University of Redlands

Bevezetés

Hivatalos Leírás

139165_RedlandsCampusUniversity of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Az igazi Redlands élmény veled kezdődik.

Számtalan ok van University of Redlands kiválasztására, ám valójában csak egy a fontos: a tiéd.

A University of Redlands egy dinamikus magántudományi és tudományos egyetem, a dél-kaliforniai Belső Birodalomban, Los Angeles közelében. A Redlands 45 országból származó 2450 hallgatója 40 főiskolai programban tanul, amelyek közül sok nemzeti és nemzetközileg is elismert. A University of Redlands USA nyugati egyetemein a 16. helyen szerepel az US News és a World Report szerint. A hallgatók élvezik egy bentlakásos egyetemet (a hallgatók 70% -a egyetemen él), több mint 120 hallgatói szervezettel, és a külföldi tanulmányok részvételi aránya 60%. A redlands-i tapasztalatok további tulajdonságai a kis osztályok és a gyönyörű környezet, közel a Csendes-óceán strandjaihoz, Orange County Vidámparkokhoz és öt fő repülőtér egy órán belül. A befogadott nemzetközi hallgatók 100% -a érdemi ösztöndíjat kap (évi 31 000 USD-ig), és korlátozott igény-alapú ösztöndíjak is rendelkezésre állnak.

A Redlandsnél elkötelezett professzorok és elkötelezett hallgatók valódi közösségében fog élni és tanulni. Az időtelen művészeti és tudományos oktatást ötvözzük a gyakorlati tapasztalati tanulással, hogy a mai világ és a jövő számára a leghatékonyabb oktatást kapjuk. Ez az oka annak, hogy hallgatóinkat felveszik a felsőfokú végzettségű iskolákba, és a diploma megszerzésekor kielégítő karriert indítanak. Kiemelkedő professzoraink interdiszciplináris háttérrel, tudományos eredményekkel, kutatási tapasztalatokkal és valós tapasztalatokkal rendelkeznek több programban. De mindenekelőtt a diákok tanításával és tanácsadásával foglalkoznak.

Történelem és hagyományok

1926-ban az egyetemi hallgatók és az öregdiákok összegyűltek, hogy megmentsék a büszkeség egyik legkedveltebb szimbólumát - az R-t, amelyet a hallgatók magasan építettek a közeli San Bernardino-hegység domboldalán.

Az R büszkén figyelte a völgyünket és az alsó egyetemünket, amíg az Egyesült Államok Erdészeti Szolgálata azzal fenyegetőzött, hogy eltávolítja azt hirdetési tilalom miatt.

Felszólítottuk a tisztviselőket, hogy fontolják meg újra. A hűség, a büszkeség és a történelem jele volt. Motivációink, azt állítottuk, "a legmagasabbak közé tartoznak, amelyek díszíthetik az emberi szívet".

Az R mentésre került.

Még gyerekkorainkban az egyetem olyan hely volt, amely nagyra becsülte a történetet, és ez soha nem változott a 100 plusz évünkben.

A közösségi szolgálat örökségétől a tisztelt Och Tamale énekig, az időben tisztelt hagyományok széles skáláját ünnepeljük olyan elkötelezettséggel, amely minden nemzedéknél mélyebbre növekszik.

Szárnyaljuk megosztott történelemünk erejét.

139166_RedlandsStudentsUniversity of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Küldetésnyilatkozat

A University of Redlands egy magán, független liberális művészeti egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy személyre szabott oktatást nyújtson, amely megszabadítja a hallgatókat a megvilágosodott döntések meghozatalától.

Redlands hangsúlyozza az akadémiai szigorot, a tantervek sokféleségét és az innovatív tanítást. A Redlands elősegíti a tudósok közösségét és ösztönzi az értékek pluralista felfogását azáltal, hogy feltételezéseket és sztereotípiákat vet fel mind az osztályokban, mind a tevékenységekben. A redlands-oktatás túlmutat a képzésen, hogy magában foglalja világunk reflektáló megértését; az információtól a betekintésig, a tudástól a jelentésig terjed.

Különböző vallási, etnikai, nemzeti és társadalmi-gazdasági háttérrel rendelkező, intellektuálisan kíváncsi hallgatók fogadásával az egyetem a teljes oktatás részeként a felelősségteljes állampolgárság fejlesztésére törekszik. A Redlands ösztönzi a közösségi légkört, kivételes lehetőséget kínálva a hallgatók vezetésére és interakciójára. A dolgozó felnőttek számára az Egyetem innovatív tudományos programokat kínál megfelelő helyen és időben.

A Redlands ötvözi a művészet és a szakmai programokat, az alkalmazott és az elméleti tanulmányokat, a tradicionális főszereplőket és az önök által tervezett szerződéseket a diploma megszerzéséhez. A kis osztályok lehetővé teszik minden hallgató számára, hogy részt vegyen az osztálybeszélgetésben, szoros együttműködésben a tanárokkal, és széles körű egyéni figyelmet kapjon. A Redlands továbbra is érzékeny a társadalom kortárs tendenciáira és kihívja a hallgatókat, hogy kötelezzék el magukat egy egész életen át tartó tanulás iránt.

Helyszínek

Redlands

Address
University of Redlands
1200 East Colton Ave P.O. Box 3080
Redlands, CA 92373 United States

P.O. Box 3080 Redlands, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket