Hivatalos Leírás

A következőkről

South Carolina State University megtartotta öröksége kiváló oktatás. Mi már évek óta otthont generációk tudósok és vezetők az üzleti, katonai szolgálat, a kormány, az atlétika, az oktatás, az orvostudomány, a tudomány, a mérnöki munka, és így tovább. Található Orangeburg, SC, SC állam alakult, mint a szárazföldi támogatás főiskolai, amelynek feladata az oktatás biztosítása és a szolgáltatás az állam polgárai. Az első században, SC állam egyik vezetője volt az oktatásban, és továbbra is vezet az út a következő évszázadban.

Története SC State University

Alapította 1896-ban az állam kizárólagos állami főiskola fekete fiatalok, Dél-Karolinai Állami Egyetem kulcsszerepet játszott az oktatásban az afrikai-amerikaiak az állam és a nemzet. Mint a szárazföldi támogatás intézményt, azért küzdött, hogy a mezőgazdasági és mechanikai képzés generációk fekete fiatalok. Keresztül kiterjesztése programot, hogy elküldte mezőgazdasági és az otthoni bemutató anyagok figyelembe vidéki megyék azon ismeretek és információk elszegényedett fekete tanyasi családok.

Az egyetem képzett pontszámok a tanárok állami iskolákban. Ennek révén az oktatás, a tudomány, az irodalom és a történelem. A támogatást a Rosenwald Alap és az Általános Oktatási Testület segítette az intézmény túlélni a gazdasági világválság. A második világháború után, az állami törvényhozás létrehozta a posztgraduális program és a jogi egyetemre a Dél-Karolinai Állami Egyetemen, hogy megakadályozzák a fekete diákok beiratkozott a University of South Carolina végzős és jogi oktatási programok. A jogalkotó azt is drámaian megnövekedett finanszírozás az egyetemen annak érdekében, hogy "különálló, de egyenlő" a valóságot a felsőoktatási Dél-Karolinában. Az 1950-es és 1960-as száz SC ÁLLAMI diák vett részt a helyi polgári jogok tüntetések és letartóztattak. 1968-ban három fiatalember megölték, és 27 megsebesült a campus az állami autópálya-rendőr a Orangeburg mészárlás.

1966 óta, SC ÁLLAMI után megnyílt a fehér diákok és a tanárok, de nagyrészt megőrizte küldetését, és a karaktert történelmileg fekete intézmény. 1971-ben a mezőgazdasági programot megszüntették, és a főiskola gazdaság átalakult közösség rekreációs központ, amely egy golfpálya, valamint a futball és baseball területeken. Ma már közel 5000 tanuló hallgatók széles körű programok, amelyek magukban agrár, számviteli, művészeti, angol és dráma, valamint a divat merchandising, a fizika, a pszichológia és a politológia.

Küldetés

South Carolina State University (SC állam) egy történelmileg fekete lakosság 1890 land-támogatás senior átfogó intézmény mintegy 4,500-6,000 diákok. Található Orangeburg, Dél-Karolina, SC State University elkötelezett amellett, hogy megfizethető és hozzáférhető minőségi érettségi programok területén az üzleti, alkalmazott szakmai, matematikai, természettudományi, műszaki, mérnöki technológia, az oktatás, a művészetek és a humán. Számos programot kínálnak a mester szintű tanári, humán szolgáltatások és az agráripar és az oktatási szakértő és doktori programokat kínálnak az oktatási adminisztráció.

SC State University felkészíti a magasan képzett, hozzáértő és szociálisan érzékeny diplomások ahhoz, hogy élni és dolgozni, produktívan egy dinamikus, globális társadalom. A technológia és a hagyományos módszereket a tanítás és tanulás, kutatás és szolgáltatás, a University javítja az életminőséget a polgárok és hozzájárul a gazdasági fejlődés az állam és a nemzet.

(Ez a küldetése hagyta jóvá az SC State University kuratórium március 30-án, 2010 és a Dél-Carolina Bizottság Felsőoktatási május 6, 2010.)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

South Carolina State University

A büntető igazságszolgáltatás program kínál interdiszciplináris megközelítés a tanulmány a bűnözés, a bűnözés elméletek okozati összefüggés, és az értékelés a társadalmi ... [+]

A büntető igazságszolgáltatás program kínál interdiszciplináris megközelítés a tanulmány a bűnözés, a bűnözés elméletek okozati összefüggés, és az értékelés a társadalmi válaszok is. Szakos hallgatók a büntető igazságszolgáltatás, hogy egy sor alapvető tanfolyamok, amelyek valamennyi fázisát három összetevője a büntető igazságszolgáltatási rendszer: bűnüldözés, a bíróságok, és a korrekciók. Tanfolyamok angol, a tudomány, a matematika, a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok szerepelnek részeként az egyetem általános oktatási tananyag. Idegen nyelvi kurzusok van szükség annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat a munka és az élet egy etnikailag és kulturálisan sokszínű társadalomban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orangeburg
Szeptember 2020
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
South Carolina State University

Jelenleg, a Nuclear Engineering Program (NEP) a partnerség mindkét North Carolina State University (Észak-Karolina állam) és a UWM. Ilyen megállapodások, a diákok a nukle ... [+]

Nuclear Engineering

szeptemberében Dél-Karolinai Állami Egyetem (Dél-Karolina Állami Egyetem) együttműködve a University of Wisconsin-Madison (UWM) engedélyt kapott a South Carolina Bizottság Felsőoktatási kínál Bachelor of Science fokozat a Nuclear Engineering. Ez a megállapodás volt egyedülálló a megközelítés és az első a maga nemében az elején a nukleáris reneszánsz. E megállapodás miatt indult, hogy bővíteni kell a felvételét a kisebbségek minden szinten a nukleáris energia, a kutatás, a fejlesztés és a gyártás. Jelenleg, a Nuclear Engineering Program (NEP) a partnerség mindkét North Carolina State University (Észak-Karolina állam) és a UWM. Ilyen megállapodások, a diákok a nukleáris technika programot befejezni a második felében a végzős akár a UWM vagy NC State University, hogy az megfeleljen minden követelménynek, így a Bachelor of Science fokozat a Nuclear Engineering (ruházott SC State University). ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Orangeburg
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to South Carolina State University