Southern New Hampshire University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Southern New Hampshire Egyetem egy privát, nonprofit, akkreditált intézmény több mint 3000 on-campus hallgatók és 30.000 online hallgatók, ami számunkra az egyik leggyorsabban növekvő egyetem az országban. 1932-ben alapított, mi már könyörtelenül újra feltalálja a felsőoktatási azóta, és szerzett országos elismerést elkötelezettségünket, hogy segítse a diákok megváltoztatja az életüket, és életét a körülöttük.

Büszkék vagyunk arra, hogy a megfizethető, hozzáférhető oktatás, hogy a diákok folytatja az interneten, a mi 300 hektáros campus Manchester, NH, vagy a mi regionális központok Manchesterben, Portsmouth, Nashua és Salem, NH, és Brunswick, Maine-ben. Kínálunk több mint 200 online képzési programok a mai legkeresettebb karrier ágazatokban, beleértve az üzleti, oktatási, egészségügyi, informatikai és marketing, valamint több mint 50 speciális MBA.

Ennek SNHU hallgató, akkor kap a szükséges támogatást, hogy lásd magad sikerrel, többek között:

Felvételi tanácsadók segítségével választhat a mértéke, amely a legjobban támogatja a céljait Saját dedikált tudományos tanácsadója, hogy a útmutatást és bátorítást, amire szükség van tudományos siker Pályaválasztási tanácsadók, webináriumok, szakmai és felkészülni, hogy be vagy előre, és a munkaerő Kar a valós szakértelem területén tanítanak Világszínvonalú hallgatói szolgáltatások az egyetemen és az online, beleértve egy online könyvesbolt, online könyvtári, mentorálás és 24/7 technikai támogatás

Már azt is megszerezte GetEducated.com Best Buy és a Best of Business - Legjobb Online Degree díjat és következetesen rangsorolva, mint egy katonai Barátságos Iskola által GI Jobs.

Küldetésünk:

Southern New Hampshire Egyetem oktatja szellemileg és kulturálisan gazdagította az egyének, hogy sikeres a karrierjük, és hozzájárulnak a közösség. SNHU oktatási filozófiája arra ösztönzi a diákokat "szellemi potenciál és felkészíti őket a szakmai életük egy állandóan változó és egyre inkább összekapcsolódó világban. Ez egy támogató és összetartó tanulási közösség, megkapó oktatás rugalmas különböző formátumokban. A diákok fejleszteni a tudás, hogy megértsük a komplex világban, a készségek hatékonyan fellépni belül, hogy a világ és a bölcsesség, hogy jó döntéseket. Ők ezt a közösségen belül a tanárok, alkalmazottak és társaik, hogy arra ösztönzi, hogy adjunk a tudományos, kreatív és pedagógiai hozzájárulást a nagyobb társadalmi jó.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Felvételi követelmények

Regional Accreditation:

New England Association of Schools and Colleges Southern New Hampshire University is accredited by the New England Association of Schools and Colleges, Inc., (NEASC) through its Commission on Institutions of Higher Education (CIHE).All programs offered by SNHU are encompassed by this regional accreditation.

Specialized Accreditations:

In addition to regional accreditation, certain SNHU undergraduate and graduate programs also carry specialized programmatic accreditations.

Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

Undergraduate and graduate business programs offered by Southern New Hampshire University are accredited by the Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

Accreditation Commission for Programs in Hospitality Administration

SNHU's Bachelor of Science (BS) in Hospitality Administration is accredited by the Accreditation Commission for Programs in Hospitality Administration.

Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE)

The Bachelor of Science and Master of Science in Nursing programs at Southern New Hampshire University are accredited by the Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE).

New Hampshire State Department of Education for Teacher Certification

SNHU's undergraduate and graduate education degrees are approved by the New Hampshire State Department of Education for Teacher Certification.

National Association for Sport and Physical Education (NASPE) and North American Society for Sport Management (NASSM)

SNHU's undergraduate and graduate Sport Management programs have been approved jointly by NASPE and NASSM, specialized sport accreditation.

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bs A Játékban Programozási és Fejlesztési

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Manchester

A műszaki képzés folyik ez a state-of-the-art program, a diákok fogják meríteni a folyamatosan változó arénájában szoftverfejlesztési és hardver karbantartás. [+]

Get technikai for the Game Programming és Fejlesztési diploma. Fedezze fel a világot a szoftver és hardver, miközben tapasztalatban lesz szüksége a pálya, a videojáték-ipar. Egy szilárd alapot az informatikai készségek, akkor ágaznak a különböző területeken a számítógépes programozás, megszerzésének két szélességben és mélységben tapasztalata a technológia világában. Re szoftverfejlesztési és adatbázis tervezés, a hálózat és a rendszer kezelése, a Game Programming és Fejlesztési mértékben a tökéletes módja annak, hogy felkészüljenek a világ animációs, mérnöki és technológiai platformok. A műszaki képzés folyik ez a state-of-the-art program, a diákok fogják meríteni a folyamatosan változó arénájában szoftverfejlesztési és hardver karbantartás. Különös hangsúlyt fektetnek a kreativitás és az innováció, valamint a releváns és valós tananyag, akkor kapnak a technikai képességek szükségesek ahhoz, hogy a vállalatok tudják kezelni a multimédia-termékek, és azokat a piacon. Alkalmas innovatív szoftver rendszerek és a mérnöki elvek a munkahelyen alkalmazzák a tanultakat, hogy segítségével a vállalatok fejlődését és növekedését a technológia jelenlétét a piacon. Kapcsolatba kar tagjai, akik valóban ismerik el az iparág. A Southern New Hampshire Egyetem, tartjuk osztályok kicsi, hogy tudod, hogy a kapcsolatok, hogy egy ilyen hatalmas különbség mind során az idejét a SNHU és után. Vegyük például professzor Edward Brilliant - egykori Art Director at Seven45 Studios Bostonban és jóváírják kilenc megjelent játékok konzolokon Sony, a Microsoft és az Apple mobil eszközök. A diákok következetesen kapcsolódik kar tagjai, akik igazán tudják, mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen a tervezett iparban. A SNHU, nem akarom, hogy csak kap munkát - azt akarjuk, hogy a karrier. Mit... [-]

Bs Nemzetközi üzleti

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Manchester

Az elsődleges cél az International Business program célja, hogy felkészítse a törekvő tanulókat a pályára a globálisan integrált for-profit és non-profit szervezetek, valamint a határon átnyúló vállalkozói követésében. [+]

Miért válasszon egy diploma International Business? International Business, mint egy tudományos területen, azonosítja, leírja és értékeli az üzleti jelenségek a különböző kulturális, politikai, társadalmi és gazdasági környezetben. Ez hidak összefüggések és megalapozza a kiváló üzleti gyakorlat. Nemzetközi Üzleti kutatási tájékoztatást nyújt a szakpolitikai döntéshozók, vezetők és növeli a vállalatok esélyeit, hogy pozitív irányban a társadalomban. Az elsődleges cél az International Business program célja, hogy felkészítse a törekvő tanulókat a pályára a globálisan integrált for-profit és non-profit szervezetek, valamint a határon átnyúló vállalkozói követésében. Pontosabban, a diákok megszerezzék szükséges elemző készség, tudás és a szellemi sokoldalúságot, hogy sikerül a karrierjük érintő nemzetközi piaci elemzések, globális üzleti fejlesztés, tanácsadás, nemzetközi banki és pénzügyi bármelyik országban és a kultúra. A hotel izgalmas karrier lehetőségeket nyitott gondolkodású diákok a legkülönbözőbb iparágakban. Diákok befejezése ez a nemzetközi üzleti diplomát SNHU megszerzi a szükséges készségek és ismeretek: Kezelése, import-export kis- és nagyvállalatok Kutatásokat végeznek azonosítani üzleti lehetőségek külföldön Tárgyalás a határokon átnyúló kereskedelem és disztribúció szerződések, engedélyezési és franchise megállapodások Dolgozzanak ki belépési és piaci penetráció stratégiák a külföldi piacokon Dolgozzanak ki pénzügyi, kereskedelmi, politikai és kulturális kockázatkezelési stratégiák Tervezze és megkönnyíti a nemzetközi üzleti fejlesztési Felkészítik a dolgozókat a külföldi megbízások és üzleti kapcsolatban Fedezze fel és hajtsa végre az etikus magatartás és a szabványok nemzetközi műveletekben Nyerj Ön foka három év alatt Arra is van lehetőség a kereső a diplomát csak három év a mi innovatív diploma Három programot. Ötvözi a hagyományos tantermi tanulmány egyedülálló out-of-osztálytermi tanulási tapasztalatokat, diploma Három lehetővé teszi, hogy: Diplomás... [-]

Bs Számviteli / Pénzügyi

Campus Nappali 3 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Manchester

A számviteli / pénzügyi diplomát kínál a hallgatók a tanfolyam munkavégzésre van szükség, hogy jogosult pályára a számviteli vagy pénzügyi szakmák. Mértéke készül diplomások számára értelmes foglalkoztatás számviteli, banki, vállalati pénzügyek, biztosítás, befektetés és személyes pénzügyek. [+]

BS in Számvitel / Pénzügy A számviteli / pénzügyi diplomát kínál a hallgatók a tanfolyam munkavégzésre van szükség, hogy jogosult pályára a számviteli vagy pénzügyi szakmák. Mértéke készül diplomások számára értelmes foglalkoztatás számviteli, banki, vállalati pénzügyek, biztosítás, befektetés és személyes pénzügyek. A nagy lenne különösen érdekes, hogy a diákok keres tanulni pénzügyi és számviteli nélkül követi a hagyományos mérlegképes könyvelő pályán. A fő is kínál lehetőséget a pénzügyi és számviteli diákok, akik szeretnék követni a hagyományos CPA pályán. Ezek a diákok is teljesítik a szükséges követelményeket CPA figyelembe bizonyos felső szintű számviteli képzések a szabad választani. Szükséges Core tanfolyamok általános oktatási program Üzleti Core Program Számvitel / Pénzügy Major Tanfolyamok ACC-207: Cost Accounting ACC-307: Intermediate Számviteli I ACC-308: Intermediate Számviteli II ECO-306: pénzügyi és banki FIN-330: Corporate Finance FIN-336: Multinacionális vállalati pénzügyek FIN-340: alapjai Investments ACC ELE - Diákok kell választania az egyik Számviteli választható ACC / FIN ELE - Diákok kell választanunk két (2) 300 vagy 400-szintű számviteli vagy pénzügyi választani Nyerj Ön foka három év alatt Arra is van lehetőség a kereső a diplomát csak három év a mi innovatív diploma Három programot. Ötvözi a hagyományos tantermi tanulmány egyedülálló out-of-osztálytermi tanulási tapasztalatokat, diploma Három lehetővé teszi, hogy: Diplomás három év (hat félév) anélkül, hogy a hétvégén, nyáron vagy extra tanfolyamokat. Ugorjon fejest posztgraduális tanulmányait. Kezdje a megélhetés egy évvel korábban a többiek. Használd a "negyedik év", hogy folytassa a szenvedélyek, a külföldi tanulmányi, töltsön ki egy nemzetközi szakmai, vegyenek részt a campus tevékenységek, vagy továbbra is részt vesz... [-]

Bs Számítógépes Információs Technológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Manchester

A Bachelor of Science in Computer Information Technology, Southern New Hampshire Egyetem diplomások készek arra, hogy egyensúly igényeinek, hogy az üzleti szakemberek és a szakemberek. [+]

Go High-tech, mint a Computer Informatikai Major Szinte minden üzleti támaszkodik informatikai vezetők és műszaki szakértők, hogy felügyelje információs rendszerek, amelyek támogatják a műveletek és a meghajtó kereskedelem. Alkalmazottak szakértelemmel rendelkező rendszerek elemzése, hálózatépítés, programozás és a szoftverfejlesztés, továbbá a pénzügyi és menedzsment, nagy az igény. A Bachelor of Science in Computer Information Technology, Southern New Hampshire Egyetem diplomások készek arra, hogy egyensúly igényeinek, hogy az üzleti szakemberek és a szakemberek. Karrier Outlook for Computer Informatikai Majors A CIT ipari jelentések szükség az alkalmazottak, akik mind az informatikai és az általános üzleti ismeretek, és az Egyesült Államok Bureau of Labor Statistics jósolja az információtechnológiai ágazatban növekszik évente, és 2012, kétszeres az arány a teljes munkaerőpiacon. SNHU számítógépes informatikai szakok jó helyzetben, hogy excel-ben kulcsszerepet tölt be ezen a növekvő területen. Osztályok szilárd alapot nyújt mind az üzleti és informatikai, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy áthidalja a szakadékot a kettő között. A korábbi és jelenlegi SNHU diákok dolgoznak a cégek, mint például a Fidelity Investments és a SCD megoldások. Computer Informatikai Major Curriculum SNHU CIT-program rugalmas ahhoz, hogy számítógépes informatikai szakok hozzá egy kisebb számvitel, pénzügy, játék design vagy a nemzetközi üzleti, hogy még inkább az érdekeiket. A diákok vehetnek választható kurzusok 3D modellezés, digitális kereskedelem, rendszerek biztonsága, a globális IT menedzsment és egyéb területeken. Főállású oktatók, akik több mint 28 szabadalom, szorosan együttműködik a diákok, hogy segítsen nekik felfedezni a szenvedély. [-]

Bs üzleti Tanulmányok / Marketing

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Manchester

Ez a fokozat ideális a felnőtt tanulók és a hagyományos egyetemi hallgatók, akik szeretnék, hogy át főiskolai hitelek, váltson üzleti másik fegyelem, vagy kiegészítheti a műszaki diploma vagy háttérben egy főiskolai diplomát az üzleti életben. [+]

Megy a remek üzleti diplomát Szerezz egy remek üzleti oktatás a lehetőséget, hogy szakosodnak Southern New Hampshire Egyetem üzleti tudományok programot. Ez a fokozat ideális a felnőtt tanulók és a hagyományos egyetemi hallgatók, akik szeretnék, hogy át főiskolai hitelek, váltson üzleti másik fegyelem, vagy kiegészítheti a műszaki diploma vagy háttérben egy főiskolai diplomát az üzleti életben. A program magában foglalja a koncentráció több tudományág, amely lehetővé teszi a diákok jobban testre tanulmányaikat. A diákok választhatnak egynél több koncentrációjának, így nekik még egy él a munkaerőpiacon. Marketing Koncentráció Marketing egy széles terület, amely magában foglalja a kapcsolódó tevékenységek kiválasztása, tervezése, csomagolás, reklámmal, értékesítése, forgalmazása és szervizelése termékek a hazai és / vagy nemzetközi piacokon. Ez a hajtóerő az üzleti életben. Az, hogy milyen mértékben cégek reagálni a vevői igények nagymértékben meghatározza a sikert. Ez a mögöttes veszi minden értékesítési tevékenységet. Diplomások készek dolgozni különböző területein marketing, beleértve a kiskereskedelem terén, szakmai értékesítési, beszerzési, reklám, kutatás, termék / márka menedzsment, a forgalmazási és ügyfélkapcsolati. Marketing vélemény létezik a legkülönbözőbb vállalati környezetben, beleértve a multinacionális vállalatok, független tulajdonú helyi vállalkozások és nonprofit szervezetek. [-]

Nemzetközi üzleti Diplomát Három év

Campus Nappali 3 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Manchester

Nyerj üzleti diplomát csak három év - anélkül, hogy esti, hétvégi és nyári osztályok. Bemutatkozik SNHU diploma Három, egy innovatív program, amely lehetővé teszi, hogy elnyerjük a BS számviteli / pénzügy, üzleti adminisztráció, közgazdaságtan / pénzügy, Hospitality Business, Nemzetközi Üzleti, marketing, termelés és projekt menedzsment, számvitel, divat Merchandising és menedzsment, illetve Sport Menedzsment hat félév. [+]

Nyerj üzleti diplomát csak három év - anélkül, hogy esti, hétvégi és nyári osztályok. Bemutatkozik SNHU diploma Három, egy innovatív program, amely lehetővé teszi, hogy elnyerjük a BS számviteli / pénzügy, üzleti adminisztráció, közgazdaságtan / pénzügy, Hospitality Business, Nemzetközi Üzleti, marketing, termelés és projekt menedzsment, számvitel, divat Merchandising és menedzsment, illetve Sport Menedzsment hat félév. Mi teszi a program egyedülálló az, hogy egyesíti az azonos általános oktatási és üzleti mag tanfolyam a mi négy éves programot, a felbecsülhetetlen értékű tanulási tapasztalatokat, hogy sor kerül ki az osztályteremben. Majd megtanulják, első kézből, pontosan hogyan elméletet alkalmazott valós környezetben, ha részt vesz on-campus műhelyek, civil rendezvények a közösségben, és a csapat-alapú projektek. A keresőképesség a diplomát egy évvel korábban, akkor is menteni több tízezer dolláros tandíj és a szállást és ellátást. És akkor lényegében egy "extra évben" a: Indítsa el a karrierjét - és megkezdi a megélhetés - egy évvel korábban a többiek Nyerj egy diplomát során a negyedik év, és átveheti az értékes vezetői készségek tartózkodó részt SNHU klubok és szervezetek Külföldi tanulmányokat neves egyetemek Írország, Olaszország, Görögország, vagy valamelyik SNHU egyéb európai társintézmények Vegye tanfolyamok, amit mindig is érdekelt a úgy tudod fenntartani a sportos jogosultsági és fejezd be a játék pályafutását SNHU Szert vezetői készségek merített magát campus események és tevékenységek Önkéntes egy nonprofit szervezet, egy évet tölt utazással, vagy merüljön el az egyik a szenvedélyek A diploma Három program ötvözi az azonos mag és nagy tanfolyamok szükséges a mi négy éves programot, egyedülálló out-of-osztálytermi tanulási tapasztalatok, így keresni... [-]

BA

BA Kommunikáció

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Manchester

A kommunikációs, számítástechnikai és grafikai tervezés készségek akkor szerezzen egy kommunikáció szakos lesz felkészülni a különböző karriert. [+]

Hatékony kommunikáció a munkatársakkal, ügyfelekkel és a nyilvánosság szakértelmet igényelnek szóbeli, írásbeli és vizuális kommunikáció. A Bachelor of Arts in kommunikációs diplomát Southern New Hampshire University segít diplomások fejlődni és legfontosabb üzeneteket sokszínű közönséget. Ennek kommunikáció szakos, megtudhatja kommunikációelmélet és iparág-specifikus koncepciók és épít nyilvános beszéd, bemutató és interjú készség. Azt is, hogy tapasztalatokat szerezzenek az üzleti kommunikáció, grafikai tervezés, PR révén tanfolyamok és fiatalkorúak reklám, film, újságírás, informatika vagy marketing. Választani 3D animáció és modellezés, digitális illusztráció és a digitális video-termelés is kínálnak. Ez a szak hangsúlyozza a gyakorlati tapasztalatok révén a tanfolyam és egyéb lehetőségeket, például: Dolgozó ügyfelek a valós környezetben Hozzájárulva a kiadvány a hallgatói tulajdonban lévő újság, a The Observer, és a hallgatói tulajdonban lévő rádióállomás Radioaktív 1620 Szakmai A kommunikációs, számítástechnikai és grafikai tervezés készségek akkor szerezzen egy kommunikáció szakos lesz felkészülni a különböző karriert. Munkaadók, akik bérelt SNHU kommunikációs diplomások között Glamour Magazine, Fox Network, Boston Red Sox, Segway, és a Manchester Monarchs. [-]

Videók

SNHU International Overview

SNHU International Student Experience: Academics

International Student Testimonial - Elina

Kapcsolat

Southern New Hampshire University

Cím North River Road 2500
03106 Hooksett, United States
Honlap http://www.snhu.edu/international
Telefon +1 603-645-9629