Hivatalos Leírás

A University Of North Carolina at Pembroke egy mesterképzésű egyetem, amely több mint 6.200 hallgatóból álló lelkes közösséggel rendelkezik.

Az UNCP- hallgatók széles körű bachelor- és mesterképzési ajánlatokkal, fantasztikus Pembroke karokkal, valamint kultúrák, ötletek és szervezetek sokszínű közösségével várják az életüket.

Minden diák egyéni az UNCP-nél. Diákjainknak megvan a lehetőségük, hogy neveket hozzanak maguk elé - egy meleg és barátságos közösségben, amelyik azt szeretné, hogy sikeresek legyenek -, és tapasztalatokat szerezzenek olyan lehetőségekről, kultúrákról és ötletekről, amelyeket máshol nem talál.

Az észak-karolinai Pembroke város délkeleti részén található UNCP gazdag amerikai indiai történelemmel rendelkezik, és az egyik legbiztonságosabb egyetem az Észak-Karolinai Egyetem rendszerében . A kis osztályméretekkel, alacsony hallgatói karokkal és a nemzet egyik legváltozatosabb egyetemével az UNCP egy növekvő egyetem, amely feljogosítja a tanulókat, hogy éljenek és élettelen életet éljenek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

BS a pszichológiában ... [+]

Freshman szeminárium: 1 szem. Hr.

Általános oktatás: 44 Sem. Órán át.

ENG 1050. Összetétel I (3 kredit)ENG 1060. Összetétel II (3 kredit)Képzőművészet (3 kredit)Irodalom (3 kredit)Történelem (3 kredit)Filozófia és vallás (3 kredit)Társadalomtudományok (9 kredit)Természettudomány (6 kredit)Matematika (3 kredit)Testnevelés (2 kredit)Általános oktatási választók (6 kredit)

Főbb követelmények: 40 Sem. Órán át.

A pszichológia fő szakasza 40 féléves óra (ebből legalább 15 órát kell venni a 3000-es vagy annál magasabb szinten)

Megjegyzés: A 3000/4000-es szintű kurzusokat addig kell elvégezni, amíg a PSY 2080 és a PSY 2100 befejeződik.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Pembroke
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University Of North Carolina at Pembroke

A School of Business kínálja a Bachelor of Science fokozatot vezető vagy számviteli vagy üzleti adminisztráció. Az üzleti hallgatóknak választaniuk kell egy pályát a közg ... [+]

A School of Business kínálja a Bachelor of Science fokozatot vezető vagy számviteli vagy üzleti adminisztráció. Az üzleti hallgatóknak választaniuk kell egy pályát a közgazdaságtan, vállalkozói szektor, pénzügy, nemzetközi üzleti, menedzsment vagy marketing terén. Azoknál a diákoknál, akik egynél több pályát szeretnének tanulni, minden egyes követelménynek sikeresen teljesíteniük kell, plusz legalább 12 további páratlan órát a második számra. Az üzleti főiskola féléves órájának legalább 50% -át az UNCP-n kell elvégezni.

Az üzleti tanulmányok alapja a dinamikus munka világában a sikeres versenyhez szükséges széleskörű háttér, valamint a továbbképzés előkészítése a posztgraduális programokban. Egy másik cél az, hogy az egyetemen és a környező üzleti közösségen túl is szolgálatot tegyen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Pembroke
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul