The University of Kansas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ahhoz, hogy a felfedezések, amelyek megváltoztatják a világot, segít, hogy a diákok a világ minden tájáról. Ezért az Egyetemi Accelerator a University of Kansas kifejezetten célja, hogy segítse a nemzetközi diákok sikeresen átmenet él és tanul az egyik amerikai vezető egyetemek.

Miért KU?

A University of Kansas meg fogja változtatni az életét. Készen áll fogadni kiemelkedő oktatási, megfizethető áron, a biztonságos, szép, és vibráló szívében az Egyesült Államokban?

Oktatása a következő világelsők

Top rangú Képzési

KU van rangsorolva a # 55 felső állami egyetem a US News & World Report. A több mint 200 fokos programok közül lehet választani, akkor lehet készíteni bármilyen jövőbeni el lehet képzelni.

Sokszínű hallgatói szervezet

KU otthont 28.000 diák több mint 100 országban és minden 50 amerikai államban. Csatlakozz a globális közösség 13 iskola és több mint 600 diák klubok.

Global Research Intézet

Szeretnék fejleszteni élvonalbeli technológiák közben építeni a karrierjét? KU egy felső szintű kutatás egyetem, amely partnerségek Ford, a Microsoft, a Samsung, a Disney, a Coca-Cola és más vezető nemzetközi vállalatok.

338000 Alumni Worldwide

Csatlakozni a hálózathoz öregdiák amely magában foglalja a 26. Rhodes Scholars és ipari vezetők a világ minden tájáról. Akár akarjuk, hogy tanulmányozza a mérnöki, gazdasági és politika, akkor felkészült a mi öregdiák sikeres nyomában.

Nemzetközi közösség

KU kevesebb, mint 40 percre nagyvárosi Kansas City. Ez a kulturális és gazdasági központja van egy nemzetközi repülőtér, vásárlás, szórakozás és a virágzó üzleti környezetben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Elektrotechnikai Tanfolyam

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

Villamosmérnökök dolgozni egy széles körű elektromos és elektronikus berendezések és rendszerek. [+]

Villamosmérnökök dolgozni egy széles körű elektromos és elektronikus berendezések és rendszerek. Munkájuk univerzális, talált a mobil eszközök, hibrid járművek, az energiatermelés és szállítás, kommunikációs rendszerek, orvosbiológiai alkalmazások, távérzékelés, repülési, műholdas rendszerek és így tovább.

Fok ajánlott:

BSMS Ph.D.

[-]

Gépészeti Tanfolyam

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

Gépészmérnök használja elveinek mechanika és az energia fejlesztésére, tervezésére, gyártására és vizsgálati eszközök, gépek, motorok és egyéb mechanikus eszközök. [+]

Gépészmérnök használja elveinek mechanika és az energia fejlesztésére, tervezésére, gyártására és vizsgálati eszközök, gépek, motorok és egyéb mechanikus eszközök. Ők is dolgoznak olyan területeken, mint a gyógyszer és gyógyászati ​​eszközök, szabadalmi jog, energia, üzlet, igazságügyi és mérnök értékesítés.

Fok ajánlott:

BSMS Ph.D.

[-]

Kőolaj Mérnöki Pálya

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

Petroleum mérnökök vesznek részt a kutatási és termelési olaj vagy a földgáz. [+]

Petroleum mérnökök vesznek részt a kutatási és termelési olaj vagy a földgáz. Miután ezeket a forrásokat fel, kőolaj mérnök dolgozik, hogy megértsék a geológiai kialakulását és tulajdonságait a szikla, amely a tartály, meg a fúrás során alkalmazandó módszereket, és ellenőrzi fúrási és termelési műveletek.

Fok ajánlott:

BSMS Ph.D.

[-]

Marketing Tanfolyam

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

Ennek marketing hallgató KU, akkor készíteni, hogy a különböző gyors ütemű, folyton változó a munka területén. [+]

Ennek marketing hallgató KU, akkor készíteni, hogy a különböző gyors ütemű, folyton változó a munka területén. Állás marketing igényel interperszonális készségek, stratégia, a rugalmasság és a kreativitás. Mivel a felelősség a marketing feladatok annyira változatosak, fontos, hogy a készségek fejlesztése minden területen, ugyanakkor a tapasztalatszerzés, hogy mérje fel az Ön érdekeit a különböző munkahelyek.

[-]

Repülőmérnök Természetesen

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

Aerospace mérnökök tervezése, fejlesztése és tesztelése repülőgépbe, űrhajóba és rakéták és felügyeli a fenti termékek gyártásában. [+]

Aerospace mérnökök tervezése, fejlesztése és tesztelése repülőgépbe, űrhajóba és rakéták és felügyeli a fenti termékek gyártásában. Aerospace mérnökei is használhatja űrtechnológiából távérzékelés és a termék-orientált területeken, beleértve a szélenergia és az autóipar számára.

Fok ajánlott:

BSMSME Ph.DDE

[-]

Számítógépes Mérnöki Tanfolyam

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

Számítógépes mérnöki összpontosít minden szempontból számítógépes eszközöket és rendszereket, beleértve a hardver és szoftver. [+]

Számítógépes mérnöki összpontosít minden szempontból számítógépes eszközöket és rendszereket, beleértve a hardver és szoftver.

Fok ajánlott:

BSMS

[-]

Vegyészmérnöki Pálya

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

Vegyészmérnökök érintett a kémiai folyamatok viszont a nyersanyagok értékes termékeket. [+]

Vegyészmérnökök arról van szó, a kémiai folyamatokat, amelyek viszont a nyersanyagok értékes termékeket. Ezek folyamat megtervezésére, ahol anyagok mennek keresztül kémiai vagy fizikai változás. Vegyészmérnökök hidat építeni a tudomány és a gyártás, elveinek alkalmazásával kémia, fizika, matematika, biológia és a mérnöki problémák megoldására, beleértve a gyártást, illetve vegyi anyagok használata. Folytató hallgatók egy főiskolai lehet választani a különböző koncentrációját, mint például:

orvosbiológiai környezeti Premedical, vagy Petróleum. Fok ajánlott:

BSMS Ph.D.

[-]

BBA

üzleti Adminisztráció Természetesen

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

A széles körű készségek akkor szerezzen egy üzemgazdász lehetővé teszi, hogy válasszon a különböző területeken. [+]

A széles körű készségek akkor szerezzen egy üzemgazdász lehetővé teszi, hogy válasszon a különböző területeken. Ön képes lesz arra, hogy folytassa a pályafutását az Ön érdekeit, miközben készül a karrier a magasabb vezetői. KU üzleti adminisztráció fokozat lehetővé teszi, hogy a munka a különböző üzleti területeken. A kommunikációs és vezetői képességek fog neked egy versenyképes jelölt magas szintű irányítási feladatok.

[-]

Videók

KU: A legacy born from ashes

Explore KU: Walk down the Hill and experience downtown Lawrence

From cancer detection to dark matter, KU researchers on cusp of discovery

Kapcsolat
Cím
The University of Kansas
Undergraduate Accelerator
1503 Sunflower Rd.

Lawrence, Kansas, KS, 66045 US
Közösségi Média