Susquehanna University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Növekszik, sikeres lesz és szolgál

A gyorsan változó világban információkkal és új technológiákkal bomlik.

A tudományos felfedezések megkérdőjelezik a gondolkodásmódot.

A kulturális forradalmak hatással vannak a cselekvésre.

Felkészítjük arra, hogy növekedjen, sikeres és kiszolgáljon ebben az állandóan változó környezetben. Tanulási céljaink és az innovatív központi tananyagunk révén ösztönözzük Önt arra, hogy nyitottabban gondolkodjon, és másképp gondolkodjon magáról és a világról.

Ismerje meg a szakemberek kezét, akik nem csak tanárok, hanem mentorok is. Kinyitják a szemét új perspektívákra. Taníts meg, hogy szellemileg rugalmas legyen. Készüljön fel arra, hogy kritikusan gondolkodjon és világosan kommunikáljon a különböző tudományágakban. Segítsen egy erős önérzet kialakításában. És még jobban megértsd a körülötted lévő világot.

Nagyon képzett személyré válik, aki nagyon értékes a piacon. Önnek olyan készségei vannak, amelyeket a munkaadók akarnak. És jól felkészül az életre, a vezetésre és a szolgálatra.

Több mint 100 fő és kiskorú felajánlás

Válasszon nagyoktól, kiskorúaktól és interdiszciplináris programoktól a két iskola egyikében - a Művészeti és Tudományi Iskola és a Sigmund Weis School of Business.

Nem számít, melyiket választja, megtapasztalhatja a személyre szabott, magas színvonalú oktatást, amelyről ismert vagyunk. Kisebb órákat fogsz látni, akiket nem doktori asszisztensek tanítanak, és rengeteg lehetőséget kínálnak a gyakorlati tanuláshoz.

Helyszínek

Selinsgrove

Address
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket