University of Houston

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK A TÁPHÁZHOZ

Az 1927-ben alapított University of Houston felhatalmazza a tanulókat a tanulás, a felfedezés, a vezetés és az elkötelezettség terén. Találkozó metropoliszban, a premier Tier One campus biztosítja a diákok élvonalbeli programok, beleértve az egyetemi, posztgraduális, doktori, távoktatási és továbbképzés. Az Egyesült Államok legjobb kollégiumai közé sorolták, a díjnyertes oktatók, az innovatív kutatóközpontok otthona, az ország egyik legváltozatosabb diákpolgárai, valamint a nemzetközi vezetőkké vált alumniak.

A University of Houston i University of Houston felkészítjük a tanulókat arra, hogy elképzeljék jövőjüket, vezető szerepet töltsenek be és elindítsák a világot átalakító karriereket.

A Houstonról

Houston, az ország negyedik legnagyobb városa, nyüzsgő a kultúrával és az energiával, és nemrég elismerték Amerika következő nagy globális városait.

A világ energia tőkéjében ismert város 26 Fortune 500 vállalat, a második legnagyobb a nemzetben és a világ legnagyobb orvosi központja - így Houston a határtalan lehetőségekkel rendelkező UH hallgatók számára, akár szakmai gyakorlatokon keresztül, akár terepmunka során a való világban. A lehetőségek annyira korlátlanok, hogy az UH Alumni 63% -a él és dolgozik a városban. Houstonban is a leggyorsabban növekvő gazdaság az országban, és a University of Houston létfontosságú szerepet játszik abban, hogy évente 3 milliárd dollárt generál a város számára.

Houston a # 1-es helyre került a legutóbbi főiskolai végzettségűek számára az msnNOW-nál. A felmérés nagyvárosokat sorolt ​​fel a munkahelyteremtés, a megfizethető életmód és az élénk 20-as populációk kombinációjával. Houston életminősége és az üzleti és kormányzati kutatópartnerek közelsége a várost vonzó otthont ad a tehetséges tanároknak és családjaiknak.

Houston egy szórakoztató hely, ahol élni lehet. A Forbes magazin tudomásul vette a város által kínált kultúrát, és nemrég elnevezte Houstonot, az "America's Coolest City" -et, ami a Houstonians évek óta ismert. Akár azt a színházi körzetben szeretne eljutni, amely több mint 12 000 férőhelyet büszkélkedhet, a 11.000 étterem egyikében, egy helyi sportcsapatba vagy valami közeli bárban vacsorázik, Houston mindenki számára kínál valamit.

Az UH rendszer

A University of Houston rendszer egy tíz olyan felsőoktatási intézmény, amely a felsőoktatásban a Houston területen található, és közös célokat osztanak meg, és a kormányzótanács irányítja.

Az UH rendszer négy egyetemet és hat több intézményes regionális egyetemet tartalmaz, amelyek az egyetemekkel partnerséget kínálnak. A University of Houston az UH rendszer legnagyobb és legátfogóbb intézménye.

Az UHS intézmények közötti kapcsolatok kollegiálisak és együttmûködõek. A kreditek könnyen áthelyezhetők egyik intézményről a másikra, és a diákok szabadon mozoghatnak az egyik campus könyvtárából a másikba. Minden UHS intézménynek külön feladata van; együtt az intézmények küldetései és programjai egészítik ki és támogatják egymást.

Küldetésünk

A University of Houston i University of Houston feladata, hogy nemzeti szinten versenyképes és nemzetközileg elismert lehetőségeket kínáljon a tanulás, a felfedezés és az elkötelezettséghez a diákok sokszínű lakosságához egy valós környezetben. A University of Houston kínál teljes körű képzési programok az érettségi, mester, doktori és szakmai szinten, és törekszik a széles körű kutatási és kreatív tevékenységek. A közvélemény tudásbázisaként az egyetem partnerséget alakít ki más oktatási intézményekkel, közösségi szervezetekkel, kormányzati szervekkel és a magánszektorral, hogy szolgálja a térséget, és hatást gyakoroljon a világra.

célok

  • Nemzeti versenyképesség: Az UH meg fogja erősíteni a Carnegie Alapítvány az Oktatásfejlesztésért és a Legfelsőbb Amerikai Nyilvános Tudományos Egyetemek (TARU) által nemzeti szinten versenyképes állami kutatói egyetemként való státuszát, és törekedni fog arra, hogy megfeleljen az Amerikai Egyesült Államok Szövetségének Egyetemek (AAU).
  • Tanulók sikere: Az UH-nak olyan hallgatói profilja lesz, amely összhangban van egy országosan versenyképes állami kutatói egyetemmel, egy olyan környezet megteremtésével, amelyben a hallgató sikerét biztosítani lehet.
  • Közösségi előrelépés: Az UH elkötelezi magát a regionális és az állami munkaerő igényeinek kielégítése mellett, miközben a társadalmi, gazdasági és szellemi fejlődés elsődleges motorjává válik.
  • Atlétikai versenyképesség: Az UH átfogó oktatási tapasztalatot fog nyújtani a diákjainak, és ebben a kontextusban arra törekszik, hogy a legerősebb sportos programot megteremtse.
  • Helyi és nemzeti elismerés: Az UH a helyi és országos eredményekről ismertté válik.
  • Versenyképes erőforrások: Az UH olyan erőforrást hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy teljesítse küldetését és megvalósítsa a jövőképét.

Közös értékek

Elsődleges céljaként University of Houston elkötelezett amellett, hogy a XXI. Században nemzeti szinten elismert intézménygé váljon. Az egyetem előrejelzi és megválaszolja a demográfiai változásokat egy egyre változatosabb és globálisan egymással összefüggő világban. Erőforrásait felhasználja:

  • Ismerje meg a nem tradicionális és a hagyományos diákok dinamikus keveredésének oktatásával kapcsolatos kihívásokat.
  • A kiválóság előmozdítása az alap- és alkalmazott kutatás és ösztöndíj összefüggésében.
  • Az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás révén azonosítsa és reagáljon a Houston, a Texas állam és a világ életminőségét érintő gazdasági, társadalmi és kulturális kihívásokra.

Helyszínek

Houston

University of Houston

Telefonszám
(713) 743-2255