Hivatalos Leírás

A SWOSU-ról

Üdvözöljük a Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) - egyetemre, amely minőségi akadémiai programjairól, barátságos légköréről és gazdaságos költségéről ismert. A Weatherford kisvárosában, Nyugat-Oklahoma szívében található, biztonságos, vendégszerető környezetet kínál.

A SWOSU 5000 diáknak ad otthont, ebből 250 az USA-n kívüli diák 35 országból. A hallgatók elvégezhetik a társult, alapképzési, mester- és doktori fokozatokat, miközben a hagyományos on-campus osztályokon vagy a távoktatási lehetőségekben részt vevő, legkorszerűbb technikával rendelkeznek.

SWOSU küldetés, értékek

értékek

A SWOSU megerősítette értékeit az érintettekkel.

 • Értékeljük, hogy olyan kiváló felsőoktatási intézményként működik, amely megfelel az állam és a régió igényeinek, elérhető, megfizethető, magas színvonalú munkatársakkal, főiskolákkal, mesterképzéssel és szakképzési programokkal.
 • Elkötelezettek vagyunk az oktatás, az adminisztratív szolgáltatások, a kutatás, a tudományos és kreatív tevékenységek, valamint az egyetem és a közösség számára nyújtott magas színvonalú elkötelezettség iránt.
 • Karunk, személyzetünk és ügyintézőink elkötelezték magukat a biztonságos, egészséges és sokszínű szellemi, kulturális és társadalmi környezet előmozdítására a hallgatói siker érdekében.
 • Támogatjuk régiónk gazdasági stabilitását és növekedését, és ápoljuk a művészetek, a kultúra, a tudomány és a technológia központjának szerepét.
 • Tevékenységünket igazságosság, becsületesség és integritás útján irányítjuk, mivel teljesítjük kötelezettségeinket a ránk bízott pénzügyi és természeti erőforrások bölcs felhasználásával.

Látomás

Mint egy átfogó egyetem, amely folyamatosan reagál az örökre változó világra, a SWOSU a kari, a hallgatók és a diplomás sikerek és a közszolgálat számára különféle elemeken keresztül nyújt környezetet:

 • Innovatív és elérhető tudományos programok;
 • Tanulói tevékenységek és lehetőségek;
 • A kulturális befogadás és a sokszínűség;
 • Bővített nemzetközi programok, nemzetközi diákok lehetőségei és a globális tudatosság előmozdítása;
 • A diákok, a kar és a személyzet, valamint a közösség számára előnyös közösségi és magánszektorbeli partnerségek;
 • Diák- és kar kutatási, tudományos és kreatív tevékenységek, amelyek kiterjesztik a tudás testületét és javítják az életminőséget;
 • Tevékenységek és befektetések, amelyek elősegítik az etikus, szellemi, szakmai és személyes fejlődést;
 • Az egyetemi és közösségi egészség és wellness előmozdítása;
 • Elkötelezettség az egyetemi műveletek és az osztálytermi és hallgatói távoktatás optimalizálására szolgáló technológiák előmozdítása és fenntartása érdekében;
 • Pénzügyi erőforrásaink irányítása és új lehetőségek létrehozása a minőségi programok támogatására és megőrzésére; és
 • Az öregdiákok közötti kapcsolatok bővítése, elismerése, partnerség és támogatás.

Küldetés

Az Southwestern Oklahoma State University Regionális Egyetemi Rendszerének tagjaként működő Southwestern Oklahoma State University missziója az, hogy oktatási, kutatási, tudományos és kreatív tevékenységeket, valamint biztonságos, hozzáférhető, ápoló tanulási környezetet biztosítson, amely megfelel az állam és a és hozzájárul az oktatási, gazdasági és kulturális környezethez. A SWOSU hagyományosan erős tanulmányi programokat biztosít, amelyek különböző fokozatokhoz vezetnek, a társulttól a doktori fokozatokig. Az egyetem tanulmányi területei, országosan akkreditált programok, általános oktatási tananyag, szolgáltatási és tapasztalati tanulás, valamint a hallgatói tevékenységekben és szervezetekben való részvétel lehetővé teszik a hallgatók számára a képességek, a tudás és a kulturális elismerés megszerzését, amelyek elősegítik a hallgatók és az öregdiákok eredményességét.

ESL Center - A Nyelvi Társaság

A TLC-Weatherford a TLC-Edmond kisegítő telephelye a Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) campusán. Nálunk javítani fog az angol készségeid, és ugyanakkor nagyszerű emlékeket épít az Egyesült Államok és népeinek.

Tanulni fog olyan tanárok között, akik magasan képzettek az angol nyelvtanításban a nemzetközi diákok számára. Önnek akadémiai tanácsadói fognak vezetni minden lépésedet. Együttműködő egyetemi hálózatunk megkönnyíti az Ön által kiválasztott amerikai egyetem belépését.

Ön kulturálisan és tudományosan is nőni fog. A The Language Company által támogatott tevékenységek olyan közösségek és városok feltérképezésével foglalkoznak, ahol megtapasztalják az amerikai életformát.

Általános célok

 • Minőségi programok kifejlesztése és szállítása kiemelkedően képzett személyzettel és szállítási rendszerekkel, amelyek biztosítják az ügyfél és a szponzor elégedettségét.
 • Hatékony irányítás, vezetés és kommunikáció biztosítása az egész szervezeten belül.
 • Biztosítsa a cég számára egy erős pénzügyi alapot.
 • Állítsa be a szabványokat és biztosítsa a szakszerű növekedés és fejlődés lehetőségeit minden munkavállaló számára.
 • Minőségi szolgáltatások kifejlesztése és szállítása az ügyfelek és a szponzor elégedettségének biztosítása érdekében.
 • A vállalat életképességének biztosítása az ügyfelek diverzifikációján és a költségvetési irányításon keresztül.
 • Biztosítsa, hogy a vállalat stratégiai tevékenységei és tervezése megfeleljen az ESL iparági szabványoknak és vezesse a vállalat küldetését.

Gyors tények

 • Körülbelül 5.100 hallgató jelentkezik minden esik a SWOSU campuson.
 • A SWOSU több mint 100 különböző nagyvállalatot és 1000 különböző osztályt kínál.
 • A büszke hagyományok közé tartozik az erős tudományos programok és a minőségi kar.
 • A SWOSU 14 országos akkreditált akadémiai programot kínál - a legtöbbet Oklahoma regionális egyetemei között.
 • További információért látogasson el a www.swosu.edu weboldalra
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Southwestern Oklahoma State University

A kémia tanszék tagjai sokrétű tudományos hátterének és tapasztalatainak, valamint a kiváló minőségű oktatás iránti elkötelezettségüknek köszönhetően a Southwestern Oklah ... [+]

Általános információ

A kémia tanszék tagjai sokrétű tudományos hátterének és tapasztalatainak, valamint a kiváló minőségű oktatás iránti elkötelezettségüknek köszönhetően a Southwestern Oklahoma State University kémia jelentős versenyelőnyt jelent a sikerhez. Minden szakterületet egy oktató, a Ph.D. mint a szerves kémia, az analitikai kémia, a szervetlen kémia, a biokémia vagy a fizikai kémia. A kis osztályú és laboratóriumi méretek lehetővé teszik az oktatóval folytatott széles körű megbeszéléseket és egyéni interakciókat. A hallgatók bőven vannak arra, hogy megkérdezzék oktatói kérdéseiket.

A laboratóriumi tapasztalat elengedhetetlen a jól előkészített vegyész számára. A SWOSU kémiai programja különféle laboratóriumi osztályokon keresztül kiemeli a kémiai oktatás ezen oldalát, mindegyiket Ph.D. vegyész. A BS-fokozatot választó középiskolások és egyetemi hallgatók egy kémiai tanár irányítása alatt kutatási projektet választanak ki. Ez lehetővé teszi egy-az-egy oktatást az aktuális tudományos érdeklődésre számot tartó projekteken. A hallgatók nemcsak a hagyományos kémiai technikákat élvezik, hanem lehetőségük nyílik modern tudományos műszerek működtetésére is. A kiválasztott laboratóriumi kísérletek közvetlenül a számítógépekhez kapcsolódnak a kényelmes adatgyűjtéshez és manipulációhoz.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University

Üdvözöljük a SWOSU Műszaki Technológiai Tanszékén, ahol nagyszerű oktatást biztosítunk a diákjainknak, akik felkészítik őket az ipar technikai munkájára. ... [+]

A SWOSU-nál szerezzen mérnöki tudományt

Üdvözöljük a SWOSU Műszaki Technológiai Tanszékén, ahol nagyszerű oktatást biztosítunk a diákjainknak, akik felkészítik őket az ipar technikai munkájára.

Jelentkezz mostMűszaki Technológia FokozatBachelor of Science fokozat a mérnöki technikában, opció a gyártástechnikai technológiávalBachelor of Science fokozat a mérnöki technológia, egy opció Computer Electronics Engineering TechnologyBachelor of Science fokozat a mérnöki technológiában, egy lehetőség a környezetvédelmi mérnöki technológiaAz ipari technológia Bachelor of Science fokozat az elektronikai technológia és a gyártási technológia lehetőségeivelMiért van a SWOSU a mérnöki technológia helyszíne?... [-]
Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University

A pszichológia az egyik legnépszerűbb egyetemi diploma a világon. Ez érthető, hiszen a pszichológia fokozatot kínál a diákok számára a személyes növekedés lehetőségei, mi ... [+]

Szerezd meg a pszichológiát a SWOSU-nál

A pszichológia az egyik legnépszerűbb egyetemi diploma a világon. Ez érthető, hiszen a pszichológia fokozatot kínál a diákok számára a személyes növekedés lehetőségei, miközben számos érdekes és kihívást jelentő pályát nyit. Ezenkívül ez a terület lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy oktatási tapasztalataikat és képzési programjaikat olyan specifikus területekre összpontosítsák, amelyek bizonyos érdeklődésre mutatnak rá. A pszichológia hallgatók megismerik az emberi és állati viselkedést, valamint a mentális folyamatokat.

Jelentkezz mostA kínált fokozatok

A SWOSU Pszichológiai Tanszéke egy egyetemi hallgatót, hat egyetemi kiskorút, négy mesterképzést és egy speciális programot kínál az LPC tantervnek. Ezek a programok a következők:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University

A zene terápiás programot 1980-ban hozták létre. Ez az egyetlen zenei terápiás program Oklahoma államban. A hallgatók zenei terápiát vagy egyenértékűséget / regisztrálást ... [+]

Zene Therapy Általános információk

A zene terápiás programot 1980-ban hozták létre. Ez az egyetlen zenei terápiás program Oklahoma államban. A hallgatók zenei terápiát vagy egyenértékűséget / regisztrálást folytathatnak a Music Therapy programban a SWOSU-nál, mindkettő kielégíti a Music Therapists Nemzeti Hitelesítési Vizsga (National Certification Examination) elfogadását a Music Therapist-Board Certified (MT-BC) hitelesítői számára.

A Zenei Bachelor zenei terápiában való elvégzéséhez a gimnáziumot és a billentyűzetet, hangot vagy hangszereket hangsúlyozó diákoknak meg kell felelniük az általános oktatás, az alapvető zene és a zeneterápia alaptantervének követelményeinek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University

A Department of Business és Számítástudomány kínál a hallgatók szakmai oktatását az üzleti és számítástechnika, amely megkönnyíti a személyes fejlődést a jövőbeli karrier ... [+]

Szerezzen fokozatot üzleti vagy informatikai tudományban a SWOSU-nál

A Department of Business és Számítástudomány kínál a hallgatók szakmai oktatását az üzleti és számítástechnika, amely megkönnyíti a személyes fejlődést a jövőbeli karrierjét.

Jelentkezz mostA kínált fokozatokBBA a számvitelbenBBA a vállalkozói szférábanBBA pénzügyminiszterBBA a menedzsmentbenBBA MarketingSzámítástudományi BSMBAMS MenedzsmentSzervezeti vezetés

Dean társszerzője : Dr. Patsy Parker 580.774.3284 Elnök: Dr. Trisha Wald 580.774.3061 Programigazgató: Madeline Baugher 580.774.3122

A tanszék kara és munkatársai igyekeznek létrehozni és fenntartani a szakmai hozzáállást és szoros munkakapcsolatot a diákokkal. Az osztályteremben végzett magas színvonalú oktatásra helyezett hangsúly mellett a kar arra ösztönzi a tanulókat, hogy etikus módon folytassák magukat és a tanulásukat az osztályteremen túlra is kiterjesszék az aktív üzleti vagy számítástechnikai klubokban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Southwestern Oklahoma State University

A BS Biológiai Tudományok fokozata felkészíti a tanulókat, hogy több mint száz különböző karrier-pályára léphessenek. A biológiai tudományok tanárai tapasztalt tanácsadók ... [+]

Áttekintés

A BS Biológiai Tudományok fokozata felkészíti a tanulókat, hogy több mint száz különböző karrier-pályára léphessenek. A biológiai tudományok tanárai tapasztalt tanácsadók, és segítenek kiválasztani a leginkább megfelelő utat.

A főiskolai oktatás többet vesz igénybe, mint tanfolyamokat. A biológiai tudományok fokozatos megismerése során lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyen a különböző biológiai témákkal foglalkozó egyetemi és off-campus előadók által szervezett szemináriumokon, a SWOSU-n vagy egy másik intézményen vagy kutatóközponton esélye annak, hogy részt vegyen vagy akár jelen legyen egy állami, regionális, nemzeti vagy nemzetközi tudományos találkozón, vagy hogy az oktatását az egyetemre és a közösségre is használhassa. Látogasson el ezen a webhelyen található egyéb területeken, hogy többet megtudjon az oktatásának ezen részéről.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University

A számítástechnikai vagy informatikai tudományok alapjai számos ajtót nyithatnak a jövőben. Ön azonnal elindíthatja karrierjét, vagy választhat, hogy több programban végz ... [+]

Szerezzen BS-t a számítástechnika vagy az informatika területén

A számítástechnikai vagy informatikai tudományok alapjai számos ajtót nyithatnak a jövőben. Ön azonnal elindíthatja karrierjét, vagy választhat, hogy több programban végzi diplomáját. A SWOSU Számítástudományi Bachelor-tudománya a következőket nyújtja:

Számítástechnikai és információs rendszerek opcióiJátékfejlesztési lehetőségekHálózati biztonsági képzésHPC programozásKutatási lehetőségek

Nyújtson karriert számítógépes vagy informatikai szinten SWOSU fokozattal. A diplomások sikeresen pályáztak a technológiai vállalatoknál, a kormányzati szerveknél, az energiavállalatoknál, a pénzügyi intézményeknél és a gyártási cégeknél.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University