Simpson College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy Simpson

1860-ban alapított, Simpson elkészítette hallgatók generációit sikeres karriert, doktori iskolák vagy javítási munkálatok. A gyönyörű kampuszunkat 75 hektáros Indianola, Iowa és a legjobb mindkét világból: a gondoskodó akadémiai környezetben, amely közel van a karrier, szakmai és szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre Iowa fővárosában.

A legtöbb tanárunk tartsa a legmagasabb fokozatot a saját területén, és elkötelezett, hogy segítse a több mint 1400 diák megvalósítsák álmaikat. Diákélet izgalmas és kielégítő, több tucat lehetőséget a diákoknak, hogy részt vegyen a mindent görög élet egyetemközi és falakon belüli sport. Simpson sikere előmozdításában minőségi programok és nyújtott rendkívüli érték már elismert országosan Peterson Competitive Főiskolák és US News. Ez egy nagy egyetemen, és annál, hogy az emberek a Simpson, a nagyobb hatással lesznek. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg, és nézze meg közelebbről.

Tények Alapított 1860-ban, Simpson College-ben alapították tagjai az Iowa Egyesült Metodista Egyház.

Akkreditációs Simpson College teljes mértékben akkreditált a Higher Learning Bizottság tagja a North Central Association 1913 óta.

Helyszínek Indianola, Iowa, a közösség 13.000 ember található, 12 mérföldre délre Des Moines, Iowa, amely virágzó fővárosa. Simpson is campusok West Des Moines Ankeny.

Fő Campus Nyolcvan-öt hold tartalmaznak Simpson fő campus Indianola 34 főbb épületek, többek között: College Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Carver Science Center, Dunn Library, Kent Campus Center, Smith Memorial Chapel, Blank Performing Arts Center, atlétikai komplex, Amy Robertson Music Center és Henry H. és Thomas H. McNeill terem.

Jellem Simpson College egy Egyesült Metodista kapcsolódó, önálló, egyetemi, koedukált, liberális művészeti főiskola.

Tanév Két négy hónapos félév, és egy három hetes ciklus május, mely lehetővé teszi a speciális vizsgálatot vagy kikapcsolása campus, teszi fel a tanév.

Száma Kar A kar a hallgatói arányt az egyik tanár minden 13 diák 86 százaléka a 95 tagú, teljes munkaidős oktatók miután megkapta a legnagyobb mértékben a saját területén.

A tanulók száma A hallgatói szervezet alkotja 1400 nappali tagozatos hallgatók és 300 részmunkaidős diákok.

Belépés Jelentkezési lap, középiskolás átiratok, ACT vagy SAT pontszámok és ajánlása fő vagy útmutatást tanácsadó tartják az elfogadási folyamat.

Kiadások Költségek az 2016-17 tanévben a következők: tandíj és díjak 35.876 $; standard szoba ára $ 3860; szabványos fedélzeti hátba 4103 $.

Szakon, Kiskorúak és programok Simpson kínál 80 szakon, a kiskorúak és a programokat.

tanórán Szervezetek Nyolcvannégy százaléka a diákok részt vesznek a hallgatói önkormányzatok, sajtó, rádió, egyetemközi és intramurális sport, görög élet, megyei tevékenységek, a becsület és a szakmai csoportok, zene, dráma, vallási és más érdekcsoportok.

Intercollegiate Sport Férfiak: baseball, kosárlabda sífutó, labdarúgás, golf, foci, tenisz, atlétika, birkózás, Nők: kosárlabda , sífutó, golf softball, foci, úszás, tenisz, Track & mező, röplabda

  • A legutóbbi Iowa Intercollegiate Athletic Conference Champion (1987 óta).

Kitüntetések és szakmai egyesületekben Alpha Lambda Delta; Alpha Sigma Lambda; Beta Beta Beta; Epsilon Sigma; Mu Phi Epsilon; Omicron Delta Kappa; Phi Alpha Theta; Phi Mu Alpha Sinfonia; Student Education Association.

görög szervezetek Bajtársi: Alfa Tau Omega, Kappa Psi Theta, Lambda Chi Alpha Sigma Alpha Epsilon sororities: Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Beta Phi Sigma Lambda Gamma

megkülönböztető tények Simpson elismert, hogy minőségi programokat és értékét Peterson Versenyképes Főiskolák és a US News and World Report. Emellett Simpson közé az ország legjobb 100 kollégiumok hallgatók aránya, akik tanulmányi külföldön szerint US News and World Report. Simpson is a nyári nemzetközileg elismert Des Moines Metro Opera. Megjegyzendő tudós George Washington Carver kezdte egyetemi pályafutását Simpson 1890-ben.

Head rendszergazdák Szék, kuratórium: Sunnie Richer Elnök: Jay Simmons Elnöki kabinet

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Globális Irányítás

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

Kínálunk teljes körű üzleti tanterv, amelynek középpontjában a menedzsment. Nyugdíjasok részt venni a menedzsment vezető szeminárium, és hogy egy globális fókuszált ferde. A globális komponens nem csupán hozzátéve tanulmány egy másik nyelvre. A diákok betölt világpolitika, a kultúra, a vallás és a történelem szakok üzleti tanulmányok. [+]

Látod a nagy felsorolt ​​másképp minden iskolában (globális üzleti, nemzetközi üzleti, nemzetközi menedzsment), de Simpson Global Management fő van differenciáltabban különböztetik meg: Kínálunk teljes körű üzleti tanterv, amelynek középpontjában a menedzsment. Nyugdíjasok részt venni a menedzsment vezető szeminárium, és hogy egy globális fókuszált ferde. A globális komponens nem csupán hozzátéve tanulmány egy másik nyelvre. A diákok betölt világpolitika, a kultúra, a vallás és a történelem szakok üzleti tanulmányok. Üzleti professzorok nemzetközi kutatási, oktatási és üzleti tapasztalattal izgatott, hogy dolgozni világszerte elsősorban a diákok. Diákok kihasználni nevezhetünk, félévben, és egy évig tartó nemzetközi tanulmányi lehetőségek, nemzetközi szakmai és munkaközvetítés. Felmérésünk 2012 diplomások (100% -os válaszadási arány), az összes diák talált teljes munkaidős foglalkoztatás. Global Management Major A hallgatók a teljes tíz tanfolyamok, valamint a kidolgozásában elért, és kisebb a nyelv az alábbiak szerint: Szükséges: Econ 100 Principles of Economics Számla 201 Bevezetés a számvitel Magt 131 koncepciók Mktg 234 Marketing (Pre-req: MAGT 131) Magt 333 Szervezet és viselkedés (Pre-req: MAGT 131 és junior álló) Mktg 336 Nemzetközi Marketing (Pre-req: MAGT 131; MKTG 234; ECON 100 vagy 101 vagy 102) Econ 343 Nemzetközi Kereskedelmi és Pénzügyi (Pre-req: ECON 100 vagy 101 vagy 102) CIS / MAGT 145 Vezetői Információs Rendszerek és üzleti intelligencia Válassz ki két kurzus a következő: PoSC 230 nyugat-európai politika PoSC 231 Politika Oroszország és Kelet-Európában PoSC 232 ázsiai politika PoSC 233 latin-amerikai politika PoSC 240 World Politics PoSC 340 politikája a változó világban Rel 120 Bemutató világvallás Econ 230 Gazdaságfejlesztési (Pre-req: ECON 100 vagy 101 vagy 102) Hist... [-]

Bachelor In Political Science

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

Azt szeretném mondani, hogy "a politika az élet" a Simpson College. Hol máshol lehet megtalálni ezt a sok vezető lehetőségeket? Simpson megkülönböztető program tartalmazza a Capitol Hill Internship (CHIP) félévet Washington, DC, a Culver Public Policy Center, a közösségben, egy országosan rangsorolt ​​beszéd és vita csapat, Model United Nations, Simpson Politikai Survey, és május távú utazás Brazíliába, Nagy-Britannia és Washington, DC [+]

Azt szeretném mondani, hogy "a politika az élet" a Simpson College. Hol máshol lehet megtalálni ezt a sok vezető lehetőségeket? Simpson megkülönböztető program tartalmazza a Capitol Hill Internship (CHIP) félévet Washington, DC, a Culver Public Policy Center, a közösségben, egy országosan rangsorolt ​​beszéd és vita csapat, Model United Nations, Simpson Politikai Survey, és május távú utazás Brazíliába, Nagy-Britannia és Washington, DC Teljes Course prospektus: https://issuu.com/kedronbardwell/docs/polisci_brochure2015 Melyek a szükséges tanfolyamokat a Politológia szakon? PoSC 101 amerikai kormány PoSC 240 World Politics PoSC 385 Senior szeminárium Egy tanfolyam Comparative Politics: PoSC 230 nyugat-európai politika PoSC 231 Politika Oroszország és Kelet-Európában PoSC 232 ázsiai politika PoSC 233 latin-amerikai politika Egy természetesen az amerikai intézmények: PoSC 215 amerikai politikai pártok és választások PoSC 250 amerikai elnökség PoSC 315 Legfelsőbb Bíróság és az Alkotmány Egy tanfolyam Public Policy: PoSC 245 Globális problémák PoSC 270 American Public Policy PoSC 370 Környezetvédelmi Politika Poli Sci Választani Válassz négy Politológia kurzusokat. Mi a helyzet a Politológia minor? PoSC 101 amerikai kormány PoSC 240 World Politics Politológia választani (3 fogás) [-]

Bachelor Multimédiás újságírás

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

A diploma multimédiás újságírás jelent a diákok a mester művészetét hagyományos írás, szerkesztés és jelentési képességek, valamint megtanulják, hogyan kell létrehozni podcastok, videó és audió produkciók mellett weboldal tartalmát. Ez az innovatív megközelítés újságírás, amely megtartja a sikeres Simpson diákok áramot a gyors ütemű új média. [+]

Top ok, amiért érdemes csatlakozni hozzánk: 3 kiadványok lehetőséget kínálnak részvétel: A Simpsonian újság, KSTM rádió, ID Magazine Garantált szakmai azt jelenti, hogy minden diák a végzős szakmai tapasztalat kész a pályájuk sikerrel. Kar szakmai tapasztalattal irányítja a tanulmányok és segít fejleszteni a pálya, hogy elérje a céljait. Minden diák kap egyéni tanácsadás a tanfolyam és a munka / szakmai keresést. Simpson stratégiai helyen csak kívülről Des Moines kínál szakmai, munka árnyék és a karrierlehetőségeket a nagy broadcast leányvállalatok, újságok és magazinok. 100% -át a 2012. tavaszi felmérésben a válaszadók megerősítették a teljes munkaidős foglalkoztatás (89% -os válaszadási arány). Mi bevallani. Lépést tartva a lépést a folyamatosan változó kommunikációs csatornákat, és hogyan kell használni őket egy kihívás. A kommunikáció oktatók már bizonyították, hogy fel a kihívást és keményen dolgozunk, hogy tartsa meg az élvonalbeli új, izgalmas kommunikációs médiumok. A diploma multimédiás újságírás jelent a diákok a mester művészetét hagyományos írás, szerkesztés és jelentési képességek, valamint megtanulják, hogyan kell létrehozni podcastok, videó és audió produkciók mellett weboldal tartalmát. Ez az innovatív megközelítés újságírás, amely megtartja a sikeres Simpson diákok áramot a gyors ütemű új média. Multimédia Újságírás Major A hallgatók a teljes tíz tanfolyamot, valamint szakmai az alábbiak szerint: Szükséges: Comm 101 Bevezetés a kommunikáció és médiatudomány Comm 211 Kezdve Newswriting & Reporting Comm 220 Tömegtájékoztatás és társadalom VAGY Comm 275 nem, faj, osztály és média Comm 221 Video Production VAGY Comm 271 audio termelés Comm 301 Médiatörvény és etika Comm 311 szerkesztése & Design Comm 315 Újságírás 2.0 Comm 351... [-]

Bachelor Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

Szeretné, hogy belsejében a fejében a világ vezetői és tanulnak a döntéseket? Ha érdekel, a globális problémák és a diplomácia, majd a nemzetközi kapcsolatok (IR) a tökéletes nagy az Ön számára! IR, megtudhatja a latin-amerikai politika, az ázsiai történelem, világvallások, és még sok más. Majd mérje meg a diplomácia készség, ahogy versenyeznek a diákok más főiskolák az ENSZ Modell Konferencián. [+]

Szeretné, hogy belsejében a fejében a világ vezetői és tanulnak a döntéseket? Ha érdekel, a globális problémák és a diplomácia, majd a nemzetközi kapcsolatok (IR) a tökéletes nagy az Ön számára! IR, megtudhatja a latin-amerikai politika, az ázsiai történelem, világvallások, és még sok más. Majd mérje meg a diplomácia készség, ahogy versenyeznek a diákok más főiskolák az ENSZ Modell Konferencián. Melyek a szükséges tanfolyamokat egy nemzetközi kapcsolatok szakon? PoSC 130 Model United Nations (AJÁNLOTT, nem szükséges) PoSC 240 World Politics PoSC 340 politikája a változó világban PoSC 385 Senior szeminárium Három a következő: (legalább kettő politológia) PoSC 230 nyugat-európai politika PoSC 231 Politika Oroszország és Kelet-Európában PoSC 232 ázsiai politika PoSC 233 latin-amerikai politika Span 213 latin-amerikai kultúra és civilizáció * Hist 309 Contemporary Europe Hist 275 History of India Hist 276 History of China Három a következő: Anth 110 Kulturális Antropológia Art 204 Survey of Non-Western Art Econ 230 Gazdaságfejlesztési ** PoSC 245 Globális problémák Rel 120 Bemutató világvallások Rel 233 Islam Rel 263 Etika, vallás és Konfliktus Egy félév a Világ-Nyelv felett 102 szint Engedélyével az osztály, részvétel a Drew University szemeszter vagy a CHIP félévben Washingtonban helyettesítheti bizonyos követelményeknek. * Előfeltétele spanyol 213 spanyol 202 vagy azzal egyenértékű. ** Előfeltétele Economics 230 Economics 101 vagy 102. [-]

Bachelor Sport Adminisztráció

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

A Sport Administration kisebb vagy nagyobb célja, hogy szolgálja az érdekeit és foglalkozási lehetőségeket folytató hallgatók az üzleti oldala a sport és a fizikai állóképesség. A Sport Administration főbb jellemzői a használatát két gyakorlat, hogy a tapasztalati tanulás, alapvető feltétele a minden Sports Management program. [+]

A Sport Administration kisebb vagy nagyobb célja, hogy szolgálja az érdekeit és foglalkozási lehetőségeket folytató hallgatók az üzleti oldala a sport és a fizikai állóképesség. A Sport Administration főbb jellemzői a használatát két gyakorlat, hogy a tapasztalati tanulás, alapvető feltétele a minden Sports Management program. Sport Administration Major A hallgatók a teljes tíz tanfolyamot, valamint a kidolgozásában elért az alábbiak szerint: Szükséges: SpSc 214 Szabadidő és Park Program Mgmt. SpSc 253 Sport és Fitness Menedzsment * CT beágyazott képességek SpSc 263 sportjog * CE területen az elkötelezettség és a WC-vel és IL beágyazott képességek SpSc 273 Sport és Fitness Marketing SpSc 300 Sport Pénzügy SpSc 320 esemény és Facility Management Számla 201 Bevezetés a számvitel * QR beágyazott készség Comm 223 Bevezetés Integrált Marketing Kommunikációs * OC beágyazott készség Econ 100 Principles of Economics SpSc 319 Junior és senior gyakorlat Capstone: SpSc 385 Senior Capstone a szakmai * WC és IL beágyazott képességek Sport Administration Minor A hallgatók a teljes, hat alkalommal az alábbiak szerint: Szükséges: SpSc 253 Sport és Fitness Menedzsment SpSc 263 sportjog SpSc 273 Sport és Fitness Marketing SpSc 319 Junior vagy Senior Gyakorlat (be vagy ki campus) SpSc 320 esemény és Facility Management Comm 223 Bevezetés Integrált Marketing Kommunikációs VAGY Acct 201 Bevezetés a számviteli adatok és a döntéshozatal Tipikus Négy év Progression: Első év: econ 100 SpSc 214 (és kizárólag a SpSc 253 (tavasszal és nyáron csak) Második év: SpSc 263 (esik csak) SpSc 273 (tavasz esetén) Számla 201 Comm 223 * SpSc 290 -... [-]

BSc

Bachelor Fizika-technika

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

Azt mondta, hogy "a fizika az alapja a mérnöki". A fizika-Engineering szakos Simpson College ezért egy különösen szilárd alapot a mérnöki. Ezzel jelentős megtanulod az elméleti alapjait az összes mérnöki tudományok, valamint a tervezési és alkalmazási, hogy az elmélet, hogy megoldja a világ problémáit. [+]

Azt mondta, hogy "a fizika az alapja a mérnöki". A fizika-Engineering szakos Simpson College ezért egy különösen szilárd alapot a mérnöki. Ezzel jelentős megtanulod az elméleti alapjait az összes mérnöki tudományok, valamint a tervezési és alkalmazási, hogy az elmélet, hogy megoldja a világ problémáit. Amellett, hogy szóló szilárd alapot a mérnöki, kezdve a mérnöki pályafutását Simpson College előnye a kis osztálylétszám és a személyes figyelem, széles bölcsészettudományi bázis, és több lehetőséget, hogy vizsgálja meg más egyetemi részvétel és atlétika. Megjegyzés: Ez a fő az, csak a hallgatók, akik átkerülnek mérnöki iskola három év után részeként Dual-Degree Program in Engineering. Maximum 32 kredit átadható vissza Simpson College a mérnöki iskola. (Bővebben lásd: Dual-Degree Program in Engineering.) Folytató hallgatók a fizika-Engineering Major kell töltenie 14 tanfolyamok az alábbiak szerint: Szükséges: Phys 191 Általános fizika I. Phys 192 Általános Fizika II Phys 230 Modern fizika Phys 271 Kísérleti fizika I. (0,5 természetesen) Phys / Engr 250 Statika VAGY Phys / Engr 330 Digital Systems Válasszon egy tanfolyamot a következő: Phys 310 Thermal Fizika Phys 320 Klasszikus mechanika Phys 340 elektromágneses mezők Phys 360 Quantum Mechanics Mérnöki Választani 300- vagy magasabb (2,5 kurzusok) át mérnöki iskola Szükséges támogató tanfolyamok: Chem 101 Általános kémia I Chem 102 Általános kémia II * CmSc 150 alap. Számítástechnikai I Math 151 Kalkulus I Math 152 Kalkulus II Math 251 Kalkulus III Math 345 differenciálegyenletek * Chemistry 102 lehet tekinteni, ha ez nem szükséges az adott műszaki iskola vagy a program a hallgató kíván belépni. Amellett, hogy a fenti... [-]

Bachelor Of Environmental Science

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

Ez a lehetőség a diákok számára szakmai érdeklődés az oktatás és a kutatás (iskola, főiskola, tanácsadó cégek), értelmező ökológia (regionális és a nemzeti parkok, természetvédelmi területek, állatkertek, múzeumok), erőforrás-gazdálkodás (ügynökségek és szervezetek erdő, víz, és a vadon élő erőforrások), a közegészségügy (állami és megyei hivatalok), és a környezetvédelmi technológiák (szabályozó szervek, a közművek, a magánvállalkozások). [+]

Ez a lehetőség a diákok számára szakmai érdeklődés az oktatás és a kutatás (iskola, főiskola, tanácsadó cégek), értelmező ökológia (regionális és a nemzeti parkok, természetvédelmi területek, állatkertek, múzeumok), erőforrás-gazdálkodás (ügynökségek és szervezetek erdő, víz, és a vadon élő erőforrások), a közegészségügy (állami és megyei hivatalok), és a környezetvédelmi technológiák (szabályozó szervek, a közművek, a magánvállalkozások). A hallgatók a teljes tíz tanfolyamot, valamint a kidolgozásában elért az alábbiak szerint: Szükséges: Core: Biol 103 Környezetvédelmi kérdések w / lab Biol 110 Principles of Biology I w / labor Biol 111 Principles of Biology II w / lab Biol 145 Bevezető Plant Biology w / lab Biol 253 Principles of Ecology w / lab Ökológiai - organismal Hangsúlyt (Válasszon legalább 2 fogás) Biol 245 Általános Rovartani w / lab Biol 251 Microbiology w / lab Biol 275 Behavioral Ecology w / lab Biol 350 Mmmologista w / lab Biol 358 Édesvízi ökológia w / lab Biol 390 Különleges témák Társadalmi, etikai, politika, Történelmi Environmental Sciences (Válasszon legalább egy) ** Biol 240 védelméről szóló törvény Econ 210 Környezetgazdaságtani * Hist 261 amerikai Environmental History Soc 350 Környezeti Szociológia PoSC 370 Közpolitikai témák * Feltétel Közgazdasági 100 ** Megfelelő május Term tanfolyamok, különleges témák tanfolyam, vagy az új tanfolyamok által kínált egyéb szervezeti egységek a jövőben is eleget ennek a követelménynek Minisztériuma által jóváhagyott. Kémia (Válasszon legalább egy) Chem 101 Kötvények & Structure I w / labor Chem 155 Környezeti Kémiai w / lab Egy további tudományos osztály Válasszon egy kurzus a következő: Math tanfolyamok... [-]

Bachelor Of Science In Economics: Pénzügy

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

Biztosak vagyunk benne, hogy az erő a programunk, együtt számos szakmai lehetőségeket lehetséges Des Moines metró területén és azon túl, biztosítja Simpson pénzügy diplomások fényes, sikeres határidős. Tény, hogy a mi felmérés 2012. tavaszi gazdaság és a gazdaság: pénzügy diplomások, 100% respondants foglalkoztattak teljes munkaidőben, vagy folytat posztgraduális tanulmányokat. (75% felmérés válaszadási arány) [+]

Tanulmányi és gyakorlatban, akkor kap a tapasztalat szükséges a sikerhez az egyetemen, és a szakmai karrier. A jelenlegi és a végzett hallgatók örömmel mondani: Simpson az a hely, hogy ha érdekel a karrier a finanszírozáshoz. Top ok, amiért érdemes csatlakozni hozzánk a Simpson Főbb megnyitja kapuit az Ön számára karrier, mint a banki, pénzügyi, biztosítási vagy politikai elemzés, és kiváló képzést a fejlett tanulmányok MBA vagy PHD programokat. A tanfolyam egyesíti szigorú analitikai képzés gyakorlati alkalmazások által vezetett külön kar hajtott, hogy segítsen sikerrel. Kis létszámú csoportok lehetővé teszik a kar, hogy a diákok személyre szabott figyelmet és mentorálás. A kidolgozásában elért tanfolyam felhatalmazza a diákok össze elmélet, adatgyűjtési és statisztikai módszereket, hogy magas minőségű, innovatív kutatás. Biztosak vagyunk benne, hogy az erő a programunk, együtt számos szakmai lehetőségeket lehetséges Des Moines metró területén és azon túl, biztosítja Simpson pénzügy diplomások fényes, sikeres határidős. Tény, hogy a mi felmérés 2012. tavaszi gazdaság és a gazdaság: pénzügy diplomások, 100% respondants foglalkoztattak teljes munkaidőben, vagy folytat posztgraduális tanulmányokat. (75% felmérés válaszadási arány) Economics: Pénzügyi Major A hallgatók a teljes tíz és fél tanfolyamok az alábbiak szerint: Szükséges: Econ 100 Principles of Economics Econ 365 Részletes Mikroökonómia (Pre-szüks: ECON 100 vagy 102, matematika 151, ECON 135) Econ 366 Advanced Makroökonómia (Pre-szüks: ECON 100 vagy 102, matematika 151) Econ 386 ökonometria (Pre-szüks: ECON 100 vagy 101 vagy 102, matematika 151, ECON 135) Econ 135 Alkalmazott statisztika (Előfeltétel: Az egyik: Math 105 / 105T, Math 130 / 130T, Math ACT 22 vagy magasabb, vagy Math... [-]

BSc Törvényszéki Tudomány / Biokémia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

A biokémia / törvényszéki tudományok nagy célja, hogy felkészítse a hallgatók számára a belépő szintű foglalkoztatás laborokban végző törvényszéki vizsgálatok, folytassa a végzős munka kriminalisztika, vagy azért, hogy egy jó alapot a felsőfokú munka olyan területeken, mint a kémia, biokémia, kriminalisztika, molekuláris vagy sejtbiológiai vagy kapcsolódó technológiai területeken. [+]

A biokémia / törvényszéki tudományok nagy célja, hogy felkészítse a hallgatók számára a belépő szintű foglalkoztatás laborokban végző törvényszéki vizsgálatok, folytassa a végzős munka kriminalisztika, vagy azért, hogy egy jó alapot a felsőfokú munka olyan területeken, mint a kémia, biokémia, kriminalisztika, molekuláris vagy sejtbiológiai vagy kapcsolódó technológiai területeken. Amellett, hogy egy sor tipikus biológia és kémia kurzusok, a szakmai matematika, a fizika és a kriminalisztika / büntetőjogi szükséges. Transzfer a diákok szívesen, és képes lehet befejezni sok a szükséges tanfolyamokat, mielőtt ezt a programot. A diákok kívánnak kérni belépő szintű kriminalisztikai pozíciók érettségi után erősen ajánlott, hogy beiratkozik egy szakmai gyakorlat. A hallgatók a teljes tíz tanfolyamot, valamint a kidolgozásában elért az alábbiak szerint: kötelező Chem 101 Általános kémia I Chem 102 Általános kémia II Chem 201 Szerves kémia I Biológia 111 Principles of Biology II Biológia 360 molekuláris genetika Biológia 135 Biostatisztika Válasszon az alábbi lehetőségek közül: Chem 307 Műszeres vizsgálatok Chem 205 kvantitatív elemzés Választani-Válassz három kurzusok a következő: Chem 205 kvantitatív elemzés (ha nem használják fent) Chem 307 Műszeres vizsgálatok (ha nem használják fent) Chem 202 Szerves kémia Chem 330 Biokémia Biol 334 Cellular Biology CJ 220 büntető igazságszolgáltatási rendszerek CJ 222 bűnügyi nyomozás és Rendészeti CJ 343 Kriminológiai Capstone: Chem 309 Bevezetés a Forensic Science Biol / Chem 319 Szakmai Biol / Chem 387 Capstone pálya ** Capstone Experience - Az osztály lehetővé teszi a diákok, hogy teljesíti a kidolgozásában elért tapasztalat a legkülönfélébb módokon. A diákok össze a nyári kutatási (mint egy REU), egy szakmai... [-]

BA

Bachelor Of Arts In Music

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Indianola

A Bachelor of Arts (BA) fokozat a súlyos zene egy 128-hitel mértékben, amelyben a tanfolyamok száma zenei kevesebb, mint a szakmailag orientált meg zenei diplomáját, ezáltal több óra áll rendelkezésre a nem zenei kurzusok . Mértéke nem feltétele azonban az, egy jól lekerekített sor tanfolyamok, hogy el fogja hagyni a hallgató kiváló zenei megértés és a teljesítmény készségek. Ezen túlmenően, a hallgató a szabadságot, hogy folytassa a másodlagos érdeklődési terület, amely alapja lehet egy speciális fajtája a szakmai képzés. A legtöbb diák folytat kétszakos (zene és más területen) válassza ki a BA fokozatot. [+]

A Bachelor of Arts (BA) fokozat a súlyos zene egy 128-hitel mértékben, amelyben a tanfolyamok száma zenei kevesebb, mint a szakmailag orientált meg zenei diplomáját, ezáltal több óra áll rendelkezésre a nem zenei kurzusok . Mértéke nem feltétele azonban az, egy jól lekerekített sor tanfolyamok, hogy el fogja hagyni a hallgató kiváló zenei megértés és a teljesítmény készségek. Ezen túlmenően, a hallgató a szabadságot, hogy folytassa a másodlagos érdeklődési terület, amely alapja lehet egy speciális fajtája a szakmai képzés. A legtöbb diák folytat kétszakos (zene és más területen) válassza ki a BA fokozatot. Diákok, akik szerzett BA diplomát zene Simpson College élveztük foglalkoztatás adminisztrátorok művészeti szervezetek, részt vett a doktori iskola keresni MBA fok, részt vett doktori iskola zene, magántanuló lesz zenetanárok, és számos egyéb lehetőség. A BA lehetővé teszi a legnagyobb összeget a tantervi rugalmasság. Bachelor of Arts fokozat a súlyos Zene Szükséges: (a csapat) Mus 151-152 Elmélet 1 & 2 (6) Mus 153-154 Aural Skills 1 & 2 (2) Mus 251 Theory 3 (3) Mus 253 Aural Skills 3 (1) Mus 101 Survey of Music Literature (2) Mus 281 levezetése (2) Mus 270 Alkalmazott Zene (magán tanulmány a beszéd- vagy eszköz) (10) Mus 214 együttesek (6) Mus 000B vagy Mus 000s Senior preambulumbekezdése - capstone (0) Mus 00X Piano jártasság (0) Két kurzus: Mus 201 középkori és reneszánsz zene (2) Mus 202 Zene a 17. és a 18. században (2) Mus 203 Zene a 19. át a 21. század (2) Összesen (36 kredit + capstone) Bachelor of Arts... [-]

Videók

Welcome To Simpson College

This Is Simpson College