Hivatalos Leírás

UH Hilo áttekintése

A University of Hawaii Hiloi egy állami egyetem saját egyetemi légkört. Kínálunk kis osztálylétszám, egy kis kar-diák arány és lehetőségeket kínál a kutatás és a gyakorlati tanulás.

Mint nyilvános egyetem, a University of Hawaii Hiloi egyedülálló helyzetben az állami és az ország-kínál szigorú és megnyerő tananyag megfizethető tandíj mértéke. A felvételi követelmények mérsékelten szelektív, így átlag feletti a diákok élvezik a kis iskolai tapasztalatok.

UH Hilo által akkreditált Akkreditáló Bizottság Senior Főiskolák és egyetemek a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok.

Alapított:

 • 1947, amikor UH Manoa kezdődik a Hilo programot
 • 1970 University of Hawaii Hiloi

Szerep: Nyilvános Liberal Arts and Science University of Hawaii

Naptár:

 • 2 félév 16-17 hétig minden és
 • A négy hetes intenzív nyári ülésszak és
 • egy hathetes rendszeres nyári ülésszak

beiratkozás: 4043

Kar a hallgatói arányt: 01:14

Átlagos osztálylétszám: 20

Campus Méret:

 • 115 hektáros - Main Campus
 • 33 hektáros - University Village I. szakasz (fejlesztés alatt)
 • 10 hektáros - Pacific akvakultúra és a part menti Resource Center
 • 110 hektáros - Pana'ewa Farm
 • 163 hektáros - UH Hilo Tudományos és Technológiai Park (Makai)
 • 324 hektáros - UH Hilo Tudományos és Technológiai Park (Mauka)

Fok:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MED)
 • Master of Science (MS)
 • Doktori (Ph.D.)
 • orvos ápolási gyakorlat (DNP)
 • Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)

szakok:

 • 37. Egyetemi
 • 8 Graduate
 • 4 doktori

Tandíj: Lásd a Tandíj és díjak oldal

A legkülönbözőbb diákok

2014-ben az UH Hilo nevezték a legkülönbözőbb négyéves állami intézmény az országban, a Chronicle of Higher Education.

Miért diákok kiválasztása UH Hilo

A Hawaii-sziget, inspiráció mindenhol; ez a föld, az ég és a tenger, a nép találkozunk erdei ösvények, a helyi piacok, és a tantermekben. Épül a tengerparti lejtőin a világ legnagyobb hegyi és középre a Csendes-óceán, a University of Hawaii Hilo kihívások, felhatalmazza és ösztönzi a diákokat. Mint egyetemi közösség, húzunk ihletet az emberek nevezzük "Ohana, és a sziget hívjuk haza.

Ihlette a "Aina

In Hawaii tudjuk, hogy a föld, a "Aina, megtart minket. A Föld több, mint egy forrás, ez a mi az élet forrása. Körülvett hihetetlen kombinációja a magas hegyek és mély óceán, buja esőerdők és száraz lávamezőket, mi ihlette, hogy megértsük a világot merész ösztöndíj és gondoskodunk környezet felelős kapcsolatot a élő föld és a közösség élet életben tartja.

Ihlette Discovery

A sziget haza fedezte bátor voyagers és az örökölt ösztönöz bennünket, hogy kövesse a nyomában a kettős hántolt kenu. A UH Hilo oktatás célja a felfedezés; A tengertől csillagok szupernóva, a hangsúly a gyakorlati tanulás lehetővé teszi a diákok, és szakértői kar, hogy felfedezzék a világot. Kutatás az, gyakornoki a helyi vállalkozások és szervezetek, kis létszámú csoportok, amelyek ösztönzik az őszinte eszmecserét, és a mi egyetemi támogatott csereprogramok minden jön össze, hogy inspirálja a diákokat, hogy felfedezzék saját képességeiket és szenvedélyek felfedezésével.

Ihlette innováció

Tenyésztésével kreativitás, a kritikai gondolkodás és a kulturális megértés, elkészítjük a diplomások, akik készek kezelése 21. századi kihívásoknak és mozog a világ előre. Függetlenül attól, hogy a diákok a visszaállítást az őshonos erdőket, egészségi állapotának javítása a helyi közösség, alkotó erős történeteket, vagy megtervezése biztonságos leszállás az első emberes Mars expedíció, akkor lelhet évszázados innovációs megfogalmazni kreatív megoldásokat gyökerezik a nehezen megszerzett bölcsesség azon, hogy elé került.

Ihlette egymást

Az egyedülálló örökségét Hawaii összefonja a lej kultúrák, amely tiszteli a közös emberiség és ösztönöz bennünket, hogy tanuljanak egymástól, és látni a világot más szemmel. Dinamikus programok és vibráló helyen felhívni diákok szerte Hawaii, a Csendes-óceán és a világ, ami a tudományos és társadalmi lehetőségek UH Hilo, amely sehol máshol a Földön.

Ihlette You

Mikor jön le, hogy létezünk, hogy felkészítse a diákokat, hogy felhatalmazza az életüket, és átalakítja a világot, és te vagy a mi legnagyobb inspirációt. Mélyen elkötelezett a lehetőséget, hogy, UH Hilo vezet a felsőoktatás a jövőben azáltal, hogy egy szigorú, bentlakásos kollégium tapasztalat elérhető közelségbe. A legolcsóbb rezidens tandíj mértéke az állami és a 45000000 $ évente ítélik oda a pénzügyi támogatás és ösztöndíj, arra törekszünk, hogy lebontani a korlátokat, hogy a felsőoktatás és az ajtókat a lehetőséget.

A University of Hawaii Hilo találunk ihletet az egyedülálló közösség és csodálatos környezetben a bennünket körülvevő minden nap. Ha volt valaha olyan hely, hogy inspirált, akkor ez az. Csatlakozz hozzánk, és megtalálja, amit inspirál.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

University of Hawaii, Hilo

A KES program biztosít a hallgatók a legkülönbözőbb magas színvonalú oktatás és lehetőséget biztosít az egészségügy, a testnevelés, rekreáció, és a testmozgás tudományok. ... [+]

BA kineziológia és a gyakorlat Sciences

A KES program biztosít a hallgatók a legkülönbözőbb magas színvonalú oktatás és lehetőséget biztosít az egészségügy, a testnevelés, rekreáció, és a testmozgás tudományok. Az aktivitási tanfolyamok nyújt egyének expozíció különböző fizikai tevékenységek és lehetőségek, hogy fokozzák általános jólét. Előadás típusa tanfolyamaink bevezető és haladó felkészülés az oktatás, a menedzsment és / vagy edzés, egészségfejlesztés, valamint a testmozgás tudományok közé sport pszichológia, atlétikai képzés, fizikoterápia és a testmozgás a fiziológia.

Célok Student tanulás a Major ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Hilo
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

University of Hawaii, Hilo

... [+]

BBA Számviteli Vagy:

Megjegyzés:

[-]
Amerikai Egyesült Államok Hilo
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

University of Hawaii, Hilo

A geológia tudományos fokozata szigorú program, amely felkészíti a hallgatókat a szakmai geológusként végzett munkára. ... [+]

A geológia tudományos fokozata szigorú program, amely felkészíti a hallgatókat a szakmai geológusként végzett munkára. A mesterképzés bachelor hasonló, de a tudományos oktatásban vagy a természeti erőforrásokkal kapcsolatos pályafutás iránt érdeklődő diákok számára készült. A kémia a geológia és a föld-űrkutatás területén olyan diákok számára áll rendelkezésre, akik a tengeri tudományban, csillagászatban, földrajzban vagy a természettudományban szeretnének szerepet vállalni.

A CSAV-diáklánca lávával Az Active Volcanoes Tanulmányok Központja (CSAV) a Hawaii Államparancsnokság által 1989-ben létrehozott képzési és tájékoztatási program. Az UH Hilo Geológiai Épületben található CSAV küldetése képzési és tájékoztatási tevékenység a vulkanikus és a természetes veszélyek, amelyek Hawai'-ban és világszerte előfordulnak. Ez számos programon keresztül történik: nyilvános tájékoztatás, beleértve az iskolákba látogatásokat és nyilvános előadások és szimpóziumok bemutatását; egy nyári program a fejlődő országok tudósaitól a vulkáni veszélyek megfigyelésére és reagálására szolgáló technikákban; több kutatási projekt; és nyilvános információs programok készítése a természeti veszélyek felkészültségére és reagálására Hawaii lakosainak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hilo
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hawaii, Hilo

Marine Science egy jól lekerekített és multidiszciplináris program, amely gondosan tervezték, hogy teljes mértékben kihasználni az egyedülálló különböző tengeri környezet ... [+]

BS Marine Science

Marine Science egy jól lekerekített és multidiszciplináris program, amely gondosan tervezték, hogy teljes mértékben kihasználni az egyedülálló különböző tengeri környezetben álló tanulmány a sziget körül a Hawaii. Bevezető előadás és laboratóriumi tanfolyamok általános oceanográfiai és tengeri biológia, majd közepes szintű tanfolyamok tengeri ökológia és az evolúció, a tengeri módszerek és statisztikai alkalmazások a tengeri kutatás. A legfejlettebb szakok alkotják speciális tanfolyamok geológiai, fizikai, kémiai és biológiai oceanográfiai és választani. A programok csúcspontja a kidolgozásában elért szekvencia, amely lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson a független projektek kutatási és alkalmazott gyakorlat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hilo
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hawaii, Hilo

Számítástechnika nem a tudomány, a számítógép-tudomány ez a problémamegoldás a számítógép segítségével. Ha a számítógép-tudomány nagy, látni fogja ezt a sok formája, a ta ... [+]

BS Computer Science

Számítástechnika nem a tudomány, a számítógép-tudomány ez a problémamegoldás a számítógép segítségével. Ha a számítógép-tudomány nagy, látni fogja ezt a sok formája, a tanulmány algoritmusok, a gép hardver, programozási nyelvek, operációs rendszerek, adatbázis tervezés, és így tovább. A karrierlehetőségek egyaránt változatos-szoftvermérnök, adatbázis-kezelő, hálózati rendszergazda, projekt menedzser, és még sokan mások. A US Bureau of Labor Statistics, része a US Department of Labor, azt jósolja, hogy az 2006-2016 között három hat foglalkozások között lesz a leggyorsabban növekvő, és regisztrálja a legnagyobb számbeli növekedés lesz számítástechnikai kapcsolódó foglalkozások.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hilo
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hawaii, Hilo

A BS szak biztosít a szükséges készségeket a diákok keres pályára a csillagászat, a szakmai kutatások csillagászok, csillagvizsgáló műszaki személyzet tagjai, illetve a m ... [+]

bs csillagászatban

A csillagászok keresik a választ néhány, a legnagyobb és legrégebbi tudományos kérdést: Hogyan indult a Világegyetem? Hogyan lesz vége? Mi van az Univerzumban? Hogyan csillagok, bolygók, galaxisok és fekete lyukak alkotnak? Hogyan végződik? E kérdések magában a fizika, matematika, kémia, biológia, számítástechnika, optika és műszerek, sőt a történelem és a filozófia társa területeken. Az UH Hilo akadémiai csillagászati ​​programot kiaknázza a csillagászat infrastruktúra Mauna Kea és a University Park of Science and Technology, hogy a hallgatók ismereteket a csillagászat és asztrofizika, és a képzés korszerű módszerek megfigyeléses csillagászat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hilo
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hawaii, Hilo

Ez a pálya a tanulmány biztosít a hallgatók a különböző állati tudományos képzés, valamint a fontos kurzusok mezőgazdaságban, így jobb lesz képzett a munkaerőpiacon. ... [+]

BS Mezőgazdaság

Ez a pálya a tanulmány biztosít a hallgatók a különböző állati tudományos képzés, valamint a fontos kurzusok mezőgazdaságban, így jobb lesz képzett a munkaerőpiacon. E program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy dolgozni állattartó gazdaságokban és tanyákon vagy megszerezni pozíciókat az állattenyésztési ágazat vagy a kapcsolódó területeken.

Volt diákok is állást állattartó telepek, tejüzemek, tanyákon, lovas központok, kísérlet állomás, karanténállomásokon, állatorvosi klinikák, és állatkertek. A foglalkoztatási lehetőségek is léteznek kormányzati szervek és az állatállomány és takarmány vállalatok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hilo
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaii, HI 96720-4091 US
Social Media