Hivatalos Leírás

Siena Heights Egyetem (SHU) egy Római katolikus posztszekunder intézmény Ahol a fő campus található Adrian, Michigan. Az intézmény 1919 - ben alakult St. Joseph's College valami által Adrian Dominikai Nővérek. Ban ben 1939, Átnevezték Siena Heights Főiskola Után Szent Katalin Siena. 1969-ben coeducational lett. Ban ben 1998, Átnevezték Siena Heights Egyetem.

Adrian Dominikai Nővérek

A nővérek 29 államban, a Columbia kerületben és a Puerto Rico-i közösségben, valamint az Egyesült Államokon kívüli hét országban: Kanadában, a Dominikai Köztársaságban, Kenyában, Mexikóban, Norvégiában, a Fülöp-szigeteken és Tajvanon szolgálnak. A "jelek jeleire" reagálva arra törekszenek, hogy foglalkozzanak a világ szükségleteivel, szolgáljanak oda, ahol elhívják őket.

Campuses

A fő egyetem 55 hektárral rendelkezik 17 épületben Adrianban, Michigan-ben. A fő egyetemen megkülönböztetik azt, hogy Michigan államban mindenekelőtt az összes vezeték nélküli egyetem vagy egyetem. Vannak műholdak a Southfieldben, Dearbornban, Benton Harborban, Monroe-ban, Battle Creek-ben, Kalamazoo-ban, Lansingben, Jacksonban és online.

Munkahely

Siena Heights a Dominikánus Adriai Nővérek által társult és támogatott Michigan által, az Észak-Közép Kollégiumok és Iskolák Egyesülete (NCACS) által akkreditált.

A főiskolai pecsétet a Nemzetközi Preacherrend, a Dominikánus Pajzsból, négy fehér és négy fekete gyronból vagy háromszögből áll. Ezek szimbolizálják a közös jólétért dolgozó emberek egységeit. A "keresztfülű" (vagy kereszt a fülbevaló mindkét végén), amely a gyronokon helyezkedik el, a győzelmet, a kötelességet és az önfeláldozást jelenti. A sáb (vagy a pajzs fekete) szimbolizálja a bölcsességet, a csendet, a bátorságot és a bátorságot. A világos szín a békét, a tisztaságot, a szeretetet és az őszinteséget jelenti. A pajzsot körülvevő mottó: "Laudare, Benedicere, Praedicare" azt jelenti: "dicsérni Istent, áldani az Ő népét és hirdetni evangéliumát". A pajzsot a hatodik vagy nyolcágú csillag is körülveszi, amely a Szent Dominikus megkülönböztető szimbóluma.

Akadémikusok

Az egyetem több mint 40 egyetemi tanulmányi programot folytat a Művészeti és Tudományi Főiskola, a Szakmai tanulmányok Főiskola és a Graduate College között. Az egyetemi kollégium tovább oszlik hét tudományos osztályok: Business & Management; Számítástechnika, matematika és tudományok; humán tudományok; Gondozás; Szociális és viselkedési tudomány; Vizuális / előadóművészet és tanárképzés.

A Siena Heights a középiskolai hallgatók számára is biztosítja az osztályokat a kettős beiratkozás révén. Ez olyan juniorokat és időseket biztosít, akik megfelelnek bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy a főiskolai hitelt és tapasztalatot szerezzék, miközben még mindig középiskolában vannak, és a hallgatókat egy lépéssel közelebb viszik a főiskolához és tanulnak az egyetemi életről és az osztály munkájáról. A hallgató-karon arány 12: 1.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Siena Heights University

Egy program. Két fok. Öt év. Ez a koncepció a Siena Heights Egyetem új mérnöki programjának mögött. Az Észak-Dakota Egyetemmel folytatott partnerségen keresztül a Siena H ... [+]

Egy program. Két fok. Öt év. Ez a koncepció a Siena Heights Egyetem új mérnöki programjának mögött. Az Észak-Dakota Egyetemmel folytatott partnerségen keresztül a Siena Heights hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy mind az UND Bachelor of Engineering Science diplomát, mind a SHU által a diákok választásának alapképzését szerezzék.

Miközben az Adrian campusban teljes munkaidőben tartózkodik, a diákok az UND-től mérnöki kurzusokat vesznek fel, mialatt befejezik a Siena-i főiskolai diplomáját. A diákok kétszer járnak Észak-Dakotába a laboratóriumi munka befejezéséhez.

Az UND a következő mérnöki diplomákat kínálja: vegyi, elektromos és mechanikai. A Siena Heights mérnöki programjait az Észak-Dakotai Egyetem, az Észak-Dakota zászlóshajó kutatóintézetével együttműködve kínálják fel. A hallgatók fokozatot nyújthatnak a kémiai, az elektrotechnikai vagy a gépészeti szakban. Az UND-vel való együttműködés lehetővé teszi a diákok számára, hogy egy ABET akkreditált bachelor diplomát kapjanak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Adrian
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Siena Heights University

A program elsődleges célja a vizuális művész fejlesztése. A diákokat arra ösztönzik, hogy kockázatot vállaljanak, spekuláljanak, felfedezzenek, kutassanak, hozzanak létre ... [+]

A Studio Angelico a Siena Heights Egyetem nemzeti akkreditált művészeti részlege, amely Grafikai Design, Művészettörténeti és Képzőművészeti Főiskolák számára kínál diplomát. E fokozatok részeként olyan művészeti médiákat kereshet, mint az animáció, a kerámia, a rajzolás, a grafika, a fémfestés, a festészet, a fotózás, a nyomtatás, a szobrászat, a videószerkesztés és a webdesign. Ezenkívül lehetőségeket kínál arra, hogy a művészettudományt különböző más főiskolákkal, kiskorúakkal és tanúsításokkal kombinálhassuk olyan területeken, mint például az üzleti élet, a pszichológia, a kémia, a múzeumi tanulmányok és a tanárképzés, amelyek segítenek előkészíteni a karriereket olyan területeken, mint a reklám , Művészeti terápia, művészeti megőrzés, múzeumi munka és művészeti oktatás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Adrian
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Siena Heights University

A Siena Heights Számítógépes és Információs Rendszer Program elsősorban az emberek felkészítésére szolgál a valós világ helyett az elméleti fogalmakra. Az osztályainkat o ... [+]

A Siena Heights Számítógépes és Információs Rendszer Program elsősorban az emberek felkészítésére szolgál a valós világ helyett az elméleti fogalmakra. Az osztályainkat olyan módon orientáljuk, hogy a diákok tanulási anyaga vonzó a vállalkozások számára.

A program sok valódi világ szakértelmet és tapasztalatot fog tartalmazni. A gyakorlatok fontosak és ösztönözhetők.

A szoftverfejlesztés nem feltétlenül ül egy számítógépen kódolással. Nagy része a felhasználókkal ül le annak biztosítása érdekében, hogy az alkalmazás meg fog tenni, amit az ember akar. Siena programja fog dolgozni, hogy fejlessze ezt a diákjaiban.

A Siena Heights szakosodott oktatók, akik a területen dolgozó szakemberek, felkészítik Önt a jövő kihívásaira. Minden CIS osztály kis méretű, általában kevesebb, mint 20 hallgató, és találkozik egy laboratóriumi stílusú tanteremben, ahol az egy-egy beszélgetés a karokkal a norma. Karrierlehetőségeit a munkahelyi tapasztalataink és a vezető projektek erősítik.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Adrian
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Siena Heights University

A Bachelor of Business Administration fokozat Siena Heights Egyetem megnyitása sokféle foglalkoztatási lehetőségeket az Ön számára. A Siena Heights Egyetem kommunikációs ... [+]

A Bachelor of Business Administration fokozat Siena Heights Egyetem megnyitása sokféle foglalkoztatási lehetőségeket az Ön számára. A Siena Heights Egyetem kommunikációs és etikai hangsúlyozásával magabiztosan dönthet úgy, hogy új karriert indít vagy vállalkozásait a következő szintre veszi.

Komunikáció

Az ötletek kifejezése írásban, verbálisan és vizuálisan

Kreativitás

Az eredeti ötletek kidolgozásának lehetősége vagy a közös megoldások egyedi módon történő használata

Analitikai képesség

Az a képesség, hogy a komplex problémát ténylegesen elkülönítsék a komponensrészekbe a megoldások azonosítása érdekében... [-]

Amerikai Egyesült Államok Adrian Jackson Battle Creek Benton Harbor Monroe Southfield  + 3 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul