University Of Northern Iowa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Northern Iowa kínál magas színvonalú és változatos oktatási tapasztalat, céltudatosan irányítja a diákokat, hogy fejlesszék és azok erősségeit és felkészíti őket a siker főiskola után. Építve történelmi kiválóság a tanárképzésben, UNI kifejlesztett kiemelkedő programokat az üzleti életben, a bölcsészettudományok, a művészetek, a tudományok és a társadalmi és viselkedési tudományok. Részletes fok állnak rendelkezésre sok program. UNI élvez országos elismerést a magas oktatási színvonalat. US News & World Report rangsorolt ​​UNI az első három Midwest állami egyetemek az elmúlt 14 évben. UNI mérete - alig 12.000 diák - lehetővé teszi számunkra, hogy a kar, szolgáltatások és akadémiai választás egy nagy egyetem, megtartva a barátságos, kis-főiskolai hangulat egy kompakt, parkszerű campus.

Történelem és hagyományok

UNI hosszú és gazdag története szolgáltatás nyúlik vissza a közép-1800-as. 1866-ban, egy árvaházban által érintett gyermekek a polgárháború alakult Cedar Falls. Néhány év múlva, nyilvánvalóvá vált, hogy az épület használhatóságát szerint hamarosan véget ér árván nőtt fel, és kilépett a világot. Iowans lehetőséget látott, és megragadta azt; Az Iowa State Normal School - az intézmény számára létrehozott és szentelt a tanárképzés - ben alakult 1876. Megalakulása óta az intézmény is ment a nevét az Iowa State Normal School, Iowa State Teachers College, State College of Iowa, és legújabban, University of Northern Iowa.

Igaz, hogy a gyökerek, UNI továbbra is hangsúlyozza, hands-on szolgáltatás tanulás és megtartja a büszke különbséget vezető Iowa első számú tanárképzési program. A mai UNI is kínál több mint 90 szakon lehet választani, a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a különböző érdekek és felkészülés a siker főiskola után. Kívül az osztályteremben, UNI vibráló campus otthont 300+ hallgatói klubok és szervezetek, 17 Divízió I főiskolás sportolók, számos képzőművészeti lehetőségeket, és így tovább.

Országos Rangsor és Elismerések

A főiskola keresési folyamat, a nagyobb nem mindig jobb, és olcsóbb nem mindig a legjobb érték. A díjnyertes és országosan elismert alább felsorolt ​​programok csak néhány oka annak legsikeresebb diplomások következetesen idézni UNI egyik fő tényező a felkészítő, az eredmények az életben, és a workplace.UNI egyik legjobb főiskolák és egyetem a Midwest szerint a Princeton Review. Az oktatási szolgáltató cég választott iskola egyik intézményben profilt annak "A legjobb a Midwest" részében a honlapján a szolgáltatás 2012 Legjobb Colleges: régiónként.

Az UNI College of Business Administration kiemelkedő hírnevét és hála a kis, szelektív MBA program. UNI Üzleti elismerték következetesen, hogy az egyik "legjobb üzleti iskolák" a Princeton Review. US News legjobb főiskolák - Regionális Midwest UniversityUS News legjobb főiskolák - Regionális Midwest UniversityUS News legjobb főiskola - a legjobb Kollégiumok BusinessThe UNI MBA sorolták, US News & World Report legjobb részmunkaidős MBA program. US News & World Report rangsor az egyik legszélesebb körben keresett egyetemi elismerést forrás a világon. A rangsor korlátozódik AACSB Nemzetközi akkreditált részmunkaidős programok. Kritériumok között szerepel értékelése üzleti iskola dékánok, felvételi szelektivitás és a hallgatók előzetes szakmai tapasztalat.

A University of Northern Iowa második helyen a "Legjobb Regionális Egyetemek (Midwest)" kategória az állami egyetemek szerint US News & World Report 2015 "Amerika legjobb kollégiumok" útikönyvet. UNI is volt 18. a kombinált listát az összes állami és magán Midwest regionális egyetemek. A Nevelés Karrier University of Northern Iowa közé sorolható az ország legjobb 650 egyetemi főiskolák és egyetemek a Forbes 2013 éves rangsor felső főiskolák.

Társadalmi és környezeti felelősség

UNI kapott Az elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll újra 2013-ban. 2006-ban indult, a Honor Roll évente felismeri a felsőoktatási intézményekben való elkötelezettségük és az elért eredményeket a közösségi szolgáltatások. UNI következetesen a becsület roll. UNI szerzett "Gold" minősítés a (STARS) 2011-ben. A legmagasabb minősítés minden iskolába Iowa, UNI kapott ez a megjelölés az elkötelezett abban, hogy az operatív döntéseket, amelyek társadalmilag felelős gazdasági értelme és környezetbarát.

A Princeton Review felismerte UNI egyik az ország legnagyobb környezetkímélő főiskolák a "The Princeton Review Guide to 322 Zöld Colleges-2012." A Carnegie Alapítvány nyújtott a University of Northern Iowa különleges megjelölés közösségi Engagement: tantervi Eljegyzés és Outreach és partnerség. Ez az új kijelölés tükrözi az alapítvány elismerését UNI erős elkötelezettség a közösségi szolgáltatást a helyi, regionális, nemzeti és globális szinten. UNI szolgálja, és osztja szakértelmét a nagyobb közösség különböző módokon, valamint bevonásával a diákok ezt a fontos folyamatot. A kutatások azt mutatják, hogy minél több tanuló vesz részt értelmes tapasztalatokat belül és kívül az osztályban, annál inkább szert az oktatás során.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Fizika

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A Fizika Tanszék kínál jelentős programokat két érettségi területeken: a főiskolai és a Bachelor of Arts. Minden fizika diákok ki kell töltenie 47 óra Bölcsészettudományi Core tanfolyamok mellett a fő követelményeket. [+]

A Fizika Tanszék kínál jelentős programokat két érettségi területeken: a főiskolai és a Bachelor of Arts. Minden fizika diákok ki kell töltenie 47 óra Bölcsészettudományi Core tanfolyamok mellett a fő követelményeket. A fizika nagy (67-70 óra), ami a Bachelor of Science fokozatot tanulók részére ajánlott, akik szeretnének felkészülni a posztgraduális tanulmányok a fizika; mérnöki; és más tudományok, mint például a geofizika, csillagászat, biofizika és orvosi fizika. Az alkalmazott fizika nagy (65-68 óra), ami a Bachelor of Science fokozatot különösen alkalmas a diákok keres ipari vagy más alkalmazott munkaviszonyát a BS fokozatot. Azt is szolgálhat, mint a háttér posztgraduális tanulmányok egyes alkalmazott tudományos vagy mérnöki területeken. Az alkalmazott fizika / mérnöki kettős fokos jelentős (65-68 óra) vezet BS alkalmazott fizika diplomát a University of Northern Iowa és a BS mérnöki diplomáját a University of Iowa vagy Iowa State University. Ez a program előírja, körülbelül három év részvétel UNI, majd ezt követően körülbelül két éve részvétel UI vagy ISU. A BA fizika főbb (53-54 óra) a diákok (beleértve a kettős szakok) vágyó széles háttér a tudomány vagy akik jelentős mennyiségű munkát más területeken. A megfelelő választás választani, a BA fizika legfontosabb igényeit kielégíti előtti orvosi és előre joghallgatók és a diákok tervez karriert tudománnyal kapcsolatos adminisztráció, üzleti vagy műszaki írás. A BA fizika súlyos oktatási program (42 óra) a diákok készül, hogy fizikatanár a középiskolai szinten. Megfelelő munkát kell venni az engedélyeztetést jóváhagyásra a második tárgykörben is. Befejezése után a fő fog felelni a követelményeknek a Iowa Oktatási Minisztérium fizika jóváhagyásra. A... [-]

Bachelor Interaktív Digitális Tanulmányok

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Egy új innovatív program, interaktív digitális Studies (IDS) kb kreatív foglalkozik a jövőben. A diákok az IDS szert arzenálját digitális készségek, határozott fogalmai a digitális kultúra és az elmélet, és egy eszközt, hogy reagált a digitális világban. [+]

Egy új innovatív program, Interaktív digitális tanulmányok (IDS) kb kreatív foglalkozik a jövőben. A diákok az IDS szert arzenálját digitális készségek, határozott fogalmai a digitális kultúra és az elmélet, és egy eszközt, hogy reagált a digitális világban. A legjelentősebb, a program egy központi találkozóhelye, amely lehetővé teszi az együttműködés a sok közül digitálisan orientált osztályok és professzorok UNI. A Interaktív digitális tanulmányok (IDS) nagy interdiszciplináris jellegű, és a joghatósága alá a Department of Communication Studies. Az interaktív digitális tanulmányok jelentős minimum 120 teljes órát végzős. Ez a teljes magában Liberal Arts Core követelmények és az alábbi meghatározott főbb követelményeit, valamint választani befejezni a legalább 120 óra. A Interaktív digitális Tanulmányok fő nem korlátozza a többszörös beszámítását óra hitel a Liberal Arts Core. Azonban nem kétszeres beszámítását óra hitel megengedett a különböző hangsúlyok az interaktív digitális tanulmányok jelentős. A hallgatók, akik interaktív digitális Tanulmányok a második nagy hangsúlyt kell venni természetesen területeken, amelyek nem jelentős átfedésben a tanfolyam az első szak. Szerint az egyetemi követelményeknek, a diákok egy másik jelentős programot kell keresni "nem kevesebb, mint 32 óra hitel túl órát szükséges mértékben a hallgató úgy dönt, hogy állapítsa meg, mint az első fokú." Hasonlóképpen, a vevő diákok interaktív digitális Tanulmányok egy kisebb, azt javasoljuk, hogy a kurzus hangsúlyt területet a kiskorú nem jelentősen átfednek a tanfolyam a fő szak. A .ids Major A .ids fő egy testre szabható tanulmányi program, amely személyre szabható a saját érdekeit. Ez három alapítvány tanfolyamok, bármely két digitális "csomagok" a választás, és a praktikum. A... [-]

Bachelor Mozgás és A Testmozgás Tudományát

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A mozgás és az Exercise Science fő felkészíti a tanulókat a pályára olyan változatos területeken, mint a fitness ipar, főiskolai vagy egyetemi erőt programok sportolók, kórház vagy üzleti wellness programok, sport pszichológia, valamint a fejlettebb szakmai fokozatok, mint a fizikai terápia, csontkovács és az orvostudomány . [+]

Mi mozgás és Sporttudományi? A mozgás és az Exercise Science fő felkészíti a tanulókat a pályára olyan változatos területeken, mint a fitness ipar, főiskolai vagy egyetemi erőt programok sportolók, kórház vagy üzleti wellness programok, sport pszichológia, valamint a fejlettebb szakmai fokozatok, mint a fizikai terápia, csontkovács és az orvostudomány . Mit fogok csinálni a súlyos mozgás és Sporttudományi? Pályakezdő a súlyos mozgás és Sporttudományi megszerezni az alábbi feladatok: személyi edző, edzés oktató / vezető kereskedelmi fitnesz és wellness programok, erőnléti edző, ifjúsági sport edző, motivációs tréner, sport pszichológia tanácsadó. Mivel a háttér anatómia, élettan és a biomechanika, néhány diplomás dolgozik orvostechnikai eszköz értékesítés és farmakológiai értékesítés. Hol tudok dolgozni? Kereskedelmi fitness és teljesítmény létesítmények, a munka helyszíni wellness programok, kórház-alapú wellness programok, főiskolai és egyetemi wellness és sportos programokat, az iskolai atlétikai programokat. Miért kell tanulni mozgás és Sporttudományi a UNI? A túlnyomó többsége osztályok hozni a mozgás és a gyakorlat Major tanítják teljes munkaidős oktatók, nem diplomás asszisztensek Ennek eredménye a magas színvonalú oktatás és könnyű hozzáférést biztosít a kar. Osztálylétszám általában 25 diák, vagy kisebb oktatók állnak rendelkezésre találkozók rendszeres időközönként. Az osztályok többsége bele laboratóriumi tapasztalatok és a tapasztalati tanulás, amely fokozza a tanulási tartalmak. A laboratóriumok a legújabb technológiák és berendezések. A diákok a lehetőséget, hogy a kari kutatási projektekben. Iránt érdeklődő diákok erőnléti lehetősége van arra, hogy működjön együtt az UNI erőt edzők és sportolók. A mozgás és Sporttudományi minimum 120 óra végzős. Ezek az órák közé Liberal Arts Core követelmények, nagyobb követelményeket és választani.... [-]

BA

Ba A Pszichológiában

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A pszichológia a tanulmány az emberi és állati viselkedés (normális és kóros), valamint a pszichológiai, szociális és biológiai folyamatokkal, hogy a viselkedés. Szakon a pszichológia készít egyedi számos különböző szerepeket: tanár, kutató, szolgáltató, rendszergazda vagy tanácsadó. [+]

pszichológia a tanulmány az emberi és állati viselkedés (normális és kóros), valamint a pszichológiai, szociális és biológiai folyamatokkal, hogy a viselkedés. Szakon a pszichológia készít egyedi számos különböző szerepeket: tanár, kutató, szolgáltató, rendszergazda vagy tanácsadó. Sokfélesége miatt a pszichológia területein, van még lehetőség a diákok számos különböző személyes tulajdonságait. Közös kiskorúak kitűzött Tipikus kiskorúak biológia, a szociológia, a családi szolgáltatásokat, kriminológia, női tanulmányok, üzleti, közösségi egészségügyi oktatás és a politológia. KARRIER: Pszichológia diplomások a University of Northern Iowa volt munkalehetőségek számos különböző területen. Tipikus munka beállítások közé közösségi mentális egészségügyi központok, szakmai rehabilitációt hivatalok és javító programokat. Egy másik szakma számára, akik legalább főiskolai szintű képzésben tanít pszichológiát a középiskolákban. EGYEDI TULAJDONSÁGOK: Díjnyertes oktatók, akik elkötelezettek a tanítás és a személyes figyelmet, hogy a diákok Aktív Pszichológia Club és Pszichológiai Honor Society Lehetőségek dolgozni egy-egy kar az oktatás és kutatás Változatos közösség önkéntes tapasztalatok tanfolyam hitel Éves Társadalomtudományi Kutatási Konferencia Lehetőségek a közölt szakmai találkozókon Ösztöndíjak és DÍJAK: College of Social Sciences and Behavioral Ösztöndíjak állnak a bejövő gólya fél teljes állami oktatás összegeket. A pályázóknak ki kell tölteniük egy tesztet és interjú az egyetemen. Ahhoz, hogy a sok University of Northern Iowa ösztöndíjak, akkor csak töltse ki a felvételi kérelem. További ösztöndíj lehetőségek teljes és benyújtja a ingyenes alkalmazás szövetségi Student támogatás (FAFSA) a lehető leghamarabb után január 1.. Főiskolák és osztályok az egyetemen belül külön pályázati eljárások, határidők és interjúk, amelyek szükségesek lehetnek az ösztöndíj venni. Nyilvánító Pszichológia diploma Diákok, akik szeretnék, hogy állapítsa meg a pszichológia, mint... [-]

Ba Biológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Ha szeretné szabni a tanfolyamok hangsúlyozni a különleges érdekek, ez az általános biológia nagy ideális az Ön számára. Ha szeretne egy széles körű oktatás biológia, vagy az érdeke az, hogy bizonyos területeken, mint például a növények, ez a nagy célja az Ön számára. [+]

A Bachelor of Arts nagy nyújt széles körű képzést a biológia, és lehetővé teszi szakterületek keresztül választás választani. A hotel egyszerű felkészülés belépő szintű pozíciókat, diplomás munka, vagy egy felsőfokú minden egészséggel kapcsolatos területeken. A kombináció a szükséges és választható kurzusok kell egyeznie legalább 58 óra hitel. A Department of Biology UNI, akkor körül a diákok, akik kíváncsiak és elszántan többet megtudni a széles fegyelem a biológia. Minden diák kap egy átfogó kitettség a biológia területén egy sor négy magos biológia órákra alatt meg kell tenni a gólya és a másodéves éve. Onnan, a tanterv lehetővé teszi a hallgatók számára junior és senior évet "szakosodott" és válassza biológia kurzusok legjobban illő érdekeit és igényeit. Minden kar is részt vesz a kutatás és a diákok arra ösztönzik, hogy részévé válik ez a törekvés. A kutatási területen a diákok lehet gyakorlati tanulás során a különböző kutatások. Előadás osztálylétszám felső osztály tanfolyamok jellemzően kicsi és diákok minden laborban tanfolyamok fogja találni, hogy van, hogy személyre szabott figyelmet. Tehát, ha azt szeretné, hogy körül díjnyertes tanári kar és a diákok, gondoskodó oktatók és dolgozók, hogy hozzáférjenek a dolgozó kutatási területen, és hogy egy része valami izgalmas és dinamikus, a Department of Biology, a University of Northern Iowa a megfelelő hely az Ön számára. Keres több kihívás? Nézz be a BS a biológiában. Néhány legerősebb diák választja az ilyen mértékű. Akkor lenne több tudományos és matematikai mint a többi fok, és a munka egy tanár csinál az eredeti tudományos kutatás. Ez a fokozat ideális, ha... [-]

Ba Biztosításmatematikai Tudomány

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A Matematika Tanszék a University of Northern Iowa hosszú és gazdag történelemmel a matematika oktatásában, egy országosan elismert program biztosításmatematikai tudomány [+]

A Matematika Tanszék a University of Northern Iowa hosszú és gazdag múltra tekint vissza matematika oktatás, egy országosan elismert program biztosításmatematikai tudomány, Egyetemi szakon a matematika (tiszta matematika, matematika oktatás, a statisztikák és a biztosításmatematikai tudomány) és a már elismert elkötelezettség a tanítás. Pályakezdő ezek a programok jól felkészült, hogy belépjen a szakmai munkahelyen vagy folytassa tanulmányait a matematika. Helyet foglaló Wright Hall, a tanszék több technológiailag felszerelt oktatási szoba és hozzáférést három számítógépes laborok. Student források közé tartozik a tanulmány-oktató terem és a matematika oktatás Lab ház gyűjteménye manipulatives, források és szakirodalom által használt matematikai osztályokban. KARRIER: Jelentős karrierlehetoségei matematikus. Pályakezdő a program most tanít, dolgozó statisztikusok a biztosítási ágazat, és az irányító és szolgáló üzleti vezetők. Az egyéb pályára a mi matematika diplomások: Ipari mérnök BÍRÓ titkosírás Számítástechnikus Biometeorologist biztosítási ügyintéző Bankár Pénzügyi ügyintéző Üzletvezető Értékesítési vezető Bolt tulajdonos Könyvelő Statisztikus független tanácsadó kémiai kutató oktatási tanácsadó Kongresszusi összekötő az US Air -Force Megtakarítások és a hitel vizsgáztató Könyvtáros Példák pozícióinak diplomások Mérnök szerszámtervezői Termékfelügyelő Gyártómérnök Termelés tervezés és irányítás műszaki értékesítés Öntödei műszaki igazgató Minőség-ellenőrzés / biztosítási EGYEDI TULAJDONSÁGOK: Math ClassOpportunities graduális kutatási és egy-egy munka kari Három számítógépes laboratóriumok hallgatói használatra, többek között az IBM-kompatibilis számítógépek, Macintosh számítógépek és Linux munkaállomásokon hálózatba együtt egy internetes domain Kappa Epsilon Mu becsület társadalom a diákok egy minősítő GPA Elérhető szoftver tartalmazza Mathematica, S-Plus, Matlab, Maple és levezethetők. Támogatni a hallgatói részvétel és előadások az országos, regionális, állami és egyetemi konferenciák Támogatni a hallgatói szakmai gyakorlat és kooperatív oktatási... [-]

Ba Kommunikációs Tanulmányok

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A kommunikációs program egy nagyon látható része az osztály, a főiskolai és egyetemi. Sok diák ismerős lesz ez a szóbeli kommunikáció során, az általános műveltség követelmény minden egyetemi hallgatók számára. [+]

a kommunikáció Beszélj valakivel osztály előtt. Tévét nézni, vagy egy film. Újságot olvas. Hallgatni iPod, vagy böngészhet a honlap. Kommunikálunk, amikor mi semmilyen ezeket a dolgokat. Kommunikáció, vagy használ üzeneteket megosztani jelentését, előfordul szinte mindent, amit teszünk. Ebben a változó társadalom, az eszközöket és módszereket a kommunikáció folyamatosan fejlődik, de az alapelvek a kommunikáció is a same.communication osztály A közlemény Program segít többet megtudni elveinek a kommunikáció, és segít felfedezni módon alkalmazzák őket, hogy fog neked egy hatékonyabb és civil kommunikátor az osztályteremben, otthon, a tárgyalóteremben, a fórumon szobában, a munkahelyen és minden szerepet játszik a társadalomban. Hatékony kommunikációs készség vezetik a listákat előfeltétele a személyes siker mind az üzleti és az élet. Felmérések a vállalkozások és iparágak rangsoroljuk, beszéd, hallgatás és a kritikus gondolkodás, mint három az első öt készség munkaadók keresik a potenciális munkavállalók. A programról A kommunikációs program egy nagyon látható része az osztály, a főiskolai és egyetemi. Sok diák ismerős lesz ez a szóbeli kommunikáció során, az általános műveltség követelmény minden egyetemi hallgatók számára. És még sokan mások is együttműködik velünk, mert folytatni egyetemi szakok és a kiskorúak a programban vesz tanfolyamok interperszonális kommunikáció, kommunikáció oktatás, a szervezeti kommunikáció, retorika, a vizuális kommunikáció és a teljesítmény vizsgálatok, hogy csak néhányat említsünk a területeken kínálunk kurzusokat. És még sokan mások is együttműködik velünk a posztgraduális szinten a mesterképzés kínálunk. Diákjaink utazik szerte az országban, hogy részt vegyenek a beszéd és a vita versenyeken. Mások képviseli az egyetemi konferenciákon és programok, ahol a kutatás és a művészeti alkotások... [-]

Ba Kriminológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Kriminológiai a tanulmány a bűnözői magatartás, és hogy a társadalom határozza meg, és reagál a bűnözés. Kriminológusok megpróbálja meghatározni az oka a bűnözés előforduló társadalom és az egyének. [+]

kriminológia a tanulmány a bűnözői magatartás, és hogy a társadalom határozza meg, és reagál a bűnözés. Kriminológusok megpróbálja meghatározni az oka a bűnözés előforduló társadalom és az egyének. Azt is vizsgálja a politikai és társadalmi vonatkozásait meghatározó bűncselekmény: mi az a bűncselekmény, és aki egy bűnöző. Kriminológusok is megvizsgálja társadalmi válaszok a bűnözés, a tanuló olyan témákban, mint hogy a büntető igazságszolgáltatási rendszer funkcióit, a hatékonyság az állami politikák és programok ellenőrzését célzó bűnözés ábrázolása bűncselekmény a népi kultúra, és a kapcsolódó témákról. Alternatív megoldásként, érdemes kipróbálni során Principles of Sociology. Ez Liberal Arts Core persze az is az első fogás szükséges kriminológia jelentős. Amellett, hogy szükséges tanfolyamokat a büntető igazságszolgáltatási rendszer, a fiatalkori bűnözés, korrekciók és büntetés, valamint statisztikák és kutatási módszerek, a diákok választhatnak egy sor speciális választható kurzusok olyan témákban, mint fiatal bandák, javító kezelés, kábítószer, az erőszak és a társadalmi egyenlőtlenség . Diákok is lehetősége van arra, hogy részt vegyenek a tapasztalati tanulás és gyakorlat a nagyobb hitel. Közös kiskorúak és a második szakon folytatott szociológia pszichológia politológia spanyol Szociális munka KARRIER: A kutatás, a kritikai gondolkodás és a kommunikációs készségek megszerzésének tanulmányozása révén kriminológia segítsen felkészíteni a tanulókat a különböző lehetőségeket. Sok diplomások megtalálható folytató pályára korrekciók, a fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatási, rendvédelmi és magánbiztonsági. Egy másik lehetőség egy karrier kutatás és tervezés egy állami vagy szövetségi iroda; ezek karrier kérhet további (diplomás) oktatás. A fő kriminológia is kiváló felkészülés posztgraduális tanulmányok a jog, a szociológia, a kriminológia, a büntetőjogi vagy a közrendre. Részletes fok ezeken... [-]

Ba Környezettudomány

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A BA diploma Environmental Science, hogy felkészítse a tanulókat a karrier a mérő, értékelésében és kapcsolatos kérdések, hogy a különböző környezeti problémák. [+]

a BA diplomát Environmental Science, hogy felkészítse a tanulókat a karrier a mérő, értékelésében és kapcsolatos kérdések, hogy a különböző környezeti problémák. A diákok választhatnak, hogy koncentrálni munkájukat konkrét környezetvédelmi területeken, beleértve a levegő minősége, a vízminőség és a földtudományi, vagy válasszon egy utat, amely magában foglalja mind a három. Environmental Science Tanfolyamok A levegő minősége - 4 óra, ajánlható még tavaszi félév Air eloszlás modellezése - 2 óra, ajánlott még esik félév Mérése és elemzése a levegő minősége - 2 óra kínált páratlan tavaszi félév Környezetvédelmi geológia - 3 óra, kínált páratlan őszi félév Környezeti hidrológia - 3 óra, ajánlható még tavaszi félév Field és laboratóriumi módszerek Hidrológia - 2 óra, kínált páratlan őszi félév. Hidrogeológiai - 3 óra, kínált páratlan tavaszi félév EGYEDI TULAJDONSÁGOK: Kari doktori saját szakterületen, akik elkötelezettek a minőségi oktatás Lehetőséget biztosítanak egyetemi kutatás és a munka egy-egy kar Helyet foglaló Latham Hall, mely jól felszerelt laboratóriumok és tantermek Kiváló számítástechnikai létesítmények, beleértve egy diák számítógépes labor A 25 férőhelyes planetárium 16 colos és 12 colos számítógép-vezérelt teleszkópok Röntgendiffrakciós és fluoreszcencia berendezések Kőzettani mikroszkóp; vékony rész berendezések UniData McIDAS időjárás kijelző rendszer; tetőtéri időjárás állomás Sigma Gamma Epsilon Földtudományi tiszteletbeli diákoknak földtudományi GPA 3,0 vagy magasabb Otthon a szövetségi finanszírozású Science Center for Teaching, Outreach és kutatás Meteorológia (STORM Project) tanulmányi kirándulások Kar tagjai aktívan részt vesznek a terepmunka, és az osztály rendszeresen kínál tavaszi kirándulások és nyári mező tanfolyamok. Korábbi utak szerepelnek: Lebegő a Colorado folyó Arizonában Búvárkodás korallzátonyokat a Florida Keys Megvizsgálva aktív... [-]

Ba Politológia

Campus Nappali 8 félév September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Politikatudomány A tanulmány a kormány és a kormányzó rendszerek [+]

A Politikatudományi Tanszék a University of Northern Iowa kínál számos egyedülálló egyetemi programok által tanított országosan és nemzetközileg ismert tudós. Küldetésünk, hogy elősegítse a rendszeres elemzéseket a helyi, nemzeti és nemzetközi politikai folyamatokat ismeretek terjesztése, felszerelése a hallgatók kritikai gondolkodás és elemző készség, és hozzájárul a tudományos kutatás és a publikálás a fegyelem. Politikatudomány A tanulmány a kormány és a kormányzó rendszerek. Eredete nyúlnak vissza Arisztotelész, aki utalt a politika, mint a "királynő a tudományok." Ma politológusok érdekel sok azonos normatív kérdéseket folytató ókori tudósok, mint például, hogy ha a kormányok kell felépíteni, és hogyan kell a hatalom kell elosztani . Ezen kívül, a modern politológusok érintett pontosan mérő, és elmagyarázza a legkülönbözőbb politikai jelenség, mint a választói magatartás és a nemzetközi konfliktusok. Jelenleg már 14 kar tagjai, akik tanítják a legkülönbözőbb tanfolyamok az amerikai politikában, a közigazgatásban, az összehasonlító politika, nemzetközi kapcsolatok és a politikai elmélet. Mi osztályok általában kicsi, és a diákok könnyen hozzáférhetnek kar kívül az osztályteremben. Mivel az összes tanár tanít gólya és sophomores valamint felső osztály tanfolyamok, hallgatók megismerjék a tanárok elején a főiskolai karrier. A diplomások készek a pályára a civil és a külföldi szolgálat, az állami és a magánszektor menedzsment és az adminisztráció, a politikai szervezetek és tanácsadás, valamint az oktatás. És minden évben sok a diplomás dönt, hogy továbbra is az oktatás a doktori programok és jogi iskolák. Politikai kommunikáció BA A politikai kommunikáció szakon kell töltenie 36-37 félév óra, beleértve a szakmai gyakorlat. A diákok kötelesek megtenni a megfelelő tanfolyami politikai... [-]

Ba Pénzügy

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Ahhoz, hogy sikeres az üzleti életben, a szakértelem a képesség A pénzügyeket gombot. [+]

Ahhoz, hogy sikeres az üzleti életben, a szakértelem a képesség A pénzügyeket gombot. A Pénzügyi diplomát UNIBusiness, akkor nagyon alkalmas szervezésében és irányításában eszközöket a különböző cégek és magánszemélyek a pénzügyek területén. Attól függően, hogy a karrier és oktatási célok, a program négy hangsúlyok, amelyek segítenek pontosan az irányt a Pénzügyminisztérium mértékben. Pénzügyi menedzsment Befektetések pénzintézetek Személyes Wealth Management Ezen túlmenően, a pénzügyi osztály a College of Business Administration, a University of Northern Iowa kínál különleges workshop célja, hogy felkészülni jelentős tanfolyamok az osztályon belül. Ez előnyt jelent, ha még mindig bizonytalan, hogy hogyan kívánja használni az érdeklődés az üzleti. Mit fogok tanulni? Részvétele UNIBusiness "Pénzügyi szak lesz az Ön számára az eszközöket, hogy az Excel a pénzügyi követő érettségi. Az osztályok, mint a Principles of beruházások és a fejlett pénzügyi menedzsment, akkor gyorsan megtanulják, hogyan kell elemezni, kezelni és pénzt fektetnek a pénzügyi vállalkozások, egyének csoportjai, vagy az egyéni befektetők. Minden pénzügy tanórák oktatók, akik több éves tapasztalattal a hallgatók felkészítése, mint te az élet a pénzügyi világban. Milyen állást fogok kapni? A karrierje Pénzügy ugyanolyan változatosak, mint az ipar és a szervezetek, akik bérleti Finance mértékben diplomások. Néhány karrier tartalmazza: Pénzügyi elemző Pénzügyi menedzsment hitel Analyst jelzálog Analyst Portfolio elemzője Bróker Pénzügyi tervező Hitel tiszt Personal Banker Értékpapír elemzője EGYEDI TULAJDONSÁGOK: Országosan elismert tanári kar: két Fulbright Awards nemzetközi vizsgálat, egy állami gazdaság értekezés Fellowship, egy Kemper Kutatási Ösztöndíj és egy AACSB Szövetségi Kar Fellowship A pénzügyi szolgáltatások és az ingatlan program, amely kar kiterjedt oktatás, a munka... [-]

BA Számviteli

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Számviteli szakon a UNI dönthet a kettős nagyobb vagy kisebb a gazdasági, pénzügyi, marketing, menedzsment, és a vezetői információs rendszerek a College of Business Administration, vagy egy tudományterületen másik egyetemen. [+]

Könyvelés az üzleti nyelv, és mint ilyen, a számviteli fontos szerepet játszik minden üzleti vállalkozás. Könyvelők elemezni az üzleti események és tranzakciók és használják fel az információkat, hogy meghatározza a pénzügyi helyzete és működési eredménye a vállalkozások számára. Érdeklődő diákok pénzügyi szempontból az üzleti világ mérlegelnie kell a karrier a számvitel. Az UNI Tanszék Számvitel arra ösztönzi a diákokat, hogy maguk irányítsák a számviteli szakma. Ez az elvárás a kiválóság a leglátványosabb a tanulók következetesen rangsor között az ország legjobb egyetemek halad a Certified Public Accountant (CPA) vizsgálata. Közös kettős szakok és kiskorúakat követett Számviteli szakon a UNI dönthet a kettős nagyobb vagy kisebb a gazdasági, pénzügyi, marketing, menedzsment, és a vezetői információs rendszerek a College of Business Administration, vagy egy tudományterületen másik egyetemen. A lehetőséget, hogy folytassa egy dupla nagyobb vagy kisebb növeli a sokszínűség az oktatási tapasztalat, hogy a diákok részesülnek azok egyetemi évek. KARRIER: Számviteli seniors által felvett összes összetevője a számviteli szakma. Mind a négy legnagyobb nemzetközi könyvvizsgáló cégek, más nemzeti, regionális és helyi könyvelési cégek, ipari, és non-profit szervezetek minden toborozni UNI számviteli diplomások. Körülbelül 60 százaléka a diplomások marad Iowa az egyensúly megtalálását elsősorban a környező államokban. EGYEDI TULAJDONSÁGOK: CPA 150 órás követelménye Számviteli diákok, akik tervezik, hogy gyakorolják a Certified Public Accountant kell töltenie 150 óra főiskolai hitel. A különböző lehetőségek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy ennek a követelménynek. Az egyik lehetőség az, hogy adja meg a Master of Accounting (MACC) program, és keresni egy diplomát az ötödik évben. Az ilyen mértékű vonzó lehetőség... [-]

Ba TESOL

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A fő TESOL (Tanítás angol beszélők más nyelvek) megértésére összpontosít összetevőinek nyelvek - hangok, szavak és szintaktikai vagy helyesírási [+]

A fő TESOL (Tanítás angol beszélők más nyelvek) megértésére összpontosít összetevőinek nyelvek - hangok, szavak és szintaktikai, nyelvtani - és kölcsönhatására a nyelv és a kulturális attitűdök, értékek és gyakorlatok, majd alkalmazására ez a megértés a tanítás angol, amelyeknek első vagy anyanyelve nem angol (az angol nyelvet tanulók). TESOL alumThis jelentős kiváló felkészülés szakmákban, mint az oktatás ESL (angol mint második nyelv), mind az Egyesült Államokban és más országokban, fejlődő oktatási anyagokat - beleértve a források értékelésének nyelvtudást - és a munka a kormányzati szervek és a nem profit szervezetek nemzetközi beállítások. Ezen felül a diákok, akik a teljes szakmai sorrend tanárképzés és akik beiratkozik TESOL tanfolyamok kérheti egy adott számú TESOL hitelek felé ESL K-12 Záradék egy Iowa tanár engedélyt. TESOL BA szak Tanfolyamok összpontosítani tanulási készségek, mint a második nyelvi felmérés, műveltség és a tanítási módszerek nem angol anyanyelvű. kiskorúak: Angol: Literacy Studies Angol: Film Studies Angol-tanítás Interdiszciplináris Language Studies: francia spanyol Spanyol-tanítás TESOL TESOL-tanítás Írás: Kreatív írás Írás: Professional írása KARRIER: E szakmákban kezdve másodlagos és a felsőfokú oktatás és a karrier írásban, műszaki írásban, a nyilvánosság tájékoztatása, szerkesztése és megjelenése a szakmai pozíciók olyan területeken, mint a művészeti, jogi, üzleti, banki, biztosítási, számítástechnikai és szoftver, könyvtári szolgáltatások , valamint a helyi, regionális és nemzeti kormányzati szolgáltatások. Példák pozícióinak friss diplomások Közel iskolai tanár Középiskolai tanár Iskola tanácsadót Főiskolai / egyetemi tanár Egyetemista szolgáltatások igazgatója Iskolai könyvtáros / média szakember Nyilvános könyvtár igazgatója Szabadúszó író Szakíró Újságíró, író funkció Újság sport szerkesztő Magazin író, szerkesztő EGYEDI TULAJDONSÁGOK:... [-]

Közgazdaságtan BA

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A karrier terén a közgazdaságtan követel egyedülálló módon nézi a világot. Ha állandóan gondolkodni eredményeit helyzetekben, és hogyan több művelet is befolyásolja egy másik, akkor már úgy gondolkodik, mint egy közgazdász [+]

Mit tehet egy közgazdasági diplomát? Szinte semmit! A karrier terén a közgazdaságtan követel egyedülálló módon nézi a világot. Ha állandóan gondolkodni eredményeit helyzetekben, és hogyan több művelet is befolyásolja egy másik, akkor már úgy gondolkodik, mint egy közgazdász. Közgazdasági diplomát megadja a megértése a nemzetgazdaság és megtanulhatják, hogyan kell kritikusan gondolkodni, hogyan anyagok, pénz és erőforrások vásárolt, forgalmazott és értékesített. Az a képesség, hogy megértsék és elemezzék a modern gazdaság értékes képesség - amely lehetővé teszi, hogy egy nagy hatást gyakorolt ​​számos különböző iparágakban. Mit fogok tanulni? Közgazdászként az UNI College of Business Administration megtanítja, hogyan kell hatékonyan elemezni és előre jelezni a piaci aktivitás, a gazdasági növekedés, és az árak ingadozása. Az osztályok, mint a Directed Research in Economics and Law & Economics, Karunk elkészíti Önnek a sikeres karrier területén a közgazdaságtan vagy posztgraduális tanulmányokat. UNIBusiness kínál négy hangsúly területeken a közgazdaságtan az Ön érdekeit és a jövőbeni karrier célok. Business Economics Úgy tervezték, hogy azok tervez karriert az üzleti területen, akkor kap egy alapos közgazdasági oktatás egy szilárd üzleti mag. kvantitatív technikák A kvantitatív technikák hangsúly erősen matematikai és tökéletes, ha azt tervezi, hogy folytatni felsőfokú közgazdász. Alkalmazott gazdasági elemzés Az Alkalmazott gazdasági elemzés hangsúlyt egy multidiszciplináris program, amely egyesíti a közgazdaságtan, matematika, számviteli, információs rendszerek, és a finanszírozás. A hangsúly kínál matematikai szakon a lehetőséget, hogy integrálja a matematika a közgazdasági és üzleti kurzusok, elősegítve ezzel a karrierlehetőségek a diploma megszerzése után. általános Közgazdasági Az Általános Közgazdasági hangsúlyt széles alapú és a hagyományos program a diákok, akik... [-]

Zene BA

Campus Nappali 8 félév September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A zene nagy alatt Bachelor of Arts fokozatot egy liberális művészeti program a hallgató érdekli ötvözi a fegyelem zenei képzés a szélessége által kínált bölcsész tananyag. [+]

A zene nagy alatt Bachelor of Arts fokozatot egy liberális művészeti program a hallgató érdekli ötvözi a fegyelem zenei képzés a szélessége által kínált bölcsész tananyag. Az összetétel-elmélet és a teljesítmény nagy kiadók szakmai fokozatok célja, hogy felkészítse a tanuló a karrier, mint egy zeneszerző vagy egy művész-előadóművész, vagy bejáratánál doktori iskolák, ahol további kiválóság készítmény vagy a teljesítmény területén lehet elérni. A zenei nevelés fő előkészíti a hallgató a tanári pályán, és biztosítja az engedélyeztetést zene évfolyamon K-6 és 7-12. Általános követelmények egyetemi szakok Zenei kiadók minden szakon kell választani egy olyan terület az alkalmazott zene (540: xxx) a szakosodás és meg kell felelnie a jártassági előírásoknak a Zeneiskola. A teljes kívánt alkalmazott órát jelzett valamennyi főbb kell kitölteni az egyik specializáció eszközök vagy hang, amelyen a hallgató a meghallgatáson. Elosztjuk a szükséges alkalmazott órával a különféle eszközöket, illetve hang- és eszköz (ök), nem fogja kielégíteni az alkalmazott zenei része bármelyik szakon. Meghallgatás Felvételi a School of Music sikeres elvégzése szükséges egy meghallgatásra a fő teljesítmény területén. Zeneelmélet Az első napon az osztályok a UNI, gólya nagy zenei kiadók / kiskorúak lesz egy diagnosztikai tesztet zeneelmélet alapjait. Ennek eredménye a teszt segít meghatározni, hogy mely részén zeneelmélet lenne megfelelő a képzettségi szint. Az alábbi link lehetővé teszi, hogy töltse le a PDF-egy mintát a diagnosztikai. Javasoljuk, hogy töltse ki ezt a tesztet, hogy segítsen meghatározni, ha a teória készségek szüksége lehet élesítés. piano jártasság Kötelező minden szakon. Minden gólya majd beiratkozik a csoport zongora osztály vagy alkalmazott zongora folyamatosan... [-]

BSc

Bs Biokémia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Szakos hallgatók a kémia nem megszerzéséhez szükséges kisebb. Azonban sok diák a kémia programban szerezni kiskorú vagy bizonyos esetekben a kettős szakok, a kapcsolódó területeken a biológia, földtudományok, a fizika és a matematika. [+]

Végzett hallgatók szakok a kémia vagy a biokémia óriási karrier potenciál, hogy érdekli az orvostudomány, a jog, a kutatás, az oktatás és az iparban dolgozó (beleértve értékesítés). Néhány karrier irány a diák vett sorolja a panel jobb oldalán. Szakos hallgatók a kémia nem megszerzéséhez szükséges kisebb. Azonban sok diák a kémia programban szerezni kiskorú vagy bizonyos esetekben a kettős szakok, a kapcsolódó területeken a biológia, földtudományok, a fizika és a matematika. Örömünkre szolgál, hogy közel 100% -a BS kémia vagy biokémia szakon, akik alkalmazzák az orvosi iskolák elfogadták. Sok BA szakok is kétszakos másik területen, mint a biológia, pszichológia, zene, vagy egy idegen nyelv. Minden szakon a lehetőséget, hogy vegyenek részt a kutatásban a kar. Sok diák a társszerzői a publikált és számos együttes feltalálók szabadalmi bejelentésekben. Kutatásainak tanévben és nyáron is, a nyári kutatási diákok fizetnek a járandóságot. Minden évben küldünk 10-15 diák a tavaszi ülésén az American Chemical Society, hogy mutassák be kutatási eredményeit. Az osztály is rendelkezik számos ösztöndíj áll a diákok számára. Két ösztöndíj áll rendelkezésre a bejövő gólya és számos további ösztöndíjak és díjak álló jelenlegi diákok. Diákjaink is versenyképes díjakért Tanszék, Főiskola, egyetem, mind nemzeti szinten. Végül, a diákok alkalmazni kell laboráns, a fizetett helyzetben segít felkészülni a laboratórium összetevője tanfolyamok. A kormányzó STEM tanácsadó testület kidolgozott egy kémia Transition Guide át a diákok. Ez az útmutató célja, hogy segítse a hallgatók kezelni egy sikeres transzfer közösségi főiskolák, és magában foglalja az általános egyetértést és előfeltételek szükségesek a Kémia és Biokémia programokat. KARRIER: University... [-]

Bs Elektrotechnika Technológia (EET)

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Szakos hallgatók EET nagy lehetőségeket kínál a fényes karrier, mivel nagy a tananyag tartalma tanulnak nem elavult. Gyakorlati ipari tapasztalatok által kínált EET programban a hallgatók a munka világába. [+]

A Villamosmérnöki Technológia program (EET) kínál Bachelor of Science fokozatot villamosmérnök Technology (EET), amely felkészíti a tanulókat a felhasználás orientált technológia mérnöki pályára az áramkörök, a hagyományos és a megújuló villamos energia, az analóg / digitális elektronika, számítógépek, vezérlőrendszerek, eszközök , a távközlés és a vezetékes / vezeték nélküli hálózat. Az EET tananyag egy széles alapokon nyugvó, műszakilag-orientált oktatás, amely hangsúlyozza az alkalmazás a mai technológia megoldja a problémákat, a tervezés és a termékek fejlesztésére és javítására folyamatok, eljárások, berendezések és létesítmények. A BS szak EET széles választékát kínálja a tanfolyamok a különböző műszaki területeken, beleértve: áramkörök Hagyományos és megújuló Villamos Energia Ipari vezérlők és PLC-k Elektromos gépek és Power Systems beágyazott mikroszámítógépek Műszerezés és Adatszolgáltató Vezeték nélküli / RF távközlési Audio / Analóg elektronika Számítógép / digitális elektronika Számítógépes hardver és hálózati Tanfolyam az alkalmazások-orientált, és a gyakorlati tapasztalatok rendelkezésre laboratóriumi tapasztalatok, amelyeket gondosan beillesztett tanfolyamok. Emellett EET diákok részesülnek a nagy hangsúlyt helyezett szakmai, Co-op lehetőségeket, vezető tervezési projektek a helyi és regionális ipar, és a fejlesztés az írásbeli és szóbeli kommunikációs készség. UNI EET diplomások szorosan kötődnek a modern technológia és képesek a munkáltatók közvetlen hozzájárulása a csapat a játékosok, akik a problémamegoldás, hibaelhárítás, gyártás, kivitelezés, és a műszaki projekt menedzsment tapasztalat. FOGALMAK MŰSZAKI / technológia mérnöki / Industrial Technology Az Akkreditációs Testület Műszaki és Technológiai (ABET): MÉRNÖKI ez a szakma, amelyben a tudás a matematikai és természettudományos nyert tanulmány, a tapasztalat és a gyakorlat alkalmazni ítéletet módszereket dolgoznak ki, hogy kihasználja a gazdaságilag az anyagok és... [-]

Bs Térinformatikai Tudomány

Campus Nappali 8 félév September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

Földrajz ma valószínűleg nem az amire gondolsz. Földrajz egy high-tech tudományág, amely azt vizsgálja, a tudomány a hely és a tér a földön. [+]

Földrajz ma valószínűleg nem az amire gondolsz. Földrajz egy high-tech tudományág, amely azt vizsgálja, a tudomány a hely és a tér a földön. Geographers megnézi az emberi és a fizikai elemek a földön, és hogy miért vannak elhelyezve, ahol vannak, miben különböznek egyik helyről a másikra, és az emberek hogyan befolyásolja és formálja a természeti világ. Két fő ága földrajz: a fizikai földrajz és az emberi földrajz. Fizikai geográfusok tanulmányozza a természeti rendszerek, a föld és hogyan hatnak, és tekintettel van az, emberek. Emberi geográfusok megvizsgálja a térbeli megnyilvánulásai emberek. A harmadik és nagyon fontos terület a földrajz Geographic Information Science (GISc). GISc sorozatát foglalja magában eszközöket és technikákat, mint például a földrajzi információs rendszerek (GIS), távérzékelés, globális helymeghatározó rendszerek (GPS), és a térképészet. Ezek az eszközök és technikák által használt fizikai és humán földrajz, hogy tanulmányozza és megértse a bonyolult térbeli mintázatai a földön. Földrajz a tanulmány a hely, vagy a tér, abban az értelemben, hogy a történelem a tanulmány az idő. Az elsődleges eszköze a földrajztudós a térképen, hogy a helyi szinten egy bevásárlóközpont piac, vagy a globális szinten az éghajlatváltozás. Az állandóan változó fizikai és emberi táj a Föld felszínén megtámadni a földrajztudós nyújtsanak folyamatos értelmezése minden része a világ térbeli szempontból. Földrajz mind természettudományi és társadalomtudományi, mivel azt vizsgálja az emberek és környezetük, és ez szolgál a hidat a fizikai és kulturális világok. Egyedi földrajztudósok általában hangsúlyozzák a különböző aspektusait a térbeli folytonosság. Néhány szakosodott fizikai földrajz szenteli tanulmányokat a természeti környezetre, beleértve az elemzést az... [-]

Bs és Ba Számítástechnika

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Cedar Falls

A részleg két hagyományos fok a számítástechnikában, hogy szolgálja az alapja a legtöbb CS diákok. Mindegyik nagy kiadók célja egy adott csoportja a hallgatók. [+]

A részleg két hagyományos fok a számítástechnikában, hogy szolgálja az alapja a legtöbb CS diákok. Mindegyik nagy kiadók célja egy adott csoportja a hallgatók. A Bachelor of Science in Computer Science biztosítja a szélesebb és mélyebb lefedettség a kettő. Ez ad a diákok sturdiest alapot a hosszú karrier a számítástechnikában és a posztgraduális tanulmányok CS. A Bachelor of Arts in Computer Science egy rövidebb tanulmányi programban, ami még inkább alkalmas a bölcsészettudományi stílusú oktatásban. A diákok még tanulni mélyen egy területen a CS de több időt egy kisebb vagy második legfontosabb. Iránt érdeklődő diákok kombinációja számítástechnika és az üzleti arra ösztönzik, hogy folytassa a BA jelentős számítástechnikai és kisebb üzleti, mint a General Üzleti fogalmak vagy üzleti kommunikáció. Ezek a programok részesedése, valamint a nagyobb hálózati és rendszer adminisztráció, a közös alapvető tanfolyamok, hogy megismertesse a hallgatókat a számítógépes programozás, adatszerkezetek, diszkrét matematika, és a számítógép szervezet. Ennek eredményeképpen a diákok között lehet váltani ezeket szakok során az első tanév nélkül tért veszít megyei tanfolyamok. A BA és a BS Computer Science, és a számítógépes információs rendszerek programok egy rugalmas tanterv, amely lehetővé teszi a hallgatók szakosodni egy vagy több négy területen belül számítástechnika: informatika, szoftverfejlesztés, rendszerek és a hagyományos számítástechnika. Ezeket a programokat lehet kitölteni három év, és van egy közös első év. A hálózati és System Administration (NASA) program felkészíti a diplomások pályára és kutatási lehetőségeket kapcsolódó területeken megbízható és elosztott hálózati számítástechnika. Ezeket a programokat lehet kitölteni a négy évet. KARRIER: Példák, amelyek bérlik UNI számítástechnika végzettek:... [-]

Videók

The Right Fit #1