University of North Alabama College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tudomány, Technológia, Mérnöki, Művészeti és Matematikai Főiskola 19 különféle tanszékkel rendelkezik, amelyek nagyszámú szakemberek, kiskorúak és bizonyítvány-programok, amelyek önállóan és együtt dolgoznak, hogy meggyújtsák az álmot, ami megteremti a jövőjét megcélzó gőzöket. Csatlakozzon hozzánk és menjen előre!

A University of North Alabama College of Arts and Sciences elkötelezett amellett, hogy egy olyan környezetet biztosítson campusunkban és közösségünkben, amely támogatja a tudást, a készségeket, a művészi és kulturális gazdagodást, a kutatásokat és a felfedezést a függetlenség, a kreativitás és az innováció támogatásával.


A Művészetek és Tudományok Kollégiumának professzora olyan jól képzett és hozzáértő tanár, akik úgy vélik, hogy a kari és a diákok, valamint maguk a diákok közötti élénk kölcsönhatás az intellektuális növekedés kulcsa. Pedagógusaink olyan aktív tudósok is, akik a tanítási területükön maradnak, és fenntartják társaik tiszteletét. Számos sikeres öregdiák bizonyítja az UNA művészeti és tudományi programjainak minőségét.


A Művészetek és Tudományok Kollégiumának Dékáni Hivatala a történelmi Bibb Gravesben található a Suite 217-ben.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

Észak-Alabama Egyetem Mission Statement

Regionális, államilag támogatott felsőoktatási intézményként az Észak-Alabama Egyetem oktatási, kutatási és szolgáltatási tevékenységet folytat, annak érdekében, hogy oktatási lehetőségeket biztosítson a diákok számára, a felfedezés és a kreatív megvalósítás környezetét, valamint a amelyek a globális közösség kontextusában megfelelnek térségünk szakmai, polgári, társadalmi, kulturális és gazdasági fejlődési szükségleteinek.

Helyszínek

Firenze

Address
35632 Firenze, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket