Toccoa Falls College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Toccoa Falls College egy Krisztus-központú oktatási intézmény, amely előkészíti a férfiak és a nők számára a szakmai és a szakmai foglalkozások. A kollégium található a lábainál az északkeleti Georgia hegyek. TFC jelenleg kínál 29 szakon és 39 kiskorú három iskola: szakmai tanulmányok, Arts and Sciences, és Christian Ministries.

Pályakezdő szolgálja szerte az Egyesült Államokban és szerte a világon teljesítése az álom alapító Dr. RA Forrest, aki azt mondta: "A nap sohasem nyugszik le a diplomások Toccoa Falls College."

Mission Statement

A misszió Toccoa Falls College célja, hogy dicsőítse Istent keresztül keresi és a fejlődő keresztény szolga vezetők, akik hatással lesz a világ a szeretet és az üzenet Jézus Krisztus.

Mission Distinctives

Toccoa Falls Főiskola oktatási intézmény, a karakter-építési vállalkozás, és a lelki formáció közösség, minden integrálva egy egyedülálló életforma. Elsődleges célja, hogy dicsőítse Istent keresztül kínál lakossági programok előkészítése férfiak és a nők számára élete az önmegvalósítást és a keresztény szolga vezetés az egyház és a világ. Célja továbbá, hogy Istent dicsőítsük hozatalával nem lakó Krisztus-központú programokat a közösség egésze számára.

Mission célok

Lelki: tájékozódni, motiválni, és hatására a tanulók érzelmi érettség, keresztény elkötelezettség, és a lelki mélység Akadémiai: hogy értik a Biblia az alapja a keresztény élet és a gondolkodás keretében a főiskola hitvallás, és vezessen be a diákokat, hogy a megszerzett tudás az idők Szellemi: ösztönözni a diákokat, hogy dolgozzon ki kíváncsi és kreatív elmék, hogy rendelkeznek eszközökkel kritikai elemzés és motiválja őket a folyamatos szellemi törekvések Tanulság: hogy a légkör, a motiváció és a támogatási rendszer kialakítása Biblia alapú életmód, egészséges magatartás és etikai elvek Professional: a diplomásokat illetékes keresztény emberiség szolgálatában a következő területeken: az egyéni döntések

VISION NYILATKOZAT

Toccoa Falls College lesz ismert, mint a premier keresztény főiskola egyedülálló módon integrálja a bibliai igazságot, a tudományos kiválóság és a szándékos lelki képzés egy gondoskodó keresztény közösség.

TFC Hitvallás

Toccoa Falls testület tanítani és megvédeni a történelmi és alapvető tanai evangéliumi kereszténység, mint például:

A verbális inspiráció A Szentírás az eredetileg megadott; A létezés és megnyilvánulása egy Isten három személyben: Atya, Fiú és Szentlélek; A megtestesülés és szűz születés az Isten Fia; Az ember megváltása által Krisztus helyettesítő áldozatát a kereszten; A testi feltámadását a sírból; Az a tény, hogy minden ember vétkezett, és ezért újra kell generálni az üzemi Isten kegyelmének; A hit általi megigazulás; A megszentelő munkája a Szentlélek a hívő, termelő szentség az élet és a hatalom szolgálat; Gyakorlati hit az elégséges Krisztus lelki, fizikai és fizikai szükségleteit; A tisztító remény az Úr közelgő vissza; és Sürgőssége hirdették az evangéliumot az egész emberiségnek, hogy az emberek menteni az örök ítéletnek. Az említett kollégium, bár nem felekezeti, el kell végezni szerint a hit és tanítás a Keresztény Misszionárius Szövetség.

Megjegyzés: A Hitvallás nem lehet megváltoztatni vagy módosítani, mint egy az alkotmányt. A Kuratórium nyilatkozatot fogadott el 1999 októberében, hogy ez úgy értendő, hogy az említett kollégium szerint kell végrehajtani a hit és tanítás a Keresztény Misszionárius Szövetség, mint volt 1955-ben.

Miért TFC

Abban Toccoa Falls College mi lett volna ugyanazt a küldetést 1907 óta. Ez a küldetése egyszerű. Küldetésünk: Fejlődő karakter értelem. Amikor beszélünk a fejlődő karakter beszélünk fejlődő Godly karaktert. Annak érdekében, hogy az egyetemi közösségnek némi útmutatást a fejlesztési Istenes karakter használjuk négy sarokpontja, hogy tartalmazza:

Szentírás: Hisszük, hogy a Biblia tévedhetetlen, hiteles Isten szavát. Mint ilyen, a Biblia ad minden irányba ki kell dolgoznunk Godly karaktert.

Igazság: Úgy gondoljuk, hogy vannak abszolút igazságok, melyeket az Úr. Annak ellenére, hogy a versengő világnézetek a mai kultúránk, megértjük, hogy Isten abszolút igazságok mindig ellenállni az idő próbáját.

Bölcsesség: Tisztában vagyunk azzal, hogy a gyüjtő a tények értelmetlen nélkül az integrációs ismeretek és a bibliai megértése. Azt is észre, hogy fontos a kereső Isten bölcsessége felett az emberi bölcsesség. Igaz megértés Istentől származik.

Szolgáltatás: Mi tisztán a Biblia egyértelművé teszi, hogy mi vagyunk másokat szolgálni mind a helyi és globális szinten. A hallgatók, oktatók és a személyzet szolgálja a helyi közösség, régió, állam, nemzet, és támogatja az emberek az országban szerte a világon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

B.A. in Christian Thought

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A keresztény gondolkodás fő biztosít egyetemi előkészítő a tanulmány szerkezete keresztény hit és gyakorlat. A diákok készek részt a társadalom az igazság a keresztény üzenet, és a készségek előrelépéshez szükséges posztgraduális munka és azon túl a következő területeken minisztérium, egyetemi oktatás, és más minisztérium fókuszú szakmában. [+]

A keresztény gondolkodás fő biztosít egyetemi előkészítő a tanulmány szerkezete keresztény hit és gyakorlat. A fő is kínál lelki felkészülés a személyes és gyakorlati alkalmazások az alapelvek megtalálható a teológiai öröksége a keresztény hitet. A diákok készek részt a társadalom az igazság a keresztény üzenet, és a készségek előrelépéshez szükséges posztgraduális munka és azon túl a következő területeken minisztérium, egyetemi oktatás, és más minisztérium fókuszú szakmában. BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi A ___ Teológia választható 6 órás Biblia / teológia Választani nem vették a főbb bármely BIB, BMI, GRK 223, 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE vagy COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra HIS 353 Egyháztörténeti HIS 363 amerikai Egyháztörténeti 3 óra Pszichológia választható származó PSY 113 vagy PSY 243 3 óra Társadalomtudományi választható ANT, CSG, ECO, HIS, SOC SCI 113 tudományos műveltség vagy más tudományos választható 3 óra Matematika választható 3-4 óra Computer Science, vagy matematika választható előtaggal BIO, CHM, CSC, MAT, PHS vagy SCI PHY 223 Kritikus gondolkodás PHY 243 Etika PHY 473 Vallásfilozófia A 323 katolicizmus és ortodoxia REL ___ Vallás választható A 423 Kritikus kérdések a teológia A 353 bibliai apologetika A 453 teológiatörténeti A 463 Contemporary Teológia A 473 Teológiai Research Seminar 6 óra Teológia Választani [-]

B.A. in Cross-Cultural Studies

Campus vagy on-line tanulás Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

Cross-Cultural Studies jelentős felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter vonatkozó kommunikálni a Jézus Krisztus evangéliumát, akik más kultúrák bibliai világnézet. Természetesen létre a bibliai alapelveket, a nagy ajánlatok mind elméleti, mind gyakorlati alkalmazása interkulturális készségek és szolgálata révén antropológia tanfolyamok mellett szakértelmen alapuló stratégiák. [+]

Cross-Cultural Studies jelentős felvértezi jövőben szolga vezetők tudás, a szakértelem és a karakter vonatkozó kommunikálni a Jézus Krisztus evangéliumát, akik más kultúrák bibliai világnézet. ANT 363 Vallási meggyőződés Systems ANT 372 szociolingvisztika ANT 483 antropológia kutatási projekt ICS 113 Ajándékok, Guidance, és gól ICS 323 világvallások Cross-Cultural Studies Core (26 óra) ICS 253 története Missions ICS 273 Gyülekezetplántálásról & Development ICS 383 Training & Discipling ICS 393 Bevezetés a Church Growth ICS 453 Cross-Cultural Communication ICS 463 stratégiája Missions ICS 473 Urban Minisztérium és Gyakorlat ICS 493 missziológia stratégia Project Figyelembe, hogy az őszi félévben: a hallgató külföldön mintegy három és fél hónap. Ha érdekelt, forduljon tanácsadó. [-]

B.A. in Outdoor Leadership and Education

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

[+]

3 óra választható bármilyen számítógépről, a tudomány, vagy a matematika CED 113 alapjai Christian Ministries CED 453 Vezetés Formation CED 463 lelki képzés OLE 103 alapjai Outdoor Leadership & Oktatás OLE 203 Wilderness First válaszadó OLE 213 Camp programozás és vezetés OLE 223 Backcountry Education OLE 233 Rivers & Rocks: kemény készségek OLE 313 Adventure-alapú oktatás OLE 323 Környezeti nevelés OLE 343 Expedition modul OLE 433 Outdoor Program Management OLE 463 Szeminárium Outdoor Leadership & Oktatás OLE 473 Outdoor Leadership és Oktatási gyakorlat [-]

B.A. in Sustainable Community Development

Campus Nappali 127 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A Global Ministries Department (GMD) a Toccoa Falls College kínál nagy a fenntartható közösségi fejlesztési (SCD). A fenntartható fejlődés globális prioritás. A fenntarthatóság azt jelenti találkozó jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek esélyét, hogy megfeleljen az igényeinek. "Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan" tükrözi a pragmatikus meggyőződés, hogy a fenntartható fejlődés kell, hogy legyen a közösségi tevékenység. [+]

A Global Ministries Department (GMD) a Toccoa Falls College kínál nagy a fenntartható közösségi fejlesztési (SCD). A fenntartható fejlődés globális prioritás. A fenntarthatóság azt jelenti találkozó jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek esélyét, hogy megfeleljen az igényeinek. "Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan" tükrözi a pragmatikus meggyőződés, hogy a fenntartható fejlődés kell, hogy legyen a közösségi tevékenység. Hallgatók szert gyakorlati készségek a SCD farm, ahol az elmélet válik a gyakorlatban, mivel a komposztot, módosítja a talaj, válasszuk magvak, növények emelni, gondozása az állatok, és átveheti a gyakorlati tapasztalat az élelmiszer-termelés révén Applied Technologies tanfolyamok. A GMD szerint a templom a leghatékonyabb, ha közli a jó hírt világosan és bemutatja a hatása, hogy a jó hír a helyi közösségben. Keresztényeknek kell stratégiai résztvevők a tervezési és végrehajtási fenntartható fejlődés a helyi közösségben. Az SCD fő kapott helyet a Global Ministries Department, mert foglalkozik a globális probléma, és nem annyira részeként teljesíti Isten vágya, hogy ő a jó hírt minden nemzet számára. BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia 3 óra Hittudományi választható 6 órás Biblia / teológia választható COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra PHY 113 Bevezetés a filozófia vagy nyelv * 3 óra 200- vagy 300-szintű irodalom választható AML vagy ENG kivéve ENG 201, 243, 393 * Globális Ministries Department nagyon... [-]

B.A. in Youth Ministries

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

[+]

Végül, egy szakmai első kézből szerzett tapasztalatok alapján egy szakmai mentor sapkák ki a program tapasztalatai. Az egyik legnépszerűbb szakok a Toccoa Falls College, a program középpontjában az tanítványokat fiatalok egy folyamatosan növekvő és változó dimenziója az egyház és a minisztériumok. BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia 3 óra Teológia választható 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE vagy COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra PSY 243 Fejlődéslélektan SCI 113 tudományos műveltség vagy más Science választható MLD 113 alapjai Christian Ministries [-]

B.S. in Biology (Pre-Med) Major

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A biológia / kémia tanszékének Toccoa Falls College található Clary Science Building kínál alapvető képzés a természettudományok a bölcsész tananyag tanított bibliai szempontból. [+]

- Szoros együttműködésben a tantestület is fordítja lehetőségeket orvosi misszió munkáját, valamint segítséget és referenciák kihelyezett kutatási lehetőségeket. BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható SYT 303 Bevezetés a teológia 3 óra Teológia választható származó SYT vagy THE 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE SYT, AZ, vagy jóváhagyott integratív kurzusok COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra 3 óra irodalom választható AML vagy ENG a 200- vagy 300-szintű PSY 113 Általános pszichológia vagy PSY 243 Fejlődéslélektan 3 óra története választható a 100-, 200-, vagy 300-szintű 6 óra választani ANT 203, CSG 113, ECO 213, 223, 213 GHY, POL 213, illetve 213 SOC BIO 114 Biológia I. BIO 124 Biológia II MAT 253 Bevezetés a statisztika MAT 323 elemei Kalkulus [-]

BSc

B.A. in Teacher Education majors in Early Childhood, Middle Grades, Secondary and Music

Campus Nappali 126 - 128 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A tanárképzés kiadók Bölcsőde, Közel fajtájának, Gimnázium és zene felkészítse a jövőbeli szolga vezetők ismerik a különféle tanulók és a tartalom tanítanak, készségek tervezési utasítást, értékelése, és az irányító, és a karakter tükröző megfelelő együttműködést az iskolai közösség, az élethosszig tartó tanulás és a hívó, mint egy keresztény szolga vezetője mindezt bibliai világkép a királyság szolgálatát. [+]

Tanít ​​a Calling? A tanárképzés Tanszék Toccoa Falls College, úgy véljük, hogy a szakma az oktatás valóban egy hívás. A mi program, akkor fel vannak szerelve, hogy szolga vezetők a mai osztályteremben - kiszolgáló diákok, szülők, kollégák, a rendszergazdák és a közösség. Célunk az, hogy felkészítse a leendő tanárok szolgálni magán-, állami és külföldi iskolai tantermek. A tanárképzés kiadók Bölcsőde, Közel fajtájának, Gimnázium és zene felkészítse a jövőbeli szolga vezetők ismerik a különféle tanulók és a tartalom tanítanak, készségek tervezési utasítást, értékelése, és az irányító, és a karakter tükröző megfelelő együttműködést az iskolai közösség, az élethosszig tartó tanulás és a hívó, mint egy keresztény szolga vezetője mindezt bibliai világkép a királyság szolgálatát. A szakmai képzési célok az ilyen szakok a következők: A jelölt megérteni olyan fogalmakat, eszközöket az érdeklődés, és szerkezetét a fegyelem (ek) ő / ő tanítja (IDEA 1) A jelölt megérti, hogy a tanulók növekedését és fejlődését; elismeri minták a tanulás és fejlődés, és meghatározza az egyéni különbségeket (IDEA 2) Szakszerűen használja a megértése, hogy minden tanuló tervezésére és kivitelezésére, differenciált tanulási tapasztalatokat, és hozzon létre befogadó környezetet, amely lehetővé teszi a tanulók, hogy megfeleljen a magas szintű (IDEA 4) A jelölt tervek utasítás segítségével a különböző oktatási stratégiák és erőforrások, beleértve a technológiát támogató szigorú tanulási célokat, hogy dolgozzon mély megértése tartalmi területek, és építeni készségek alkalmazása ismeretek értelmes módon (IDEA 4) A jelölt érti, hogyan lehet csatlakozni fogalmak, hogy vegyenek részt a tanulók a kritikus gondolkodás, a kreativitás, és az együttműködő problémamegoldás kapcsolatos hiteles kérdések (IDEA... [-]

B.S. in Sport Management

Campus vagy on-line tanulás Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

[+]

Nemzeti coaching foglalt bizonyítvány Érettségi Elterülő 100% érettségi arány (dolgozik a sport számára hat hónapon belül az érettségi) Tanterv és Kurzus címe Szervezet és igazgatás sport Sport Law & Etikai Sport Pénzügyi menedzsment Elsősegély, CPR & Life Fitness Megelőzés és ápolás Sérülések coaching technikák Event & Facility Management Sport és Szórakozás Sport BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség NTE ___ Újszövetség választható OTE 103 Bevezetés az ószövetségi OTE ___ Ószövetség választható A 303 Bevezetés a teológia 3 óra Teológia választható 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE, OTE, A, vagy jóváhagyott integratív kurzusok. (BMI 213 teológiája Missions egy ajánlott B & T választható erre a nagy.) * A diákok folytatja a Sport Management nagyobb ajánlott, de nem kötelező, hogy kisebb a menedzsment, marketing, PR, vagy kültéri Leadership & Education, hogy töltse ki a nyílt választani. [-]

Bs Tanácsadás Pszichológia

Campus vagy on-line tanulás Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

[+]

A szakterületek közé tartozik a tanácsadó pszichológus, egy kaland-alapú tanácsadó, a Pasztorális tanácsadó és két Licensed szakmai tanácsadók, akik közül az egyik szakosodott emberi szexualitás és a nemi identitásról kérdéseket. Az széles spektrumú szaktudás lesz megfizetni az ideális képzési jövőbeli minisztérium bármilyen tanácsadás keretében. BIB 213 hermeneutika BSF 103 alapjai lelki képzés NTE 103 Bevezetés az Újszövetség 6 órás Biblia / teológia Választani bármilyen BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE OTE SYT, AZ, vagy jóváhagyott integratív kurzusok COM 113 Bevezetés a kommunikációba HUN 113 Gólya I. készítmény HUN 123 Gólya összetétele II HUM 103 nyugati gondolkodás és kultúra 3 óra filozófia választható származó PHY 113 vagy 243 PHY 3 óra irodalom választható AML vagy ENG CSG 113 Bevezetés Tanácsadás PSY 113 Általános pszichológia 3 óra története választható 3 óra Társadalomtudományi választható ANT, ECO, GHY, HIS, POL, vagy SOC MAT 253 Bevezetés a statisztika SCI 113 tudományos műveltség vagy más Science választható 3-4 óra választható BIO, CHM, CSC, MAT, PHS vagy SCI CSG 233 Tanácsadás készségek I CSG 243 Tanácsadás készségek II CSG 473 Tanácsadás Szakmai vagy [-]

Zene Nagy (széles) Egy Istentisztelet Művészeti Koncentráció Eredmény Célok

Campus Nappali 126 óra September 2017 Amerikai Egyesült Államok Toccoa Falls

A zene nagy a Worship Arts koncentráció célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára a terület egyházzenei minisztériumok. A kurzusok a koncentrációs összpontosítani, különösen az új és a jelenlegi tendenciák és módszerek a kortárs keresztény dicsőítő vezetés. Készségeket fejlesztik a kortárs műszeres módszerekkel tanfolyamok és részvétel a kortárs zenei együttesnek. [+]

A zene nagy a Worship Arts koncentráció célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára a terület egyházzenei minisztériumok. A kurzusok a koncentrációs összpontosítani, különösen az új és a jelenlegi tendenciák és módszerek a kortárs keresztény dicsőítő vezetés. Készségeket fejlesztik a kortárs műszeres módszerekkel tanfolyamok és részvétel a kortárs zenei együttesnek. A tanulási célok a program tartalmazza a következőket: Egyre tárgyi tudás területén a zenetörténet repertoár és zeneelmélet (IDEA 1) A fejlődő készségek, kompetenciák, és nézőpontok szükséges szakembereket a következő területeken: Aural készségek, elemzés, technológia, zongora / billentyűzet, összetétele, az improvizáció, a teljesítmény és a szükséges készségek vezetői pozíciókban a kortárs keresztény zene és istentisztelet minisztériumok (IDEA 4) Egyre a tág értelemben, megbecsülést vagy szellemi / kulturális tevékenység A sikeres diák mutatnia, hogy képes szintetizálni tudás területén a zenén és a fokozott megértése és különböző formák és zenei stílusok (IDEA 7) Fejlesztése tisztábban, és az elkötelezettség, a személyes bibliai értékeket tükröző Isten hívását az ő életét szolgáltatás általános zenével kapcsolatos karrier (IDEA 10) [-]

Videók

video 1

video 2