Toccoa Falls College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Toccoa Falls College egy Krisztus-központú oktatási intézmény, amely előkészíti a férfiak és a nők számára a szakmai és a szakmai foglalkozások. A kollégium található a lábainál az északkeleti Georgia hegyek. TFC jelenleg kínál 29 szakon és 39 kiskorú három iskola: szakmai tanulmányok, Arts and Sciences, és Christian Ministries.

Pályakezdő szolgálja szerte az Egyesült Államokban és szerte a világon teljesítése az álom alapító Dr. RA Forrest, aki azt mondta: "A nap sohasem nyugszik le a diplomások Toccoa Falls College."

Mission Statement

A misszió Toccoa Falls College célja, hogy dicsőítse Istent keresztül keresi és a fejlődő keresztény szolga vezetők, akik hatással lesz a világ a szeretet és az üzenet Jézus Krisztus.

Mission Distinctives

Toccoa Falls Főiskola oktatási intézmény, a karakter-építési vállalkozás, és a lelki formáció közösség, minden integrálva egy egyedülálló életforma. Elsődleges célja, hogy dicsőítse Istent keresztül kínál lakossági programok előkészítése férfiak és a nők számára élete az önmegvalósítást és a keresztény szolga vezetés az egyház és a világ. Célja továbbá, hogy Istent dicsőítsük hozatalával nem lakó Krisztus-központú programokat a közösség egésze számára.

Mission célok

 • Lelki: tájékozódni, motiválni, és hatására a tanulók érzelmi érettség, keresztény elkötelezettség, és a lelki mélység
 • Akadémiai: hogy értik a Biblia az alapja a keresztény élet és a gondolkodás keretében a főiskola hitvallás, és vezessen be a diákokat, hogy a megszerzett tudás az idők
 • Szellemi: ösztönözni a diákokat, hogy dolgozzon ki kíváncsi és kreatív elmék, hogy rendelkeznek eszközökkel kritikai elemzés és motiválja őket a folyamatos szellemi törekvések
 • Tanulság: hogy a légkör, a motiváció és a támogatási rendszer kialakítása Biblia alapú életmód, egészséges magatartás és etikai elvek
 • Professional: a diplomásokat illetékes keresztény emberiség szolgálatában a következő területeken: az egyéni döntések

VISION NYILATKOZAT

Toccoa Falls College lesz ismert, mint a premier keresztény főiskola egyedülálló módon integrálja a bibliai igazságot, a tudományos kiválóság és a szándékos lelki képzés egy gondoskodó keresztény közösség.

TFC Hitvallás

Toccoa Falls testület tanítani és megvédeni a történelmi és alapvető tanai evangéliumi kereszténység, mint például:

 • A verbális inspiráció A Szentírás az eredetileg megadott;
 • A létezés és megnyilvánulása egy Isten három személyben: Atya, Fiú és Szentlélek;
 • A megtestesülés és szűz születés az Isten Fia;
 • Az ember megváltása által Krisztus helyettesítő áldozatát a kereszten;
 • A testi feltámadását a sírból;
 • Az a tény, hogy minden ember vétkezett, és ezért újra kell generálni az üzemi Isten kegyelmének;
 • A hit általi megigazulás;
 • A megszentelő munkája a Szentlélek a hívő, termelő szentség az élet és a hatalom szolgálat;
 • Gyakorlati hit az elégséges Krisztus lelki, fizikai és fizikai szükségleteit;
 • A tisztító remény az Úr közelgő vissza; és
 • Sürgőssége hirdették az evangéliumot az egész emberiségnek, hogy az emberek menteni az örök ítéletnek.
 • Az említett kollégium, bár nem felekezeti, el kell végezni szerint a hit és tanítás a Keresztény Misszionárius Szövetség.

Megjegyzés: A Hitvallás nem lehet megváltoztatni vagy módosítani, mint egy az alkotmányt. A Kuratórium nyilatkozatot fogadott el 1999 októberében, hogy ez úgy értendő, hogy az említett kollégium szerint kell végrehajtani a hit és tanítás a Keresztény Misszionárius Szövetség, mint volt 1955-ben.

Miért TFC

Abban Toccoa Falls College mi lett volna ugyanazt a küldetést 1907 óta. Ez a küldetése egyszerű. Küldetésünk: Fejlődő karakter értelem. Amikor beszélünk a fejlődő karakter beszélünk fejlődő Godly karaktert. Annak érdekében, hogy az egyetemi közösségnek némi útmutatást a fejlesztési Istenes karakter használjuk négy sarokpontja, hogy tartalmazza:

Szentírás: Hisszük, hogy a Biblia tévedhetetlen, hiteles Isten szavát. Mint ilyen, a Biblia ad minden irányba ki kell dolgoznunk Godly karaktert.

Igazság: Úgy gondoljuk, hogy vannak abszolút igazságok, melyeket az Úr. Annak ellenére, hogy a versengő világnézetek a mai kultúránk, megértjük, hogy Isten abszolút igazságok mindig ellenállni az idő próbáját.

Bölcsesség: Tisztában vagyunk azzal, hogy a gyüjtő a tények értelmetlen nélkül az integrációs ismeretek és a bibliai megértése. Azt is észre, hogy fontos a kereső Isten bölcsessége felett az emberi bölcsesség. Igaz megértés Istentől származik.

Szolgáltatás: Mi tisztán a Biblia egyértelművé teszi, hogy mi vagyunk másokat szolgálni mind a helyi és globális szinten. A hallgatók, oktatók és a személyzet szolgálja a helyi közösség, régió, állam, nemzet, és támogatja az emberek az országban szerte a világon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Alapképzés

Biológia (pre-med) Jelentős

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A biológia / kémia tanszékének Toccoa Falls College található Clary Science Building kínál alapvető képzés a természettudományok a bölcsész tananyag tanított bibliai szempontból. [+]

A biológia / kémia tanszékének Toccoa Falls College található Clary Science Building kínál alapvető képzés a természettudományok a bölcsész tananyag tanított bibliai szempontból, különös tekintettel a következő tanulmányi területen: Biológia Major: Minden nagyobb terület biológiai tanulmány szerepel a jelentős tanfolyamok, valamint az általános és szerves kémia, a fizika és a biokémia. Pre-egészségügyi: TFC erős rekord elhelyezése diplomások az orvosi iskolákban, ideértve az elfogadási TFC diákok Georgia Health Sciences University (MCG), University of Tennessee, és Mercer University. Minden tanfolyam kötelező vagy ajánlott orvosi iskolák kínálnak az egyetemen. Pre-ápolási: TFC már sok diák írja ápoló programok mind az alapképzési és mesterképzési szinteken. Van artikuláció megállapodások Brenau és Piemont Egyetem iskolák Nursing és az összes, a kurzusok teljesítéséhez szükséges követelményeknek való belépésre ápolási iskola a régióban. Oktatás Karrier: A Tanszék szorosan együttműködik a tanár Oktatási Minisztérium, hogy tanfolyamokat, amelyek megfelelnek a szigorú követelményeknek Georgia állam tanúsítás, mind az alap- és középfokú természettudományos oktatás területeken. Fenntarthatóság Minor: A fejlődő hangsúlyt források megfelelő felhasználását és a vágy, hogy jobban ösztönözze és felkészítsen a küldetés beállítást át kell gondolni elosztása prioritások TFC egészítette ki a fenntarthatóság kisebb, amely magában foglalja az ökológia, a közegészségügy és a globális környezetben, és gyakorlati feladatokat. Mit kapok csinálni, mint a biológia szakos TFC? - Tanulmányi és boncolgatni hűvös állatok - Növekszik a saját speciális baktériumok - Mate muslica - Nézze professzor elindult tűzjelzők - építsünk hatalmas molekuláris modellek illusztrálására szerkezet - Rescue aranyhal inzulin sokk - Do "csíkos" a TFC campus (bakteriális lemezek ) - elemzése osztálytársak DNS hogy ha... [-]

Cross-cultural Studies

Campus vagy on-line tanulás Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

Cross-Cultural Studies jelentős felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter vonatkozó kommunikálni a Jézus Krisztus evangéliumát, akik más kultúrák bibliai világnézet. Természetesen létre a bibliai alapelveket, a nagy ajánlatok mind elméleti, mind gyakorlati alkalmazása interkulturális készségek és szolgálata révén antropológia tanfolyamok mellett szakértelmen alapuló stratégiák. [+]

Cross-Cultural Studies jelentős felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter vonatkozó kommunikálni a Jézus Krisztus evangéliumát, akik más kultúrák bibliai világnézet. Természetesen létre a bibliai alapelveket, a nagy ajánlatok mind elméleti, mind gyakorlati alkalmazása interkulturális készségek és szolgálata révén antropológia tanfolyamok mellett szakértelmen alapuló stratégiák. Története küldetések, gyülekezetplántálás és fejlesztés, a képzés és a tanítványság, a kultúrák közötti kommunikáció, és a városi minisztériumok kísérő mélyreható néprajzi projekt központosító kereszt-kulturális stratégiák egy adott népcsoport. Egy szakmai vezető évben biztosít a gyakorlati tapasztalat alapján hivatalos mentor, mint a diák arra készül, hogy a tagjelölt templomokban, vagy menjen be a szemináriumba további feldolgozás. Ez az izgalmas fő egy premier alkalmazott mértékben kereső fiatalok városi vagy külföldi karrier előkészítése. Általános oktatás - 69 óra BIBLIA és a teológia - 30 óra BIB 213 hermeneutika BMI 213 teológiája Missions BMI 473 Teljesítmény Encounter BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia 3 óra Hittudományi választható HUMÁN - 18 óra COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra PHY 113 Bevezetés a filozófia vagy nyelv * 3 óra 200- vagy 300-szintű irodalom választható AML vagy ENG kivéve ENG 201, 243, 393 * Globális Ministries Department nagyon ajánlja a hallgatók legalább egy szemesztert egy nyelv; azonban a hallgatók TESOL Minor kell megválasztani SPN 113 vagy 113 FRN. Social Sciences - 12... [-]

Fenntartható Közösségfejlesztés

Campus Nappali 127 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A Global Ministries Department (GMD) a Toccoa Falls College kínál nagy a fenntartható közösségi fejlesztési (SCD). A fenntartható fejlődés globális prioritás. A fenntarthatóság azt jelenti találkozó jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek esélyét, hogy megfeleljen az igényeinek. "Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan" tükrözi a pragmatikus meggyőződés, hogy a fenntartható fejlődés kell, hogy legyen a közösségi tevékenység. [+]

A Global Ministries Department (GMD) a Toccoa Falls College kínál nagy a fenntartható közösségi fejlesztési (SCD). A fenntartható fejlődés globális prioritás. A fenntarthatóság azt jelenti találkozó jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek esélyét, hogy megfeleljen az igényeinek. "Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan" tükrözi a pragmatikus meggyőződés, hogy a fenntartható fejlődés kell, hogy legyen a közösségi tevékenység. Hallgatók szert gyakorlati készségek a SCD farm, ahol az elmélet válik a gyakorlatban, mivel a komposztot, módosítja a talaj, válasszuk magvak, növények emelni, gondozása az állatok, és átveheti a gyakorlati tapasztalat az élelmiszer-termelés révén Applied Technologies tanfolyamok. A GMD szerint a templom a leghatékonyabb, ha közli a jó hírt világosan és bemutatja a hatása, hogy a jó hír a helyi közösségben. Keresztényeknek kell stratégiai résztvevők a tervezési és végrehajtási fenntartható fejlődés a helyi közösségben. Az SCD fő kapott helyet a Global Ministries Department, mert foglalkozik a globális probléma, és nem annyira részeként teljesíti Isten vágya, hogy ő a jó hírt minden nemzet számára. Általános oktatás - 70 óra BIBLIA és a teológia - 30 óra BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia 3 óra Hittudományi választható 6 órás Biblia / teológia választható HUMÁN - 15 óra COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra PHY 113 Bevezetés a filozófia vagy nyelv * 3 óra 200- vagy... [-]

Ifjúsági Minisztérium

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

Youth Ministries felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter lényegesnek ifjúsággal kapcsolatos minisztérium egyházi és vallási szervezetek, egy bibliai világkép a királyság szolgálatát. Természetesen létre a bibliai alapelveket, a nagy ajánlatok mind elméleti, mind gyakorlati alkalmazását tárca az ifjúsági tanfolyamok összpontosító családi kapcsolatok, a kommunikáció a fiatalok, az ifjúsági kultúra és kérdések, ifjúsági evangelizáció és a tanítványság, tanácsadás serdülőknek, és a vezetés kialakulása. Végül, egy szakmai első kézből szerzett tapasztalatok alapján egy szakmai mentor sapkák ki a program tapasztalatai. [+]

Youth Ministries felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter lényegesnek ifjúsággal kapcsolatos minisztérium egyházi és vallási szervezetek, egy bibliai világkép a királyság szolgálatát. Természetesen létre a bibliai alapelveket, a nagy ajánlatok mind elméleti, mind gyakorlati alkalmazását tárca az ifjúsági tanfolyamok összpontosító családi kapcsolatok, a kommunikáció a fiatalok, az ifjúsági kultúra és kérdések, ifjúsági evangelizáció és a tanítványság, tanácsadás serdülőknek, és a vezetés kialakulása. Végül, egy szakmai első kézből szerzett tapasztalatok alapján egy szakmai mentor sapkák ki a program tapasztalatai. Az egyik legnépszerűbb szakok a Toccoa Falls College, a program középpontjában az tanítványokat fiatalok egy folyamatosan növekvő és változó dimenziója az egyház és a minisztériumok. Általános oktatás - 69 óra BIBLIA és a teológia - 30 óra BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia 3 óra Teológia választható 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE vagy HUMÁN - 15 óra COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra 3 óra irodalom választható AML vagy ENG TÁRSADALOMTUDOMÁNYOK - 15 óra PSY 113 Általános pszichológia PSY 243 Fejlődéslélektan 3 óra 100-, 200- vagy 300-szintű története választható 6 óra Társadalomtudományi Választani ANT, CSG 113, ECO, GHY, POL, vagy SOC COMPUTER, TUDOMÁNY, & Mathematics - 9 óra SCI 113 tudományos műveltség vagy más Science... [-]

Keresztény Gondolat

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A keresztény gondolkodás fő biztosít egyetemi előkészítő a tanulmány szerkezete keresztény hit és gyakorlat. A fő is kínál lelki felkészülés a személyes és gyakorlati alkalmazások az alapelvek megtalálható a teológiai öröksége a keresztény hitet. A diákok készek részt a társadalom az igazság a keresztény üzenet, és a készségek előrelépéshez szükséges posztgraduális munka és azon túl a következő területeken minisztérium, egyetemi oktatás, és más minisztérium fókuszú szakmában. [+]

A keresztény gondolkodás fő biztosít egyetemi előkészítő a tanulmány szerkezete keresztény hit és gyakorlat. A fő is kínál lelki felkészülés a személyes és gyakorlati alkalmazások az alapelvek megtalálható a teológiai öröksége a keresztény hitet. A diákok készek részt a társadalom az igazság a keresztény üzenet, és a készségek előrelépéshez szükséges posztgraduális munka és azon túl a következő területeken minisztérium, egyetemi oktatás, és más minisztérium fókuszú szakmában. Általános oktatás - 69 óra BIBLIA és a teológia - 30 óra BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia A ___ Teológia választható 6 órás Biblia / teológia Választani nem vették a főbb bármely BIB, BMI, GRK 223, 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE vagy HUMÁN - 18 óra COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra PHY 113 Bevezetés a filozófiába 3 óra irodalom választható AML vagy ENG Social Sciences - 12 óra HIS 353 Egyháztörténeti HIS 363 amerikai Egyháztörténeti 3 óra Pszichológia választható származó PSY 113 vagy PSY 243 3 óra Társadalomtudományi választható ANT, CSG, ECO, HIS, SOC COMPUTER, TUDOMÁNY, & Mathematics - 9 óra SCI 113 tudományos műveltség vagy más tudományos választható 3 óra Matematika választható 3-4 óra Computer Science, vagy matematika választható előtaggal BIO, CHM, CSC, MAT, PHS vagy SCI MAJOR - 39 óra PHY 223 Kritikus gondolkodás PHY 243 Etika... [-]

Kültéri Vezetés és Oktatás

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

Outdoor Leadership és Oktatási jelentős felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter lényegesnek tanítványképző keretében kemping és kültéri beállításokat, egy bibliai világkép a királyság szolgálatát. Egy alapítvány keresztény nevelés kíséri a szakirányú kültéri vezetést. [+]

Outdoor Leadership és Oktatási jelentős felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter lényegesnek tanítványképző keretében kemping és kültéri beállításokat, egy bibliai világkép a királyság szolgálatát. Egy alapítvány keresztény nevelés kíséri a szakirányú kültéri vezetést. A program vonatok hallgatók számára tanfolyamok, mint alapjait szabadtéri oktatási, vadon elhárítási, környezetvédelmi oktatás, és a fejlett lelki képzés. Különböző tanfolyamok táborok, sziklamászás, és a kaland-alapú oktatás állnak, továbbá a szabadtéri vezetés szakmai és első kézből szerzett tapasztalatok alapján egy szakmai mentor. Általános oktatás - 69 óra BIBLIA és a teológia - 30 óra BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható SYT 303 Bevezetés a teológia 3 óra Teológia választható származó SYT vagy THE 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE SYT vagy HUMÁN - 15 óra COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra 3 óra irodalom választható AML vagy ENG TÁRSADALOMTUDOMÁNYOK - 15 óra PSY 113 Általános pszichológia PSY 243 Fejlődéslélektan 3 óra 100-, 200- vagy 300-szintű története választható 6 óra Társadalomtudományi Választani ANT, CSG 113, ECO, GHY, POL, vagy SOC COMPUTER, TUDOMÁNY, & Mathematics - 9 óra Egy tudomány természetesen BIO 423 vagy 243 SCI 3 óra Matematika választható 3 óra választható bármilyen számítógépről, a tudomány, vagy a matematika MAJOR - 42 óra A keresztény nevelés CORE... [-]

BSc

Bs Sport Menedzsment

Campus vagy on-line tanulás Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A sport menedzsment legfontosabb készít a tanulók számára a vezető szerepet az egyre növekvő sport világában. Mögött a játékosok és a játék, vannak vezetők, könyvelők, gazdasági vezetők, értékesítők, műveletek vezetők és edzők szükséges megszervezése és működtetése a sportszervezetek. [+]

A sport menedzsment legfontosabb készít a tanulók számára a vezető szerepet az egyre növekvő sport világában. Mögött a játékosok és a játék, vannak vezetők, könyvelők, gazdasági vezetők, értékesítők, műveletek vezetők és edzők szükséges megszervezése és működtetése a sportszervezetek. Tanított bibliai szempontból integráló hit és a gyakorlat-tanfolyamok nyújtson a tanulók, akik ismerik a jelenlegi legjobb gyakorlatok üzleti és sport menedzsment, készségeket, amelyek nélkülözhetetlenek a piacon, és a bibliai jellegű fejlődési lehetőségeket keresztény legyen szolga vezetők erős etikai és morális szabványok kezelése és a piaci sport szervezetek, média, események és létesítmények. Top 5 érv a Major Sport Management: Legyen egy ügynök egy profi sportoló Ez túlmutat a játékos és a játék Intern szakmai sportszervezetek Nemzeti coaching foglalt bizonyítvány Érettségi Elterülő 100% érettségi arány (dolgozik a sport számára hat hónapon belül az érettségi) Tanterv és Kurzus címe Szervezet és igazgatás sport Sport Law & Etikai Sport Pénzügyi menedzsment Elsősegély, CPR & Life Fitness Megelőzés és ápolás Sérülések coaching technikák Event & Facility Management Sport és Szórakozás Sport Általános oktatás - 69 óra BIBLIA és a teológia - 30 óra BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia 3 óra Teológia választható 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE, OTE, A, vagy jóváhagyott integratív kurzusok. (BMI 213 teológiája Missions egy ajánlott B & T választható erre a nagy.) HUMÁN - 18... [-]

Bs Tanácsadás Pszichológia

Campus vagy on-line tanulás Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A diploma tanácsadás pszichológia készíti fel a Közösségen belül, az egyház és a család révén a minisztérium a tanácsadás. A tanácsadás pszichológia tanszék egyesíti a fogalmakat a pszichológia és a készségek tanácsadás elvein belül Szentírás, majd integrálja azokat a gyakorlati alkalmazás. Az integrációs ember hit a munkahelyen kihívást jelent minden kereszténynek, de főleg a tanácsadók, akik kérik ki azok számára, akik személyi változások. [+]

A diploma tanácsadás pszichológia készíti fel a Közösségen belül, az egyház és a család révén a minisztérium a tanácsadás. A tanácsadás pszichológia tanszék egyesíti a fogalmakat a pszichológia és a készségek tanácsadás elvein belül Szentírás, majd integrálja azokat a gyakorlati alkalmazás. Az integrációs ember hit a munkahelyen kihívást jelent minden kereszténynek, de főleg a tanácsadók, akik kérik ki azok számára, akik személyi változások. Diákként kap egy tudományos előkészítés alapvető pszichológiai és tanácsadás fogalmak, a szellemi előkészítés révén fejlett tanulmányok elmélet és a filozófia a személyek és a kapcsolatok, és a szakmai előkészítés tanácsadás laboratóriumi és praktikum eseményeket. Azt is buzdítani, hogy érzelmi teljesség és lelki érettség, felismerve az egészséges személyek jobban tanácsadók. A tanácsadás kar képviseli változatos tudományterületek kombinált év összesen 102 év tanácsadói és oktatási tapasztalattal a különböző beállításokat. A szakterületek közé tartozik a tanácsadó pszichológus, egy kaland-alapú tanácsadó, a Pasztorális tanácsadó és két Licensed szakmai tanácsadók, akik közül az egyik szakosodott emberi szexualitás és a nemi identitásról kérdéseket. Az széles spektrumú szaktudás lesz megfizetni az ideális képzési jövőbeli minisztérium bármilyen tanácsadás keretében. Általános oktatás - 69 óra BIBLIA és a teológia - 30 óra BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható SYT 303 Bevezetés a teológia 3 óra Teológia választható származó SYT vagy THE 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE SYT, AZ, vagy jóváhagyott integratív kurzusok HUMÁN... [-]

Tanárképzés Szakok Korai Gyermekkorban, Közepes Minőségű, A Másodlagos és A Zene

Campus Nappali 126 - 128 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A tanárképzés kiadók Bölcsőde, Közel fajtájának, Gimnázium és zene felkészítse a jövőbeli szolga vezetők ismerik a különféle tanulók és a tartalom tanítanak, készségek tervezési utasítást, értékelése, és az irányító, és a karakter tükröző megfelelő együttműködést az iskolai közösség, az élethosszig tartó tanulás és a hívó, mint egy keresztény szolga vezetője mindezt bibliai világkép a királyság szolgálatát. [+]

Tanít ​​a Calling? A tanárképzés Tanszék Toccoa Falls College, úgy véljük, hogy a szakma az oktatás valóban egy hívás. A mi program, akkor fel vannak szerelve, hogy szolga vezetők a mai osztályteremben - kiszolgáló diákok, szülők, kollégák, a rendszergazdák és a közösség. Célunk az, hogy felkészítse a leendő tanárok szolgálni magán-, állami és külföldi iskolai tantermek. Tanárképzés legfontosabb célja és OUTCOME CÉLOK A tanárképzés kiadók Bölcsőde, Közel fajtájának, Gimnázium és zene felkészítse a jövőbeli szolga vezetők ismerik a különféle tanulók és a tartalom tanítanak, készségek tervezési utasítást, értékelése, és az irányító, és a karakter tükröző megfelelő együttműködést az iskolai közösség, az élethosszig tartó tanulás és a hívó, mint egy keresztény szolga vezetője mindezt bibliai világkép a királyság szolgálatát. A szakmai képzési célok az ilyen szakok a következők: A jelölt megérteni olyan fogalmakat, eszközöket az érdeklődés, és szerkezetét a fegyelem (ek) ő / ő tanítja (IDEA 1) A jelölt megérti, hogy a tanulók növekedését és fejlődését; elismeri minták a tanulás és fejlődés, és meghatározza az egyéni különbségeket (IDEA 2) Szakszerűen használja a megértése, hogy minden tanuló tervezésére és kivitelezésére, differenciált tanulási tapasztalatokat, és hozzon létre befogadó környezetet, amely lehetővé teszi a tanulók, hogy megfeleljen a magas szintű (IDEA 4) A jelölt tervek utasítás segítségével a különböző oktatási stratégiák és erőforrások, beleértve a technológiát támogató szigorú tanulási célokat, hogy dolgozzon mély megértése tartalmi területek, és építeni készségek alkalmazása ismeretek értelmes módon (IDEA 4) A jelölt érti, hogyan lehet csatlakozni fogalmak, hogy vegyenek részt a tanulók a kritikus gondolkodás, a kreativitás, és az... [-]

Zene Nagy (széles) Egy Istentisztelet Művészeti Koncentráció Eredmény Célok

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A zene nagy a Worship Arts koncentráció célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára a terület egyházzenei minisztériumok. A kurzusok a koncentrációs összpontosítani, különösen az új és a jelenlegi tendenciák és módszerek a kortárs keresztény dicsőítő vezetés. Készségeket fejlesztik a kortárs műszeres módszerekkel tanfolyamok és részvétel a kortárs zenei együttesnek. [+]

A zene nagy a Worship Arts koncentráció célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára a terület egyházzenei minisztériumok. A kurzusok a koncentrációs összpontosítani, különösen az új és a jelenlegi tendenciák és módszerek a kortárs keresztény dicsőítő vezetés. Készségeket fejlesztik a kortárs műszeres módszerekkel tanfolyamok és részvétel a kortárs zenei együttesnek. A tanulási célok a program tartalmazza a következőket: Egyre tárgyi tudás területén a zenetörténet repertoár és zeneelmélet (IDEA 1) A fejlődő készségek, kompetenciák, és nézőpontok szükséges szakembereket a következő területeken: Aural készségek, elemzés, technológia, zongora / billentyűzet, összetétele, az improvizáció, a teljesítmény és a szükséges készségek vezetői pozíciókban a kortárs keresztény zene és istentisztelet minisztériumok (IDEA 4) Egyre a tág értelemben, megbecsülést vagy szellemi / kulturális tevékenység A sikeres diák mutatnia, hogy képes szintetizálni tudás területén a zenén és a fokozott megértése és különböző formák és zenei stílusok (IDEA 7) Fejlesztése tisztábban, és az elkötelezettség, a személyes bibliai értékeket tükröző Isten hívását az ő életét szolgáltatás általános zenével kapcsolatos karrier (IDEA 10) [-]

Videók

video 1

video 2

Kapcsolat
Cím
107 Kincaid Dr.
Toccoa Falls, Grúzia, GA, 30598 US