Universidad Ana G. Méndez Dallas Campus Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetés és látomás

Az Ana G. Méndez Egyetem Dallas Area Online egy folytatása azon elkötelezettségünknek, amely a spanyol felnőtt hallgatók számára biztosítja a magasabb színvonalú oktatáshoz való hozzáférést.

A főiskolai végzettségeket kétnyelvű tanulmányok keretében kínálják az Ana G. Méndez Egyetem által kidolgozott módszerrel, amelyet eredetileg adaptált modellként alkalmaztak a Colorado Denver-i Regis Egyetem, a gyorsított felnőttképzés vezetőjeként.

Az Ana G. Méndez Dallas University / Online társult diplomákat, érettségi diplomákat és mesterfokokat kínál 100% -ban online. Minden fokozat 100% -ban spanyol vagy angol nyelven érhető el. Az Ana G. Méndez Egyetem része, az első magán felsőoktatási intézmény Puerto Rico-ban az Independent Postsecondary Education Data System (IPEDS) szerint, az Egyesült Államok Oktatási Minisztériumának részlege.

Az érdeklődők telefonon és interneten keresztül teljesíthetik a beiratkozási folyamatot.

137771_pexels-photo-4559588.jpeg

Alapelveink

Filozófiájának részeként az Ana G. Mendez Egyetem három intézményünkben betartja hallgatóinak egyenlő oktatási lehetőségeit: Ana G. Méndez Egyetem (Carolina), Ana G. Méndez Egyetem (Gurabo) és Ana G. Méndez Egyetem (Cupey).

Ennek az irányadó elvnek a felhasználásával az egyetem különféle pénzügyi támogatási forrásokat szerez, vesz és kezel, ösztöndíjak, egyetemi munka-tanulmányok és kölcsönök formájában olyan pénzügyi hallgatók számára, akiknek pénzügyi szükségük van és támogathatók. A hallgatói támogatási anyagokat a szövetségi és az állami kormányok, az intézmény, valamint a magánszektor adományai biztosítják.

Intézményünk ezeket a pénzeszközöket a lehető leghatékonyabban osztja el, és olyan diákok számára nyújt segítséget, akiknek annyi pénzügyi támogatási programja van, amennyire képes fedezni tudományos célja elérésének költségeit.

Az Ana G. Mendez Egyetem pénzügyi támogatási portálja biztosítja azokat az irányelveket és eljárásokat, amelyek a vonatkozó szabályok szerint irányítanak bennünket az alapok elosztásában. Ezenkívül utasításokat ad a hallgatóknak a pénzügyi támogatás iránti kérelmezéshez, ideértve azt is, hogy miként kell kitölteni a pénzügyi hallgatói támogatás ingyenes kérelmét (FAFSA), amely a szövetségi pénzügyi támogatásokhoz való hozzáféréshez szükséges. Egyéb releváns normákat, irányelveket és rendeleteket is be kell vonni, amelyeket a hallgatóknak tisztában kell lennie.

Helyszínek

Dallas

Address
3010 N. Stemmons Fwy.
75247 Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: