Hivatalos Leírás

USCB. Felfedezett.

A Dél-Karolinai Egyetem Beaufort egy kis, állami egyetem több mint 1750 diák a világ minden tájáról. A kulturális örökség nyúlik vissza Beaufort College, a késő 1700-as években, USCB továbbra is nagy szerepet játszik a nagy teljesítményű határidős diákjaink, oktatók és dolgozók, valamint a közösségek szolgáljuk az egész országban alacsony.

USCB egy dinamikus és élénk tudományos közösség szolgáló Lowcountry és azon túl.

Vezeti kancellár Al M. Panu, az egyetem két egyetemen szívében található a Lowcountry-Hilton Head Gateway campus Bluffton, SC, és a történelmi Beaufort campus Beaufort, SC Ez a két egyetemen olyan hatékony határidős életre: • 30 tudományos programok és szakok, amelyek magukban foglalják a kivételes utasítást, széles körű gyakorlati tanulás, és élenjáró erőforrások és a technológia.

• A hely közelsége világszínvonalú üdülőhelyek Hilton Head Island, a történelmileg gazdag művészi környezetben Beaufort, és még sok más emelheti gyakorlati tanulás.

• A diák-kar aránya 17: 1, mely egy nagyon egyéni tanulási környezet.

• Vezető oktatási lehetőségeket igazán megfizethető áron, hiszen USCB ismert, mint a legolcsóbb négyéves intézmény a Dél-Karolina állam.

• Kutatási lehetőségek state-of-the art laboratóriumok, a TDK és ösztöndíj-nap, és a képesség arra, hogy a kutatás nemzeti és közzéteszi országosan tiszteletben folyóiratokban.

A Campuses

Fedezd fel két egyetemen

A Dél-Karolinai Egyetem Beaufort a leggyorsabban növekvő négyéves intézmény Dél-Karolinában. Re, festői kilátással a state-of-the-art létesítmények, kis létszámú csoportok a pezsgő egyetemi élet, fedezze fel a hatalmas jövő egyik USCB a két egyetemen, Hilton Head Gateway és a Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - főépületben

A Hilton Head Gateway campus Bluffton, SC, a Dél-Karolinai Egyetem legújabb helyen, csak egy rövid autóútra Hilton Head Island, mely világszínvonalú tanulási lehetőségek a biológia kutatás interning világszínvonalú üdülőhelyek.

A 200 hektáros, újonnan épített campus területén az összes kényelmi és létesítmények szükséges egyetemi élet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus ház, funkciók hét teljesen berendezett, lakosztály jellegű kollégiumi felvázoló közös életterek, és konyhával várja a vendégeket.

A 26.000 négyzetméteres Campus központot egy könyvesboltban, étkező, többcélú terem, diák találkozó helyet, és egy társalgót.

Történelmi Beaufort Campus

A múltra nyúlik vissza 1795-ben, ez a campus területén Művészeti Központ ad otthont kiállítások, koncertek, színházi események, és egyéb előadások-mind egy történelmi, tájképi, és élénk közösség. Diákok is élni az egyetemen, a Grace Fehér Házban, egy nemrég felújított kollégiumfejlesztés, hogy van egy teljes méretű konyha, hálószoba, és a házon belüli mosoda.

Kezdetek lehetőséget teremtenek, és USCB az elején programok, szokások és hagyományok. Ez egy izgalmas időszak egy kivételes helyen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

University of South Carolina Beaufort

A Bachelor of Arts kisgyermekkori nevelés egy szak egyetemi hallgatók USCB akik keresik South Carolina tanítás tanúsítás évfolyamon Pre-K keresztül alapfokú oktatás. ... [+]

A Bachelor of Arts kisgyermekkori nevelés egy szak egyetemi hallgatók USCB akik keresik South Carolina tanári minősítést. Kisgyermekkori nevelés szakon élvezhetik a kellemes, gyakorlati tapasztalatok, lehetőségek integrálni elméletet a tanítási gyakorlat, és széleskörű gyakorlati és klinikai tapasztalatok gyermekgondozási beállításokat, Head Start központok, Montessori iskola és a helyi állami iskolákban. Ez a program a hallgatók széles körű tudományos háttérrel és szakmai ismeretek, készségek és diszpozíciók szükséges, hogy működjön együtt a kisgyermekek, korosztály születéstől nyolc.

A kisgyermekkori nevelés program egy 123 félévben órás program. Minden diák szeretné egészíteni a BA kisgyermekkori nevelés mértékben kell hivatalosan elismerte a szakmai programot amikor elvégezték legalább 46 félév óra, 30 amelyet el kell végezni a USCB, és találkozott egyéb követelményeknek. A Pre-szakmai és szakmai program sorrendet korai gyermekkori oktatás 67 órás tanfolyam középpontjában a fejlesztés a pedagógiai és tartalmi tudás. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

University of South Carolina Beaufort

A Bachelor of Science in Biology a koncentráció Parti Ökológiai és Természetvédelmi szolgál, hogy szükség van képzett tengerparti tudósok ismeretek és készségek szükséges ... [+]

Tengerparti ökológiai és természetvédelmi

A Bachelor of Science in Biology a koncentráció Parti Ökológiai és Természetvédelmi szolgál, hogy szükség van képzett tengerparti tudósok ismeretek és készségek szükségesek az egyedi problémák tengerparti ökoszisztémák. Környezeti stressz intenzív kereskedelmi és lakóingatlan fejlesztés képesek arra, hogy jelentősen befolyásolhatják az érzékeny tengerparti ökoszisztémák, ha a növekedés nem megfelelően kezelt. USCB jó helyzetben, hogy kihasználják a különleges fizikai és ökológiai jellemzőire tengeri-szigetek partvidékének képzésére diákjaink a védelmet a helyi környezetre. Több USCB a friss diplomások jelenleg is folytat felsőfokú diplomával rendelkeznek bizonyos, hogy a világ legversenyképesebb doktori programok belföldön és külföldön egyaránt. Mások dolgoznak a helyi és regionális part menti természetvédelmi / tudomány pozíciók, valamint az ökoturizmus munkahelyet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of South Carolina Beaufort

Világszínvonalú golf, tenisz, csónakázás, szállás, strandok, patakok és mocsarak, kiváló étkezési és szórakozási, művészeti és kulturális központok, valamint a környezeti ... [+]

Tanszék Vendéglátás

Hotel, étterem és idegenforgalmi hivatala

Tengerparti South Carolina: Egy remek hely élni és tanulni!

Tanulmányi Hospitality Management egy világszínvonalú beállítása

Világszínvonalú golf, tenisz, csónakázás, szállás, strandok, patakok és mocsarak, kiváló étkezési és szórakozási, művészeti és kulturális központok, valamint a környezeti és történelmi oktatási helyszínek és programok, ebben a régióban tökéletes tanulási laboratórium vendéglátás tanulmányok és a élvezi az idejét az egyetemen.

A különböző szakmai és a foglalkoztatási lehetőségek állnak rendelkezésre a diákok és a diplomások Hilton Head Island, Beaufort, valamint Savannah. Sok helyi vállalkozások biztosítják a tandíj segítséget Hospitality Management diákok, akik dolgoznak a területen, míg elkészült egy szakmai részeként a szak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul