University of Idaho

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1889 óta, a University of Idaho volt a hely, hogy többet vár magától, többet a diákok, inkább a tudás és az élettől. A University of Idaho ahol a diákok jönnek, hogy sikerül, és megtanulják, hogy vezesse. A fő campus Moscow, Idaho - És a központ az egész állam-diák talál sok lehetőséget, hogy megosszák a közösség és a kultúra.

Kínálunk egyedi kombinációját kiemelkedő szakok és posztgraduális programok, rutinos kar, világszínvonalú létesítmények, elismert kutatási és a lakossági campus egy látványos természeti környezetben.

Nincs jobb módja a tanulásnak, gondolom, és él, mint az University of Idaho. Többet várni egy vezető egyetemen. Majd teljesíteni.

Tudtad?

Idaho következetesen elismerten az egyik legjobb állami főiskolák Amerikában a The Princeton Review. Kiplinger felsorolt ​​Idaho-ban a "Legjobb 100 Értékek állami főiskolák" a mi tudományos erő és a megfizethetőség. A Princeton Review elismert Idaho a "Top 286 Zöld főiskolák" saját lista legkörnyezetbarátabb. Mi az egyik csak 15%-a az ország főiskola szerepel a Princeton Review "Legjobb 368 főiskolák." 2012-ben Outside Magazine internetes ajánlott U-Idaho az egyik a 25-egyetemek olvasók figyelembe kell vennie. Washington Monthly magazin College Guide idén rangsorolt ​​a University of Idaho közül a 100 legjobb hazai egyetemek a társadalmi mobilitás, a kutatás és a szolgáltatás. Newsweek magazin rangsorolt ​​Idaho, mint a harmadik leginkább megfizethető egyetem a nemzet a "legjobb főiskola Neked 2012." Idaho több mint 200 diák szervezetek több mint 20 kisebbségi diákcsoportok, és ad otthont a híres Lionel Hampton Nemzetközi Jazz Fesztiválon. Vandal atlétikai csapat versenyben a 16 férfi és női NCAA Division I sport. Ajánlunk számtalan klub sport.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Kapcsolat

University of Idaho

Cím Student Union Building 875 Perimeter Drive MS 4264
ID 83844-4264 Moscow, Idaho, ID, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.uidaho.edu/
Telefon +1 208-885-6111