University of Delaware

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mer SHINE

A University of Delaware elkötelezett a kiválóság graduális és posztgraduális képzés, a kutatás és a szolgáltatás.

A gyökerektől, mint egy magán akadémia 1743-ban, az intézmény ma a kutatás-intenzív, technológiailag fejlett egyetemi globális hatása. Gyere csatlakozz hozzánk.

Történetünk Öregdiák mondja a történet elérésének - az első osztályú, amely tartalmazta a három aláírói a Függetlenségi Nyilatkozat és aláírója az alkotmány a Nobel-díjas tudós, a Tony-díjas koreográfus, a jelenlegi alelnöke az Egyesült Államok.

Előkelő kar tartalmazza a nemzetközileg ismert szerzők, tudósok és művészek. State-of-the-art létesítmények támogatására UD tudományos, kutatási és szolgáltatási tevékenységek.

Campus élet barátságos - dúsított neves meghívott előadók, NCAA Division I egyetemközi atlétika, 300-plus folytató hallgatói szervezetek, koncertek és egyéb művészeti és kulturális tevékenységek.

Amellett, hogy a vibráló fő campus Newark, DE helyszíneket az egész állam - Wilmington, Dover, Georgetown és Lewes. Egy virágzó külföldi tanulmányi programot, és bővül a nemzetközi partnerség tovább fokozza a tanulók oktatását, mint globális polgárokat.

Kapcsolat a Közösségi Elkötelezett, elkötelezett, hűséges és lelkes néhány melléknév, amelyek leírják a University of Delaware közösség.

Az egyetem fontos szerepet játszik a város Newark és Delaware állam, a munka, hogy jobban a közösség szolgáltatási projektek, kutatások részesülő helyi szervek és az ipar, valamint a közvélemény tájékoztatását az egész államot.

Között az egyetem legnagyobb erőssége az a hosszú és élénk hagyománya közszolgálati. Egy friss országos felmérés, 75 százaléka DE hallgatói jelezték, hogy részt vett a közösségi szolgáltatások, mire voltak idősek. 2015-ben, UD felismerték a közösségi elkötelezettség osztályozás a Carnegie Alapítvány a Advancement of Teaching.

UD az a hely, hogy hallja világhírű hangszórók, élvezze az első osztályú zenei és színházi, felvidítani a Agresszivitás Blue Tyúkok csapatok és látni kényszerítő mutat, melyek kiegészítik a gazdag tanulmányaikhoz.

A University of Delaware a kutatás-orientált egyetemi széles skáláját PROGRAMOK, osztályok, iskolák, központ és számos kapcsolt szervezetek számára.

Fő Campus: Newark, Deleware

Atlétika: 21 NCAA Division 1-es csapatok

Alapított: 1743

Elnök: Dennis Assanis

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor Of Arts In Music

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Newark

A Department of Music egyaránt kínál Bachelor of Arts és a Bachelor of Music fok. A Bachelor of Arts in Music nyújt széles körű lefedettséget a zene együtt egy bölcsészettudományi oktatás alkalmazható a különböző szakmai érdeklődés. Ez teheti lehetővé a széles körű lefedettséget zeneelméleti, zenetörténeti / irodalom, és az alkalmazott zene párosul bölcsészettudományi oktatás alkalmazható a különböző szakmai érdeklődés. Sok diák a nagyszabású tehetséges zenészek, akik tanulmányozták egy olyan eszköz során alaposan középiskolás éveikben, és folytatni kívánják zenei tanulmányait, míg feltárása más tudományos és szakmai érdeklődés. Ez a program ideális azok számára, diákok számára, hogy folytassa a kettős fokozat, kétszakos, vagy egy zenei nagyobb a nem zenei kisebb. [+]

A Department of Music egyaránt kínál Bachelor of Arts és a Bachelor of Music fok. A Bachelor of Arts in Music nyújt széles körű lefedettséget a zene együtt egy bölcsészettudományi oktatás alkalmazható a különböző szakmai érdeklődés. Ez teheti lehetővé a széles körű lefedettséget zeneelméleti, zenetörténeti / irodalom, és az alkalmazott zene párosul bölcsészettudományi oktatás alkalmazható a különböző szakmai érdeklődés. Sok diák a nagyszabású tehetséges zenészek, akik tanulmányozták egy olyan eszköz során alaposan középiskolás éveikben, és folytatni kívánják zenei tanulmányait, míg feltárása más tudományos és szakmai érdeklődés. Ez a program ideális azok számára, diákok számára, hogy folytassa a kettős fokozat, kétszakos, vagy egy zenei nagyobb a nem zenei kisebb. Tanulmányi területen Zeneelmélet, hangzásbeli készségek és zenetörténet core sorozatok class zongora Egyéni heti hangszeres vagy vokális órákat együttes részvétel karrier lehetőségek Arts adminisztrátor / művészeti menedzsment, beleértve a box office, koncertsorozat, programozási ház vezetője Kurátor / könyvtáros Pedagógus (K-12, főiskola, egyetem, télikert, vallási szervezetek, magán stúdió) Adománygyűjtő / Grant író Posztgraduális programok üzleti, zene, a jog és az orvostudomány Eszköz építő, design, gyakornoki program Média fejlesztési és marketing Music Publishing Zeneiskola adminisztrátor zeneterapeuta Non-profit vagy for-profit, művészeti menedzsment Hangmérnök Szakmai teljesítmény Mi a különleges ebben a programban? Ez jelentős lehet személyre, hogy illeszkedjen a tudományos és szakmai célok elérésére minden tanuló, személyre szabott, hogy bele kiskorúak Kitüntetések fok, Fok kitüntetéssel, Service-tanulás, a külföldi tanulmányi és kutatási. Tartunk egy kis diák-kar aránya és kis csoportokban, hogy hozzáférést biztosít egy szenvedélyes, befektetett, és nagyon rutinos kar, álló szakmailag aktív előadók, zeneszerzők, elméleti és zenetudós.... [-]

Szállodai, éttermi és Intézményi Vezetés

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Newark

Mint egy szálloda, étterem és intézményi vezetés (HRIM) hallgató, akkor írja be az ágazatban, ahol lehetőségeket bővelkedik. A vendéglátó ipar egyik a világ legnagyobb munkaadója, mely kiváló foglalkoztatási lehetőségeket szerte a világon, hogy ha érdekel a hotel, élelmiszer-szolgáltatás vagy más vendéglátóipari műveleteket. [+]

LEGYÉL VENDÉGLÁTÁS vezető a KÖZÖSSÉG ÉS TÚL Mint egy szálloda, étterem és intézményi vezetés (HRIM) hallgató, akkor írja be az ágazatban, ahol lehetőségeket bővelkedik. A vendéglátó ipar egyik a világ legnagyobb munkaadója, mely kiváló foglalkoztatási lehetőségeket szerte a világon, hogy ha érdekel a hotel, élelmiszer-szolgáltatás vagy más vendéglátóipari műveleteket. Tanulmányi területen Vendéglátás üzlet étel és ital értékesítés pénzügy Könyvelés karrier lehetőségek Hotel General Manager Sales & Marketing Manager Event & Meeting Planner Food & Beverage Manager Vendéglős Country Club menedzser Esküvőszervező Mi a különleges ebben a programban? Következetesen elismerten az egyik az ország legjobb 10 vendéglátás programok a Lerner Akadémia HRIM fő biztosít speciális vendéglátó iparban tanfolyamok és üzleti alapú tananyag, amely segít, hogy sikerül. HRIM a Lerner College kínál néhány, a legjobb vendéglátást tanulási lehetőség a világon. A két on-campus tanulás labs közé Vita Nova, egy diák kézben lévő ínyenc étterem, valamint a Courtyard by Marriott szoba modult. Ezekben a laboratóriumokban, akkor szert gyakorlati, valós tapasztalat a vendéglátó iparban. Ezekben a tanulási tapasztalatok, Lerner College HRIM kar Önnek támogatást, útmutatást és a megszerzett tapasztalatok révén az ipar vezetői tapasztalattal és egyetemi tanulmány. Sőt, négy Lerner College HRIM kar tagjai rangsorolják a top 20 vendéglátás kari a világon. Részt venni Vita Nova Marriott Courtyard meg UD Hospitality Club National Society of Kisebbségek Vendéglátás American Hotel és Szállás Egyesület humanitárius Hospitality Society pékek tucat Eta Sigma Delta Klubigazgatók Association of America (EKJM) Vendéglátás Értékesítés és Marketing Association International (HSMAI) Blue Hen Investment Club Lerner Főiskola Trading Center Women in Business kisebbségi... [-]

BSc

Bs Mezőgazdaság és Természeti Erőforrások

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Newark

Azáltal, tanfolyamok Állat-és Élelmiszertudományi Kar; Gazdálkodástudományi és statisztika; Rovartan és Wildlife Ecology; és Növény és Talajvédelmi tudományok, a hallgatók gyakorlati tapasztalatot szerezni a különböző tantárgyak teszik ki a mezőgazdaság területén, valamint a természeti erőforrások. [+]

Táplálja a világot, a Föld védelme Kínálunk egy interdiszciplináris nagyobb az azonos nevű, mint a mi főiskolán. Soha nem volt még egy azonnali és sürgős szükség van a mezőgazdaság és a természeti erőforrás szakemberek, mint most. A mezőgazdaság területén és a természeti erőforrások szüksége generalista nevelni másokat, és kezelni a valós problémák a világ élelmezése és védi a bolygót. Egy működő farm közvetlenül főépületben, a diákok páratlan hozzáférést biztosít egy 350 hektáros osztályban, ahol gyakorlati tapasztalatot szerezni, aktívan teszteli a tudásukat valós beállításokat. A diákok rendszeresen részt kari mind a főiskola szervezeti egységeivel gyakorlati tapasztalatok, a kutatási lehetőségeket és kapcsolatokat közösségek. Mi a különleges ebben a programban? A diákok a nagy élményt, hogy a testület a mezőgazdaság és természeti erőforrások által kínált lehetőségeket. Azáltal nyelvtanfolyamok Állat-és Élelmiszertudományi Kar; Gazdálkodástudományi és statisztika; Rovartan és Wildlife Ecology; és Növény és TalajtaniHallgatók gyakorlati tapasztalatot szerezni a különböző tantárgyak teszik ki a mezőgazdaság területén, valamint a természeti erőforrások. A diákoknak a rugalmasság a tananyagot, amely lehetővé teszi számukra, hogy kóstolja meg a különböző területeken, miközben számukra vonzó a munkaadók keresnek a diplomások eltérő háttérrel a mezőgazdaságban és a természeti erőforrásokat. Tanulmányi területen Vadvédelmi és ökológia Rovarok és társadalom Szellemi táplálék Állatok, Tudomány és társadalom Crop Science Talajtani Statisztika Közgazdasági Mezőgazdaság és természeti erőforrások karrier lehetőségek Baromfi Cégvezetés Agricultural Research Crop Consulting Animal Care A környezet ellenőrzése Farm menedzser Cooperative Extension Agent mezőgazdasági oktatás mezőgazdasági Értékesítési Animal Care & Training Consultant doktori programok Wildlife Ecology Mezőgazdasági és Applied Economics állat tudomány Plant Science mezőgazdasági oktatás... [-]

Bs Sport Menedzsment

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Newark

A sport menedzsment legfontosabb célja, hogy elkészíti Önnek a sikeres karrier a több milliárd dolláros iparág sport. [+]

Viszont a szenvedély a sport egy jövedelmező karrier A Sport Management fő úgy tervezték, hogy elkészíti Önnek a sikeres karrier a több milliárd dolláros iparág sport. Mivel a sport menedzsment nagy, akkor vegye tanfolyamok, amelyek kifejezetten a sport gazdálkodási fegyelem, valamint az üzleti tanfolyamok, hogy segít fejleszteni a mennyiségi elemzés készségek és megértését az alapvető üzleti koncepciók. Mivel a sport menedzsment diplomás, talál változatos és izgalmas karrier. Ezek közé tartozik a szakmai karriert és másodosztályban sport, egyetemközi és középiskolás atlétikai, a nemzetközi és a nemzeti sport irányító szervei, sport ügynökségek, sportolási lehetőségek, a vállalkozások, amelyek a sport, hogy termékeiket és sport marketing és rendezvényszervező cégek. Program hangsúlyozza gyakornoki lehetőségek A Lerner Főiskola sport menedzsment program segít, hogy túlmutatnak a szenvedély sport támadja meg tudományosan és feltéve, ha a gyakorlati tapasztalat az osztálytermen kívül. Ennek részeként tapasztalata, akkor töltse ki a kilenc-hitel gyakorlat alatt az utolsó évben. Önkéntesség mint a Lerner Főiskola sport menedzsment hallgató, Akkor hozzáférhet számos önkéntes lehetőséget az UD Athletic osztály és más sportszervezetek a környéken. Célunk, hogy szert annyi gyakorlati tapasztalatot, mint lehetséges, míg a fejlődő szakmai hálózatok a sport számára. Állásajánlatok Játék előadás asszisztens Értékesítési tanácsadó Pénzügyi vezető Merchandise képviselő Belül értékesítési képviselő Account manager pénzügyi tanácsadó Athletic igazgatója [-]

Pénzügy

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Newark

A karriert finanszírozáshoz, akkor segít, hogy a legjobb döntéseket emelése és az erőforrások alapján a kockázatot. Ebben szerepet fog befolyásolni szinte minden aspektusában a szervezet, hogy a munka egy bank vagy más pénzügyi közvetítő, tanácsadó cég, a magán- vagy állami vállalat, a civil szervezetek vagy non-profit. A szükséges tanfolyamokat, hogy pénzügyi tanterv erős alapot, amely elkészíti Önnek az összes kategória a pénzügyi pályára, beleértve a beruházási, vállalati pénzügyek és a pénzügyi szolgáltatások. Lehet, hogy ez a kombináció, mely egyaránt nagy kihívást jelentő és nagyon hálás ezért finanszírozás egyik legnépszerűbb egyetemi szakok a UD. [+]

Legyen szakértő a pénzügyi kockázat és a jutalom A karriert finanszírozáshoz, akkor segít, hogy a legjobb döntéseket emelése és az erőforrások alapján a kockázatot. Ebben szerepet fog befolyásolni szinte minden aspektusában a szervezet, hogy a munka egy bank vagy más pénzügyi közvetítő, tanácsadó cég, a magán- vagy állami vállalat, a civil szervezetek vagy non-profit. A szükséges tanfolyamokat, hogy pénzügyi tanterv erős alapot, amely elkészíti Önnek az összes kategória a pénzügyi pályára, beleértve a beruházási, vállalati pénzügyek és a pénzügyi szolgáltatások. Lehet, hogy ez a kombináció, mely egyaránt nagy kihívást jelentő és nagyon hálás ezért finanszírozás egyik legnépszerűbb egyetemi szakok a UD. Tanulmányi területen pénzügy Math üzlet közgazdaságtan karrier lehetőségek Pénzügyi elemző Portfolio Manager Audit társult PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ Kereskedő befektetési társult Üzleti kockázat tanácsadó technikai elemző Mi a különleges ebben a programban? A Lerner College szponzorok számos hallgatói szervezetek és a becsület társadalmak nyújt továbbképzési lehetőséget az Ön számára, mint pénzügyi diák. Tagjaként Blue Hen Investment Club, például, akkor a munka kezelni egy UD befektetési alap $ 1.800.000 eszközök. Lerner Főiskola kar tagjai kötelezettséget vállalnak, hogy az Ön számára a tananyag, szakmai és a tanórán kívüli lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy az Excel minden utat választotta a karrier és / vagy posztgraduális tanulmány. A Lerner Főiskola pénzügy tananyag célja, hogy fokozza a készítmény, hogy üljön a Chartered Financial Analyst (CFA ®) vizsga érettségi után. A finanszírozási program által elismert CFA Institute beépítésére jelentős százaléka a CFA program közös tudásanyagot a tananyag. Részt venni Blue Hen Befektetési Club Lerner Főiskola Kereskedelmi Központ... [-]

Vállalkozói és Technológiai Innováció

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Newark

A vállalkozói és technológiai innováció (ENTI) nagyobb felhatalmazza, hogy az Ön számára a tudás, készségek és a kapcsolatok meg kell indítani egy induló, az innováció előmozdítása az olyan cég, illetve fenntartható megoldásokat a fontos társadalmi problémákat. [+]

Megváltoztatni a világot ÖN innovatív ötletek A vállalkozói és technológiai innováció (ENTI) nagyobb felhatalmazza, hogy az Ön számára a tudás, készségek és a kapcsolatok meg kell indítani egy induló, az innováció előmozdítása az olyan cég, illetve fenntartható megoldásokat a fontos társadalmi problémákat. A technológiai innováció változik a világ folyamatosan új ismereteket, romboló alapított ipar és átalakítása karrierje. A ENTI jelentős készít, hogy alkalmazkodni és gyarapodását közepette ez a gyors változás. Meg fogja tanulni felismerni a lehetőséget, ötleteket, érvényesíti az üzleti modellek, befolyásolja mások, hogy az innovatív technológiák piacra és elindítja és a nő új vállalkozások. A ENTI tananyag ad első kézből szerzett tapasztalatok a folyamatok új termékek, a vállalkozások és a szociális vállalkozások a piacon. Co-tantervi lehetőségek gazdagítják a programot segít szert további tapasztalatot, hogy értékes kapcsolatokat, és részesülhetnek támogató források. Tanulmányi területen vállalkozói tevékenység értékesítés üzlet műszaki kompetencia karrier lehetőségek Cégtulajdonos Start-up vállalkozó Szaktanácsadó Vezérigazgatója Menedzser Végrehajtó Mi a különleges ebben a programban? Beiratkozás a Lerner College ENTI nagyobb és legfeljebb 30 hallgató évente. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy nagy hatású, kis iskolai tapasztalatok, miközben a gazdag lehetőségek kapcsolódó jelentős kutatások terén. ENTI diákok mozoghat a programot egy kohorsz, befejezése szükséges kurzusokon, mint egy csoport, amely egyidejűleg elmerül a szélesebb vállalkozói közösség. Tapasztalt vállalkozók és az üzleti vezetők aktívan részt vesznek a program minden tanfolyamok és társ-tantervi tevékenységek; fő követelmények közé tartozik a befejezése magával ragadó, a tapasztalati tanulás kidolgozásában elért tanfolyamok. Részt venni Vállalkozói Klub Venture Development Center VentureOn kezdőélmény Blue Hen Investment Club Lerner Főiskola Kereskedelmi... [-]

Videók

Journey to UD

Kapcsolat

University of Delaware

Cím University of Delaware Newark, DE 19716 USA
19716 Newark, Delaware, DE, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.udel.edu/
Telefon +1 302-831-2792