Hivatalos Leírás

Tálalás Krisztust bibliai világkép keresztény Atmosphere

Az SBC a kollégium az Ön számára. Sokan azt a téves elképzelést látják, hogy egy bibliai főiskola csak a teljes idejű keresztény hivatásban lévőket érinti, például a lelkipásztorok. Az igazság az, hogy egy bibliai kollégium sokféleképpen hasonlít más kollégiumhoz.

aboutCampus.jpg

Délkelet kiváló kétéves tantervet kínál azoknak, akik szeretnék elkezdeni a karrierjét keresztény környezetben. Ezek a diákok átvehetik kreditjeiket egy felsőoktatásra vagy egyetemre, hogy folytathassák tanulmányaikat egy szakterületen.

Igen, a felajánlott tárgyak, a campus tapasztalat és a tudományos kiválóság, a Biblia főiskola hasonló minden más főiskolán; azonban a különbözõ módok különböznek egymástól a többi kollégiumtól. A kisebb diákpopuláció, a személyes figyelem, az osztályteremben belüli és kívüli keresztény atmoszféra, valamint az egyetem különleges élvezete a délkeleti élményt egy olyan időszakra készteti, amelyet az életed végéig ápolhat.

Küldetésnyilatkozat

A Southeastern Baptist College célja, hogy dicsőítse Istent azzal, hogy a keresztény légkörben bibliai világnézetből biztosít minőségi posztszimulációs oktatást, ezáltal fejlődik a diákok keresztény növekedése és felkészíti őket az Isten Királyságában való szolgálatra.

Southeastern Baptist College arra törekszik, hogy felkészítse a keresztény közösségben a férfiakat és a nőket, akik kifejezik azt a vágyat, hogy részt vegyenek egy egyházi kapcsolatban. A képzés az egyetemen és a kiterjesztéseken keresztül történik, hogy segítséget nyújthassanak a lelkipásztori, a misszionáriusi, a zenei minisztériumok, a keresztény nevelés és az ifjúsági minisztériumok szolgálatában. Southeastern Baptist College arra is törekszik, hogy olyan embereket képezzen, akik a főiskolai tanterv alapképzési programjait szellemi egyetemi környezetben szeretnék megkapni, amint azt a Southeastern Baptist College . Minden tanfolyamot oly módon tanítanak, hogy a hit és a tanulás integrálódjanak, és ezáltal minden igazság Istenét megfelelően ismerjük el.

Southeastern Baptist College a keresztény közösséget szolgálja, korlátozott számú hitel- és nem hitelképzési tanfolyamot kínál azoknak, akik nem választanak egy strukturált programot egy adott oklevél, bizonyítvány vagy oklevél felé.

Akkreditáció

Southeastern Baptist College államilag akkreditált a Mississippi Kollégiumi Akkreditációs Bizottság (MCCA) és a Bibliai Felsőoktatási Egyesület (ABHE) nemzeti szinten.

Munkahely

Southeastern Baptist College a Mississippi Baptista Missziós Szövetség tulajdonában van és működik. Tagjai a Mississippi Kollégiumok Szövetségének és a Bibliai Felsőoktatási Szövetségnek (ABHE) is.

megfizethetőség

Southeastern Baptist College a nemzet legkevésbé költséges magániskolái közé tartozik. A legtöbb diák megtalálja a részvételi költségek nagyon vonzó és megfizethető. Elképzelhető egy pénzügyi terv az Ön igényeinek kielégítésére.

Személyes figyelem

A délkeleti kis osztályok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy személyes tudást kapjanak a kari tagoktól és más személyzet személyzetétől. Délkeleten mindenki ismeri mindenki más személyesen. Több mint egy szám lesz a campusunkon. A keresztény vendégszeretetre és a diákok elégedettségére szakosodunk.

Diákélet

A hallgatók számára lehetőségeket kínálnak az extracurricularis tevékenységekhez, amelyek közösséget és személyes interakciót biztosítanak különböző campusszervezeteken keresztül. Néhány ilyen szervezet közé tartozik a kollégium, a Baptista Diákok Szövetsége (ABS), a Miniszteri Szövetség és a Diákköri Tanács.

A diákok között a barátság és az együttmûködés légköre uralkodik. Egy főiskolai család vagyunk. A kollégiumi élet lehetővé teszi a diákok számára, hogy együtt élvezzék az idejüket az osztályteremben kívül.

Elhelyezkedés

Southeastern Baptist College a gyönyörű Laurel-ben található, Mississippi városban. Laurel 30 mérföldre fekszik Hattiesburgtól északra; Meridiantől 50 mérföldre délre; 80 mérföldre délkeletre Jackson; és 125 mérföldre északra az Öböl-parttól.

Ahhoz, hogy elérje a kollégium az Interstate 59, hogy kilépés 95B a 16. Avenue North. Kövesse 16th Avenue North (szintén Highway 15 N) a 4 1/2 mérföldre az Interstate és a főiskolán.

Diákfogyasztói információk

A fogyasztói tájékoztatás teljes körű nyilvánosságra hozatalára vonatkozó USDE-követelményeknek megfelelően az SBC teljes körűen nyilvánosságra hozza az említett információkat minden és minden leendő vagy jelenlegi diáknak. A fogyasztók és / vagy a leendő hallgatók ezt az információt felhasználhatják az intézményre vonatkozó tájékozott döntések meghozatalához. Az erőforrások eléréséhez kattintson a következő linkre a Southeastern Baptist College Fogyasztói tájékoztató oldalára

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Southeastern Baptist College

A General Objectives és az általános program célkitűzései mellett a program befejezését követően egy személynek képesnek kell lennie arra, hogy megvédje azt a pozíciót, a ... [+]

A TUDOMÁNYOS BACHELOR (CHURCH MINISTRIES) (129 ÓRA, AMELY A BIBLIAI KÖVETELMÉNYEKET)

A program célkitűzései

Az általános célok és a program általános célkitűzései mellett e program befejezésekor az embernek képesnek kell lennie:

Megvédeni azt a helyzetet, hogy a Biblia az Isten ihletett Igéje és a hit és a gyakorlat teljes szabálya.Jelentős mértékben alkalmazza a bibliai igazságot személyes és családi életéhez.Olvasson alaposan a világi irodalom és az egyéb médiák területén, és tárgyilagosan értékelje ezt az anyagot a szentírások fényében.Mutassa be, hogy átfogó ismeretet szerzett a Biblia, a keresztény tan és a keresztény szolgálat.Bizonyítsák be, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkeznek a természettudomány és a társadalomtudomány területén, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kommunikálni tudjanak a kortárs társadalommal.Mutassa be, hogy keresztény keresztény filozófiát fejlesztett ki az újszövetségi tanítások alapján, hogy felkészítse őt a misszionáriusi vállalkozás hazájában és külföldön való részvételére.Ismertesse a történelem tényeinek értelmezéséhez szükséges ismereteket annak érdekében, hogy biztosítsa a terület pontos munkatapasztalatát.A TUDOMÁNYOK KIRÁLYAI MINISZTÉRIUMOK JAVASOLT TERVEZETT ÜTEMTERV... [-]
Amerikai Egyesült Államok Babér
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Southeastern Baptist College

Az általános célok és az AA programcélok mellett a program befejezését követően a hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy bizonyítsa, hogy funkcionális és alapkoncepc ... [+]

TUDOMÁNYOS TUDNIVALÓ (ÜZLETI ADMINISZTRÁCIÓ) 129 ÓRÁVAL, BELEÉRTVE AZ ÜZLETI ADMINISZTRÁCIÓS KÖVETELMÉNYEKETA program célkitűzései

A General Objectives és az AA Program Objectives mellett a program befejezését követően a hallgatónak képesnek kell lennie:

Bizonyítsuk be, hogy funkcionális és alapkoncepciókat alkalmazhatunk kritikus gondolkodásra és üzleti problémák megoldására a tantervben (tantermekben) és társastanulási helyzetekben (tantermek kívül).Mutassa be az üzleti funkciók és folyamatok közötti kölcsönös függőség megértését.Mutassa be annak megértését, hogy a gazdasági, jogi és szabályozási, politikai, társadalmi, technikai, környezeti és versenyképes erők (helyi, regionális, globális) hatása hogyan befolyásolja az üzleti tevékenységet és fordítva.Ismertesse az etikai kérdéseket, és alkalmazza az etikai kereteket elemzésükre, majd válasszon és megvédi a megoldást.Olyan minőségi üzleti dokumentumokat állít elő, amelyek a tartalmat, a szervezetet, az egyértelműséget és a minőséget illetően képesek.A TUDOMÁNYOS TÉNYEZŐ (ÜZLETI ADMINISZTRÁCIÓ) JAVASOLT 129 ÜZEMI IDŐSZAK, BELEÉRTVE AZ ÜZLETI ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEKET (AZ AA, Üzleti hangsúly, első két év)HARMADIK ÉV... [-]
Amerikai Egyesült Államok Babér
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul