Read the Official Description

A Cooper Unió a tudomány és a művészet, alakult 1859-ben, az egyik az ország legrégebbi és legkiválóbb felsőoktatási intézmények. A szervezet, az örökölt Peter Cooper, különleges helyet foglal el a kulturális szövet az amerikai élet.

Által alapított gyáros, feltaláló és emberbarát Peter Cooper, Cooper Union házak iskolák művészeti, építészeti és mérnöki, valamint a világszínvonalú kar a humán-és társadalomtudományok.

JÖVŐKÉP

Keresztül kiemelkedő tudományos programok az építészet, a művészet és a mérnöki, valamint a Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar, a Cooper Unió a tudomány és a művészet előkészíti a tehetséges diákokat, hogy a felvilágosult hozzájárulást a társadalom számára.

A főiskola elismeri egyetemisták kizárólag az érdemek és a díjak teljes ösztöndíjat minden beiratkozott hallgató. Az intézmény biztosítja szoros kapcsolatot egy előkelő, kreatív kar és elősegíti a szigorú, humanisztikus tanulás növeli a folyamat tervezési és fokozta a városi környezetben. Alapított 1859-ben Peter Cooper, gyáros és emberbarát, a Cooper Union kínál az állami programokat a polgári, kulturális és megvalósítható gazdagítása New York City.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

The Cooper Union

... [+]

[-]
Amerikai Egyesült Államok New York
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
The Cooper Union

... [+]

[-]
Amerikai Egyesült Államok New York
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The Cooper Union

A School of Art kínál egy négy éves program, ami a Bachelor of Fine Arts fokozatot. A program mind az általános vizuális művészeti oktatás és a koncentrált felkészülés a ... [+]

Bachelor of Fine Arts

A School of Art kínál egy négy éves program, ami a Bachelor of Fine Arts fokozatot. A BFA program biztosítja mind az általános vizuális művészeti oktatás és a koncentrált készítmény jövőbeni művészek és tervezők.

A program fejleszti a diákok kreatív potenciál, arra ösztönzi őket, hogy sokoldalú, találékony és fényvisszaverő, és felkészíti őket kezelni sikeresen a gyakorlati problémák és kérdések a mai és a jövő.

A School of Art szilárdan elkötelezett a generalista tantervet, amely magában foglalja az összes alapvető tudományágak és források a vizuális művészetek. Minden diák tanult nemcsak egyes tudományágak, hanem a bonyolult összefüggések az összes vizuális szótárak. Ez a filozófiai feltevést vonatkozik minden célkitűzései School of Art, és az alap, amelyre minden tanítás, kreatív munka, a szolgáltatás és a kutatás alapját. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul