Tennessee Technological University - Graduate Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tennessee Tech gyakorlati, munkára kész diplomákat állít elő a tudományágak széles skálájából, felkészülve arra, hogy versenyezzenek egy technológiailag vezérelt világban. Itt a hallgatók szabadon felfedezhetik és folytathatják szenvedélyeiket, tudván, hogy mögöttük egy támogató közösség áll. Szenvedélyeik száz diákklubokká és -szervezetekké alakításával a műszaki hallgatók hatással vannak az egyetemen, a közösségben és az egész világon.

A transzformatív tapasztalatok a Tech hagyományai. Diákjaink egész életen át ápolják a vágyat, hogy megismerjék kedvenc tantárgyaikat, vagy teljesen új érdeklődési köröket folytassanak a hozzáértő és támogató oktatók irányításával. A Tech-nél valódi oktatói, alkalmazotti és öregdiák közösség elkötelezett amellett, hogy mindenkit kihívás elé állítson, hogy kihozza a legjobbat, és támogassa egymást a tudományos, személyes és szakmai fejlődésben. Ezek a törekvések őszinte, egész életen át tartó kapcsolatokat eredményeznek, amelyek messze túlmutatnak az osztálytermen.

A több mint 10 000 hallgató beiskolázásával a Tech nyolc akadémiai iskola és főiskola diplomáját kínálja: Mezőgazdaság és humánökológia, Művészetek és Tudományok, Üzleti, Oktatási, Mérnöki, Képzőművészeti, Interdiszciplináris Tanulmányok és Ápolás.

Helyszínek

Cookeville

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cookeville, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: