Hivatalos Leírás

A St. Ambrose University

Dinamikus egyetemi élet

Több mint 60 nagyvállalatot kínálunk rugalmassággal, hogy keverjük össze a szakembereket, a kiskorúakat és a választani kívánt érdeklődést. Mi több, a lelkes közösségünk ismert az atlétika, a különleges események és a kiváló lakóházak.

A SAU hallgatókat a katolikus szellemi hagyomány és a társadalmi igazságosság iránti elkötelezettség ihlette. Tény, hogy évente több ezer szolgálati órát jelentenek - és több mint 150.000 órát töltöttek az elmúlt évben!

Ránézésre

Ranked 26th (nyakkendő) az US News

Más kategóriákban, US News

Helyünk

Jól van bárhol, ahová menni akarsz!

St. Ambrose University Davenportban, Iowa-ban található, a Quad Cities - egy kétállamú (Iowa és Illinois) nagyvárosi terület része, amely a Mississippi folyó egyetlen fő szakaszán fekszik, amely keletről nyugatra halad.

Miért SAU

Keresse meg a nagyobb célját az életben a St. Ambrose University

Néhány diák szeretne elveszni a tömegben a nagy egyetemeken. Mivel egy személy az arcok tengerében, akkor léphet ki a világba, ha nem tudja, ki vagy, vagy éppen az élet.

De más vagy. Minőségi oktatást szeretne egy kisebb iskolában, ahol professzorai név szerint ismerkednek el, ahol ténylegesen végezhet kutatásokat az első évében, és ahol a hit és a mások szolgálatára való felszentelés nyújt Önnek és barátainak az életben egy nagyobb célt. Ha ilyen tanuló vagy, találkozni akarunk veled!

Egy állami iskola akadémiai erőforrásai, egy kis kollégium barátsága

Szerezd meg mindkét világ legjobbját

St. Ambrose tucatnyi fõiskolát és ugyanolyan csúcstechnikai tudósokat kínál az Iowai nagyobb egyetemeken és kollégiumokban. Valójában az Ambrose-ban szerzett akadémiai lehetőségek - gyakorlatok, kutatás, gyakorlati tanulás - túlmutatnak számos állami és magániskolai versenytársunkon.

De mi különböznek egymástól a kis osztályméretek és megközelíthető professzorok, akik megismerkednek veled, és elkötelezettek az utasításoddal, és olyan lehetőségeket nyújtanak Önnek, amelyeket nem fogadnak el más kollégiumokban a Quad Cities-ben vagy máshol.

Az ambrosi értékek az építési siker alapja

SAU a megfelelő az Ön számára

Ambrosian értékek az akadémiai kiválóság és a bölcsészettudományi elkötelezettség, a társadalmi igazságosság és a közösség szolgálatában segítenek a sikernek, mint a diáknak, a karrierjének és a világ jobb helyének a megteremtésében.

130 év erős

Továbbra is boldogulunk, és te is tudsz.

Szent Ambrose kezdettől fogva üdvözölte az összes vallási hitből, etnikai háttérből és gazdasági körülményekből származó diákokat - ez a nyitott szokatlan katolikus iskolák számára.

Ez a hangsúly a katolikus és bölcsészettudományi hagyományokkal összefüggésben folytatott karrier-előkészítés programjairól az intézménynek a mai napig központi elemévé vált. Egész idő alatt a hagyományok, mint a kar és a hallgatók szoros kapcsolatai, a hallgatói célok iránti személyes figyelem, a biztonság, a szolgálat iránti elkötelezettség és a katolikus identitás gyökeret vertek és ma is élnek.

A campus az elmúlt évtizedekben jelentősen megnőtt, és ezzel a szolgáltatással és támogatással biztosítja hallgatóink, oktatóink és munkatársaink számára a legjobb környezetet, ahol tanulni, élni és dolgozni. Munkánk és az oktatási kiválóság iránti elkötelezettségünk folyamatos.

Csatlakozzon a különböző tanulók közösségéhez

Küldetés

St. Ambrose University önálló, diocesan és katolikus - lehetővé teszi diákjainak, hogy szellemileg, lelkileg, etikusan, társadalmilag, művészileg és fizikailag fejlesszék saját életüket és mások életét.

Látomás

St. Ambrose elismeri, hogy vezető középnyugati egyetem gyökerezik a diocesni örökség és a katolikus szellemi hagyomány. Az ambrosiak elkötelezettek az akadémiai kiválóság, a bölcsészettudományok, a társadalmi igazságosság és a szolgálat iránt.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

St. Ambrose University

Akár egy kisvállalkozás, akár egy kiskereskedelmi lánc vezetése vagy egy multinacionális Fortune 500 vállalat vezetői csapata kívánja megvalósítani a célokat, a St. Ambro ... [+]

Akár egy kisvállalkozás, akár egy kiskereskedelmi lánc vezetése vagy egy multinacionális Fortune 500 vállalat vezetői csapata kívánja megvalósítani a célokat, a St. Ambrose-nak van egy programja, amely segít elérni céljait.

A diplomások munkatársai Charles Schwab, Enterprise autókölcsönző, Northwestern kölcsönös, TAG Communications, és még sokan mások.

Ambrose előnyeiKivételes üzleti oktatásValódi világ perspektívájalehetőségek

Szakértői karunk az oktatást és a karrier-növelő vezetői hitelesítési lehetőségek megteremtését kínálja Önnek, így elérheti céljait.

Mit fogok tanulni?

Az alapítványi tanfolyamok széles körű oktatást nyújtanak számviteli, makro- és mikroökonómiai, pénzügyi, érvelési, marketing és üzleti etikában. Speciális tanfolyamok magukban foglalják a menedzsment stratégiákat, az új vállalkozások tervezését, az emberi erőforrásokat, a munkahelyi sokféleséget és a nemet, valamint a műveleteket és az ellátási lánc menedzselését.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Davenport
January 2020
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

St. Ambrose University

Ha szeretne dolgozni és manipulálni a számokat, elemezni az eredményeket, és segíteni másoknak megérteni, hogy az adatok hogyan működhetnek nekik, akkor a St. Ambrose Uni ... [+]

Ha szeretne dolgozni és manipulálni a számokat, elemezni az eredményeket, és segíteni másoknak megérteni, hogy az adatok hogyan működhetnek nekik, akkor a St. Ambrose University végzett Data Science és Analytics fokozata felkészíti Önt egy nagy keresletű pályára, amely megfelel a céljainak.

Ambrose előnyeiGyakorlatok a legmagasabb nemzeti vállalatoknálKis méretű méretekIsmerje meg az etikai adatgyakorlatokatMit fogok tanulni?

A valószínűségeket és a statisztikákat fogod venni; statisztikai modellezés adatelemzéssel; Számítástechnika; fejlett matematika; és az elmúlt évben egy projektalapú kőkemény.

Az egyetemi tanulmányok során megtanulhatja, hogyan kell gondolkodni az adatokkal, és alkalmazzon statisztikai koncepciókat és számítástechnikát annak érdekében, hogy az adatokat megoldásokká és betekintéssé alakíthassa. Az adatkutatás SAU-ban történő tanulmányozása azt jelenti, hogy következtetésre jut, mindig figyelembe veszi az esetleges etikai és társadalmi-gazdasági következményeit.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Davenport
January 2020
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
St. Ambrose University

Úgy gondolja, hogy a számítógépes programok javítják az életet, a szervezetek működését és az erőforrások kezelését. És szeretnél egy kézzel a technológiai fejlődésben. A ... [+]

Úgy gondolja, hogy a számítógépes programok javítják az életet, a szervezetek működését és az erőforrások kezelését. És szeretnél egy kézzel a technológiai fejlődésben. Akár mobilalkalmazásokat, akár vállalati szoftvereket tervez, a SAU felkészítheti Önt egy sikeres informatikai karrierre.

Munkatársaink az Apple Inc.-nál, a Carleton Life Supportnél, a Googlenál, a HNI Corporationnél és a Southern Imperial Inc.-nél dolgoznak, és még sokan mások.

Ambrose előnyeiÁtfogó oktatásGyakorlati tapasztalat4 1 MSITM program

Karunk naprakész a számítástechnika területén alkalmazott technológiákról és újításokról. Működnek egymással, amikor megtanulják lefordítani az elméletet, építeni a technikai jártasságot, és alkalmazni a készségeket a valós világban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Davenport
January 2020
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
St. Ambrose University

Akár meg akarjuk változtatni a gyártás világát, növelni a fogyasztók termékei minőségét vagy a munkavállalók biztonságát, vagy felügyelni a munkaterület javításait, a St. ... [+]

Akár meg akarjuk változtatni a gyártás világát, növelni a fogyasztók termékei minőségét vagy a munkavállalók biztonságát, vagy felügyelni a munkaterület javításait, a St. Ambrose-nak van egy programja, amely a célokhoz vezet, és így tovább.

A diplomások az ExxonMobil, a Ford Motor Company, a Genesis Health System, a NASA, a Boeing Charleston, a Deere

Ambrose előnyeiKiterjedt kézzel fogható kutatási és formatervezési tapasztalatKar: Focus On YouAkkreditált program

Szigorú, de jutalmazó, ipari mérnöki programunk gyakorlati, valós élményt nyújt. Ön egy szakértő és elkötelezett tanár irányításával és olyan készségek elsajátításával fog segíteni, amelyek egy keresett eszközként szolgálnak a munkaerőben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Davenport
January 2020
Nappali
Részidős oktatás
4 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul
St. Ambrose University

A cél az, hogy az Ön célja az energiaágazat előmozdítása, a nyilvános vízrendszerek kialakítása vagy a felszerelések és termékek gyártása felügyelete, a St. Ambrose Unive ... [+]

A cél az, hogy az Ön célja az energiaágazat előmozdítása, a nyilvános vízrendszerek kialakítása vagy a felszerelések és termékek gyártása felügyelete, a St. Ambrose University van egy program, amely segít elérni céljait.

A diplomások az Accenture-nál, az ExxonMobilnál, a Genesis Health Systemnél, a Boeing Charleston-nál, a Deere-nél dolgoznak

Ambrose előnyeiKiterjedt hands-on kutatásKivételes labor létesítményekSzemélyes figyelem: A Kar a Fókuszban

Szigorú, de jutalmazó, gépészmérnöki programunk gyakorlati, valós élményt nyújt. Ön egy szakértő és elkötelezett tanár irányításával és olyan készségek elsajátításával fog segíteni, amelyek egy keresett eszközként szolgálnak a munkaerőben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Davenport
January 2020
Nappali
Részidős oktatás
4 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul

Fall at SAU

Welcome Week

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Amerikai Egyesült Államok