Hivatalos Leírás

Az egyik legalacsonyabb tandíjemelési -ben Ohio, Sinclair Community College következetesen rangsorolva a felső és elkötelezett amellett, hogy a minőségi oktatás.

Sinclair'S hallgató kar aránya 19-1 a legalacsonyabbak között van minden Ohio főiskolán. Sinclair alakult, mint a YMCA kollégium 1887-ben, és arra szolgál, több mint 30.000 évente több, mint 330 főállású hallgatók Sinclair 2015-ben.

Sinclair található a belvárosban Dayton, Ohio. Dayton a hatodik legnagyobb városa, Ohio, ahol a lakosság száma mintegy 150.000; A környező Dayton nagyvárosok területén 800.000 lakos. Otthon a Wright-Patterson légibázis és a Nemzeti Múzeum, a US Air Force, Dayton ismert légi és űrhajózási és büszkélkedhet jelentős kutatás és fejlesztés a légi közlekedés és a légiforgalmi mérnöki területeken.

Dayton egy barátságos város a nemzetközi diákoknak. "Welcome Dayton" egy közösségi kezdeményezés, amely elősegíti a bevándorlók beilleszkedését a nagyobb Dayton területet, és tükrözi a filozófia, hogy az emberek a különböző háttérrel, készségek és tapasztalatok fontosak az USA

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Sinclair Community College

Sinclair Community College biztosít a nemzetközi hallgatók egy megfizethető módon keresi a főiskolai diploma. ... [+]

[-]
Amerikai Egyesült Államok Dayton
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

Sinclair International Students

Sinclair International Students pt.1

Sinclair International Students pt. 2

Sinclair International Students pt. 3

Sinclair International Students pt. 4