Hivatalos Leírás

-On Southern Műszaki FőiskolaKarrierünk képzési programok célja, hogy segítsen elérni a karrier célok - bármi is legyen! Southern Műszaki Főiskola a megfelelő hely a diákok, akik szeretnének minőségi karrier képzés a fejlődő területek szövetséges egészségügyi, üzleti, Design, oktatás, az informatika, jogi ismeretek, gondozás és műszaki kereskedelmi. Szóval mit vársz? Lépjen kapcsolatba a felvételi képviselője a helyi campus ütemezni személyes campus túra. Együtt tudunk működni, hogy a karrier célok valósággá válik!

Miért STC

A munkáltatók felismerik a minőségi diplomások.

A munkáltatók felvenni Southern Műszaki Főiskolát végzettek, mert felismerik a képzés minőségét biztosítjuk. A kompetencia-alapú oktatás tartja a tanulók és a tanárok elszámoltatható, és biztosítja, mérhető eredményeket az oktatás. Mi nem csak oktatják, mi készül a munkaerőt a jövőre, és a munkaadók értékelik, hogy!

Mi az életpálya képzés az Ön feltételei.

Megértjük az élet kihívásaival, ezért is számos lehetőséget biztosít, hogy a minőségi karrier képzés. A diákok választhatnak reggeli vagy esti, online vagy az osztályteremben. Ez azt jelenti, hogy lehetne dolgozni az új karrierjét hamarabb, mint gondolná.

Oktatóink nem csak tanítani a könyvből.

Oktatóink bíró szakemberek iparág-specifikus szakértelemmel. Diákok javára tanulás valós tudás és nyerhetsz a fajta gyakorlati betekintést, hogy nem lehet megtanulni egy tankönyv.

Adunk a gyakorlati gyakorlati képzés karrierjét.

Úgy gondoljuk, fontos, hogy gyakorlatban mit tanulunk. Ezért is bele gyakorlati képzés valamennyi programunkat. Megtudhatja, jobb és gyorsabb ezzel a munkát, mint akkor csak ül egy előadóteremben.

A pénzügyi támogatás Hivatal ajtók mindig nyitva vannak.

Képzett Pénzügyi támogatás tisztek állnak rendelkezésre, hogy válaszoljon a kérdésekre lehet, hogy az Ön által Financial Aid. Tudjuk, milyen fontos pénzügyi támogatás, és segít navigálni végig a folyamatot.

Segítünk után is átlépik az érettségi szakaszban.

A Career Services tisztviselők vannak, akik segítenek mindent interjú készségek javítása önéletrajzát. Tudjuk, hogy a képzés a karrier nem áll meg a diploma, és mi vagyunk itt, hogy segítsünk!

Campus helyszínek Florida Ha úgy főiskolák Floridában, mi segítünk az elindulásban a karrier terén, hogy a hozzád illő az egyik a kilenc egyetemen, vagy online.

Southwest Helyszínek

Bonita Springs Fort Myers Port Charlotte Tampa

A város szívében

Auburndale Brandon Mount Dora Orlando Sanford

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Southern Technical College

Mivel a technológia folyamatosan fejlődik, a vállalkozások fogja találni egyre nagyobb szükség van a képzett informatikai szakemberek. Egy informatikai biztonsági fokozat ... [+]

Főiskolai diplomát Informatikai és biztonsági rendszerek

Mivel a technológia folyamatosan fejlődik, a vállalkozások fogja találni egyre nagyobb szükség van a képzett informatikai szakemberek. Egy informatikai biztonsági fokozatát Southern Műszaki Főiskola, tudod készíteni egy kihívásokkal teli karrier, hogy fogja meg a bokáját.

Ezek az informatikai biztonsági fokú programok célja, hogy segítsen ebben gyakorlatot azonosítására számítógépes biztonsági réseket, és dolgozzon ki egy szintet szakirányú informatikai biztonság előírtakon túlmenően további általános programok. Ez a program ad elegendő időt, hogy vizsgálja meg a kérdést és technológiák a számítógépes és hálózati biztonság, és a készségek fejlesztése szükséges a tervezés, illetve elhárítása szervezet biztonsági rendszerek eljárások, szabványok, protokollok és politikák, valamint arról, hogy a működési biztonság megfelel A szabványok, irányelvek és törvények.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fort Myers Tampa
Szeptember 2020
Angol
Nappali
176 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Southern Technical College

A világnak szüksége van az erős, jól tájékozott vezetők, akik elhivatottan szolgálják mások. Gyakran előfordul, hogy azok, akik a közszolgálati fok a legképzettebb. A Köz ... [+]

Főiskolai diplomát Public Service Administration

A világnak szüksége van az erős, jól tájékozott vezetők, akik elhivatottan szolgálják mások. Gyakran előfordul, hogy azok, akik a közszolgálati fok a legképzettebb. A Közszolgálati és Közigazgatási program Southern Műszaki Főiskola, nyerhetsz egy alapítvány a büntető igazságszolgáltatás és a kriminológia, ahogy bővítse tudását és piacképességét.

Ezekben a közigazgatás szakon, akkor választhat a koncentráció a területeken Rendészeti és Büntetésvégrehajtási Administration, Criminal Justice Technologies és a társadalmi igazságosság. Érettségi után, akkor lesz jogosult a különböző pozíciókat a büntető igazságszolgáltatás, a szociális szolgáltatások, valamint a sürgősségi menedzsment területén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fort Myers Port Charlotte Tampa
Szeptember 2020
Angol
Nappali
176 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Southern Technical College

Ez tovább tart, mint a értelme a stílus és a szenvedély a tervezés, hogy megtalálják a karrier a belsőépítészet terén. Ez az, ahol Southern Műszaki Főiskola segítségével ... [+]

Főiskolai diplomát Interior Design

Ez tovább tart, mint a értelme a stílus és a szenvedély a tervezés, hogy megtalálják a karrier a belsőépítészet terén. Ez az, ahol Southern Műszaki Főiskola segítségével vegye be a kreativitás és stílus a következő szintre.

A belsőépítészeti iskolát elérhető az Institute of Interior Design nálunk Bonita Springs tanulás helyén, és az Ön számára korszerű ismeretek és a gyakorlati képzés mind a lakossági és üzleti tervezés. Befejezése után a program, akkor munkakeresés, mint egy belsőépítész saját tervező cégek, kiskereskedelmi tervezési központok vagy homebuilder stúdióknak. Southern Műszaki Főiskola büszke tagja a Nemzetközi Interior Design Association.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Bonita Springs
Szeptember 2020
Angol
Nappali
176 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Southern Technical College

A Déli Műszaki Főiskola, akkor viszont a természetes vezetői képességeit egy karrier. Felkészülni a karrier, ami elvisz helyeken a Bachelor Management. Ez a program célja ... [+]

Főiskolai diplomát Management

A Déli Műszaki Főiskola, akkor viszont a természetes vezetői képességeit egy karrier. Felkészülni a karrier, ami elvisz helyeken a Bachelor Management. Ez a program célja az egyének, akik szeretnék bővíteni tudásukat és a piacképesség a keresőképesség a Bachelor Management.

A Business Management szak épül egy alapítvány üzleti tanfolyam, mint a szervezeti viselkedés, emberi erőforrás menedzsment, nemzetközi üzleti, vezetői és csapatépítő fejlesztés, pénzügyi és üzleti kommunikáció. Érettségi után, akkor kell készülnie, hogy keresik a legkülönbözőbb pozíciókat az üzleti világban.

A Déli Műszaki Főiskola, azért vagyunk itt, hogy segítsen megváltoztatni az életed, és felkészüljenek a karrier akarsz. Írjon nekünk ma, hogy többet tudjon meg a Bachelor diplomát Management.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fort Myers Tampa
Szeptember 2020
Angol
Nappali
176 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Southern Technical College

Ha van egy szem a részleteket, és egy trükk a dolgozó számok, a számviteli szak is segít felkészülni az ideális karrierjét. A cél a Bachelor of Science in Accounting (BSA ... [+]

Főiskolai diplomát Számviteli

Ha van egy szem a részleteket, és egy trükk a dolgozó számok, a számviteli szak is segít felkészülni az ideális karrierjét. A cél a Bachelor of Science in Accounting (BSA) szak célja, hogy az Ön számára széles körű, az alapvető ismeretek a számviteli és megadja a készségek meg kell dolgozni abban a helyzetben, akkor büszke lehet.

A mi Accounting szak, akkor értsék a dinamika szervezetek, az üzleti környezet és a gazdaság. Érettségi után, akkor munkakeresés különböző beállításokat, beleértve az állami számvitel, ipari, kormányzati és non-profit szervezetek.

Ne várjon egy napot az induláshoz a számviteli karrierjét. Lépjen kapcsolatba Southern Műszaki Főiskola ma, hogy többet arról, hogyan lehet keresni a Bachelor diplomát Florida.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fort Myers
Szeptember 2020
Angol
Nappali
176 hetek
Campus
Bővebben magyarul