás és a közösség bevonására. Nevezett nyolc egymást követő alkalommal az elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll, háromszor "kitüntetéssel," elismeréseként önkéntes erőfeszítéseinek Wartburg hallgatók. Az egyik csak hat Iowa főiskolák szerepel a 2014-15 kollégiumok különbségtétel, amely elismeri, hogy az iskolák már bizonyította elkötelezettségét a "részt a diákok, nagy tanítás, vibráló közösségek és sikeres kimenetelét." Wartburg-ben a 16. helyen a nemzet rövid távú külföldi tanulmányokat a 2014-es Open Doors jelentés végzett együttműködve a US Department of State Iroda Oktatási és Kulturális Minisztérium. Tartalmazza Washington Monthly legjobb bölcsészettudományi főiskola rangsor hozzájárulását a közjó a társadalmi mobilitás, a kutatás, és a szolgáltatás. Győztese NetImpact 2012 "Small Steps, nyereményeket Challenge," a nemzeti versenyhatóságok között egyetemek és főiskolák jutalmazza a társadalmi és környezetvédelmi tevékenységek. Rangsorolva a Princeton Review egyik legjobb főiskola a Midwest régióban. Felsorolt ​​Peterson Top Kollégiumok Science között 200 iskola kiemelkedő programokat a tudomány és a matematika. Egy két főiskolák Iowa kell országosan elismert a Nemzeti Tanács által Akkreditációs tanárképzés annak elemi oktatási programban. Között szerepel az első réteg a Legjobb Nemzeti Bölcsész főiskolák által besorolt ​​US News and World Report. Rangsorolva No. 7 között hazai egyetemek és bölcsészettudományi főiskola a US News and World Report, mint egy "overperformer" érettségi aránya diákok az alacsony jövedelmű családok számára. Tartalmazza Money Magazine "legjobb főiskola" rangsorban. A Wartburg "közösségi Építők" program elnyerte a MacJannet díjat globális állampolgárság.

Graduate négy év alatt!

Mi az érettségi arány?

Ez lehet egy nagyon zavaros fogalom. Alapvetően ez a hallgatók aránya, akik ténylegesen egy teljes mértékben az intézmény. A legtöbb jelentés az interneten jelenik meg egy 6 éves érettségi arány, ami a százalékos nappali tagozatos hallgatók kapták diplomát hat éven belül, amely ma már az átlagos hossza egy egyetemi oktatás sok egyetem. Ez egyáltalán nem igaz Wartburg College.

93% -a diplomások kész fokozatot négy év alatt. A nappali tagozatos hallgatók, akik kezdődött Wartburg, 63% fejezik be mértékben a Wartburg, mely még ma is igen magas érettségi arány. Az elmúlt 10 évben, Wartburg volt érettségi arány olyan magas, mint 70%.

Miért össze öt évben az állami iskolákat négyéves Wartburg?

A valóság sok diák számára ez lesz a négy és fél öt évig vagy tovább keresni egy bizonyos fokú egy állami iskola, a nemzeti statisztikákat. Abban Wartburg, 93 százalék a diplomások teljes foka négy év alatt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BAs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BM Zeneterápia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A Bachelor of Music in Music Therapy mértékben azoknak ajánljuk, akik szeretnék befejezni a tanfolyam igazodik a követelményeket, amelyeket a American Music Therapy Association, hogy jogosultak válás fórumon tanúsított zeneterapeuta. [+]

Wartburg College egy akkreditált, intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM). Diákok befejezése az American Music Therapy Association (AMTA) jóváhagyta zeneterápia szak jogosultak ülni tábla által kiadott igazolás Certification Board Zene terapeuták (CBMT). Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa kínál a zeneterápia fő. Befejezése a Bachelor of Music Education, vagy a Bachelor of Music Education / zeneterápia mértékben vezet az engedélyeztetést oktatás az Iowa állambeli. A Bachelor of Music in Music Therapy mértékben azoknak ajánljuk, akik szeretnék befejezni a tanfolyam igazodik a követelményeket, amelyeket a American Music Therapy Association, hogy jogosultak válás fórumon tanúsított zeneterapeuta. A hat hónapos szakmai utáni tanfolyam van szükség, mielőtt ül a tábla minősítő vizsga. Zene Tanszék tények Wartburg kínál négyéves szakon / fok. Ez azt jelenti, egy évvel rövidebb tandíj és még egy év fizetés képest egy állami egyetem. A főiskola kínál az egyetlen BA egyházzene Iowa. Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa egy zeneterápia mértékben. A zenei részleg rendelkezik egy 100 százalékos munkát / doktori iskola elhelyezését aránya minden diplomás. Wartburg egyike annak a három főiskola Iowa által igazolandó NCATE (Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés). A kollégium az egyetlen Iowa iskola kínál népzenetudomány aktív részeként a zene tananyag. Zene oktatás a diákok indul területén tapasztalattal az első évben. természetesen követelmények 30¾-31¼ tanfolyam kredit: Bármilyen BI 202 előfeltétel BI 202 emberi anatómia és élettan ED 212 emberi kapcsolatok MU 105 Music Theory I MU 106 zeneelmélet II MU 107 Aural Skills I MU 137 műszeres módszerek: Drums MU 158 Terápiás Improvizáció MU 176 Voice Módszerek... [-]

BA

Ba A Biológiában

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A Wartburg Biológia Tanszék felkészíti a tanulókat a sokféle karrier, beleértve az egészségügyi szakma, a kutatás, az oktatás, a biotechnológia és mezőket érintő globális és környezeti kérdések. Azt tanítják, amit a tudomány, nem csak a tudás az általa gyártott, a kutatás alapú tanulás. [+]

A diploma biológia Wartburg College jól ismerik szerte a nemzet. A Wartburg Biológia Tanszék felkészíti a tanulókat a sokféle karrier, beleértve az egészségügyi szakma, a kutatás, az oktatás, a biotechnológia és mezőket érintő globális és környezeti kérdések. Azt tanítják, amit a tudomány, nem csak a tudás az általa gyártott, a kutatás alapú tanulás. Míg a tananyag a biológia osztály szigorú, a diákok is, hogy elismerjék, hogy hogyan tanul a biológia is lehet szórakoztató, izgalmas és kifizetődő. A siker a biológia program alapját az a kutatás alapú hangsúlyt, ahol a diákok megkönnyíti a tanulást tapasztalják tudomány nem pusztán olvasott róla. A tudományos tapasztalat Hihetetlen lehetőségek állnak rendelkezésre mind az on-campus és off-campus kutatási tapasztalattal a biológiában. Gyakorlati projektek szerves részét képezik a tanfolyamok az egész négy év. A legtöbb biológia szakon folytat önálló kutatási irányítása alatt a kar tagja, és részt május Term helyszíni tapasztalatok. A kihívás Ez jutalmazása Kis-főiskolai környezetben, több személyes figyelmet és nagyobb lehetőséget, hogy az Excel nyomása nélkül személytelen nagy osztályok. Wartburg kar tanítani osztályok, ellentétben a nagyobb egyetemek és főiskolák Előnyei a Wartburg Biológia Tanszék Program 11: 1 diák-kar aránya Széles bölcsészettudományi oktatás, hangsúlyt fektetve a tudományos kiválóság (Alpha Chi & TriBeta honoraries) Egy-egy kisebb egyetemi környezetben, több személyes figyelmet, és több lehetőséget, hogy az Excel nyomása nélkül, személytelen jellege nagy osztályok A gondoskodó és magasan képzett oktatók Minden kar szerzett doktori (tíz matematikai / számítástechnika / fizika) Számos lehetőséget on- és off-campus egyes projektek, független tanulmány, és a helyszíni tapasztalat Környezettan minor Biokémia fő 4-4-1... [-]

Ba A Fizikában

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot fizika lehet nagy lehetőség. Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. [+]

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot fizika lehet nagy lehetőség. Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. Az osztály egyesíti természetesen együttműködik a laboratóriumi tevékenységek, a gyakorlati szakmai és lehetőségek az oktatás és a vezetés. Tanfolyamok hangsúlyozni mélyreható csoportos tevékenységek, amely lehetővé teszi, hogy kezelni kihívást jelentő projektek, miközben a fejlődő interperszonális kommunikációs készség. Ezek a tapasztalatok akkor szilárd alapot nyújt a jövőbeni foglalkoztatási vagy posztgraduális tanulmányok. Wartburg támogatja és ösztönzi egyetemi kutatási és tervezési projektek felhasználásával innovatív technológia, beleértve a virtuális valóság kijelzők és 3-D vizualizációs szoftver. Program tények A fizika program biztosítja a mélyreható utasítást fizika szakon, különös tekintettel a fizika oktatás és felkészítés doktori iskola. Kis osztálylétszám ösztönzi informális kölcsönhatás kar és a diákok. A fizika program a laboratóriumi és kutatási felszerelések, amely magában foglalja számítógépek, elektromágnesek, oszcilloszkópok, lézerek, vákuumszivattyúk, többcsatornás gyors Fourier transz-forma elemző és teleszkópok. A hallgatók tudni modelleket gondolkodás mechanikus, elektromágneses, atomi / kvantum, és relativisztikus rendszerek. A hallgatók képesek lesznek önállóan és csapatban kezelhető numerikus számítási, matematikai és vizuális eszközöket, hogy elemezzék és megoldják a problémákat. A hallgatók bizonyítani hogy mennyire sikerül együttműködve, hogy megfogalmazzuk, tervezés, viselkedés, és közli kísérletek eredményeit. Követelményei 14 Természetesen hitelek: CH 113 Principles of Chemistry I CH 114 Principles of Chemistry II CS 120 Bevezetés a számítógépek és programozás MA 250 Alkalmazott Kalkulus MA 251 Foundational... [-]

Ba A Mérnöki Tudományok

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A munkáltatók ma keresik mérnökök, akik több, mint szakmailag illetékes. Keresnek a diplomások, akik tud írni és beszélni hatékonyan, akik csapatjátékosok, és ki tudja, hogy a "big picture". Ezek azok a mérnökök, hogy a Wartburg diplomások. Ellentétben az egyetemi tantervek, Wartburg Engineering Science program hangsúlyozza szélessége háttérben szűk specializáció. [+]

A Unique tanterv a változó világban A munkáltatók ma keresik mérnökök, akik több, mint szakmailag illetékes. Keresnek a diplomások, akik tud írni és beszélni hatékonyan, akik csapatjátékosok, és ki tudja, hogy a "big picture". Ezek azok a mérnökök, hogy a Wartburg diplomások. Ellentétben az egyetemi tantervek, Wartburg Engineering Science program hangsúlyozza szélessége háttérben szűk specializáció. Ellentétben mérnöki programok a legtöbb más bölcsészettudományi főiskola, a program egy négy éves főiskolai diplomát, hogy nem igényel további vizsgálatot egy másik intézmény előtti keres ipari foglalkoztatás. Engineering Science Wartburg úgy tervezték, hogy az Ön számára egy egyedülálló kombinációja: technikai szakértelem matematikai és tudományos ismeretek egy igazi bölcsész szempontjából Küldetés A mérnöki tudomány program elkötelezett javítása mérnöki szakma és annak gyakorlata, segítve a hallgatók szerezzenek alapvető tudományos és műszaki ismereteket, megértése az etikai, a globális és társadalmi dimenzióit a szakma; és kommunikációs készségét, a kritikus gondolkodás, csapatépítés, és önképzést. Egy jól lekerekített oktatás Amellett, hogy az előírt követelményeknek, a diákok arra ösztönzik, hogy kerek ki a képzések széles keveréke tapasztalatokat. A legtöbb mérnöki tudományok szakon kisebb a matematika, kémia, fizika, biológia, vagy a számítástechnika. Sok ipari kötött diplomások is elkészült kiskorúak üzleti, vezetői, illetve idegen nyelven. Közel 40% -a mérnöki szakon részt vesz egyetemközi atlétika, és több mint 20% -a tagja a zenei együttesek. Mintegy 30% -a tanul külföldön során négy év, és körülbelül a fele vesz részt a nyári vagy egész éves gyakornoki programokat. Alumni eredmények Wartburg diplomások találnak kielégítő munkahelyet és beengedett felső graduális és szakiskolák. Wartburg alumni megtalálható mind az 50 amerikai... [-]

Ba Az Alapfokú Oktatásban

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Egy bizonyos fokú oktatásban izgalmas lehetőségeket. Egy bizonyos fokú oktatásban Wartburg kiemelkedő iskolai tapasztalatok. Használhatja a tehetségét és képességeit, hogy lesz hatékony és reflektív tanár az életet szakmai szolgáltatást és a vezetés. Meg fogja találni munkalehetőséget az oktatás minden szintjén, a pre-óvodától 12. évfolyam. [+]

Egy bizonyos fokú oktatásban izgalmas lehetőségeket. Egy bizonyos fokú oktatásban Wartburg kiemelkedő iskolai tapasztalatok. Használhatja a tehetségét és képességeit, hogy lesz hatékony és reflektív tanár az életet szakmai szolgáltatást és a vezetés. Meg fogja találni munkalehetőséget az oktatás minden szintjén, a pre-óvodától 12. évfolyam. By szakon az oktatás, tud dolgozni a gyerekek különböző tantermi keretek, ossza érdeklődését a tartalom területen, és befolyásolhatja a jövőben. Akkor tárja fel a gyermekek irodalom, olvasás, olvasás, tananyag, oktatási pszichológia, a korai gyermekkori oktatás, az emberi kapcsolatok, multikulturális tanulmányok, oktatási stratégiák és módszerek, oktatási technológia, mező elhelyezések és speciális oktatás. Ha érdekel a másodlagos oktatás minősítés vagy más hangsúlyt, az elsődleges kar tanácsadója lesz az Ön fő területe. Egy oktatási professzor szolgál majd a másodlagos tanácsadója. Wartburg College egyike a két főiskola Iowa kell országosan elismert Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés annak elemi oktatási program és testnevelési programot. Idő az osztályteremben Wartburg oktatás szakok bemegy az iskolai tantermek első évében, kiadások legalább 25 órán keresztül oktatási tevékenységet. Mielőtt érettségi, akkor lesz szükség, hogy töltsenek ki egy 25 órás tapasztalat kulturális környezetben jelentősen eltér a saját. A tananyag Könyvtár Több mint 6000 tankönyvek, könyvek és egyéb források, az oktatás szakok, kapott helyet a Vogel Library. Alumni eredmények Wartburg diplomások találnak kielégítő munkahelyet és beengedett felső graduális és szakiskolák. Wartburg alumni megtalálható mind az 50 amerikai államban, és több mint 70 külföldi országban. Az alábbiakban csak egy minta a típusú pozíciók Wartburg diplomások az Oktatási Minisztérium volt a múltban. Mintát Alumni pozíciókat az elmúlt öt évben: Nyelv Arts... [-]

Ba Az újságírás és Kommunikáció

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Gyakorlati tapasztalat, mentori tapasztalt szakemberek, és remek lehetőség készítjük fel a tanulókat a gyorsan változó területein, amelyek megkövetelik a kiváló kommunikációs készség. A részleg a következő szakon / koncentrációját. A diplomások dolgoznak írók, szerkesztők, riporterek, gyártási szakemberek, és a PR szakemberek. Ők részt webfejlesztés, a szórakoztató ipar, és a különböző kapcsolódó területeken. [+]

Gyakorlati tapasztalat, mentori tapasztalt szakemberek, és remek lehetőség készítjük fel a tanulókat a gyorsan változó területein, amelyek megkövetelik a kiváló kommunikációs készség. A részleg a következő szakon / koncentrációját. A diplomások dolgoznak írók, szerkesztők, riporterek, gyártási szakemberek, és a PR szakemberek. Ők részt webfejlesztés, a szórakoztató ipar, és a különböző kapcsolódó területeken. Alumni sikertörténetek Wartburg diplomások találnak kielégítő munkahelyet és beengedett felső graduális és szakiskolák. Wartburg alumni megtalálható mind az 50 amerikai államban, és több mint 70 külföldi országban. Az alábbiakban csak egy minta a típusú pozíciók Wartburg diplomások az újságírás és Kommunikáció Tanszékének volt a múltban. Mintát Alumni pozíciókat az elmúlt öt évben: Fejlesztési munkatárs, a Des Moines Art Center, Des Moines Kommunikációs menedzser, Grinnell Chamber of Commerce, Grinnell Sport Reporter / szerkesztő, Worthington Globe, Worthington, Minnesota. Igazgatója Student Engagement, University of St. Thomas, St. Paul, Minnesota. Reklám munkatárs, Sukup Manufacturing, Sheffield Társigazgatója Marketing, evangélikus egyház Amerikában, Chicago, Ill. Mintaállvány-out Alumni pozíciók: Senior Vice President / kreatív igazgatója, a Leo Burnett, Chicago, Ill. Feature Producer, ESPN, Bristol, Conn. Sajtótitkára miniszterelnök Namíbia Elnök / Equity Partner / tulajdonos, Relationship Marketing, Inc., Des Moines Professzor, Kommunikációs Tanulmányok, University of North Carolina-Charlotte természetesen követelmények 14 Természetesen hitelek: Core plusz egy koncentráció: Core követelmények 7 Természetesen kredit: ART 108 grafikai tervezés COM 100 Bevezetés a kommunikációba COM 200 Média írása COM 211 Video Termelés COM 371 Szakmai COM 461 Communication Arts Capstone Egy tanfolyam hitelt maximum 0,5 természetesen kredit minden praktikum lehet alkalmazni felé követelmény COM 125 TV Gyakorlat COM 126 rádió Gyakorlat... [-]

BA Biokémia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Biokémia, tankönyv definíció érdekében, hogy megértsük biológia át összefüggésben kémia. Biokémia előadás Wartburg College helyileg közé makromolekulák, enzimek, és az emberi anyagcserét. Technikák tanított biokémiai laboratóriumi hasznosítják számos területen, beleértve a mikrobiológia, kriminalisztika, a neurobiológia és a rákkutatás. [+]

Biokémia, tankönyv definíció érdekében, hogy megértsük biológia át összefüggésben kémia. Biokémia előadás Wartburg College helyileg közé makromolekulák, enzimek, és az emberi anyagcserét. Technikák tanított biokémiai laboratóriumi hasznosítják számos területen, beleértve a mikrobiológia, kriminalisztika, a neurobiológia és a rákkutatás. Egy dinamikus tantervet, amely magában foglalja a rugalmasságot természetesen választás, hogy megfeleljen az Ön érdekeit és kutatási vetülete rögzítve egy state-of-the-art tudomány létesítmény, a Wartburg biokémia fokozatot egyedileg felkészülni a karrier az egészségügy, a kutatás, a biotechnológia, vagy oktatás. Program tények Kiváló elhelyezés Graduate és szakiskolák A Wartburg biokémia program folyamatosan nőtt a kezdetektől fogva tizenöt évvel ezelőtt, több mint hetvenöt diplomát szerzett hallgatók fok biokémia az elmúlt tíz évben. Körülbelül 40% -a diplomás felvettek orvosira egy éven belül az érettségi (94 százalék elfogadási arány), míg 20% ​​érettségizett a doktori programok az egész megyében (100 százalékos elfogadási arány). Az elmúlt öt évben (2011-2016), Wartburg Biokémiai szakos hallgatók szerzett 75 ± 20% országosan azok MCAT vizsgák (N = 23). Számos Karrier lehetőségek Friss diplomás szerzett pozíciókat a tanításban, a biotechnológia, vagy a munkahelyi technikusok ipari, állami, nemzeti, illetve az egyetemi laboratóriumban. Egyéb lehetőségek közé tartozik a műszaki író, szabadalmi ügyvivő, környezetvédelmi munka, vagy a területén kriminalisztika. Követelményei 17½ természetesen kredit: BI 151 Biológia I: ökoszisztémák, Cells, és Evolúció BI 152 Biológia II: Phylogeny, szerkezete és funkciója BI 211 Genetics CH 113 Principles of Chemistry I CH 114 Principles of Chemistry II CH 211 Szerves kémia I CH 212 Szerves kémia II CH 315 Quantum Chemistry vagy CH 316 Kémiai termodinamika és kinetika CH... [-]

Ba Biztosításmatematikai Tudomány

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy tehetsége számok és a vágy, hogy a munka az üzleti életben, a karrier, mint egy aktuárius lehet az Ön számára. Következetesen eddig az egyik legjobb munkahely Amerikában, egy aktuárius használ matematikai modellek és analitikus készségek felmérése pénzügyi biztonság és számszerűsíteni a kockázatot. Wartburg a szigorú program megalapozott gazdasági, pénzügyi, és a matematika-felkészíti a tanulókat a sikeres karrier a világ kockázatkezelés. [+]

Ha van egy tehetsége számok és a vágy, hogy a munka az üzleti életben, a karrier, mint egy aktuárius lehet az Ön számára. Következetesen eddig az egyik legjobb munkahely Amerikában, egy aktuárius használ matematikai modellek és analitikus készségek felmérése pénzügyi biztonság és számszerűsíteni a kockázatot. Wartburg a szigorú program megalapozott gazdasági, pénzügyi, és a matematika-felkészíti a tanulókat a sikeres karrier a világ kockázatkezelés. Helyet kapott a Department of Mathematics, Computer Science & Physics, biztosításmatematikai tudomány program felkészíti a diákokat, hogy adja át az első minősítő vizsga előtt diplomás. Mi több, a diákok is Wartburg végzős felszerelt kommunikációs készség szükséges, hogy maguk irányítsák a területen, és a nyilvánosság előtt a cég az általuk képviselt. Amellett, hogy az osztálytermi munkát, a diákok szert valós tapasztalat a szakmai gyakorlatot a különböző területeken, amely lehetővé teszi számukra, hogy jobban felfedezni érdekeiket és elérni a sikeres karrier a fejlődő ágazat. Tények Aktuárius volt, szerepel a negyedik legjobb munkát, a medián fizetése $ 93,680, 2012-13 szerint a Bureau of Labor Statistics. A mértéke is elkészíti Önnek a karrier, mint egy matematikus vagy statisztikus, az 1. és a 3. legjobb munkahely, ill. A szakma várhatóan 26 százalékkal 2022-hoz képest 11 százalékos átlag minden foglalkozást. A legtöbb statisztikusok él és dolgozik az északkeleti (Manhattan pénzügyi tőke) és a Közép-Nyugaton, ahol sok nagyvállalatok központja. Actuaries dolgoznak a biztosítási ágazat, a magán vállalatok, kormányzati, illetve független szakértők. A választás a tiéd. Közös Tanulási eredmények Wartburg College egy tanulási közösség épül integratív tanterv, a gazdag tanulási összpontosító közös tantervi tevékenység, és... [-]

BA Grafikai Tervezés

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Az Art Department biztosít Wartburg diákok képesek kommunikálni a fegyelem és ötletes egyetértés a képi világ és a design. Keresztül elismerését, a tapasztalat, és a termelés, művészeti hallgatók bővítsék a kreatív és kritikus képességek és ossza meg ezeket az új készségek kialakítása révén műalkotások. [+]

Az Art Department biztosít Wartburg diákok képesek kommunikálni a fegyelem és ötletes egyetértés a képi világ és a design. Keresztül elismerését, a tapasztalat, és a termelés, művészeti hallgatók bővítsék a kreatív és kritikus képességek és ossza meg ezeket az új készségek kialakítása révén műalkotások. Az Art Tanszék kínál a különböző akadémiai és a stúdió tanfolyamok hagyományos és a technológia-alapú média. A korlátozott mérete osztályok és nyitott hozzáállását kar ösztönzik az egyéni figyelem és szoros munkakapcsolat. Fejlett tanfolyamok és független tanulmányok, a diákok folytassa az egyéni érdekeket. Követelményei 14 Természetesen hitelek: ART 105 tervezése I. ART 108 grafikai tervezés ART 111 rajz ART 150 a 20. század művészeti, média, és Design ART 201 Festés ART 205 Kommunikációs Design ART 208 Photography I ART 210 Kommunikációs Design II ART 250 művészettörténet: Korai keresztül gótikus ART 251 művészettörténet: Renaissance korszerű ART 310 Advanced Design Projects ART 371 Szakmai ART 461 Szeminárium Art: Kutatás ART 462 Szeminárium Art: Kiállítás Egy tanfolyam hitel: BA 353 Principles of Marketing BA 454 Reklám és promóció [-]

BA Idegtudomány

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A neurológia szakos Wartburg egy interdiszciplináris nagy, hogy ki a diákokat, hogy a kereszteződésekben a biológia és a pszichológia, majd arra ösztönzi őket, hogy linkeket más területeket. Neuroscience egy széles mező, és a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson a saját érdeklődési területekről fejlett kutatási tanfolyamok és változatos választani. [+]

Idegtudósok tanulmányozzák az agy és az idegrendszer munkáját. A gyorsan növekvő területén keresi a választ olyan kérdésekre, mint hogy hogyan érzékeljük a környezetünkben, hogyan befolyásolja a környezetben eltérően állatok, és mi romolhat ebben a folyamatban. A neurológia szakos Wartburg egy interdiszciplináris nagy, hogy ki a diákokat, hogy a kereszteződésekben a biológia és a pszichológia, majd arra ösztönzi őket, hogy linkeket más területeket. Neuroscience egy széles mező, és a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson a saját érdeklődési területekről fejlett kutatási tanfolyamok és változatos választani. Neuroscience szakok szakmai pályára az idegrendszeri kutatások, gyógyászat, gyógytorna, foglalkozási terápia, pszichiátria, a farmakológia, kognitív pszichológia, a robotika, tudományos írás, és még sok-sok területen. Berendezések Wartburg Tudományos Központ, 2004-ben befejezett, tartalmaz egy állat létesítmény, amely rendszeresen otthont ad az egerek, hörcsögök, fathead minnows és zebradánió. A műtét szobában lehetővé teszi a hormonális manipuláció útján eltávolítása petefészek vagy here, és a viselkedési vizsgálat szobák szerelve számos tanulás készülékek, köztük egy Morris vizi labirintusban, Barne labirintus, és radiális kar labirintus. A muslica kolónia biztosítja a lehetőséget, hogy a gerinctelen modell ismert genetika, míg Lageschulte Prairie (által irányított Wartburg), fedett patak mellett, egy üvegház, és városi / állami parkok teszik vizsgálatának viselkedés természetesebb beállításokat. Az emberi populációk kutatási nemrégiben levont diákok az egyetemen, a lakosok egy közeli nyugdíjas otthon, és egy támogató csoport a helyi kórházban. Wartburg egy kriosztát a vékonyra szeletelés agyszövet, és a különböző mikroszkópok (pásztázó elektronmikroszkóppal (SEM), egy konfokális mikroszkóppal, és fluoreszcens mikroszkóp, továbbá a szabványos összetett és könnyű mikroszkóp) számára nézi foltok, hogy a szövet és... [-]

BA Kémia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Kémia készíti fel a siker sok tudománnyal kapcsolatos foglalkozások. Önnek lehetősége van arra, hogy megtanulják a state-of-the-art Science Center. A vállalatok, szervezetek és intézmények embereket keresnek gyakorlati tapasztalatokat keresnek Wartburg kémia és biokémia diplomások. Az osztály a 100 százalékos elhelyezést ráta. [+]

Megbecsült Program Kémia készíti fel a siker sok tudománnyal kapcsolatos foglalkozások. Önnek lehetősége van arra, hogy megtanulják a state-of-the-art Science Center. A vállalatok, szervezetek és intézmények embereket keresnek gyakorlati tapasztalatokat keresnek Wartburg kémia és biokémia diplomások. Az osztály a 100 százalékos elhelyezést ráta. A kísérletezés és kutatás középpontjában a Wartburg kémia programot. Az egyetemen, a hallgatók korszerű műszerekkel természetesen a munka és az egyéni kutatás. Kémia kar tagjai eredményes tanárok és tanácsadók, valamint a kis létszámú osztályok lehetővé teszik kar és a diákok, hogy legyen jól ismert. Program tények A kémia nagy lehet használni arra, hogy szakmai tanulmány: Orvostudomány Laboratóriumi vegyszerek (klinikai, környezetvédelmi, gyógyszeripari, élelmiszer-tudomány, stb) Klinikai kémia állatgyógyászat Optometria Fogorvos Gyógyszerészet Kiváló elhelyezés Graduate és szakiskolák Ön is folytatja posztgraduális tanulmányok olyan területeken, mint az analitikai kémia, biokémia, szerves vagy szervetlen kémia, fizikai kémia, környezeti kémia, szabadalmi jog, vagy a törvényszéki gyakorlat. Számos Wartburg kémia szakon mentek, hogy pályára a gyógyszert. Szakos hallgatók a kémia vagy a biokémia ösztönzik a lehetőséget, hogy teljes szakmai ipari vagy egyetemi laboratóriumokban. Vagy, a diákok választhatnak, hogy végezzen egyetemi kutatások Wartburg kar tagjai. A diákok már kiválasztott kutatási projektek különböző egyetemeken által finanszírozott National Science Foundation Research Experience Egyetemi (NSF-REU) programot, valamint az ipari gyakorlat kémiai biztonsági és környezetvédelmi vizsgáló laboratóriumok. Számos Karrier lehetőségek A kémia, biokémia mértékben vezethet a különböző foglalkozások. Előfordulhat, hogy olyan helyzetben tanítás kémia középiskolában, vagy középiskolás. Akkor jogosult pozíciók műszaki vezetői vagy értékesítési. Lehet dolgozni, mint egy technikus ipari, állami, nemzeti és egyetemi laboratóriumokban. Ön is megtalálja a... [-]

BA Környezeti Tudományok

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Az Environmental Science and Studies nagyobb egy két pálya (tudomány és tanulmányok) interdiszciplináris program gyökerezik a természet-és társadalomtudományok, és célja, hogy a hallgatók megértsék és alkalmazása integrációja több tudományág összetett problémák megoldására felmerülő határfelületén emberi létezés a többi természeti világ. [+]

Az Environmental Science and Studies nagyobb egy két pálya (tudomány és tanulmányok) interdiszciplináris program gyökerezik a természet-és társadalomtudományok, és célja, hogy a hallgatók megértsék és alkalmazása integrációja több tudományág összetett problémák megoldására felmerülő határfelületén emberi létezés a többi természeti világ. Environmental Science and szakokon készek karrier olyan területeken, mint a természeti erőforrások megőrzése, a környezeti tudományok, a környezetvédelmi jog, a megújuló energiaforrások, a várostervezés és a környezetvédelmi politika. A diákok részt vesz interaktív szemináriumok, vagy végezzen független kutatások irányítása alatt a kar tagja, vagy részt vesz a megfelelő szakmai és arra ösztönzik, hogy kihasználják a mező biológia május Term tanfolyamok. Egy kisebb a környezeti tanulmányokat is rendelkezésre áll. Követelményei Core plus 10 tanfolyam kredit: BI 151 Biológia I: ökoszisztémák, Cells, és Evolúció BI 152 Biológia II: Phylogeny, szerkezete és funkciója BI 209 Ecology BI 211 Genetics BI 455 módszerei Biológiai BI 456 Student-Visszaszármaztatott Research CH 114 Principles of Chemistry II CH 190 Környezeti kémia CH 205 Bevezető Szerves kémia vagy CH 217 Analitikai Kémia Egy tanfolyam hitel: BA 418 Fenntartható gazdasági és pénzügyminiszter vagy EK 418 Fenntartható gazdasági és pénzügyminiszter EK 118 elvei Mikroökonómia EK 295. Különleges témák (Csak témák által jóváhagyott EPC). Egy mező biológia természetesen hitelt: BI 206 ökológiája Guyana I és BI 216 ökológiája Guyana II BI 207 gerinces ökológiája a Prairie BI 208 sziget ökológia BI 295 Speciális témák (Csak témák által jóváhagyott EPC). BI 315 Madártani BI 320 Vízi Biológia BI 325 Behavioral Ecology Egyetemi kutatás Egyetemi kutatás a vizsgálat vagy nyomozás egy egyetemi hallgató,... [-]

BA Matematika

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot matematikából lehet nagy lehetőség. Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. [+]

Ha van egy szenvedélye a kihívást természetesen a munka, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts fokozatot matematikából lehet nagy lehetőség. Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. Az osztály egyesíti természetesen együttműködik a laboratóriumi tevékenységek, a gyakorlati szakmai és lehetőségek az oktatás és a vezetés. Tanfolyamok hangsúlyozni mélyreható csoportos tevékenységek, amely lehetővé teszi, hogy kezelni kihívást jelentő projektek, miközben a fejlődő interperszonális kommunikációs készség. Ezek a tapasztalatok akkor szilárd alapot nyújt a jövőbeni foglalkoztatási vagy posztgraduális tanulmányok. Wartburg támogatja és ösztönzi egyetemi kutatási és tervezési projektek felhasználásával innovatív technológia, beleértve a virtuális valóság kijelzők és 3-D vizualizációs szoftver. Program tények A matematika program segít a diákoknak megérteni a szerkezetét a matematika, bizonyítani képességeit, megoldani a problémákat, és alkalmazza a matematika értelmes szakmák és szolgáltatások. A diákok használják a számítógépet egy NT hálózat közelében található matematika tantermek és használja azokat belül és kívül egyaránt az osztályban. A hallgatók egy következetes és széles körű megértése a matematika fegyelem összhangban a jelenlegi MAA ajánlásokat. A diákok fogják készíteni lépését matematika szakmákban, mint a biztosításmatematikai tudós vagy alkalmazott matematikus, posztgraduális tanulmányok, valamint a szakmai és személyes kihívások a fegyelem. Diákok értékelni fogják a matematikai ismeretek és készségek, és kész szembeszállni az etikai és társadalmi kérdésekkel kapcsolatos matematikai szakma. A diákok fogják elkészíteni, hogy tudásukat a matematika és számítástechnika specifikus problémák és megoldások gyűjteménye. A diploma megszerzése után, a diákok, akik a matematika... [-]

BA Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A nemzetközi kapcsolatok program teszi ki a diákokat, hogy alapvető kérdése a folyamatokat, amelyek a bonyolult kölcsönös találkozni mélyen tartott egyedi értékek. Általánosságban elmondható, hogy ez magában megválaszolása az alapvető kérdés, hogy ki kap mit, hol, mikor, hogyan, és miért a nemzetközi kapcsolatokban. Nemzetközi kapcsolatok egy interdiszciplináris program, amely felvértezi a hallgatók a szélessége (azaz perspektívák) [+]

A nemzetközi kapcsolatok program teszi ki a diákokat, hogy alapvető kérdése a folyamatokat, amelyek a bonyolult kölcsönös találkozni mélyen tartott egyedi értékek. Általánosságban elmondható, hogy ez magában megválaszolása az alapvető kérdés, hogy ki kap mit, hol, mikor, hogyan, és miért a nemzetközi kapcsolatokban. Nemzetközi kapcsolatok egy interdiszciplináris program, amely felvértezi a hallgatók a szélessége (azaz kilátások) és mélysége lefedettség, hogy gondolkodjunk és hatékonyan reagálni ezekre a kérdésekre. További részletes vizsgálat egy adott földrajzi térségben is lehetséges a programon belül. Folytató hallgatók e jelentős erősen ajánlott, hogy bele több idegen nyelv és a nemzetközi utazás a saját tudományos program. A különböző május Term és szemeszter hosszú kínálkozik. Sőt, mi ösztönzi a diákokat, hogy kétszakos kapcsolódó területen, mint például a közgazdaságtan, idegen nyelv, történelem, nemzetközi üzleti, politikai tudományok, a vallás, vagy a szociológia, hogy tovább fokozzák a megértés és előkészítése. Tervezett diák tanulási A hallgatók: hasznosítani számos interdiszciplináris perspektívák a tanulmány a nemzetközi kapcsolatokban. ismerje el a komplex belüli kölcsönös függőségi és kultúrák közötti. jobban megértsük a nemzetközi ügyek és államvezetés. képességének növelése érdekében, hogy kritikusan gondolkodni a nemzetközi ügyekben. bizonyítani illetékes kutatási készségek profi módon. eredményesen kommunikálni szóban és írásban formában. kell készíteni lépésének kormányzati szolgáltatások, a kormányközi szolgáltatás, nem-kormányzati szolgáltatás, nemzetközi üzleti, és / vagy a doktori iskola. természetesen követelmények 12 és fél-13 tanfolyam hitelek: EK 117. alapelvei Makroökonómia HI 343 gyarmatosítás és Kultúra HI 306 History of American Foreign Relations vagy PS 306 History of American Foreign Relations PS 270 Összehasonlító politikai rendszerek PS 302 nemzetközi kapcsolatok PS 460... [-]

BA Politológia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A politikai tudományok nagy kínál felkészülés a karrier vagy a további oktatás közpolitikai döntéshozatal, a jog, a várostervezés, a nemzetközi kereskedelem, diplomáciai szolgálat, és a politikai kampányok. A politikai tudományok nagy keresztül érhető el a Társadalomtudományi Tanszék. Társadalomtudományi képzés hez tapasztalat projekt-alapú kurzus munka és lehetőségeket eredeti tudományos kutatás, amely magában foglalja a tanulmányi kirándulások és off-campus tanulmány szerte az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. [+]

A politikai tudományok nagy kínál felkészülés a karrier vagy a további oktatás közpolitikai döntéshozatal, a jog, a várostervezés, a nemzetközi kereskedelem, diplomáciai szolgálat, és a politikai kampányok. A politikai tudományok nagy keresztül érhető el a Társadalomtudományi Tanszék. Társadalomtudományi képzés hez tapasztalat projekt-alapú kurzus munka és lehetőségeket eredeti tudományos kutatás, amely magában foglalja a tanulmányi kirándulások és off-campus tanulmány szerte az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Az elmúlt években, a pszichológia oktatók és hallgatók kutatott témák, mint a szülői és a személyiség, memória folyamatok, valamint a stressz és a kiigazítást. Ezen felül a diákok munkáját kar kutatása az emberi jogok, a demokratizálódás tanulmányok, civil diskurzus és a szolgáltatás tanulás. Program célok A politológia program része a Társadalomtudományi Tanszék, úgy véli, hogy a tudás a politológia előfeltétele a felelős állampolgári és szükségszerű, hogy bárki azt várta, hogy adja meg a karrier a jog, a közigazgatás, a rendvédelem, a polgári szolgálat, vagy tanítás. Egyedi jellemzői a program tartalmazza az amerikai törvényhozás és az igazságszolgáltatás, a május Term kurzus kínál tanulmányozása nemzeti kormány néhány napig helyen Washingtonban Egy nemzetközi politikai gyakornok programot a német parlament, a Deutsche Bundestag felügyeli megállapodást a University of Bonn Németországban. Csepegtetni alapvető megértését, hogy mit jelent a "politikai kérdés", hogy a normatív, vagy empirikus jellegű. Ahhoz, hogy egy alapítvány anyagi tudás tekintetében alapvető fogalmak, intézmények és eljárások keretében az amerikai, az összehasonlító és nemzetközi kapcsolatok. Hogy elősegítse a képességét, hogy gondolkodjanak és cselekedjenek kritikusan érdemi közpolitikai kérdésekben. Hogy dolgozzon, az alkalmazáson keresztül, a képesség, hogy kialakítsa és a kutatás... [-]

BA Pszichológia

Campus vagy on-line tanulás Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

A pszichológia program része a Társadalomtudományi Tanszék, közelít a pszichológia mint tudományos diszciplína, a szakma és a tudomány. Kar bemutatja a pszichológia területén, mint az egyik, hogy változatos és izgalmas. Az összes oktatók doktori diplomát egy speciális területe a pszichológia és aktívan törekszik a szakmai és a kutatás érdekeit. [+]

A nagy pszichológus lesz felkészülni pozíciók humán szolgáltatások, a kutatás és az oktatás kapcsolatos területeken. A program közelít a pszichológia, mint tudományos diszciplína, a szakma és a tudomány. A pszichológia legfontosabb keresztül érhető el a Társadalomtudományi Tanszék. Társadalomtudományi képzés hez tapasztalat projekt-alapú kurzus munka és lehetőségeket eredeti tudományos kutatás, amely magában foglalja a tanulmányi kirándulások és off-campus tanulmány szerte az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Az elmúlt években, a pszichológia oktatók és hallgatók kutatott témák, mint a szülői és a személyiség, memória folyamatok, valamint a stressz és a kiigazítást. Ezen felül a diákok munkáját kar kutatása az emberi jogok, a demokratizálódás tanulmányok, civil diskurzus és a szolgáltatás tanulás. Program célok A pszichológia program része a Társadalomtudományi Tanszék, közelít a pszichológia mint tudományos diszciplína, a szakma és a tudomány. Kar bemutatja a pszichológia területén, mint az egyik, hogy változatos és izgalmas. Az összes oktatók doktori diplomát egy speciális területe a pszichológia és aktívan törekszik a szakmai és a kutatás érdekeit. A diákok együttműködni kar tagjai a különböző projektek és programok. A diákok dolgoznak a szakmai szolgáltatók egy off-campus területén tapasztalattal, egyre job-releváns készségek és ismeretek a klinikai, oktatási vagy humán szolgáltatások beállítását. Mutassa parancs az elmélet, koncepciók és módszerek a fő tartalmi területek a pszichológia (tanulás / memória, fejlődési, kóros klinikai / tanácsadó, és a társadalmi / szervezeti). Használja a kritikus gondolkodás készségek értékelésére pszichológiai elmélet, a kutatás és a gyakorlat, és alkalmazza elfogadott elveit és módszereit a kutatás fejlesztése, lebonyolítása, és jelenthet eredeti pszichológiai kutatási projekt. Értékelje a szerepe a... [-]

Ba Számítástechnika

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ha van egy szenvedélye a kihívást jelentő munka során, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts diplomát számítástechnika vagy számítógépes információs rendszerek lehetnek nagy lehetőség. [+]

Ha van egy szenvedélye a kihívást jelentő munka során, a gyakorlati alkalmazások, és a problémamegoldás, a Bachelor of Arts diplomát számítástechnika vagy számítógépes információs rendszerek lehetnek nagy lehetőség. Azt fogja tapasztalni, szoros kapcsolat között matematika, számítástechnika, és a fizika, ami a kar régóta összpontosulnak diák megtalálja a megfelelő programot a képességek és érdekek. Az osztály egyesíti természetesen együttműködik a laboratóriumi tevékenységek, a gyakorlati szakmai és lehetőségek az oktatás és a vezetés. Tanfolyamok hangsúlyozni mélyreható csoportos tevékenységek, amely lehetővé teszi, hogy kezelni kihívást jelentő projektek, miközben a fejlődő interperszonális kommunikációs készség. Ezek a tapasztalatok akkor szilárd alapot nyújt a jövőbeni foglalkoztatási vagy posztgraduális tanulmányok. Wartburg támogatja és ösztönzi egyetemi kutatási és tervezési projektek felhasználásával innovatív technológia, beleértve a virtuális valóság kijelzők és 3-D vizualizációs szoftver. Program tények A számítástechnika program felismeri a növekvő és átható számítógép használata, és úgy véli, hogy a bölcsészettudományi főiskola a megfelelő helyre, hogy vizsgálja meg a működést és a számítógépek használatára. Az ilyen vizsgálat serkenti tanulók szellemi fejlődését, ösztönzi a kritikus gondolkodás, és tanít elemző értékelése és számszerűsítése észrevételeit. A hallgatók egy következetes és széles körű megértése a fegyelem a számítástechnika, beleértve felmérték a szellemi mélység és az elvont kérdésekben. A hallgatók által alkalmazni tudásukat előállítani számítógépes problémák megoldására nagy és kicsi. A hallgatók szembe etikai és társadalmi kérdésekkel kapcsolatos számítástechnika területén, és kész szembenézni a személyes etikai kihívásokat a fegyelem. A hallgatók megtanulják, hogy a munka és hatékonyan kommunikálni társaikkal csoportos projektek és feladatok révén hangsúlyozva a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség. A diákok fogják... [-]

BA Zene

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Wartburg College egy akkreditált, intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM). Diákok befejezése az American Music Therapy Association (AMTA) jóváhagyta zeneterápia szak jogosultak ülni tábla által kiadott igazolás Certification Board Zene terapeuták (CBMT). [+]

Wartburg College egy akkreditált, intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM). Diákok befejezése az American Music Therapy Association (AMTA) jóváhagyta zeneterápia szak jogosultak ülni tábla által kiadott igazolás Certification Board Zene terapeuták (CBMT). Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa kínál a zeneterápia fő. Befejezése a Bachelor of Music Education, vagy a Bachelor of Music Education / zeneterápia mértékben vezet az engedélyeztetést oktatás az Iowa állambeli. A Bachelor of Arts in Music mértékben biztosítja az Ön számára a különböző karrier lehetőségek a zene területén. Lehet választani az általános zenei fő, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a zene jelentős másik nagyobb vagy kisebb területen. Vagy lehet választani a Egyházzenei pályán, amely egyesíti a munka során a zene és a vallás felkészülni a vezető zenei programok templomok és a további vizsgálat a doktori iskolában. Zene Tanszék tények Wartburg kínál négyéves szakon / fok. Ez azt jelenti, egy évvel rövidebb tandíj és még egy év fizetés képest egy állami egyetem. A főiskola kínál az egyetlen BA egyházzene Iowa. Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa egy zeneterápia mértékben. A zenei részleg rendelkezik egy 100 százalékos munkát / doktori iskola elhelyezését aránya minden diplomás. Wartburg egyike annak a három főiskola Iowa által igazolandó NCATE (Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés). A kollégium az egyetlen Iowa iskola kínál népzenetudomány aktív részeként a zene tananyag. Zene oktatás a diákok indul területén tapasztalattal az első évben. természetesen követelmények 13½ -14 természetesen kredit: MU 105 Music Theory I MU 106 zeneelmélet II MU 107 Aural Skills I MU 205 zeneelmélet III... [-]

BBA

BA In Business Administration

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Waverly

Ennek része az oktatás Wartburg College, akkor a munka révén számos etikai kihívásokat most szembesülnek az üzleti világban. Nem lesz kész arra, hogy és mögé nehéz döntéseket, és átveheti a gyakorlati tapasztalat által kért számos munkáltató. [+]

Ennek része az oktatás Wartburg College, akkor a munka révén számos etikai kihívásokat most szembesülnek az üzleti világban. Nem lesz kész arra, hogy és mögé nehéz döntéseket, és átveheti a gyakorlati tapasztalat által kért számos munkáltató. Azt is találni karrierlehetőségek a mai felgyorsult üzleti környezetben területeken, mint a magán- vagy a számviteli, pénzügyi, nemzetközi üzleti, kormányzati szolgáltatások, egészségügyi menedzsment, marketing, és non-profit szervezetek. Lesz előnyös kis osztályokat tanított a professzorok, akik tapasztalattal és szakértelemmel sok szempontból az üzleti adminisztráció, a könyvelés, és a közgazdaságtan. Kar tagjai hallgatókat a pályára, valamint az aktív állampolgári osztályukban, gyakorlatok, esettanulmányok, és egyetemi kutatás. Alumni eredmények Mintát Alumni pozíciókat az elmúlt öt évben: Sales Executive, Midwest Heritage Bank, Des Moines Marketing és Box Office Manager, US Cellular Center, Cedar Rapids Területi igazgató, Hormel Foods, Lebanon, New Jersey Marketing munkatárs, Bolide Technology Group, San Dimas, Kalifornia. A személyzet Könyvvizsgáló Deloitte & Touche LLP, Minneapolis, Minnesota. Könyvelő, Dan Deery Motors, Cedar Falls Mintaállvány-out Alumni pozíciók: Elnök-vezérigazgató, American Family Insurance, Madison,. Operations Analyst, World Bank, Washington, DC Elnök, Merit szerződő, Rochester, Minnesota. Vezérigazgató, RewardSnap Corp., Indianapolis, Ind. National Sales Operations Manager Jaguar Land Rover North America, LLC Program Célok: Végzett hallgatók a Business Administration, számviteli, és Közgazdasági tanszék: tudják magukat, értékeiket, és indulatok; lásd a cél az üzleti vezetők, mint gazdasági rendezők a jó társadalom tiszteletben és hatékonyan együttműködni emberek különböző háttérrel és perspektívák; alkalmazza a készségek szakmaiság az egyre összetettebb világban; vegyenek részt a kreatív folyamat a különböző helyzetekben; összegyűjti és elemzi a különböző perspektívák; értékelni és... [-]

Videók

Wartburg. Worth It

Kapcsolat

Wartburg College

Cím Wartburg Boulevard 100
Waverly 50677, United States
Honlap http://www.wartburg.edu/
Telefon +1 800-772-2085