University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mottó: Csatlakozás - Átalakítás - Sikeres

A tudomány lehetőséget ad felfedezésre és felfedezésre az új ismeretek elérése, a fizikai és a természeti világ megértése, valamint az emberi állapot javítása érdekében. A világ előtt álló kihívásokkal soha nem volt jobb idő a tudományok, az egészségügy vagy a sport tanulmányainak folytatására. A tudósok, technikusok és gondozók nagy igényt mutatnak. A Természettudományi és Egészségtudományi Főiskola szigorú, magas színvonalú tanterveket kínál, amelyek célja a hallgatók felkészítése az előttünk álló kihívásokra és lehetőségekre.

Főiskolai tanszékek

  • Biológia
  • Kémia, biokémia és fizika
  • Egészségtudományok és emberi teljesítmény
  • Gondozás
  • Orvos asszisztens orvostudomány
  • Sport menedzsment

Karunk kiváló tanárok, mind az osztályban, mind pedig a hallgatókkal egyénileg dolgozva. Az UT komoly beruházásokat végzett kollégiumunk oktatási és kutatási létesítményeinek és laboratóriumainak fejlesztésébe. A karok, nem végzős hallgatók, laboratóriumi alapú tanfolyamokat tanítanak minden tanszékünkön.

Főiskola folyamatosan támogatja a kapcsolatokat a nagyobb Tampa-öböl környékén és másutt működő szervezetekkel, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára, hogy gyakorlatot folytassanak, önként vállalkozhassanak, vagy kölcsönhatásba lépjenek a választott területen dolgozó szakemberekkel. Mindegyik tanszék külföldi tanulmányokat kínál, amelyeket a hallgatók hitelként vehetnek igénybe diplomájukhoz.

Küldetésnyilatkozat

A Természet- és Egészségtudományi Főiskola (CNHS) szigorú, magas színvonalú tantervet kínál a hallgatók sokféleségének felkészítésére a tudományos, egészségügyi és sporttudományi gyors előrehaladáshoz. A kar és a személyzet egy olyan átalakító oktatást nyújt, amelybe beágyazódik a tisztelet és a pozitivitás kultúrája, amely felkészíti a hallgatókat a felmerülő kihívásokra és lehetőségekre. Partneri kapcsolatok, együttműködések és kapcsolatok révén oktatóink, munkatársaink és hallgatóink kutatásban, klinikai gyakorlatban és ösztöndíjban, interaktív és tapasztalati kutatásban, valamint a sikert ápoló gyakorlati képzési lehetőségekben vesznek részt.

Helyszínek

Tampa

The University of Tampa

Address
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 813-253-3333

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket