Hivatalos Leírás

College többről szól, mint csupán egy diplomát. Ez egy befektetés a jövőbe.

A bölcsészettudományi oktatás fog kapni Wartburg lehetővé teszi, hogy nem csak a nyereség a szükséges készségekkel, az Ön által kiválasztott tanulmányi, hanem a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy vizsgálja meg az etikai döntéshozatal és a közösség bevonására, a hatékony kommunikáció, a kulturális kompetencia, és az együttműködés.

Küldetésünk

Wartburg College elkötelezett kihívást és tápláló diákok számára életének vezetői és a szolgáltatás, mint a szellemes kifejezése, hogy a hit és a tanulás.

a személyazonosság

Wartburg College egy bölcsész főiskolai lutheránus (ELCA). Nem kell, hogy evangélikus, vagy akár keresztény, hogy értékeljük az utat a Wartburg oktatás segít felfedezni értelme és célja az életed.

Sok főiskolák dolgozni egy közös hitvallás vagy nyilatkozat a hit, ahol a hit kiszabni. Más főiskolák hitét ki a közösségi élet teljesen. Abban Wartburg College, használjuk az evangélikus oktatási koncepció, amely épít a közösség körül élénk és befogadó beszélgetés a hit és a tanulás.

Luther Márton, aki felkeltette a reformáció 1517-ben is volt egy lelkész és egy egyetemi tanár. Küzdött a nagyobb kérdés az élet és a hit, hogy hogyan lehet igazán változtatni a világot körülöttünk. Mert a mi evangélikus teológiai szempontból, azt szeretnénk, ha még birkózni ezekkel a nagy kérdés, amit a munka révén a négy év Wartburg. Meghívjuk és ösztönözze beszélgetés az emberekkel a különböző háttérrel és eltérő lelki szempontból. Viszont, ha egy kicsit többet tudunk saját hiedelmek és értékek.

Discover Your Calling

Wartburg College segít a diákok felfedezzék, és azt állítják elhívásukat összekötő történő tanulás hit és az értékek, hogy megértsék a saját maguk és ajándékokat, a perspektíva az élet és a jövő, és a részvétel lehetőségének megteremtése a templomban, a közösség, és a nagyobb társadalom tervszerű és értelmes módon.

Akadémiai tények

Átlagos osztálylétszám: 17 A diák-tanár arány: 11: 1 Teljes munkaidős oktatók: 104 Rangsorolt ​​kar legmagasabb fokú fegyelem: 99% Felruházva kar pozíciók: 2 előkelő szék, 11 felruházva szék, 1 különböztetni tanári, 4 felruházva professzor.

Legnépszerűbb Majors

1 Business Administration

  1. Biológia
  2. Alapfokú oktatás 4 Újságírás és kommunikáció 5 Zeneoktatás

Nemzetközi elismerés

Az egyik öt főiskolák, hogy megkapja a washingtoni Center alakuló felsőoktatási Civil Elkötelezettség díját a szolgáltatás-tanulás és a közösség bevonására. Országosan által minősített Carnegie Alapítvány a Advancement of Teaching egyik 12 kizárólag érettségi főiskolák, amelyek elősegítik a tapasztalati tanulás és a közösség bevonására. Nevezett nyolc egymást követő alkalommal az elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll, háromszor "kitüntetéssel," elismeréseként önkéntes erőfeszítéseinek Wartburg hallgatók. Az egyik csak hat Iowa főiskolák szerepel a 2014-15 kollégiumok különbségtétel, amely elismeri, hogy az iskolák már bizonyította elkötelezettségét a "részt a diákok, nagy tanítás, vibráló közösségek és sikeres kimenetelét." Wartburg-ben a 16. helyen a nemzet rövid távú külföldi tanulmányokat a 2014-es Open Doors jelentés végzett együttműködve a US Department of State Iroda Oktatási és Kulturális Minisztérium. Tartalmazza Washington Monthly legjobb bölcsészettudományi főiskola rangsor hozzájárulását a közjó a társadalmi mobilitás, a kutatás, és a szolgáltatás. Győztese NetImpact 2012 "Small Steps, nyereményeket Challenge," a nemzeti versenyhatóságok között egyetemek és főiskolák jutalmazza a társadalmi és környezetvédelmi tevékenységek. Rangsorolva a Princeton Review egyik legjobb főiskola a Midwest régióban. Felsorolt ​​Peterson Top Kollégiumok Science között 200 iskola kiemelkedő programokat a tudomány és a matematika. Egy két főiskolák Iowa kell országosan elismert a Nemzeti Tanács által Akkreditációs tanárképzés annak elemi oktatási programban. Között szerepel az első réteg a Legjobb Nemzeti Bölcsész főiskolák által besorolt ​​US News and World Report. Rangsorolva No. 7 között hazai egyetemek és bölcsészettudományi főiskola a US News and World Report, mint egy "overperformer" érettségi aránya diákok az alacsony jövedelmű családok számára. Tartalmazza Money Magazine "legjobb főiskola" rangsorban. A Wartburg "közösségi Építők" program elnyerte a MacJannet díjat globális állampolgárság.

Graduate négy év alatt!

Mi az érettségi arány?

Ez lehet egy nagyon zavaros fogalom. Alapvetően ez a hallgatók aránya, akik ténylegesen egy teljes mértékben az intézmény. A legtöbb jelentés az interneten jelenik meg egy 6 éves érettségi arány, ami a százalékos nappali tagozatos hallgatók kapták diplomát hat éven belül, amely ma már az átlagos hossza egy egyetemi oktatás sok egyetem. Ez egyáltalán nem igaz Wartburg College.

93% -a diplomások kész fokozatot négy év alatt. A nappali tagozatos hallgatók, akik kezdődött Wartburg, 63% fejezik be mértékben a Wartburg, mely még ma is igen magas érettségi arány. Az elmúlt 10 évben, Wartburg volt érettségi arány olyan magas, mint 70%.

Miért össze öt évben az állami iskolákat négyéves Wartburg?

A valóság sok diák számára ez lesz a négy és fél öt évig vagy tovább keresni egy bizonyos fokú egy állami iskola, a nemzeti statisztikákat. Abban Wartburg, 93 százalék a diplomások teljes foka négy év alatt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Wartburg College

Wartburg College az Országos Zeneművészeti Egyesület (NASM) akkreditált, intézményes tagja. Az American Music Therapy Association (AMTA) által jóváhagyott hallgatók a zen ... [+]

Áttekintés

Wartburg College az Országos Zeneművészeti Egyesület (NASM) akkreditált, intézményes tagja. Az American Music Therapy Association (AMTA) által jóváhagyott hallgatók a zeneterápiás szakos hallgatók számára jogosultak a zongoratoterapeuták (CBMT) Tanúsító Testületének elhelyezésére. Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa-ban, hogy felajánlja a zene terápiás vezetőjét. A Bachelor of Music Education vagy a Bachelor of Music Oktatás / Music Therapy diploma vezet engedélyhez az oktatásban Iowa államban.

Fokozatok és főorvosok

A Bachelor of Music Pedagógia megfelel az Iowa Oktatási Minisztériumnak a K-12 zenei minősítés követelményeinek. Ez feljogosítja a diákokat arra, hogy tanítsanak az általános általános zenei osztályban, vagy tanítsanak egy zenekarban, kórusban vagy zenekari környezetben a középiskolában vagy a középiskolában.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Music Therapy fokozatú zenei alapképzést azok számára ajánljuk, akik szeretnék befejezni a tanfolyamot, összhangban az American Music Therapy Association által meghatár ... [+]

Wartburg College az Országos Zeneművészeti Egyesület (NASM) akkreditált, intézményes tagja. Az American Music Therapy Association (AMTA) által jóváhagyott hallgatók a zeneterápiás szakos hallgatók számára jogosultak a zongoratoterapeuták (CBMT) Tanúsító Testületének elhelyezésére. Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa-ban, hogy felajánlja a zene terápiás vezetőjét. A Bachelor of Music Education vagy a Bachelor of Music Oktatás / Music Therapy diploma vezet engedélyhez az oktatásban Iowa államban.

A Music Therapy fokozatú zenei alapképzést azok számára ajánljuk, akik szeretnék befejezni a tanfolyamot, összhangban az American Music Therapy Association által meghatározott követelményekkel, hogy jogosult legyen a Board-Certified Music Therapist. Hat hónapos gyakornoki posztgraduális képzésre van szükség, mielőtt az igazgatótanács vizsgáján ül.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

Wartburg College

Ha tehetséges a számok és a vágy, hogy az üzleti tevékenységet, a karrier, mint aktuári lehet az Ön számára. Állandóan az egyik legjobb amerikai munkahelynek minősítették ... [+]

Ha tehetséges a számok és a vágy, hogy az üzleti tevékenységet, a karrier, mint aktuári lehet az Ön számára. Állandóan az egyik legjobb amerikai munkahelynek minősítették, a biztosításmatematika matematikai modelleket és analitikus készségeket használ a pénzügyi biztonság felmérésére és a kockázat számszerűsítésére. A Wartburg szigorú programja - a közgazdaságtan, a pénzügyek és a matematika területén - felkészíti a hallgatókat a sikeres karriert a kockázatkezelés világában.

A Matematika, Számítástudományi Tanszék székhelye

Gyors tényekAz Actuary a negyedik legjobb állásban szerepel, 93,680 dolláros fizetéssel, 2012-13-ban, a Munkaügyi Statisztikai Hivatal adatai szerint.A diploma is felkészíti Önt a karrier, mint a matematikus vagy statisztikus, a No. 1 és a 3. legjobb munkahelyek, illetve.A szakma várhatóan 26% -kal fog nőni 2022-re, szemben az összes foglalkozás 11% -os átlagával.A legtöbb aktuárius él és dolgozik az északkeleti (Manhattan pénzügyi tőke) és a Midwest, ahol számos nagyvállalat székhelye.A biztosításmatematikusok a biztosítási ágazatban, magánvállalatoknál, kormányzatoknál vagy független tanácsadóként dolgoznak. A választás a tiéd.Közös tanulási eredmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

Ha szenvedélyesen küzd a tanfolyamhoz, a gyakorlati alkalmazásokhoz és a problémamegoldáshoz, a fizika Bachelor of Arts diplomája nagyszerű lehetőség lehet. A matematika, ... [+]

Ha szenvedélyesen küzd a tanfolyamhoz, a gyakorlati alkalmazásokhoz és a problémamegoldáshoz, a fizika Bachelor of Arts diplomája nagyszerű lehetőség lehet.

A matematika, a számítástechnika és a fizika között szoros összefüggést fog találni, amely a tanár hosszú távú figyelmének középpontjában áll, amely segít abban, hogy a hallgató megtalálja a megfelelő programot készségeik és érdekeik tekintetében. A tanszék egyesíti a tanfolyamot laboratóriumi tevékenységekkel, gyakorlati gyakornokokkal, valamint tanítási és vezetési lehetőségekkel. A tanfolyamok hangsúlyozzák a mélyreható csoportos tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a kihívásokkal teli projektekkel foglalkozzon, miközben fejlesztik az interperszonális kommunikációs készségeket. Ezek a tapasztalatok szilárd alapot nyújtanak a jövőbeni foglalkoztatás vagy a posztgraduális tanulmányok számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

Az iskolai végzettség izgalmas lehetőségeket kínál. A Wartburg oktatási végzettsége kiemelkedő osztálytermi élményeket kínál. A tehetséged és a képességeid hatékony és vi ... [+]

Az iskolai végzettség izgalmas lehetőségeket kínál. A Wartburg oktatási végzettsége kiemelkedő osztálytermi élményeket kínál. A tehetséged és a képességeid hatékony és visszatükröződő tanárává válhatnak a professzionális szolgálat és vezetés életében. Az oktatásban bármely szinten, az óvodától a 12. évfolyamig munkalehetőségeket talál.

Az oktatásban való részvétel mellett a különböző osztálytermi környezetben dolgozhat a gyermekekkel, megoszthatja érdeklődését egy tartalomterületen, és hatással lehet a jövőre. Fedezheti fel a gyermekek irodalmát, írástudását, olvasását, tantervét, oktatási pszichológiáját, kora gyermekkori oktatást, emberi kapcsolatokat, multikulturális tanulmányokat, tanítási stratégiákat és módszereket, oktatási technológiát, helyszíni elhelyezéseket és speciális oktatást.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A biokémia a tankönyv-meghatározás révén a kémia összefüggésében a biológia megértésére törekszik. A Wartburg College biokémiai előadásai helyileg tartalmaznak makromolek ... [+]

A biokémia a tankönyv-meghatározás révén a kémia összefüggésében a biológia megértésére törekszik. A Wartburg College biokémiai előadásai helyileg tartalmaznak makromolekulákat, enzimeket és emberi anyagcserét. A biokémiai laboratóriumban tanított technikákat sok területen alkalmazzák, beleértve a mikrobiológiát, a kriminalisztika, a neurobiológia és a rákkutatás.

Egy olyan dinamikus tananyagon keresztül, amely magában foglalja a rugalmasságot, amely az Ön érdeklődésének és egy tudományos elemnek megfelelő csúcstalálkozó tudományos létesítménynek köszönhető, a Wartburg biokémiai diplomája egyedülálló módon felkészíti Önt egészségügyi, kutatási, biotechnológiai vagy egészségügyi pályafutására oktatás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Wartburg Biológiai Tanszék a karriereket széles körben felkészíti, beleértve az egészségügyi szakmákat, a kutatást, a tanítást, a biotechnológiát és a globális és körny ... [+]

A Wartburg College biológiája a nemzet körében jól ismert.

A Wartburg Biológiai Tanszék a karriereket széles körben felkészíti, beleértve az egészségügyi szakmákat, a kutatást, a tanítást, a biotechnológiát és a globális és környezetvédelmi kérdéseket érintő területeket. Tanuljuk meg, hogy mi a tudomány, nem csak az általa előállított tudás, hanem a kutatás alapú tanulás.

Míg a biológia tanszék tanterve szigorú, a diákok is felismerik, hogy a biológia tanulás szórakoztató, izgalmas és jutalmazó lehet. A biológia program sikere a kutatási alapú megfontolásokon alapul, ahol a diákok megkönnyítik a tanulásukat a tudomány megtapasztalásával, nem pedig csupán olvasni róla.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Művészeti Tanszék a Wartburg hallgatók számára lehetővé teszi a kommunikáció képességét a vizuális világ megtervezésével és fantáziadús megértésével. A felértékelődés, ... [+]

A Művészeti Tanszék a Wartburg hallgatók számára lehetővé teszi a kommunikáció képességét a vizuális világ megtervezésével és fantáziadús megértésével. A felértékelődés, a tapasztalat és a termelés révén a művészeti hallgatók szélesítik kreatív és kritikus képességeiket, és megoszthatják ezeket az új készségeket művészeti alkotások létrehozásával.

A Művészeti Főiskola számos hagyományos akadémiai és stúdiós tanfolyamot kínál hagyományos és technológiai alapú médiában. A tanárok korlátozott mérete és nyitott hozzáállása ösztönzi az egyéni figyelmet és szoros munkakapcsolatot. Haladó tanfolyamokon és független tanulmányokon keresztül a diákok egyéni érdeklődést folytathatnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A kémia számos tudományhoz kapcsolódó foglalkozásban felkészíti a sikerre. Lehetősége van a legmodernebb Tudományos Központban való tanulásra. A gyakorlati tapasztalatokk ... [+]

Egy jól elismert program

A kémia számos tudományhoz kapcsolódó foglalkozásban felkészíti a sikerre. Lehetősége van a legmodernebb Tudományos Központban való tanulásra. A gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező embereket kereső vállalatok, szervezetek és intézmények keresik a Wartburg kémiai és biokémiai diplomáját. A tanszék 100 százalékos elhelyezéssel rendelkezik. A kísérletezés és a kutatás a Wartburg kémiai program középpontjában áll. Az egyetemen a hallgatók modern műszereket használnak a tanfolyam és az egyéni kutatások terén. A kémiai karok tagjai hatékony tanárok és tanácsadók, és a kis osztályméretek lehetővé teszik a kar és a hallgatók számára, hogy jól ismerkedjenek meg.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Környezettudományi és Tanulmányi Főiskola egy kétpályás (tudomány- és tanulmányi) interdiszciplináris program, amely a természettudományok és a társadalomtudományok gyö ... [+]

Áttekintés

A Környezettudományi és Tanulmányi Főiskola egy kétpályás (tudomány- és tanulmányi) interdiszciplináris program, amely a természettudományok és a társadalomtudományok gyökereire épül, és amelynek célja, hogy a hallgatók megértsék és alkalmazzák több tudományágat az összetett problémák megoldásában a az emberi létezést a természeti világ többi részével.

A Környezettudományi és Tanulmányi Főiskola egy kétpályás (tudomány- és tanulmányi) interdiszciplináris program, amely a természettudományok és a társadalomtudományok gyökereire épül, és amelynek célja, hogy a hallgatók megértsék és alkalmazzák több tudományágat az összetett problémák megoldásában a az emberi létezést a természeti világ többi részével.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A közgazdaságtudományi oktatás elsősorban a szűkösség tanulmányozására, az emberek erőforrásainak felhasználására és a döntéshozatal folyamatára összpontosít. A diákok is ... [+]

Áttekintés

A közgazdaságtudományi oktatás elsősorban a szűkösség tanulmányozására, az emberek erőforrásainak felhasználására és a döntéshozatal folyamatára összpontosít. A diákok is jól kapcsolódnak a statisztika és a kalkulus ismereteihez.

A karrierlehetőségek olyan gazdasági területeken találhatók, mint a kormány, a kutatás, az elemzői pozíciók, a gazdasági tanácsadás, a pénzügyi piacok, a banki szolgáltatások és a biztosítás. Felkészült arra, hogy vállalja a feladatait és felelősségét e pozíciókban és értékes készségeket szerezzen.

A Wartburg College ban a közgazdaságtan hallgatók a kis osztályméretek és az osztálytársak sokszínű csoportjának előnyeit élvezik. Tapasztalattal és szakértelemmel tanárok fognak tanítani, akik készen állnak a mentori hallgatóknak a karrierre, valamint az aktív polgári szerepvállalásra az osztályteremben, gyakornokokban és egyetemi kutatásokon keresztül.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

Ha szenvedélyesen küzd a tanfolyamhoz, a gyakorlati alkalmazásokhoz és a problémamegoldáshoz, egy matematika Bachelor of Arts fokozat lehet egy nagyszerű lehetőség. A mat ... [+]

Ha szenvedélyesen küzd a tanfolyamhoz, a gyakorlati alkalmazásokhoz és a problémamegoldáshoz, egy matematika Bachelor of Arts fokozat lehet egy nagyszerű lehetőség.

A matematika, a számítástechnika és a fizika között szoros összefüggést fog találni, amely a tanár hosszú távú figyelmének középpontjában áll, amely segít abban, hogy a hallgató megtalálja a megfelelő programot készségeik és érdekeik tekintetében. A tanszék egyesíti a tanfolyamot laboratóriumi tevékenységekkel, gyakorlati gyakornokokkal, valamint tanítási és vezetési lehetőségekkel. A tanfolyamok hangsúlyozzák a mélyreható csoportos tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a kihívásokkal teli projektekkel foglalkozzon, miközben fejlesztik az interperszonális kommunikációs készségeket. Ezek a tapasztalatok szilárd alapot nyújtanak a jövőbeni foglalkoztatás vagy a posztgraduális tanulmányok számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A nemzetközi kapcsolatok programja feltárja a hallgatókat azon lényeges kérdésekre, amelyek a kölcsönös függőség bonyolultságaival, a mélyen megtartott egyéni értékekkel ... [+]

A nemzetközi kapcsolatok programja feltárja a hallgatókat azon lényeges kérdésekre, amelyek a kölcsönös függőség bonyolultságaival, a mélyen megtartott egyéni értékekkel való találkozással kapcsolatosak. Általánosságban ez azt jelenti, hogy megválaszoljuk azt az alapvető kérdést, hogy ki kapja meg mit, mikor, mikor, hogyan és miért a nemzetközi kapcsolatokban. A nemzetközi kapcsolatok egy interdiszciplináris program, amely a diákokat a szélességgel (azaz perspektívákkal) és a lefedettség mélységével elkápráztatja és hatékonyan reagál ezekre a kérdésekre. A programon belül egy adott földrajzi régió részletesebb vizsgálata is lehetséges.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Wartburg neurológiai főnöke interdiszciplináris fő, amely a diákokat a biológia és a pszichológia kereszteződésére bízza, majd ösztönzi őket arra, hogy kapcsolatot tere ... [+]

A neuro-tudósok tanulmányozzák az agy és az idegrendszer működését. A gyorsan növekvő terület olyan kérdéseket igyekszik megválaszolni, mint például hogyan érzékeljük a környezetünket, hogyan viszonyulunk e környezethez az állatoktól eltérően, és mi ebben a folyamatban rosszul lehet. A Wartburg neurológiai főnöke interdiszciplináris fő, amely a diákokat a biológia és a pszichológia kereszteződésére bízza, majd ösztönzi őket arra, hogy kapcsolatot teremtsenek más érdeklődési területekkel. Az idegtudomány széles körű, és a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a saját érdeklődési területeikre összpontosítsanak fejlett kutatási tanfolyamokon és különböző választani. Az idegtudományi szakemberek az idegtudományi kutatásban, az orvostudományban, a fizikoterápiában, a foglalkozási terápiában, a pszichiátriában, a farmakológiában, a kognitív pszichológiában, a robotikában, a tudományos írásban és sok más területen folytathatják karrierjüket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A politikatudományi főnök felkészülést kínál a karrier vagy továbbképzésre a közpolitika, a jog, a várostervezés, a nemzetközi kereskedelem, a diplomáciai szolgálat és a ... [+]

A politikatudományi főnök felkészülést kínál a karrier vagy továbbképzésre a közpolitika, a jog, a várostervezés, a nemzetközi kereskedelem, a diplomáciai szolgálat és a politikai kampányok területén.

A politikatudomány a Társadalomtudományi Főosztályon keresztül érhető el. A társadalomtudományi kurzusok a projekt alapú tanfolyamokon és az eredeti tudományos kutatásban rejlő lehetőségeket kínálnak, beleértve a terepjárókat és az egyetemeken kívüli tanulmányokat az Egyesült Államokban és külföldön. Az utóbbi években a pszichológia kari tagjai és a hallgatók olyan témákat kutattak, mint a szülõ és a személyiség, a memóriafolyamatok, a stressz és a kiigazítás. Emellett a diákok segítséget nyújtottak az emberi jogok, a demokratizálódás, a civil diskurzus és a szolgáltatási tanulás kutatásában.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Társadalomtudományi Osztály pszichológia programja a pszichológiát akadémiai tudománynak, szakmának és tudománynak tekinti. A kar a pszichológia területén olyan sokszín ... [+]

A pszichológia egyik vezetője felkészíti Önt az emberi szolgálatok, a kutatás és az oktatás területén betöltött pozíciókra. A program a pszichológiát akadémiai tudománynak, szakmának és tudománynak tekinti.

A pszichológia fő elérhető a társadalomtudományi osztályon keresztül. A társadalomtudományi kurzusok a projekt alapú tanfolyamokon és az eredeti tudományos kutatásban rejlő lehetőségeket kínálnak, beleértve a terepjárókat és az egyetemeken kívüli tanulmányokat az Egyesült Államokban és külföldön. Az utóbbi években a pszichológia kari tagjai és a hallgatók olyan témákat kutattak, mint a szülõ és a személyiség, a memóriafolyamatok, a stressz és a kiigazítás. Emellett a diákok segítséget nyújtottak az emberi jogok, a demokratizálódás, a civil diskurzus és a szolgáltatási tanulás kutatásában.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A tanulmányokat olyan nemzetközi tapasztalatok alakítják ki, amelyek célja a nyelvtudás növelése és a spanyol kultúrába merülni. ... [+]

ÁttekintésSpanyol őrnagyA tanulmányokat olyan nemzetközi tapasztalatok alakítják ki, amelyek célja a nyelvtudás növelése és más kultúrába merülniEgy másik kultúra alapos tanulmányozása és a külföldön való tartózkodás hosszabb időn keresztül betekintést nyújt arra, hogy más kultúrák hogyan látják a világot, valamint az amerikai kultúra jobb megértésétMájus Term

Vegyen részt egy májusi tapasztalattal, ahol a diákok négy hetet külföldön töltenek, kombinálva az intenzív nyelvtanulmányt a kari által vezetett kirándulásokkal történelmi és kulturális jelentőségű helyszínekkel.

A májusi időszak alatt a spanyol nagyok és a kiskorúak kulturális érdeklődésre számot tartó helyszíneket látogatnak és tanulmányozzák a herediai Costa Ricában; Francia és francia tanulmányok nagyok és kiskorúak egy párizsi nyelvi intézetbe utaznak; Német / német tanulmányok nagyok és kiskorúak több németországi városba látogatnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A szociológiai főiskola felkészíti a hallgatókat egy egész életen át tartó személyes elkötelezettségre a társadalom számára, valamint a köz- és a magánszektorban, vagy a ... [+]

Áttekintés

A szociológiai főiskola felkészíti a hallgatókat egy egész életen át tartó személyes elkötelezettségre a társadalom számára, valamint a köz- és a magánszektorban, vagy a posztgraduális tanulmányokban. A szociológia főszereplője elérhető a Társadalomtudományi Tanszéken. A társadalomtudományi kurzusok a projekt alapú tanfolyamokon és az eredeti tudományos kutatásban rejlő lehetőségeket kínálnak, beleértve a terepjárókat és az egyetemeken kívüli tanulmányokat az Egyesült Államokban és külföldön.

Kriminológia / Büntetőjogi EgyeztetésIsmerje meg a büntető igazságszolgáltatás jelenlegi kihívásait és a jövőre vonatkozó iránymutatásokat.Eredeti kutatások tervezése és végrehajtása, betekintést nyújtva egy gyorsan változó területre.Tegyen részt a közösségi szolgáltatási és szolgáltatási tanulási tevékenységekben.Vegyen részt a büntető igazságszolgáltatási rendszerrel kapcsolatos helyszíni tapasztalatokon.A bűnözői igazságszolgáltatás iránt érdeklődő és érdeklődő személyek sokszínű csoportjának munkája és együttműködése.Ismerje meg a büntető igazságszolgáltatás területén rendelkezésre álló karriert.Program célok... [-]
Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

Ha szenvedéllyel próbálkozik a tanfolyamon, a gyakorlati alkalmazásokon és a problémamegoldáson, a számítástechnika vagy a számítógépes információs rendszerek Bachelor of ... [+]

Ha szenvedélyesen küzdsz a tanfolyamhoz, a gyakorlati alkalmazásokhoz és a problémamegoldáshoz, egy számítástechnika vagy számítógépes információs rendszerek Bachelor of Arts fokozat lehet.

Meg fogja találni a kölcsönös kapcsolatot a matematika, a számítástechnika és a fizika között, ami tükrözi a kar hosszú távú hangsúlyt arra, hogy segítsen a tanulóknak megtalálni a megfelelő programot készségeik és érdekeik tekintetében. A tanszék egyesíti a tanfolyamot laboratóriumi tevékenységekkel, gyakorlati gyakornokokkal, valamint tanítási és vezetési lehetőségekkel. A tanfolyamok hangsúlyozzák a mélyreható csoportos tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a kihívásokkal teli projektekkel foglalkozzon, miközben fejlesztik az interperszonális kommunikációs készségeket. Ezek a tapasztalatok szilárd alapot nyújtanak a jövőbeni foglalkoztatás vagy a posztgraduális tanulmányok számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

Wartburg College az Országos Zeneművészeti Egyesület (NASM) akkreditált, intézményes tagja. Az American Music Therapy Association (AMTA) által jóváhagyott hallgatók a zen ... [+]

Wartburg College az Országos Zeneművészeti Egyesület (NASM) akkreditált, intézményes tagja. Az American Music Therapy Association (AMTA) által jóváhagyott hallgatók a zeneterápiás szakos hallgatók számára jogosultak a zongoratoterapeuták (CBMT) Tanúsító Testületének elhelyezésére. Wartburg az egyetlen privát főiskola Iowa-ban, hogy felajánlja a zene terápiás vezetőjét. A Bachelor of Music Education vagy a Bachelor of Music Oktatás / Music Therapy diploma vezet engedélyhez az oktatásban Iowa államban.

A zenetudományi Bachelor diploma számos karrierlehetőséget kínál a zenei területen. Kiválaszthatja az általános zeneszámot, amely lehetővé teszi, hogy egy zeneszerzőt egy másik nagy vagy kisebb mezővel kombinálj. Vagy választhatja ki az egyházi zeneszámot, amely ötvözi a tanfolyamot a zene és a vallás terén, hogy előkészítse Önt a zenét hallgatva a templomokban vagy a posztgraduális továbbtanulásra.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A gyakorlott tapasztalatok, a tapasztalt szakemberek mentora és a csúcsminőségű létesítmények előkészítik a hallgatókat a gyorsan változó területekre, amelyek kiváló komm ... [+]

A gyakorlott tapasztalatok, a tapasztalt szakemberek mentora és a csúcsminőségű létesítmények előkészítik a hallgatókat a gyorsan változó területekre, amelyek kiváló kommunikációs készségeket igényelnek. A tanszék a következő főmérnököket / koncentrációkat kínálja. A diplomások írók, szerkesztők, újságírók, termelési szakemberek és PR-szakemberek. Ők részt vesznek a webfejlesztésben, a szórakoztató iparban és számos kapcsolódó területen.

Alumni sikertörténetek

A Wartburg végzettségűek kielégítő munkahelyeket találnak, és beiratkoznak a felsőfokú végzettségű és szakmai iskolákba. A Wartburg öregdiákok mind az 50 Egyesült Államokban és több mint 70 külföldi országban megtalálhatók. Az alábbiakban csak a Wartburg diplomások újságírói és kommunikációs osztályának a pozíciójairól van szó.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Wartburg College oktatásának részeként számos olyan etikai kihívással fogsz foglalkozni, amelyek most az üzleti világgal szembesülnek. Felkészültek arra, hogy nehéz dön ... [+]

A Wartburg College oktatásának részeként számos olyan etikai kihívással fogsz foglalkozni, amelyek most az üzleti világgal szembesülnek. Felkészültek arra, hogy nehéz döntéseket hozzanak és álljanak mögötte, és sok munkáltató által kért gyakorlati tapasztalatot szerezzenek.

A mai gyors tempójú üzleti környezetben is megtalálja a karrierlehetőségeket olyan területeken, mint az állami vagy magán számviteli, pénzügyi, nemzetközi, kormányzati, egészségügyi, marketing, és nonprofit szervezetek.

Önnek előnyei lesznek olyan professzorok által oktatott kis osztályok, akiknek sok tapasztalata és szakértelme van az üzleti adminisztráció, a számvitel és a gazdaság területén. A kar tagjai mentoros hallgatókat karriert, valamint az aktív állampolgárságot tantermi tapasztalatok, gyakornokok, esettanulmányok és egyetemi kutatások révén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Wartburg College

A Környezettudományi és Tanulmányi Főiskola egy kétpályás (tudomány- és tanulmányi) interdiszciplináris program, amely a természettudományok és a társadalomtudományok gyö ... [+]

A Környezettudományi és Tanulmányi Főiskola egy kétpályás (tudomány- és tanulmányi) interdiszciplináris program, amely a természettudományok és a társadalomtudományok gyökereire épül, és amelynek célja, hogy a hallgatók megértsék és alkalmazzák több tudományágat az összetett problémák megoldásában a az emberi létezést a természeti világ többi részével. Környezettudományi és tanulmányi mérnökök készek arra, hogy pályára lépjenek olyan területeken, mint a természeti erőforrások megőrzése, a környezeti tudomány, a környezetvédelmi jog, a megújuló energiák, a várostervezés és a környezetvédelmi politika. A diákok interaktív szemináriumokat folytatnak, vagy független kutatást végeznek egy kari tag irányítása alatt, vagy részt vesznek egy megfelelő szakmai gyakorlatban, és arra ösztönzik őket, hogy kihasználják a mesterséges biológiai mesterképzést. A kiskorú környezetvédelmi tanulmányok is rendelkezésre állnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Wartburg College

A munkáltatók ma olyan mérnököket keresnek, akik nem csak technikailag kompetensek. Olyan diplomásokat keresnek, akik hatékonyan tudnak írni és beszélni, akik csapatmunká ... [+]

Egy egyedülálló tananyag a változó világ számára

A munkáltatók ma olyan mérnököket keresnek, akik nem csak technikailag kompetensek. Olyan diplomásokat keresnek, akik hatékonyan tudnak írni és beszélni, akik csapatmunkások, és akik láthatják a "nagy képet". Ezek olyan mérnökök, akiket Wartburg végzett. Az egyetemi tantervektől eltérően a Wartburg Engineering Science programja hangsúlyozza a háttér szélességét a szűk szakosodás miatt. A legtöbb más bölcsészettudományi kollégiumtól eltérően a program négyéves alapképzési fokozatot jelent, amely nem igényel további tanulmányokat egy másik intézménynél, mielőtt az ipari foglalkoztatást keresné.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waverly
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Address
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 800-772-2085