Visible Music College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

JÖVŐKÉP NYILATKOZAT

Látható Zeneművészeti Főiskolán egy globális, lelki közösség zenészek, technikusok, üzletemberek, és a pedagógusok szolgáló egyház és a társadalom kollektív energia és tehetség, elősegítve egy olyan környezet, a kreativitás, az istentisztelet, és az innováció művészeti törekvések Isten dicsőségére.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

Látható Zeneművészeti Főiskolán vonatok és felvértezi zenészek, technikusok, és az üzleti szakemberek kézműves és Christian képességgel, hatékony szolgáltatást a zeneiparban, és az egyházban.

LELKI | SZAKMAI | AKADÉMIAI.

Látható Zeneművészeti Főiskolán a kereszteződésekben a szellemi, szakmai és tudományos. A három bachelor programok kínálnak szigorú oktatás zeneiparban, zenei termelés és zene, felkészítsük a tanulókat a hatékony szolgálat a zeneipar és az egyház. Hisszük, hogy a keresztény zenészek, producerek, menedzserek és szakemberek legyenek jól fejlettek egyaránt ezen a három területen, hogy megtalálja a siker az életben, a karrier és a minisztérium. A szándékosan kis művész közösség középpontjában a kiegyensúlyozott lelki, szakmai és tudományos növekedést.

GLOBAL

Egyedi Felsőoktatási

Elindított Memphis, Tennessee 2000-ben a látás Látható Music College egyedülálló a felsőoktatásban. A hangsúly a létrehozása kicsi, szándékos művész közösségek szerte a világon, hogy hangsúlyozzák a növekedés három fő területen: a szellemi, szakmai és tudományos.

Látható bővült Chicagoland 2014-ben és 2015-ben a Dallas részeként elnöke és alapítója Ken Steorts 2020 × 2020 látás - 20 oldalak, 20 városban szolgálatot 2020 diák 2020. Sarah Simmons (NBC The Voice) indie darlings Carolina Story, Látható öregdiák a listákon, a stúdióban, és így hatással a templomban.

akadémiai Áttekintés

Látható Zeneművészeti Főiskolán egy integrált képzési tapasztalat, hogy a kihívások a diákok nő lelkileg, szakmailag és tudományosan során egy akkreditált bachelor szak. Minden szak tartalmaz egy magot a Biblia, Teológia, és minisztérium tanfolyamok. Biztosítják a hallgató a spiritualitás alapvető, hogy a szakmai fejlődés, a Szentírás tájékoztat, hogyan kapcsolódnak a Teremtő és teremtés különösen: hogyan kell reagálni a Teremtő felhívás gondolkodó, kreatív, és imádságos elkötelezettség a zeneipar és az Egyház . Mind a szellemi és a szakmai fejlődés van a hangsúly a szigorú főiskolai szintű tananyag.

Filozófiai „Miért” (spiritualitás) megelőzi a „Mi” (szakma) és a „Hogyan” (egyetemi). Mindhárom növekedési területek képviselteti magát a főiskola neve:

Látható Zeneművészeti Főiskolán

  • Lelki
  • Szakmai
  • Tudományos

Az integrált képzés során tapasztalt merítés, és a beruházásokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Iparművészeti Modern Zenei

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Memphis

A kortárs zene program megfelelő képzést készség és a karakter a zenészek, művészek, és a vezetők, akik szeretnék, hogy sikeresek legyenek a modern zene, vagy szolgálatot a templomban vagy a teljesítő a mai zeneiparban. [+]

modern zene

A Modern Zenei program kínál megfelelő képzést készség és a karakter a zenészek, művészek, és a vezetők, akik szeretnék, hogy sikeresek legyenek a modern zene, vagy szolgálatot a templomban vagy a teljesítő a mai zeneiparban. A program és a tananyag célja, hogy a hallgató mind a tudományos ismeretek szükségesek a karrier a populáris zene és a szakmai tapasztalat és a lelki növekedés szükséges a sikerhez terén minisztérium és az élet.

Akár énekelni, ólom imádás, gitározni, szarv, vonósok, dobok, vagy bármilyen hangszer, Látható Zeneművészeti Főiskolán van egy hely az Ön számára - a zenekar! Egyedülálló programot hozza meg a zenekar az első félévben az egyetemen, játszott a legjobb zene a világon, a tanulás zenekar dinamikája, szerződések aláírása, felvétel és lejátszás élni az első évben.... [-]


Bachelor Iparművészeti Zenei Termelés

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Memphis

A Music Production program célja, hogy felkészítse a hangmérnökök és producerek a szakmai felkészültség keresztyén szempontból. A program célja, hogy megismertesse a hallgató az eszközöket és technikákat használnak, hogy készítsen zenét a modern stúdióban, miközben ápolják a hallgató szenvedély szolgálni az egyház vagy ipar keresztény jellem. [+]

MUSIC PRODUCTION

A Music Production programot célja, hogy felkészítse a hangmérnökök és producerek a szakmai felkészültség keresztyén szempontból. A program célja, hogy megismertesse a hallgató az eszközöket és technikákat használnak, hogy készítsen zenét a modern stúdióban, miközben ápolják a hallgató szenvedély szolgálni az egyház vagy ipar keresztény jellem. A hallgató szert mélyreható ismerete a jelenlegi technológia, a felvétel technikák és produkciós ismeretek. Music Production diákok feladata lesz a mérnöki minden diák felvételt és kezelési élő hangzást bármilyen események látható Zeneművészeti Főiskolán. Készségek és ismeretek a programban felkészítsen a munka, mint producer, hangmérnök, vagy hozzon létre egy új stúdió üzleti, és arra összpontosít, az ipari szabvány (Logic és ProTools). ... [-]


Főiskolai Iparművészeti Zeneiparban

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Memphis

A Music Business program célja, hogy mind a tudományos és gyakorlati: célunk, hogy felkészítse a tanulókat a szakmai felkészültség egy bibliai szempontból minden területén zeneiparban (kiadás, menedzsment, turné promóciós, marketing és lemezkiadó műveletek). [+]

zeneiparban

A Zene Business program úgy tervezték, hogy mind a tudományos és gyakorlati: célunk, hogy felkészítse a tanulókat a szakmai felkészültség egy bibliai szempontból minden területén zeneiparban (kiadás, menedzsment, turné promóciós, marketing és lemezkiadó műveletek). Zeneiparban diákok fejleszteni az alapvető üzleti ismeretek (olyan területeken, mint a kommunikáció, a marketing, a pénzügy, stb), és ismerje meg a zeneipar a makro- és mikro-szinten.

A program ráadásul elkészítése és a munka szerződéses és jogi kérdések, a menedzsment a művészek és a rendezvény / turné promóciós és tervezés. Minden tudományok megtalálják a gyakorlati outworking a folyamatos kapcsolatot Madison vonal Records, a non-profit lemezkiadót alapított látható Zeneművészeti Főiskolán.... [-]