Siena Heights University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Siena Heights Egyetem (SHU) egy Római katolikus posztszekunder intézmény Ahol a fő campus található Adrian, Michigan. Az intézmény 1919 - ben alakult St. Joseph's College valami által Adrian Dominikai Nővérek. Ban ben 1939, Átnevezték Siena Heights Főiskola Után Szent Katalin Siena. 1969-ben coeducational lett. Ban ben 1998, Átnevezték Siena Heights Egyetem.

Adrian Dominikai Nővérek

A nővérek 29 államban, a Columbia kerületben és a Puerto Rico-i közösségben, valamint az Egyesült Államokon kívüli hét országban: Kanadában, a Dominikai Köztársaságban, Kenyában, Mexikóban, Norvégiában, a Fülöp-szigeteken és Tajvanon szolgálnak. A "jelek jeleire" reagálva arra törekszenek, hogy foglalkozzanak a világ szükségleteivel, szolgáljanak oda, ahol elhívják őket.

Campuses

A fő egyetem 55 hektárral rendelkezik 17 épületben Adrianban, Michigan-ben. A fő egyetemen megkülönböztetik azt, hogy Michigan államban mindenekelőtt az összes vezeték nélküli egyetem vagy egyetem. Vannak műholdak a Southfieldben, Dearbornban, Benton Harborban, Monroe-ban, Battle Creek-ben, Kalamazoo-ban, Lansingben, Jacksonban és online.

Munkahely

Siena Heights a Dominikánus Adriai Nővérek által társult és támogatott Michigan által, az Észak-Közép Kollégiumok és Iskolák Egyesülete (NCACS) által akkreditált.

A főiskolai pecsétet a Nemzetközi Preacherrend, a Dominikánus Pajzsból, négy fehér és négy fekete gyronból vagy háromszögből áll. Ezek szimbolizálják a közös jólétért dolgozó emberek egységeit. A "keresztfülű" (vagy kereszt a fülbevaló mindkét végén), amely a gyronokon helyezkedik el, a győzelmet, a kötelességet és az önfeláldozást jelenti. A sáb (vagy a pajzs fekete) szimbolizálja a bölcsességet, a csendet, a bátorságot és a bátorságot. A világos szín a békét, a tisztaságot, a szeretetet és az őszinteséget jelenti. A pajzsot körülvevő mottó: "Laudare, Benedicere, Praedicare" azt jelenti: "dicsérni Istent, áldani az Ő népét és hirdetni evangéliumát". A pajzsot a hatodik vagy nyolcágú csillag is körülveszi, amely a Szent Dominikus megkülönböztető szimbóluma.

Akadémikusok

Az egyetem több mint 40 egyetemi tanulmányi programot folytat a Művészeti és Tudományi Főiskola, a Szakmai tanulmányok Főiskola és a Graduate College között. Az egyetemi kollégium tovább oszlik hét tudományos osztályok: Business & Management; Számítástechnika, matematika és tudományok; humán tudományok; Gondozás; Szociális és viselkedési tudomány; Vizuális / előadóművészet és tanárképzés.

A Siena Heights a középiskolai hallgatók számára is biztosítja az osztályokat a kettős beiratkozás révén. Ez olyan juniorokat és időseket biztosít, akik megfelelnek bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy a főiskolai hitelt és tapasztalatot szerezzék, miközben még mindig középiskolában vannak, és a hallgatókat egy lépéssel közelebb viszik a főiskolához és tanulnak az egyetemi életről és az osztály munkájáról. A hallgató-karon arány 12: 1.

Helyszínek

Adrian

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket