University of North Alabama College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tudomány, Technológia, Mérnöki, Művészeti és Matematikai Főiskola 19 különféle tanszékkel rendelkezik, amelyek nagyszámú szakemberek, kiskorúak és bizonyítvány-programok, amelyek önállóan és együtt dolgoznak, hogy meggyújtsák az álmot, ami megteremti a jövőjét megcélzó gőzöket. Csatlakozzon hozzánk és menjen előre!

A University of North Alabama College of Arts and Sciences elkötelezett amellett, hogy egy olyan környezetet biztosítson campusunkban és közösségünkben, amely támogatja a tudást, a készségeket, a művészi és kulturális gazdagodást, a kutatásokat és a felfedezést a függetlenség, a kreativitás és az innováció támogatásával.


A Művészetek és Tudományok Kollégiumának professzora olyan jól képzett és hozzáértő tanár, akik úgy vélik, hogy a kari és a diákok, valamint maguk a diákok közötti élénk kölcsönhatás az intellektuális növekedés kulcsa. Pedagógusaink olyan aktív tudósok is, akik a tanítási területükön maradnak, és fenntartják társaik tiszteletét. Számos sikeres öregdiák bizonyítja az UNA művészeti és tudományi programjainak minőségét.


A Művészetek és Tudományok Kollégiumának Dékáni Hivatala a történelmi Bibb Gravesben található a Suite 217-ben.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

Észak-Alabama Egyetem Mission Statement

Regionális, államilag támogatott felsőoktatási intézményként az Észak-Alabama Egyetem oktatási, kutatási és szolgáltatási tevékenységet folytat, annak érdekében, hogy oktatási lehetőségeket biztosítson a diákok számára, a felfedezés és a kreatív megvalósítás környezetét, valamint a amelyek a globális közösség kontextusában megfelelnek térségünk szakmai, polgári, társadalmi, kulturális és gazdasági fejlődési szükségleteinek.

Helyszínek

Firenze

Address
35632 Firenze, Alabama, Amerikai Egyesült Államok