Wisconsin Lutheran College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wisconsin Evangélikus Kollégium egy négyéves bölcsész főiskolai kapcsolatban a Wisconsin Evangélikus Szinódus. Nem található Milwaukee. A főiskola egy két féléves tanév díjat a Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, és a Master of Arts fokozatot a bölcsészettudományi és a szakmai szakok és sok előzetes szakmai programok.

Wisconsin Evangélikus Kollégium, akkor nem csak a kis létszámú osztályok és a különböző akadémiai lehetőségeket, akkor is lehetősége van arra, hogy a munka side-by-side a professzorok csinál úttörő szívbetegségek kutatás, tanítani a helyi iskolában már elsőéves, utazik Zambia egy szoptatós klinikai, hogy egy brit irodalom persze Angliában, vagy magatartás a tengeri biológiai kutatások Grenada.

Kaphat egy jól lekerekített bölcsészettudományi oktatás és kihasználják az erős szakmai lehetőségeket, hogy neked alkalmazkodó és piacképes az állandóan változó munkaerőpiac, és felállítja a sikeres karrier vagy a doktori iskola törekszik. Ezek csak néhány ok, amiért WLC lehet a tökéletes főiskolai Ön számára.

Akadémiai Highlights

Szakok rendszeresen frissítik, hogy lépést tartson a változó világgal. Kar tagjai szakemberek a maguk területén, így valós tapasztalat az osztályterembe. Osztály kicsik, amely lehetővé teszi egy-egy mentori országosan rangsorolt ​​kar. Diákok is szilárdan készült doktori iskola. Öregdiák azt mondják, hogy a végzős osztályok gyakran kiterjesztését képzések hozott WLC. Nem ritka, hogy a kar és a diákok, hogy dolgozzanak együtt - néhány diák akár közzé munkájuk tudományos folyóiratokban, illetve bemutatni eredményeiket szakmai konferenciákon.

2015-2016 Egyetemi tények

Összesen beiratkozási: 1188 Egyetemi diák-tanár arány: 12: 1 Átlagos egyetemi osztálylétszám: 16 Egyetemi hallgató demográfiai: 31 állam és nyolc külföldi országok Százaléka illetőségű egyetemi hallgatók: 68% Egyetemi hallgatói létszám: 93% -uk 18-22 éves Gólya profil: 3,43 átlagos középiskolás GPA és 24 átlagosan ACT Pénzügyi támogatás: 99% a teljes munkaidőben hagyományos egyetemi hallgatók kapnak pénzügyi segély. Co-tantervi tevékenységek: tagja NCAA Division III és Észak Atlétika kollégiumi Konferencia; 18 egyetem sport; intramuralis és klub sport; koncert zenekar és hat együttesek; Három kórusok; 40+ klubok és szervezetek.

Külföldön tanulni

Az egyik leghasznosabb tapasztalatokat akkor van ideje alatt a főiskolai karrier tanul külföldön. Élet egy másik országban, emberekkel való találkozás különböző háttérrel szerte a világon, és merített magát egy új kultúrát fog változtatni a pozitív, váratlan módon. Diákok, akik külföldi tanulmányokat WLC Ehhez egy ügynökségen keresztül, vagy a kar által vezetett tudományos tapasztalat. Minden kurzus során vett külföldi tanulmányi hivatalok nemzetközi intézmények lesz előre engedélyezett átutalás vissza WLC.

Helyszínek

Milwaukee

Wisconsin Lutheran College

Address
8800 West Bluemound Road

WI 53226 Milwaukee, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 414-443-8800

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket