Three Rivers Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az élet útjának megválasztásához szükséges ismeretek és készségek megszerzése: milyen tapasztalatok lehetnek kifizetődőbbek? Különösen akkor, ha ezek a jutalmak nem csak az egyes hallgatóknak járnak, hanem az üzleti és egészségügyi, valamint a gyártási és oktatási központoknak, ahová a diplomások továbbjutnak. Három Rivers büszke arra, hogy a közösség része lehet, és büszke lenne arra, hogy Ön is a miénk része lehet.

Minden hallgató mást hoz, amikor idejön. Az ilyen sokféle igény kielégítésére jelentős összegeket fektettünk be a korszerű létesítmények létrehozásába a tudományágak számára, a nukleáris technológiától az egészségügyig. A több mint 30 diplomát és bizonyítványt kínáló program közül a Three Rivers oktatás gyakorlatilag bárhová eljuthat.

Ha négyéves diplomát kíván folytatni, megfizethetőbbé tehetjük ezt a törekvést. Ha az iskolát a munkához kell igazítania, rugalmas ütemezési lehetőségeket kínálunk. Ha egyedülálló körülményei vannak - más tanulási képesség, veteránként szerzett tapasztalat, gyermekgondozás igénye - megoldást tudunk nyújtani.

Helyszínek

Norwich

Address
New London Turnpike,574
06360 Norwich, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket