Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK A TÁPHÁZHOZ

Az 1927-ben alapított University of Houston felhatalmazza a tanulókat a tanulás, a felfedezés, a vezetés és az elkötelezettség terén. Találkozó metropoliszban, a premier Tier One campus biztosítja a diákok élvonalbeli programok, beleértve az egyetemi, posztgraduális, doktori, távoktatási és továbbképzés. Az Egyesült Államok legjobb kollégiumai közé sorolták, a díjnyertes oktatók, az innovatív kutatóközpontok otthona, az ország egyik legváltozatosabb diákpolgárai, valamint a nemzetközi vezetőkké vált alumniak.

A University of Houston i University of Houston felkészítjük a tanulókat arra, hogy elképzeljék jövőjüket, vezető szerepet töltsenek be és elindítsák a világot átalakító karriereket.

A Houstonról

Houston, az ország negyedik legnagyobb városa, nyüzsgő a kultúrával és az energiával, és nemrég elismerték Amerika következő nagy globális városait.

A világ energia tőkéjében ismert város 26 Fortune 500 vállalat, a második legnagyobb a nemzetben és a világ legnagyobb orvosi központja - így Houston a határtalan lehetőségekkel rendelkező UH hallgatók számára, akár szakmai gyakorlatokon keresztül, akár terepmunka során a való világban. A lehetőségek annyira korlátlanok, hogy az UH Alumni 63% -a él és dolgozik a városban. Houstonban is a leggyorsabban növekvő gazdaság az országban, és a University of Houston létfontosságú szerepet játszik abban, hogy évente 3 milliárd dollárt generál a város számára.

Houston a # 1-es helyre került a legutóbbi főiskolai végzettségűek számára az msnNOW-nál. A felmérés nagyvárosokat sorolt ​​fel a munkahelyteremtés, a megfizethető életmód és az élénk 20-as populációk kombinációjával. Houston életminősége és az üzleti és kormányzati kutatópartnerek közelsége a várost vonzó otthont ad a tehetséges tanároknak és családjaiknak.

Houston egy szórakoztató hely, ahol élni lehet. A Forbes magazin tudomásul vette a város által kínált kultúrát, és nemrég elnevezte Houstonot, az "America's Coolest City" -et, ami a Houstonians évek óta ismert. Akár azt a színházi körzetben szeretne eljutni, amely több mint 12 000 férőhelyet büszkélkedhet, a 11.000 étterem egyikében, egy helyi sportcsapatba vagy valami közeli bárban vacsorázik, Houston mindenki számára kínál valamit.

Az UH rendszer

A University of Houston rendszer egy tíz olyan felsőoktatási intézmény, amely a felsőoktatásban a Houston területen található, és közös célokat osztanak meg, és a kormányzótanács irányítja.

Az UH rendszer négy egyetemet és hat több intézményes regionális egyetemet tartalmaz, amelyek az egyetemekkel partnerséget kínálnak. A University of Houston az UH rendszer legnagyobb és legátfogóbb intézménye.

Az UHS intézmények közötti kapcsolatok kollegiálisak és együttmûködõek. A kreditek könnyen áthelyezhetők egyik intézményről a másikra, és a diákok szabadon mozoghatnak az egyik campus könyvtárából a másikba. Minden UHS intézménynek külön feladata van; együtt az intézmények küldetései és programjai egészítik ki és támogatják egymást.

Küldetésünk

A University of Houston i University of Houston feladata, hogy nemzeti szinten versenyképes és nemzetközileg elismert lehetőségeket kínáljon a tanulás, a felfedezés és az elkötelezettséghez a diákok sokszínű lakosságához egy valós környezetben. A University of Houston kínál teljes körű képzési programok az érettségi, mester, doktori és szakmai szinten, és törekszik a széles körű kutatási és kreatív tevékenységek. A közvélemény tudásbázisaként az egyetem partnerséget alakít ki más oktatási intézményekkel, közösségi szervezetekkel, kormányzati szervekkel és a magánszektorral, hogy szolgálja a térséget, és hatást gyakoroljon a világra.

célok

  • Nemzeti versenyképesség: Az UH meg fogja erősíteni a Carnegie Alapítvány az Oktatásfejlesztésért és a Legfelsőbb Amerikai Nyilvános Tudományos Egyetemek (TARU) által nemzeti szinten versenyképes állami kutatói egyetemként való státuszát, és törekedni fog arra, hogy megfeleljen az Amerikai Egyesült Államok Szövetségének Egyetemek (AAU).
  • Tanulók sikere: Az UH-nak olyan hallgatói profilja lesz, amely összhangban van egy országosan versenyképes állami kutatói egyetemmel, egy olyan környezet megteremtésével, amelyben a hallgató sikerét biztosítani lehet.
  • Közösségi előrelépés: Az UH elkötelezi magát a regionális és az állami munkaerő igényeinek kielégítése mellett, miközben a társadalmi, gazdasági és szellemi fejlődés elsődleges motorjává válik.
  • Atlétikai versenyképesség: Az UH átfogó oktatási tapasztalatot fog nyújtani a diákjainak, és ebben a kontextusban arra törekszik, hogy a legerősebb sportos programot megteremtse.
  • Helyi és nemzeti elismerés: Az UH a helyi és országos eredményekről ismertté válik.
  • Versenyképes erőforrások: Az UH olyan erőforrást hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy teljesítse küldetését és megvalósítsa a jövőképét.

Közös értékek

Elsődleges céljaként University of Houston elkötelezett amellett, hogy a XXI. Században nemzeti szinten elismert intézménygé váljon. Az egyetem előrejelzi és megválaszolja a demográfiai változásokat egy egyre változatosabb és globálisan egymással összefüggő világban. Erőforrásait felhasználja:

  • Ismerje meg a nem tradicionális és a hagyományos diákok dinamikus keveredésének oktatásával kapcsolatos kihívásokat.
  • A kiválóság előmozdítása az alap- és alkalmazott kutatás és ösztöndíj összefüggésében.
  • Az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás révén azonosítsa és reagáljon a Houston, a Texas állam és a világ életminőségét érintő gazdasági, társadalmi és kulturális kihívásokra.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Houston

A Gerald D. Hines Építészeti és Formatervezési Főiskola építészmérnöki diplomát kínál, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a diploma megszerzése után folytassa ... [+]

Ról ről

A Gerald D. Hines Építészeti és Formatervezési Főiskola építészmérnöki diplomát kínál, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a diploma megszerzése után folytassanak engedélyt. A Bachelor of Architecture egy ötéves szakképzettség.

A dizájn az alapképzések középpontjában áll, és hozzáférést biztosít a hallgatók számára a kutatással, építéssel és közösségi elemekkel kapcsolatos erőforrásokhoz. A hallgatók gyakorlati tapasztalatot szereznek a stúdió tanfolyamokon tapasztalt oktatókkal.

Az építészmérnöki diplomát az Országos Építészeti Akadémiai Testület (NAAB) akkreditálja. További információért keresse fel az Akkreditációs oldalt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Houston
Szeptember 2019
Angol
5 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

University of Houston

Az ellátási lánc menedzsment (SCM) magában foglalja az összes olyan tevékenységet, amely a termékek és szolgáltatások nyújtásához szükséges a gazdaságban. ... [+]

Ról ről

Az ellátási lánc menedzsment (SCM) magában foglalja az összes olyan tevékenységet, amely a termékek és szolgáltatások nyújtásához szükséges a gazdaságban.

Ezek közé tartoznak a következők: műveletek tervezése, beszerzési tevékenységek, áruk és szolgáltatások előállítása, kereslet-kielégítés és logisztika, valamint különböző ügyfél-támogatási és visszatérési folyamatok (például kiskereskedelmi forgalom, újrahasznosítás és felújítás). Minden sikeres szervezet, függetlenül attól, hogy nonprofit, non-profit, kormányzati vagy közszolgálati, nagymértékben támaszkodik az ellátási lánc menedzsment elveire.

Pálya sorozata... [-]
Amerikai Egyesült Államok Houston
Szeptember 2019
Angol
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

BSc

University of Houston

A Bachelor of Science fokozat program szigorú; az American Chemical Society tanúsítása növeli ennek a fokozatnak az állapotát és hasznosságát. Azok a diákok, akik tovább ... [+]

Kémia Major

A Bachelor of Science fokozat program szigorú; az American Chemical Society tanúsítása növeli ennek a fokozatnak az állapotát és hasznosságát. Azok a diákok, akik tovább kívánják folytatni a munkát, ösztönzik a programot.

A Bachelor of Science és Bachelor of Arts képzési programokat az alábbiakban ismertetjük. Részletes tananyagokat a tanszék székéből lehet kapni.

Kémia Major - Bachelor of Science fokozat

A hallgatók, akik a kémiai szakirányú szakképesítést választják, meg kell felelniük az alábbi követelményeknek, a speciális követelményeknek egy Bachelor of Science fokozaton:

50 óra hitelképes kémiai tanfolyamok, amelyeknek legalább 36 órának a fejlett (3000 vagy 4000) szintnek kell lennie.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Houston
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul
University of Houston

Az elektrotechnika nagyon széles terület - magában foglalja gyakorlatilag bármit is, amire gondolhatunk, amihez elektromos áram szükséges! Az UH elektrotechnika hallgatój ... [+]

MI ELEKTROMOS MŰVÉSZET?

Az elektrotechnika nagyon széles terület - magában foglalja gyakorlatilag bármit is, amire gondolhatunk, amihez elektromos áram szükséges! Az UH elektrotechnika hallgatójaként széleskörű mintavételt kap az elektronikus és elektronikus rendszerekhez kapcsolódó területekről, de az elmúlt két évben hat szakterület közül választhat: elektronika; nanotechnológia; erő és alternatív energia; számítógépek és beágyazott rendszerek; elektromágnesség; és jeleket, rendszereket és kommunikációt. Ezen a területen dolgozik, beleértve az antennákat, a robotokat, az áramelosztást, a digitális jelfeldolgozást, a félvezető eszközöket és az integrált áramköröket, az analóg és digitális vezérlőrendszereket, a kommunikációs hálózatokat és így tovább.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Houston
Szeptember 2019
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Houston

Ha a pszichológia szakos University of Houston i University of Houston Liberális Művészetek és Társadalomtudományi Kollégiumában, akkor lehetőséged lesz diplomát szerezni ... [+]

Ról ről

Ha a pszichológia szakos University of Houston i University of Houston Liberális Művészetek és Társadalomtudományi Kollégiumában, akkor lehetőséged lesz diplomát szerezni egy Bachelor of Science vagy egy Bachelor of Arts diplomával. Ez a fő előkészíti Önt a szociális szolgáltatásokban, a szolgáltatásorientált iparágakban, valamint a magán- és az állami szektor különböző pozícióihoz. Élvezni fogja a gazdag és széles alapképzést, amely felkészíti Önt arra, hogy tájékozottan részt vegyen a közösségben. Ez a főnök felkészíti Önt a pszichológia és a számítástechnika kombinációjára, illetve az orvostudományban és az iparban dolgozó kutatói asszisztensek munkájára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Houston
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul
University of Houston

A University of Houston Számítástudományi Bachelor Science szigorú. A számítástechnikában dolgozó hallgatóknak jelentős számban kell részt venniük a matematikában. Erős ö ... [+]

Ról ről

A University of Houston Számítástudományi Bachelor Science szigorú. A számítástechnikában dolgozó hallgatóknak jelentős számban kell részt venniük a matematikában. Erős összefüggés van a matematika és a számítástechnika számára szükséges logikai gondolkodás között. A számítástechnikára szakosodó hallgatóknak tehát jelentős matematikai és logikai érvelést kellett mutatnia. A számítástechnika szakirányú hallgatók széles körű oktatásban részesülnek a legkorszerűbb szoftverfejlesztési módszerek és gyakorlatok terén. Ezért kombinálnak egy jó matematikai hátteret azzal a képességgel, hogy minőségi szoftvereket tervezzenek és fejlesszenek ki nagy léptékben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Houston
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul