University of South Carolina Beaufort

Bevezetés

Hivatalos Leírás

USCB. Felfedezett.

A Dél-Karolinai Egyetem Beaufort egy kis, állami egyetem több mint 1750 diák a világ minden tájáról. A kulturális örökség nyúlik vissza Beaufort College, a késő 1700-as években, USCB továbbra is nagy szerepet játszik a nagy teljesítményű határidős diákjaink, oktatók és dolgozók, valamint a közösségek szolgáljuk az egész országban alacsony.

USCB egy dinamikus és élénk tudományos közösség szolgáló Lowcountry és azon túl.

Vezeti kancellár Al M. Panu, az egyetem két egyetemen szívében található a Lowcountry-Hilton Head Gateway campus Bluffton, SC, és a történelmi Beaufort campus Beaufort, SC Ez a két egyetemen olyan hatékony határidős életre: • 30 tudományos programok és szakok, amelyek magukban foglalják a kivételes utasítást, széles körű gyakorlati tanulás, és élenjáró erőforrások és a technológia.

• A hely közelsége világszínvonalú üdülőhelyek Hilton Head Island, a történelmileg gazdag művészi környezetben Beaufort, és még sok más emelheti gyakorlati tanulás.

• A diák-kar aránya 17: 1, mely egy nagyon egyéni tanulási környezet.

• Vezető oktatási lehetőségeket igazán megfizethető áron, hiszen USCB ismert, mint a legolcsóbb négyéves intézmény a Dél-Karolina állam.

• Kutatási lehetőségek state-of-the art laboratóriumok, a TDK és ösztöndíj-nap, és a képesség arra, hogy a kutatás nemzeti és közzéteszi országosan tiszteletben folyóiratokban.

A Campuses

Fedezd fel két egyetemen

A Dél-Karolinai Egyetem Beaufort a leggyorsabban növekvő négyéves intézmény Dél-Karolinában. Re, festői kilátással a state-of-the-art létesítmények, kis létszámú csoportok a pezsgő egyetemi élet, fedezze fel a hatalmas jövő egyik USCB a két egyetemen, Hilton Head Gateway és a Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - főépületben

A Hilton Head Gateway campus Bluffton, SC, a Dél-Karolinai Egyetem legújabb helyen, csak egy rövid autóútra Hilton Head Island, mely világszínvonalú tanulási lehetőségek a biológia kutatás interning világszínvonalú üdülőhelyek.

A 200 hektáros, újonnan épített campus területén az összes kényelmi és létesítmények szükséges egyetemi élet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus ház, funkciók hét teljesen berendezett, lakosztály jellegű kollégiumi felvázoló közös életterek, és konyhával várja a vendégeket.

A 26.000 négyzetméteres Campus központot egy könyvesboltban, étkező, többcélú terem, diák találkozó helyet, és egy társalgót.

Történelmi Beaufort Campus

A múltra nyúlik vissza 1795-ben, ez a campus területén Művészeti Központ ad otthont kiállítások, koncertek, színházi események, és egyéb előadások-mind egy történelmi, tájképi, és élénk közösség. Diákok is élni az egyetemen, a Grace Fehér Házban, egy nemrég felújított kollégiumfejlesztés, hogy van egy teljes méretű konyha, hálószoba, és a házon belüli mosoda.

Kezdetek lehetőséget teremtenek, és USCB az elején programok, szokások és hagyományok. Ez egy izgalmas időszak egy kivételes helyen.

Helyszínek

Beaufort

Address
801 Carteret Street
29902 Beaufort, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Hilton Head Island

Address
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket