Sweet Briar College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sweet Briar College ( SBC ) felkészíti a nőket (és felsőfokú szinten a férfiakat is) arra, hogy produktív, felelősségteljes tagok legyenek egy világközösségben. A személyes és szakmai eredményekre összpontosít egy testreszabott oktatási program révén, amely egyesíti a szabad művészetet, a karrierre való felkészülést és az egyéni fejlődést. A tantestület és a munkatársak arra irányítják a hallgatókat, hogy váljanak aktív tanulókká, világos érveléssel, meggyőzően beszéljenek és írjanak, valamint feddhetetlenül vezessenek. Olyan oktatási környezetet hoznak létre, amely egyszerre intenzív és támogató, és ahol a tanulás számos különböző helyszínen történik, beleértve az osztálytermet, a közösséget és a világot.

A legrégebbi napjaink óta történelmet írunk. Öregdiákjaink politikai vezetők, orvosok és állatorvosok, tudósok, újítók és rendbontók voltak. Közösségi vezetők és döntéshozók. Nagylelkűek és határozottak. Női vezetői alaptantervünk innovatív és lendületes. Amikor diákjaink diplomát szereznek, meggyőző kommunikátorok, akik tudják, hogyan kell talpon gondolkodni és összehozni az embereket. Nem számít, mit tanulnak, vagy honnan mennek innen, az édes Briar nők készek vezetni.

Sweet Briar College elkötelezett a befogadó, tápláló környezet fenntartása mellett, amely tiszteletben tartja az egyéni választást és a különbségeket.

Sweet Briar College a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének Főiskolai Bizottsága akkreditálta a Bachelor of Arts, a Bachelor of Fine Arts, a Bachelor of Science és a Master of Arts in Teaching számára.

Helyszínek

Sweet Briar

Address
Chapel Road,134
24595 Sweet Briar, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: