Hivatalos Leírás

A University of Nevada, Reno-ben alakult, 1874-ben, mint a State University of Nevada Elko, Nev., Mintegy 300 mérföldre északkeletre a mai campus Reno. A helyszínen az egyetemi előkészítő iskola Kelet Nevada (ahol nincs állami intézmények korábban található) bizonyult praktikusnak, mivel majdnem felét az állam lakói élt a Reno-Carson City területén. 1885-ben, a jogalkotó jóváhagyta a lépés az egyetem Elko Reno. Morrill Hall, kialakítani egy blöff, kilátással a belvárosban, volt az első építmény a 10 hektáros campus. A terem névadója amerikai szenátor Justin S. Morrill of Vermont, a szerző az 1862 Land-Grant College törvény vezetett a fejlesztés a University of Nevada, Reno és hasonló intézmények, volt egy épület egyetem ház az elnök és anyakönyvvezető irodák, tantermek, könyvtár, múzeum, és a lakóegységek a kertész.

1891-ben 17 évvel alapítása után, a University bemutatta első okleveleket, hogy a végzős osztály három, amely tartalmazta Frank Norcrossban, a jövőben az amerikai Kerületi Bíróság bírája, Nevada Legfelsőbb Bíróság tagja és a Nevada törvényhozás.

Addigra a gazdagok "Bonanza" Január ezüst és arany bányászat a Comstock Lode, 23 mérföldre délkeletre Reno Virginia City, eltűntek. Az állam volt a gazdasági visszaesés, és az első egyetemi küzdött építeni beiratkozási és termete.

A Mackay Influence

A család John Mackay, egy ír bevándorló, aki segített irányítani a kitermelés több mint 100 millió dollár érc két Virginia City bányák a közép-1870-es, kulcsszerepet játszott abban, hogy a campus nőnek. 1907-től 1936-Mackay örökösei hagyományozta az egyetem több mint $ 1.5 millió Mackay School of Mines épület, egy focipálya méretű négyszög mintájára Thomas Jefferson Egyetem Virginia, egy atlétikai pálya, a termőföld-beszerzéseket és a Mackay Science Hall. A 7-láb, 8 hüvelykes szobor Mackay által létrehozott Gutzon Borglum, aki később faragott Mount Rushmore, kiállta az északi végén a Quad 1908 óta. A szilfa szegélyezett Quad és az egyetem eredeti mag campus, egy listát a Nemzeti Örökség 1987 óta tartják amerikai kulturális erőforrás.

Létrehozta annak neve

Egyetem tisztviselői tett lépéseket javítása campus áll, mint egy kis, 1000-diák állami főiskola a gyéren lakott nyugati, a 1920-as és 30-as években. Között említésre méltó korai kar volt Jakab templom, amelynek Sierra hó felmérések úttörő tudományos előrejelzésének szezonális vízellátás; kémiai tudós Maxwell Adams, aki felfedezte felhasználási olajok sagebrush és nyúl ecsettel a nyugati sivatagban; és Mackay School of Mines geológus-szeizmológus Vincent Gianella, a névrokon a higanyos ásványi, gianellaite.

Az 1940-es években, hollywoodi film termelők, vonzza az egyetem szőlővel borított, Ivy League-szerű tégla épületek, idilli Manzanita Lake, arra használja a campus, mint egy beállítás népszerű filmek, beleértve a "Mr. Belvedere Goes to College," a Shirley Temple; "Andy Hardy Szőke Trouble" Mickey Rooney; és "anya egy újonc," a Van Johnson.

Drámai Change

1958-ra a 2000 diák ellátó osztályok, az intézmény volt a határán drámai változás. Új főiskolák oktatási és üzleti voltak pályafutásuk első éveiben. A hallgatói szervezet, amely nem volt a diákok központ építése az első 70 évben az egyetem birtoklás Reno, végre volt egy központja a megnyitón a Jot Travis Hallgatói Önkormányzat. Ez az egyesülés váltotta 2007 novemberében a Joe Crowley Hallgatói Önkormányzat, az egyik transzformációs épületek valaha épített az egyetemen. Ez a 167.000 négyzetméteres, "zöld" környezetbarát létesítmény egy változást jelez a campus bővítése, mely a campus és a közösség új központi fekvésű "bejárati ajtón", hogy az egyetem Virginia Street. Úgy tiszteletére nevezték Egyetem elnöke Joe Crowley, akinek 23 éves hivatali ideje, mint a hitelintézet vezérigazgatója egy rekordot. 2008-ban, egy a nemzet legfejlettebb technológiájú könyvtárak, a Mathewson-IGT Tudásközpont, kinyitotta mellett Crowley Hallgatói Önkormányzat, továbbá jelzi a campus "észak felé.

Elnök, Charles Armstrong és alelnöke William Wood stimulált kutatási programok az egyetemen 1959-ben létrehozták a Desert Research Institute (DRI) és a hozzá kapcsolódó programok légköri fizika, biológia sivatagban, antropológiai vizsgálatok, számítástechnika és a vízkészletek. DRI volt egyetemi részleg különös tekintettel a kutatás vizsgálja Nevada száraz föld erőforrásait. 1969-ben, elnök alatt N. Edd Miller, a campus volt doktori programok több mint egy tucat specialitásokat, és létrehozott egy School of Medical Sciences.

Az elmúlt 35 évben, a University találkozott a kihívásokat a vezetés, amit ma a leggyorsabban növekvő állam az ország a beiratkozási emelkedik több mint 17.000 diák 2010 őszén.

University által a számok

 • Alapítva: 1874
 • Elhelyezkedés: Reno, Nevada
 • Mottó: Omnia Pro Patria ("All for Our Country")
 • Diákok: 18.227 (őszi 2012)
 • Kar: 912
 • Főállású oktatók gazdaság legmagasabb fokozatot a földjeiken: 93 százalék
 • Fok kínált: átfogó választékát szakok a graduális, posztgraduális és doktori szinten.
 • Főiskolák és iskolák: mezőgazdaság, biotechnológia és természeti erőforrások; Üzleti; Oktatás; Mérnöki; Újságírás; Bölcsészettudományi; Medicine; Elvégezni Az Iskolát; és az osztály az Egészségügyi Tudományos.
 • Kabalája: Alphie, a farkas; Wolfie Jr.
 • Becenév: Wolf Pack
 • Színek: ezüst és kék
 • Akkreditálja: Northwest Bizottság Főiskolák és egyetemek (1938 óta), plusz 20 szakmailag akkreditált programok.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Nevada, Reno

Az Általános Üzleti fő kiterjeszti az erős üzleti Alapítvány alakult ki a pre-business és a felső-divízió üzleti tanfolyam. A cél a legfontosabb az, hogy egy lehetőség a ... [+]

Az Általános Üzleti fő kiterjeszti az erős üzleti Alapítvány alakult ki a pre-business és a felső-divízió üzleti tanfolyam. A cél a legfontosabb az, hogy egy lehetőség a diákok számára, akik korlátozzák a munka vagy egyéb kötelezettségek menetrendi tanfolyam azáltal, hogy a diákok teljes súlyos kapcsolódó tanfolyam során rugalmasabban menetrendszerű esti.

Az általános üzleti jelentős kiterjeszti az erős üzleti Alapítvány alakult ki a pre-business és a felső-divízió üzleti tanfolyam. A fő befejezését követeli a pre-üzleti mag és a felső-divízió üzleti mag tanfolyamok által előírt egyéb BS-BA (Bachelor of Science in Business Administration) szakon, továbbá a 24 kredit a javasolt felső-divízió üzleti tanfolyam a különböző üzleti területeken. A főbb igényel összesen 128 kredit.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

Biokémikusok tanulmányozza a legalapvetőbb az élet folyamatok, mint az azonosítására, ahogyan a DNS-t, amely hordozza a genetikai információ, átadásra a sejtek között, és ... [+]

Biokémikusok tanulmányozza a legalapvetőbb az élet folyamatok, mint az azonosítására, ahogyan a DNS-t, amely hordozza a genetikai információ, átadásra a sejtek között, és lehet manipulálni. Ez oda vezetett, hogy az új technológiák, mint például a molekuláris biológia, a biotechnológia és a géntechnológia.

A biokémia program felkészíti a tanulókat a versenyképes és jutalmazása pályára a tudomány, az orvostudomány és a kutatás. A biokémiai fő helyen jelentős hangsúlyt fektet a gyakorlati, gyakorlati tapasztalat, hogy a diplomások a biokémia programot jól felkészült a munkaerőpiacon.

Biokémiai kiváló hátteret biotechnológiai kutatás, orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti, táplálkozás, állatgyógyászat és az oktatás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

Mérnökök tudásukat a tudomány és a mérnöki tervezés és fenntartása sokkal világunk infrastruktúra. Azt is alkalmazni a szakértelem javítása életminőségünket, függetlenül ... [+]

Mérnökök tudásukat a tudomány és a mérnöki tervezés és fenntartása sokkal világunk infrastruktúra. Azt is alkalmazni a szakértelem javítása életminőségünket, függetlenül attól, hogy tervezzen biztonságosabb épületeket, csökkentve a szén-dioxid kibocsátást, vagy csak lerövidítve ingázik. Munkájukat segíti megoldani sok bolygónk legsúlyosabb problémákkal küzdenek, beleértve a pusztuló utak, eldugult autópályák, a szennyezett víz és a veszélyes hulladékok.

Mérnökök általában szakosodnak egy adott területen. A részleg öt szakterület a diákok számára:

Földrengés és magasépítés jár az elemzési és tervezési struktúrák, amelyek támogatják vagy ellenállni terhelés, például hidak vagy épületek. Környezetvédelmi mérnöki használ tudomány és a mérnöki elvek a környezet javítása, különös tekintettel a levegő, a víz és a föld erőforrásait. Geotechnika az ága mérnöki foglalkozik a mérnöki viselkedését földön anyagok, mint a talaj, alapítványok és a föld struktúrákat, mint alagutak, gátak vagy töltések. Járdák / anyagvizsgálatok összpontosít járda tervezése és anyagok, valamint a jármű járda interakció. Közlekedésmérnöki Kar jár minden szempontból a tervezés, funkcionális design, üzemeltetés és létesítmények működtetését bármilyen közlekedési módot. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

A főiskolai diplomát megfelelő alapot nyújt a alapkutatási. A diákok számára, hogy folytassa azonnali tudományos pálya vagy a technológia, vagy folytatni kívánó posztgrad ... [+]

A főiskolai diplomát megfelelő alapot nyújt a alapkutatási. A diákok számára, hogy folytassa azonnali tudományos pálya vagy a technológia, vagy folytatni kívánó posztgraduális tanulmányait a fizika meg kell tenniük ajánlott felső osztály tanfolyamok választani. A tanfolyam két részből áll. A tudomány alkatrész nevezik főbb követelményeit, és egy átfogó része az úgynevezett alaptanterv. További információkat a core-tantervi követelmények látogasson el az alaptanterv honlapján. Kapcsolódó Oklevelek és Programok Fizika, Minor Fizika, Master of Science fokozat Fizika, Doctor of Philosophy Degree Irányelvek a fizika 497: Senior tézis

PHYS 497 (senior dolgozat) a fizika főbb kidolgozásában elért persze, hogy a diákok teljes ideje alatt a végzős. A magas rangú dolgozat kutatási projekt, amely végzett az irányítása alatt a kar tagja, a termék, amely egy 10-20 oldal tézist, hogy benyújtják a tanácsadó és egy másik kar tagja, aki szolgál olvasó. Benyújtását követően a dolgozat, a diák ad egy 20-30 perces szóbeli előadás a Fizika Tanszék. Reklám a szakdolgozat bemutatása a fizika tanszék a hallgató felelőssége.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

A főiskolai gépészmérnöki diplomát nagyjából befogadására tervezték a különböző karrier célok. Hallgatók magja szükséges tanfolyamokat a mérnöki, a humán, matematika és t ... [+]

A főiskolai gépészmérnöki diplomát nagyjából befogadására tervezték a különböző karrier célok. Hallgatók magja szükséges tanfolyamokat a mérnöki, a humán, matematika és természettudományok, valamint a kiegészítő választható kurzusok. Ezek a tanfolyamok bevezetését alapvető mérnöki tudományok és tervezési koncepciók és a hallgatók a lehetőséget, hogy dolgozzanak ki speciális szakmai érdeklődés a részterületein gépészet mint a megújuló energia, a nanotechnológia vagy orvosbiológiai mérnöki.

A országosan rangsorolt ​​program, a diákok a lehetőséget, hogy szorosan működjön együtt előkelő kar és kap a gyakorlati tapasztalat mozognak építésétől Lego autók gólya tervezése a projekt kidolgozásában elért a saját választott, mint az idősek. A diákok kihasználhatják a két oktatási laborok, valamint teljes körű szolgáltatást nyújtó gép és hegesztési üzlet használt hallgatói projektek és kutatási berendezések.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

Kémia szakos teljes kurzusok amely szilárd háttér a természettudományok és a matematika, valamint sorozata kurzusok általában szerves, szervetlen, analitikai és fizikai k ... [+]

Kémia szakos teljes kurzusok amely szilárd háttér a természettudományok és a matematika, valamint sorozata kurzusok általában szerves, szervetlen, analitikai és fizikai kémia. Előadás osztályok egészítik ki a laboratóriumokat, hogy gyakorlati tapasztalatokat kémiai módszerek és műszerek.

Kapcsolódó Oklevelek és Programok Kémia, Minor Kémia, Bachelor of Science fokozat Kémia, Master of Science fokozat Kémia, Doctor of Philosophy Degree [-]
Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

A főiskolai diplomát matematika van lehetőség az alkalmazott matematika, diszkrét matematika / operációkutatás, statisztika, vagy általános tanulmány ... [+]

Matematika és statisztika

A főiskolai diplomát matematika van lehetőség az alkalmazott matematika, diszkrét matematika / operációkutatás, statisztika, vagy általános tanulmány. A Bachelor of Arts fokozatot biztosít a hagyományos bölcsész tapasztalatok révén kiegyensúlyozott tanulmányok a művészetek, humán, idegen nyelv, a társadalom- és természettudományok. A főiskolai diplomát egy "kiterjesztett nagy", amely intenzívebb élményt a matematika, számítástechnika és a tudomány.

Kapcsolódó Oklevelek és Programok Matematika, Minor Matematika, Bachelor of Arts fokozatot A matematika oktatásának, Master of Arts fokozatot Matematika, Master... [-]
Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

Hagyományosan gazdálkodás magában foglalja a következő tevékenységeket: tervezés, szervezés, vezető, és kontrolling. Pontosabban, az irányítás a felelős az elsődleges tev ... [+]

Hagyományosan gazdálkodás magában foglalja a következő tevékenységeket: tervezés, szervezés, vezető, és kontrolling. Pontosabban, az irányítás a felelős az elsődleges tevékenysége a cég; állók bejövő logisztika, műveletek, kimenő logisztika, marketing és értékesítés, és a szolgáltatás.

A vezetés felelős a támogató tevékenységek az infrastruktúra (számviteli, pénzügyi, stratégiai tervezés), az emberi erőforrás menedzsment (toborzás, képzés és fejlesztés, kompenzáció menedzsment), technológiai fejlesztés (a termékek és folyamatok fejlesztése), valamint a közbeszerzési (anyag beszerzése). Menedzsment szakon vannak készülve pályafutásukat vagy általános menedzsment (vagy a specializáció a humán erőforrás menedzsment), vagy vállalkozói alapuló koncentráció választásának Általános menedzsment vagy emberi erőforrás menedzsment.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

Pszichológia szakos hallgatók megismerhetik az emberi viselkedés és annak háttere. Tanulmányozzák motivációk, képességek és az emberi képességek és gyakorlati szakemberei ... [+]

Pszichológia szakos hallgatók megismerhetik az emberi viselkedés és annak háttere. Tanulmányozzák motivációk, képességek és az emberi képességek és gyakorlati szakemberei Az ismeretek dolgozni enyhítésére emberi szenvedés.

Kortárs pszichológia némileg osztva különböző megközelítések vagy elméletek megértéséhez viselkedését. Az élőlények tekinthető terjedhet állatoknak a galambok, az emberektől, hogy az amőbák. Egyes pszichológusok úgy vélik, hogy a legfontosabb, hogy megértsük élettani folyamatok (biológiai megközelítés); mások ritkán, vagy soha, úgy fiziológia. Egyes pszichológusok azt állítják, hogy meg kell vizsgálnunk a legmélyebb gondolatait a tudatalatti (pszichoanalízis); mások igyekeznek megérteni a mentális struktúrák és folyamatok, amelyek biztosítják az emberi teljesítmény (kognitivistának). Közben mások tanulmányozzák a fekvő akciók szervezetek és tagadja, hogy az "elme" lehet elválasztani az ilyen szintű elemzés (behaviorizmus). Pszichológia korántsem egységes a kutatás és a gyakorlat. Ez lesz az egyik kérdés, amit meg kell válaszolni magadnak: milyen területen, vagy a perspektíva, a pszichológia a legérdekesebb az Ön számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

Számítástechnika és mérnöki olyan terület középpontjában a problémák megoldására számítógépek. Ez egy dinamikus fegyelem elhelyezett kereszteződésénél számos területen a ... [+]

Számítástechnika és mérnöki olyan terület középpontjában a problémák megoldására számítógépek. Ez egy dinamikus fegyelem elhelyezett kereszteződésénél számos területen a matematika, a tudomány és a mérnöki, és ez egyesíti elmélet, az absztrakció és a design számítástechnikai eszközök, programok és rendszerek megoldani különböző problémákat csak az összes olyan területei az emberi törekvés.

Számítástechnika és mérnöki magában foglalja a módszertan, eszközök és technikák, és az elmélet, hogy milyen információk származik, tárolt, manipulált és közölni. Fontossága miatt, a mi világunk, számítástechnika és mérnöki rendkívül izgalmas kutatási terület, amely továbbra is növekszik gyors ütemben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Nevada, Reno

A villamosmérnöki diplomát felkészíti a diákokat, hogy dolgozzon ki megoldásokat a sürgető problémákat azokon a területeken, mint a hatalom, a kommunikáció, a számítástec ... [+]

A villamosmérnöki diplomát felkészíti a diákokat, hogy dolgozzon ki megoldásokat a sürgető problémákat azokon a területeken, mint a hatalom, a kommunikáció, a számítástechnika és a hálózatok.

Villamosmérnökök dolgozni elektromágneses mezők és a villamosenergia-felhasználásra kommunikáció, biotechnológiai alkalmazások, illetve az elektronikus áramköröket. A lényege elektrotechnikai az a képesség, hogy működjön együtt az érzékelők, adatgyűjtésre, elektronikus kommunikáció, a folyamat jelek és információk, a modell komplex rendszerek, és integrálja a különféle energiaforrások elosztott rendszerek.

Területein hangsúlyt

Lehetősége van a választás, hogy folytassa a villamosmérnöki diplomát a hangsúlyt sem a megújuló energia vagy orvosbiológiai mérnöki.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Reno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

This Is Nevada - 2011

Inauguration of President Marc Johnson - Universit

2012 National Concrete Canoe Race at University of

Strategic Research Program

Commencement, Spring 2012

Dorm Storm - Move In Day

Night of All Nations - University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno - A National Tier One U

The Mackay Song: Remixed

Study Abroad at the University of Nevada, Reno

Black Graduate Celebration

Happy Holidays from the University of Nevada, Reno

BioFit: Academic Bootcamp

Spring in Nevada

Visit Nevada

Commencement Season is Upon Us

Reno & Tahoe: An Ideal University Setting

Academics at the University of Nevada, Reno

Real Impact: University Research & Engagement Chan

Student Life at the University of Nevada, Reno

Research at the University of Nevada, Reno