University of Arkansas Fort Smith

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Arkansasi Egyetem - Fort Smith ( UAFS ) gazdag, élénk tanulási környezetet kínál. A kis osztálylétszám lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy együttműködjenek professzoraikkal és társaikkal, és egész életen át tartó szakmai kapcsolatokat alakítsanak ki olyan oktatókkal, akik szakterületük szakértői.

Az Arkansasi Egyetem - Fort Smith célja a jó minőségű, megfizethető oktatás regionális desztinációjának hírnevének növelése, ahol sokféle törekvő hallgató és oktató boldogul és kiválóan teljesít.

Arkansasi Egyetem - Fort Smith főiskolai és társult diplomákat, mesterképzéseket és tanúsító programokat kínál, amelyek célja a hallgatók felkészítése a globális munkaerő felfedezésére, újításaira és versenyére. A növekvő esti, hétvégi és online tanfolyam-lehetőségek szándékos összpontosítása több hozzáférést biztosított a felnőtt tanulók, a nappali tagozaton dolgozó hallgatók, valamint a katonai és veterán hallgatók számára.

A University of Arkansas - Fort Smith a legmodernebb egyetemi és digitális tanulási lehetőségekkel, az iparágban szabványos képzési eszközökkel és a legmodernebb kutatási technológiával kínál naprakész, gyakorlati oktatást a jövőről.

Helyszínek

Fort Smith

Address
Grand Avenue,5210
72904 Fort Smith, Arkansas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: