Hivatalos Leírás

Növekszik, sikeres lesz és szolgál

A gyorsan változó világban információkkal és új technológiákkal bomlik.

A tudományos felfedezések megkérdőjelezik a gondolkodásmódot.

A kulturális forradalmak hatással vannak a cselekvésre.

Felkészítjük arra, hogy növekedjen, sikeres és kiszolgáljon ebben az állandóan változó környezetben. Tanulási céljaink és az innovatív központi tananyagunk révén ösztönözzük Önt arra, hogy nyitottabban gondolkodjon, és másképp gondolkodjon magáról és a világról.

Ismerje meg a szakemberek kezét, akik nem csak tanárok, hanem mentorok is. Kinyitják a szemét új perspektívákra. Taníts meg, hogy szellemileg rugalmas legyen. Készüljön fel arra, hogy kritikusan gondolkodjon és világosan kommunikáljon a különböző tudományágakban. Segítsen egy erős önérzet kialakításában. És még jobban megértsd a körülötted lévő világot.

Nagyon képzett személyré válik, aki nagyon értékes a piacon. Önnek olyan készségei vannak, amelyeket a munkaadók akarnak. És jól felkészül az életre, a vezetésre és a szolgálatra.

Több mint 100 fő és kiskorú felajánlás

Válasszon nagyoktól, kiskorúaktól és interdiszciplináris programoktól a két iskola egyikében - a Művészeti és Tudományi Iskola és a Sigmund Weis School of Business.

Nem számít, melyiket választja, megtapasztalhatja a személyre szabott, magas színvonalú oktatást, amelyről ismert vagyunk. Kisebb órákat fogsz látni, akiket nem doktori asszisztensek tanítanak, és rengeteg lehetőséget kínálnak a gyakorlati tanuláshoz.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Susquehanna University

A szilárd kommunikációs készségek elsajátítása az összes tanszék programjának középpontjában áll, függetlenül attól, hogy híreket, sajtóközleményt, weboldalt, televízión ... [+]

A szilárd kommunikációs készségek elsajátítása az összes tanszék programjának középpontjában áll, függetlenül attól, hogy híreket, sajtóközleményt, weboldalt, televízión vagy szemtől-szemben kommunikál.

Három felvonulást kínálunk hét számmal. Bármelyik kommunikációs terület is érdekel, fedezünk magunkat.

Majors

Hirdető

Kérelem felvételi ellenőrzőlista

Befejezett online pályázati jelentkezés (nincs jelentkezési díj). Susquehanna nemzetközi bejelentés vagy közös bejelentés vagy koalíciós kérelem.

A tanácsadók elküldnek nekünk iskolai jelentkezési űrlapokat, ha e-mail címet adott az online alkalmazáson keresztül. Vagy kérje meg a középiskolájának adminisztrátorait, hogy küldjenek iskolai jelentkezési lapot közvetlenül a felvételi hivatalnak. Ha nem küldi el az iskolai jelentést, akkor hivatalos vagy igazolt akadémiai átiratokat kell küldenie minden középiskolából, középiskolából és egyetemről.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Selinsgrove
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Susquehanna University

A luxus márkák több száz milliárd dollárt érnek el, és még többet várnak. Ön elsajátítja az egyedülálló menedzsment és marketing stratégiákat, amelyekre szükségük van a n ... [+]

Lépj be a gazdagok és a híresek világába

Az olyan sportos autók, amelyek a fejüket, a kifinomult ötcsillagos üdülőhelyeket és a divatmárkákat támogatják, amelyek nagyszerű kifutópályákat kelnek - az ilyen jellegű luxusmárkák marketingje és kezelése speciális ismereteket és tréningeket igényel.

A luxus márkák több száz milliárd dollárt érnek el, és még többet várnak. Ön elsajátítja az egyedülálló menedzsment és marketing stratégiákat, amelyekre szükségük van a nemzet egyetlen egyetemi egyeteménél, hogy luxusmárka marketing és menedzsment diplomát kínáljanak.

Teljes mértékben tudatában lesz a fogyasztói viselkedésnek és a kapcsolattartásnak, amely létfontosságú ahhoz, hogy a márka legyőzze a legélénkebb versenyt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Selinsgrove
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Susquehanna University

Fizikai hallgatóinkat a klasszikus fizika és az úttörő új módszerek kombinációja támadja meg. Add hozzá egy 3-2 együttműködési megállapodást a Columbia Egyetem mérnöki pr ... [+]

Gondolj a világra új módon

És készülj fel annak megváltoztatására.

Fizikai hallgatóinkat a klasszikus fizika és az úttörő új módszerek kombinációja támadja meg. Add hozzá egy 3-2 együttműködési megállapodást a Columbia Egyetem mérnöki programjával, és tényleg mindent megtehetsz Susquehannán.

A klasszikus fizika tanfolyamok a mechanikában, a villamosságban és a mágnesességben, az optikában és az elektronikában - a kvantumterületen kiválasztott osztályok esetén - az alapvető ismeretekkel rendelkeznek az oktatás folytatásához, a karrierbe lépéshez vagy az Einsteins következő generációjának tanításához. Nem találja meg ezt a különféle specialitásokat és lehetőségeket más iskolákban, amelyek ugyanolyan személyesek, mint Susquehanna.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Selinsgrove
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Susquehanna University

Susquehanna University