Waldorf University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Waldorf Egyetem egy barátságos, privát bölcsészettudományi iskola, amely központjában található a gyönyörű Forest City , Iowa városában . Több mint 100 éve a Waldorf a több ezer ember életének sarokköve volt, amely a hallgatók, a családok és a közösség számára szilárd alapot teremtett a sikerhez.

Az 1903-as kezdetektől fogva a Waldorf az akadémiai innováció élvonalában van, és utat nyitott a jövő generációi számára. Tanulmányok, munkatársak, főiskolák és mesterképzések kínálatával a Waldorfnak lehetősége van bárkinek, akinek akadémiai, személyesen vagy szakszerűen szeretné javítani életét.

Waldorfban úgy véljük, hogy egy igazán jól átgondolt oktatás nemcsak tudományos tanulmányokat, hanem művészeti, testnevelési és egyéb részvételeket is magában foglal. Élénk campusunk a világ minden tájáról érkező hallgatókkal teli, akik Waldorfot választották, hogy segítsenek nekik az oktatási célok elérésében.

Tanszékünk és munkatársaink a diákokkal egy-egy munkát végeznek annak biztosítására, hogy magabiztosak és képesek teljes potenciáljuk elérésére, ösztönzést biztosítva minden egyes lépésükre. Akár inkább egy hagyományos tantermi beállításban szeretne tanulni, akár rugalmasságot szerezni az online diplomájától, azt ajánljuk Önnek, hogy elhatározza az életedet az oktatáson keresztül.

Helyszínek

Forest City

Address
106 South 6th St.
IA 50436 Forest City, Iowa, Amerikai Egyesült Államok