University of Nevada, Reno

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Nevada, Reno-ben alakult, 1874-ben, mint a State University of Nevada Elko, Nev., Mintegy 300 mérföldre északkeletre a mai campus Reno. A helyszínen az egyetemi előkészítő iskola Kelet Nevada (ahol nincs állami intézmények korábban található) bizonyult praktikusnak, mivel majdnem felét az állam lakói élt a Reno-Carson City területén. 1885-ben, a jogalkotó jóváhagyta a lépés az egyetem Elko Reno. Morrill Hall, kialakítani egy blöff, kilátással a belvárosban, volt az első építmény a 10 hektáros campus. A terem névadója amerikai szenátor Justin S. Morrill of Vermont, a szerző az 1862 Land-Grant College törvény vezetett a fejlesztés a University of Nevada, Reno és hasonló intézmények, volt egy épület egyetem ház az elnök és anyakönyvvezető irodák, tantermek, könyvtár, múzeum, és a lakóegységek a kertész.

1891-ben 17 évvel alapítása után, a University bemutatta első okleveleket, hogy a végzős osztály három, amely tartalmazta Frank Norcrossban, a jövőben az amerikai Kerületi Bíróság bírája, Nevada Legfelsőbb Bíróság tagja és a Nevada törvényhozás.

Addigra a gazdagok "Bonanza" Január ezüst és arany bányászat a Comstock Lode, 23 mérföldre délkeletre Reno Virginia City, eltűntek. Az állam volt a gazdasági visszaesés, és az első egyetemi küzdött építeni beiratkozási és termete.

A Mackay Influence

A család John Mackay, egy ír bevándorló, aki segített irányítani a kitermelés több mint 100 millió dollár érc két Virginia City bányák a közép-1870-es, kulcsszerepet játszott abban, hogy a campus nőnek. 1907-től 1936-Mackay örökösei hagyományozta az egyetem több mint $ 1.5 millió Mackay School of Mines épület, egy focipálya méretű négyszög mintájára Thomas Jefferson Egyetem Virginia, egy atlétikai pálya, a termőföld-beszerzéseket és a Mackay Science Hall. A 7-láb, 8 hüvelykes szobor Mackay által létrehozott Gutzon Borglum, aki később faragott Mount Rushmore, kiállta az északi végén a Quad 1908 óta. A szilfa szegélyezett Quad és az egyetem eredeti mag campus, egy listát a Nemzeti Örökség 1987 óta tartják amerikai kulturális erőforrás.

Létrehozta annak neve

Egyetem tisztviselői tett lépéseket javítása campus áll, mint egy kis, 1000-diák állami főiskola a gyéren lakott nyugati, a 1920-as és 30-as években. Között említésre méltó korai kar volt Jakab templom, amelynek Sierra hó felmérések úttörő tudományos előrejelzésének szezonális vízellátás; kémiai tudós Maxwell Adams, aki felfedezte felhasználási olajok sagebrush és nyúl ecsettel a nyugati sivatagban; és Mackay School of Mines geológus-szeizmológus Vincent Gianella, a névrokon a higanyos ásványi, gianellaite.

Az 1940-es években, hollywoodi film termelők, vonzza az egyetem szőlővel borított, Ivy League-szerű tégla épületek, idilli Manzanita Lake, arra használja a campus, mint egy beállítás népszerű filmek, beleértve a "Mr. Belvedere Goes to College," a Shirley Temple; "Andy Hardy Szőke Trouble" Mickey Rooney; és "anya egy újonc," a Van Johnson.

Drámai Change

1958-ra a 2000 diák ellátó osztályok, az intézmény volt a határán drámai változás. Új főiskolák oktatási és üzleti voltak pályafutásuk első éveiben. A hallgatói szervezet, amely nem volt a diákok központ építése az első 70 évben az egyetem birtoklás Reno, végre volt egy központja a megnyitón a Jot Travis Hallgatói Önkormányzat. Ez az egyesülés váltotta 2007 novemberében a Joe Crowley Hallgatói Önkormányzat, az egyik transzformációs épületek valaha épített az egyetemen. Ez a 167.000 négyzetméteres, "zöld" környezetbarát létesítmény egy változást jelez a campus bővítése, mely a campus és a közösség új központi fekvésű "bejárati ajtón", hogy az egyetem Virginia Street. Úgy tiszteletére nevezték Egyetem elnöke Joe Crowley, akinek 23 éves hivatali ideje, mint a hitelintézet vezérigazgatója egy rekordot. 2008-ban, egy a nemzet legfejlettebb technológiájú könyvtárak, a Mathewson-IGT Tudásközpont, kinyitotta mellett Crowley Hallgatói Önkormányzat, továbbá jelzi a campus "észak felé.

Elnök, Charles Armstrong és alelnöke William Wood stimulált kutatási programok az egyetemen 1959-ben létrehozták a Desert Research Institute (DRI) és a hozzá kapcsolódó programok légköri fizika, biológia sivatagban, antropológiai vizsgálatok, számítástechnika és a vízkészletek. DRI volt egyetemi részleg különös tekintettel a kutatás vizsgálja Nevada száraz föld erőforrásait. 1969-ben, elnök alatt N. Edd Miller, a campus volt doktori programok több mint egy tucat specialitásokat, és létrehozott egy School of Medical Sciences.

Az elmúlt 35 évben, a University találkozott a kihívásokat a vezetés, amit ma a leggyorsabban növekvő állam az ország a beiratkozási emelkedik több mint 17.000 diák 2010 őszén.

University által a számok

 • Alapítva: 1874
 • Elhelyezkedés: Reno, Nevada
 • Mottó: Omnia Pro Patria ("All for Our Country")
 • Diákok: 18.227 (őszi 2012)
 • Kar: 912
 • Főállású oktatók gazdaság legmagasabb fokozatot a földjeiken: 93 százalék
 • Fok kínált: átfogó választékát szakok a graduális, posztgraduális és doktori szinten.
 • Főiskolák és iskolák: mezőgazdaság, biotechnológia és természeti erőforrások; Üzleti; Oktatás; Mérnöki; Újságírás; Bölcsészettudományi; Medicine; Elvégezni Az Iskolát; és az osztály az Egészségügyi Tudományos.
 • Kabalája: Alphie, a farkas; Wolfie Jr.
 • Becenév: Wolf Pack
 • Színek: ezüst és kék
 • Akkreditálja: Northwest Bizottság Főiskolák és egyetemek (1938 óta), plusz 20 szakmailag akkreditált programok.

Helyszínek

Reno

University of Nevada

Address
89557 Reno, Nevada, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 (775) 784-6874

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket