University Of North Carolina at Pembroke

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University Of North Carolina at Pembroke egy mesterképzésű egyetem, amely több mint 6.200 hallgatóból álló lelkes közösséggel rendelkezik.

Az UNCP- hallgatók széles körű bachelor- és mesterképzési ajánlatokkal, fantasztikus Pembroke karokkal, valamint kultúrák, ötletek és szervezetek sokszínű közösségével várják az életüket.

Minden diák egyéni az UNCP-nél. Diákjainknak megvan a lehetőségük, hogy neveket hozzanak maguk elé - egy meleg és barátságos közösségben, amelyik azt szeretné, hogy sikeresek legyenek -, és tapasztalatokat szerezzenek olyan lehetőségekről, kultúrákról és ötletekről, amelyeket máshol nem talál.

Az észak-karolinai Pembroke város délkeleti részén található UNCP gazdag amerikai indiai történelemmel rendelkezik, és az egyik legbiztonságosabb egyetem az Észak-Karolinai Egyetem rendszerében . A kis osztályméretekkel, alacsony hallgatói karokkal és a nemzet egyik legváltozatosabb egyetemével az UNCP egy növekvő egyetem, amely feljogosítja a tanulókat, hogy éljenek és élettelen életet éljenek.

Helyszínek

Pembroke

Address
University Drive,1
28372 Pembroke, Amerikai Egyesült Államok