University at Albany

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A bizonyítékokon alapuló ítéletek és a bűnözéssel és az igazságszolgáltatással kapcsolatos körültekintő politikai döntések megkövetelik a bűncselekmények, a bűnözői magatartás, a büntető igazságszolgáltatási folyamatok és a törvény megértését. Az University at Albany büntető igazságszolgáltatási tanulmány foglalkozik ezekkel a jelenségekkel.

A nemzetközileg elismert UAlbany büntető igazságszolgáltatási iskola ad otthont a nemzet 2. szintű PhD programjának és 3. helyezett egyetemi programjának. Mi voltunk az első olyan program a nemzetben, amely PhD fokozatot kínált a büntető igazságszolgáltatásban, gyakorlatilag feltalálta a tudományágat, amikor egy sztárokból álló oktatói csoport teljesen új erőfeszítésbe kezdett, a jogi, közigazgatási, pszichológiai, szociológiai és kapcsolódó területek tudósait összefogva. olyan program létrehozása, amely az elkövetőn kívülre tekint, hogy feltárja a bűnözés természetét és az egész büntető igazságszolgáltatási rendszert.

Az iskola megalakulása óta interdiszciplináris megközelítésben maradt. Pályakezdőink akadémikusként és gyakorlóként is nagyon sikeresek voltak. A diplomások lehetőséget találnak a büntető igazságszolgáltatás kutatásának és oktatásának bővülő akadémiai területén, a büntető igazságszolgáltatás valamennyi működő ügynökségében, valamint a számos magán- és nonprofit szervezetben, amelyek szolgáltatásokat nyújtanak vagy politikai ajánlásokat tesznek.

Helyszínek

Albany

Address
Washington Avenue,1400
12222 Albany, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: