University of South Carolina Beaufort

Bevezetés

Hivatalos Leírás

USCB. Felfedezett.

A Dél-Karolinai Egyetem Beaufort egy kis, állami egyetem több mint 1750 diák a világ minden tájáról. A kulturális örökség nyúlik vissza Beaufort College, a késő 1700-as években, USCB továbbra is nagy szerepet játszik a nagy teljesítményű határidős diákjaink, oktatók és dolgozók, valamint a közösségek szolgáljuk az egész országban alacsony.

USCB egy dinamikus és élénk tudományos közösség szolgáló Lowcountry és azon túl.

Vezeti kancellár Al M. Panu, az egyetem két egyetemen szívében található a Lowcountry-Hilton Head Gateway campus Bluffton, SC, és a történelmi Beaufort campus Beaufort, SC Ez a két egyetemen olyan hatékony határidős életre: • 30 tudományos programok és szakok, amelyek magukban foglalják a kivételes utasítást, széles körű gyakorlati tanulás, és élenjáró erőforrások és a technológia.

• A hely közelsége világszínvonalú üdülőhelyek Hilton Head Island, a történelmileg gazdag művészi környezetben Beaufort, és még sok más emelheti gyakorlati tanulás.

• A diák-kar aránya 17: 1, mely egy nagyon egyéni tanulási környezet.

• Vezető oktatási lehetőségeket igazán megfizethető áron, hiszen USCB ismert, mint a legolcsóbb négyéves intézmény a Dél-Karolina állam.

• Kutatási lehetőségek state-of-the art laboratóriumok, a TDK és ösztöndíj-nap, és a képesség arra, hogy a kutatás nemzeti és közzéteszi országosan tiszteletben folyóiratokban.

A Campuses

Fedezd fel két egyetemen

A Dél-Karolinai Egyetem Beaufort a leggyorsabban növekvő négyéves intézmény Dél-Karolinában. Re, festői kilátással a state-of-the-art létesítmények, kis létszámú csoportok a pezsgő egyetemi élet, fedezze fel a hatalmas jövő egyik USCB a két egyetemen, Hilton Head Gateway és a Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - főépületben

A Hilton Head Gateway campus Bluffton, SC, a Dél-Karolinai Egyetem legújabb helyen, csak egy rövid autóútra Hilton Head Island, mely világszínvonalú tanulási lehetőségek a biológia kutatás interning világszínvonalú üdülőhelyek.

A 200 hektáros, újonnan épített campus területén az összes kényelmi és létesítmények szükséges egyetemi élet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus ház, funkciók hét teljesen berendezett, lakosztály jellegű kollégiumi felvázoló közös életterek, és konyhával várja a vendégeket.

A 26.000 négyzetméteres Campus központot egy könyvesboltban, étkező, többcélú terem, diák találkozó helyet, és egy társalgót.

Történelmi Beaufort Campus

A múltra nyúlik vissza 1795-ben, ez a campus területén Művészeti Központ ad otthont kiállítások, koncertek, színházi események, és egyéb előadások-mind egy történelmi, tájképi, és élénk közösség. Diákok is élni az egyetemen, a Grace Fehér Házban, egy nemrég felújított kollégiumfejlesztés, hogy van egy teljes méretű konyha, hálószoba, és a házon belüli mosoda.

Kezdetek lehetőséget teremtenek, és USCB az elején programok, szokások és hagyományok. Ez egy izgalmas időszak egy kivételes helyen.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science In Biology (part Menti ökológiai és Természetvédelmi)

Campus Nappali 3 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island + 2 további

A Bachelor of Science in Biology a koncentráció Parti Ökológiai és Természetvédelmi szolgál, hogy szükség van képzett tengerparti tudósok ismeretek és készségek szükségesek az egyedi problémák tengerparti ökoszisztémák. [+]

Tengerparti ökológiai és természetvédelmi A Bachelor of Science in Biology a koncentráció Parti Ökológiai és Természetvédelmi szolgál, hogy szükség van képzett tengerparti tudósok ismeretek és készségek szükségesek az egyedi problémák tengerparti ökoszisztémák. Környezeti stressz intenzív kereskedelmi és lakóingatlan fejlesztés képesek arra, hogy jelentősen befolyásolhatják az érzékeny tengerparti ökoszisztémák, ha a növekedés nem megfelelően kezelt. USCB jó helyzetben, hogy kihasználják a különleges fizikai és ökológiai jellemzőire tengeri-szigetek partvidékének képzésére diákjaink a védelmet a helyi környezetre. Több USCB a friss diplomások jelenleg is folytat felsőfokú diplomával rendelkeznek bizonyos, hogy a világ legversenyképesebb doktori programok belföldön és külföldön egyaránt. Mások dolgoznak a helyi és regionális part menti természetvédelmi / tudomány pozíciók, valamint az ökoturizmus munkahelyet. A típusú osztályok akkor vegye tartalmazza: Gerinctelen Állattani, Biológia tengeri élőlények, tengeri növények, ichthyology, Természetvédelmi Biológiai, Marine Ecology, Molecular Ecology Marine, és a kiválasztott témák Biológia. Kutatási lehetőségek, beleértve a projekteket a kutatás hajó Vagabond is rendelkezésre állnak. Biológia tanterv USCB kínál a Bachelor of Science a súlyos Biológia. Ahhoz, hogy az érettségi, a diák meg kell felelnie az általános oktatási követelmények és a biológia alapvető követelményeknek alábbi megjegyzéseket. Tengerparti ökológiai és természetvédelmi Koncentráció: a diákok képesek fogadni az összefonódást a part menti ökológiai és természetvédelmi, hogy fog szerepelni az átirat Érettségi után. Diákok kell szednie legalább 4 kurzusok (minimum 15, de legfeljebb 18 kredit) a megfelelő laboratóriumok belül ez a koncentráció. Felvételi Szabványok Biology Program Diákok, akik megfelelnek a felvételi követelményeknek USCB lehet beiratkozni a biológia szakon. Transzfer a hallgatók kötelesek van egy 2,0 GPA. A biológia... [-]

Bachelor Of Science In Hospitality Management

Campus Nappali 3 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island + 2 további

Világszínvonalú golf, tenisz, csónakázás, szállás, strandok, patakok és mocsarak, kiváló étkezési és szórakozási, művészeti és kulturális központok, valamint a környezeti és történelmi oktatási helyszínek és programok, ebben a régióban tökéletes tanulási laboratórium vendéglátás tanulmányok és a élvezi az idejét az egyetemen. [+]

Tanszék Vendéglátás Hotel, étterem és idegenforgalmi hivatala Tengerparti South Carolina: Egy remek hely élni és tanulni! Tanulmányi Hospitality Management egy világszínvonalú beállítása Világszínvonalú golf, tenisz, csónakázás, szállás, strandok, patakok és mocsarak, kiváló étkezési és szórakozási, művészeti és kulturális központok, valamint a környezeti és történelmi oktatási helyszínek és programok, ebben a régióban tökéletes tanulási laboratórium vendéglátás tanulmányok és a élvezi az idejét az egyetemen. A különböző szakmai és a foglalkoztatási lehetőségek állnak rendelkezésre a diákok és a diplomások Hilton Head Island, Beaufort, valamint Savannah. Sok helyi vállalkozások biztosítják a tandíj segítséget Hospitality Management diákok, akik dolgoznak a területen, míg elkészült egy szakmai részeként a szak. Lépés a jövő felé Az üdülőhely sziget Hilton Head és a történelmi város Beaufort vonzza a látogatókat a világ minden tájáról, amely egyedülálló lehetőséget biztosít a diákok tanulni vendéglátás menedzsment egy valós tanulási laboratórium. Az egyetem két egyetemen a nagyobb kényelem érdekében. A Historic Beaufort campus helyzet a Beaufort Nemzeti Historic District. A Hilton Head Gateway campus található Bluffton, és az egyetemeken tanuló ház. Felkészülés a siker Pályakezdő Hospitality Management program készül építeni sikeres karriert a virágzó turizmus. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk és tapasztalja meg a minőségi oktatás kivételes környezetben. Miért nem tanulnak Hospitality Management egy nemzetközi célállomás, ahol több mint két millió turista jöjjön nyaralni minden évben? Tanterv A tanterv középpontjában a hallgatók felkészítése a vezetői pozíciókat a vendéglátóipari ágazatban. Álláslehetőség a vezetésből és a vállalkozói pozíciók időben megosztott szervezetek, egyéni klubok, szállás-szolgáltatás és vendéglátás műveleteket, valamint a magán- és az állami idegenforgalmi ágazatban.... [-]

BA

Bachelor Of Arts Kisgyermekkori Nevelés

Campus Nappali 3 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island + 2 további

A Bachelor of Arts kisgyermekkori nevelés egy szak egyetemi hallgatók USCB akik keresik South Carolina tanítás tanúsítás évfolyamon Pre-K keresztül alapfokú oktatás. [+]

A Bachelor of Arts kisgyermekkori nevelés egy szak egyetemi hallgatók USCB akik keresik South Carolina tanári minősítést. Kisgyermekkori nevelés szakon élvezhetik a kellemes, gyakorlati tapasztalatok, lehetőségek integrálni elméletet a tanítási gyakorlat, és széleskörű gyakorlati és klinikai tapasztalatok gyermekgondozási beállításokat, Head Start központok, Montessori iskola és a helyi állami iskolákban. Ez a program a hallgatók széles körű tudományos háttérrel és szakmai ismeretek, készségek és diszpozíciók szükséges, hogy működjön együtt a kisgyermekek, korosztály születéstől nyolc. A kisgyermekkori nevelés program egy 123 félévben órás program. Minden diák szeretné egészíteni a BA kisgyermekkori nevelés mértékben kell hivatalosan elismerte a szakmai programot amikor elvégezték legalább 46 félév óra, 30 amelyet el kell végezni a USCB, és találkozott egyéb követelményeknek. A Pre-szakmai és szakmai program sorrendet korai gyermekkori oktatás 67 órás tanfolyam középpontjában a fejlesztés a pedagógiai és tartalmi tudás. A tananyag az oktatási stratégiák, tanítási módszereket, értékelési módszerek, elméletek gyermek növekedését és fejlődését, egyedülálló tanulási igényeire rendkívüli hallgatók, és a hatása a család és a kulturális sokszínűség korai gyermekkorban. A program beépített területen, praktika, és a klinikai tapasztalatok az egész tanfolyam. Ezen kívül a korai gyermekkorban tantervi illeszkedik a fogalmi keretet, a konstruktivista oktató, és előkészíti USCB diplomások dolgozni a kisgyermekes változatos kulturális, etnikai és gazdasági háttérrel a globális közösségben. Nemzeti Akkreditáló Az Oktatási Minisztérium országosan akkreditált a Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés (NCATE). Augusztusban 2013 USCB Bachelor of Arts in Early Childhood Education programot fogadott "Nemzeti elismerése" a Nemzeti Szövetség a nevelés a kisgyermekek (NAEYC), Ez a felismerés is része a NCATE akkreditációs követelményeknek. Belépő... [-]