Seminole State College of Florida

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

Seminole State College of Florida egy teljes körű szolgáltatást nyújtó oktatás nyújt, és öt főiskolai fok; kétéves főiskolai hitel fok (AA, AS, AAS); speciális karrier igazolásokat; folyamatos szakmai képzés; felnőttoktatás; és egy sor kulturális stimuláló események és időben meghívott előadók.

Ha a közelmúltban érettségizett most kezdődik a nevelési útra; szakmai képzést kereső változtatni karrier, vagy frissítse a szakismereteket; egy közösség tagja keresi, hogy fokozza az életminőséghez felnőttoktatás osztályokba; vagy valaki, aki keres többet megtudni a speciális érdeklődés, Seminole állam itt.

Küldetésünk

Seminole State College of Florida növeli az oktatási, gazdasági, kulturális és vitalitás a mi körzetében példaértékű tanulási lehetőséget a sokszínű közösség.

Jövőképünk

Seminole State College of Florida lesz a nemzeti vezető tudományos programok és szolgáltatások, amelyek ápolják a tanulók teljesítményét, a szakmai előmenetelt, valamint a globális tudatosság egy együttműködési és befogadó tanulási környezet.

Seminole State College ...

A 15. legnagyobb főiskola az USA-munkatárs fok kitüntetett. A 8. legnagyobb iskola a Florida College rendszer. 3. legnagyobb munkaadó Seminole megyében. Következetesen meghaladja a nemzeti átlagok hallgatói elégedettség alapján. Már megítélt több mint 92.000 egyetemi hitelesítő annak 50 éves történetében. 16 programok speciális akkreditációval. Gazdasági vonzata, hogy Közép-Florida több mint $ 430m évente. Elismert 12 diák fogadóként Jack Kent Cooke Ösztöndíjak 2006 óta - a nemzeti rekordot négy tudós 2015-ben!

Miért minket válasszon

Íme néhány oka annak, hogy több mint 30.000 hallgató évente dönt, hogy folytatja a tanulmányait Seminole State College.

Megfizethető Tandíj: Vételi azonos minőségű oktatáshoz kínált állami egyetem mintegy feléért. Kényelmes Helyszínek: Vegyünk nappali vagy esti osztályok bármelyik négy kényelmes campus vagy online. A donorok Institute: gazdagabbá a tudományos tapasztalat és keresni ösztöndíjak mi Kitüntetések programokat. Campus Life: Hozza ki a legtöbbet a főiskolai tapasztalatok szerint bekapcsolódnak a campus tevékenységeket. DirectConnect az UCF: Szerezz társult diplomát Seminole állam és kap garantált belépés UCF. Kis osztálylétszám: Fogadás a személyes figyelmet, amire szükség van a sikerhez.

Indításához Ön jövője

Megtalálsz, amire keres egy minőségi, megfizethető oktatást az Ön State College, Seminole State College of Florida. Lehet választani 200 főiskolai programok, beleértve a főiskolai diplomát.

Lehet, hogy meglepett, hogy megtanulják, hogy Seminole állam több mint 30.000 diák. Ennek oka, hogy veszünk egy tanuló-központú megközelítés az oktatás, a kis tanított tapasztalt oktatók, akiknek elsődleges tanít. Mint egy újonc, akkor nem ül a nagy előadás osztályok. A professzor fogja tudni név szerint.

És négy egyetemen és a nappali, esti és az online osztályok, akkor lehet tudni, egy időben és helyen, hogy kényelmes az Ön számára.

Seminole State számos olyan szolgáltatást kínál, mint például a tanácsadás, pénzügyi támogatás, ösztöndíj, pályaválasztási segítséget és pártfogását, hogy segítsen boldogulni. És mivel Seminole állam egy állami egyetemen, ha egyszer töltse fel AA fokozat itt maradhatsz, vagy át egy állami vagy magán egyetem, hogy továbbra is az oktatás, mint egy junior.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Főiskolai Alkalmazott Tudományok Lakberendezés

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Sanford

Belsőépítészek által minősített oktatási, tapasztalattal és szakmai engedélyeztetést, hogy fokozza a környezet funkciója, a biztonság és az általános fellebbezést. A szakmai belsőépítész van építve a tervezési és építési mai komplex épített környezet [+]

A foglalkozás Belsőépítészek által minősített oktatási, tapasztalattal és szakmai engedélyeztetést, hogy fokozza a környezet funkciója, a biztonság és az általános fellebbezést. A szakmai belsőépítész van építve a tervezési és építési mai komplex épített környezet és együttműködik az építészek, mérnökök, fővállalkozók és más szakemberek. A Program Mivel a kereslet belsőépítészek folyamatosan nő, a hallgatók érettségi fok is egyre nagyobb az igény. Seminole State Bachelor of Applied Science Interior Design hozza a diákok azon az úton, engedélyeztetést és a szakmai karrier a belsőépítészetben. Belsőépítészek szorosan együttműködik az építészek, mérnökök és az általános vállalkozók a legkülönbözőbb beállításokat. Foglalkoztatási lehetőségek span az ismerős magánpraxis szerepe a vállalatok szerte számos ipari ágazat, kezdve a kiskereskedelmi és éttermi létesítmények, egészségügyi és kormányzati létesítmények, kereskedelmi és lakóingatlan fejlesztés a sok bútor és dekoráció ellátási lánc cégek. Ezek a cégek felvenni belsőépítészek környezet jöjjön létre, amely nemcsak az értékesítés és a felhasználói élményt, hanem hozzon létre egy termelékenyebb és kellemes munkakörnyezetet. Ez a program egy art-alapú tananyag, amely egyesíti a fogalmak és filozófiák a társadalomtudományok és a műszaki ismeretek szükségesek, hogy kommunikálni ezen szakma. A hallgatók megtanulják tervezés elmélete, építészeti tervezés, belsőépítészeti tervezés, az esztétika, a fenntartható "zöld" design, anyagok és az építés módja, életvédelmi és építési előírások, a szakmai etika és a gyakorlat, belső felülettel termékek és anyagok, valamint a szóbeli és vizuális kommunikáció. Az átfogó tanterv biztosítja a teljes oktatási alapot a szakmában. Befejezése után a BAS Interior Design fok és két év szakmai tapasztalat, a diplomások vehetnek a Nemzeti Tanács Interior Design selejtező (NCIDQ) vizsgálata... [-]

BSc

Bachelor of Science in Business and Information Management

Campus Nappali August 2018 Amerikai Egyesült Államok Sanford

[+]

Valós projektek: A kidolgozásában elért hozzárendelés lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon valós projektek. Állásajánlatok Üzleti menedzser Üzleti elemző Management Analyst Business Application Developer Business Operations Specialist Business Process Manager Üzleti támogatási menedzser Enterprise Systems Analyst Informatikai igazgató Vállalkozó [-]

Bachelor of Science in Construction

Campus Nappali August 2018 Amerikai Egyesült Államok Sanford

[+]

A foglalkozás Sikeres építési vezetők kiváló vezetői készségek és képes megtervezni és folytasson üzemeltetést a sikeres építési projektek a tervezéstől a kihasználtság. Jellemző, hogy a munka nagy projektek tervezési és kivitelezési szakemberek optimalizálása az emberi és anyagok, problémamegoldás és kreatív gondolkodás. Építőipari vezetők kell használni tiszta kommunikáció, a csapatmunka és a szervezet. A Program Seminole State College Bachelor of Science (BS) építés, az egyetlen program a maga nemében Közép-Floridában, vezet a szakmai engedélyeztetést, mint fővállalkozó (Certified GC és / vagy építési vállalkozó) és a munkahelyek nagy kereslet területeken. Seminole State nevel, hogy kezelje a projektek a tervezéstől a befejezésig. Fogsz tanulni elméletben, hanem kap a gyakorlati tapasztalat. Miért Seminole State? Kiváló hírnév: The College került kialakításra építési programok több mint 20 éve. Ipar által vezérelt tananyag: tanfolyamok, melyek középpontjában a legújabb iparági trendek, amelyek a modell alapján meghatározott az amerikai Tanács Építőipari Education (ACCE), a szakmai minőségi mércét amerikai építőipari oktatási programok öt évtizedben. Külön kar: kar a "tudós-szakemberek," a szakmai tapasztalattal, valamint akadémiai oklevelek. Gyakorlati tapasztalat: Akkor alkalmazza a tudást a valós helyzetekben szövetkezetek és a szakmai vezető munkaadók. Ipari támogatás: A négy éves program iparág-specifikus, és támogatja a régió építőipari vezetők. Díjnyertes lehetőség: Meg fogja vizsgálni a díjnyertes létesítmények és a high-tech labs. A közösségi részvétel: Ön is részt vehet a közösségi projektek, látogassanak el a építkezéseken és tevékenységekben vesz részt a helyi fejezetek a szakmai szervezetek. Állásajánlatok Karrier részesülő ilyen mértékű az egyik leggyorsabban növekvő a régióban. A következő nyolc évben, az állami adatok projekt átlagosan 2000... [-]

Bachelor Of Science In Információs Rendszerek Technológiája

Campus Nappali August 2018 Amerikai Egyesült Államok Sanford

Szakemberek dolgoznak az információs rendszerek technológia teljes mértékben megértsék és képesek tervezni, megvalósítani, és kezelhetik a hálózati információs rendszerek. Ezek szakértelemmel adatbázis-kezelő rendszerek, [+]

A foglalkozás Szakemberek dolgoznak az információs rendszerek technológia teljes mértékben megértsék és képesek tervezni, megvalósítani, és kezelhetik a hálózati információs rendszerek. Ezek szakértelemmel adatbázis-kezelő rendszerek, számítógépes hálózatok, informatikai biztonság, és a szoftverfejlesztés. Feladatuk az, hogy megteremtse a technológiai megoldásokat, amelyek segítségével a vállalatok megfelelnek a szervezeti célok. A Program A Bachelor of Science in Information Systems Technology (BSIST) szak biztosít a hallgatók a kritikus készségek és ismeretek szükségesek, irányítani és ellenőrizni a számítógépes információs erőforrások változatos szervezeti felépítését. A tanulmány az információs rendszerek Technology szakemberek a szakértelmet és tudást, hogy támogassa a tervezés és kezelése az információs infrastruktúrák, valamint koordinálja információs források. A tananyag ismerete a fogalmak, amelyek alapján az információs rendszerek épülnek és alkalmazza ezt a megértést elemzésével alkalmazások valós problémákat és tervezés megfelelő megoldásokat. A BSIST szak foglalkozik azzal az igénnyel információs rendszerek technológiai szakemberek rendszerfelügyeleti és fejlesztési szakértői. A hallgató választhatja, hogy a biztonsági pálya, amely összhangban van az adott feladat várt a mai hálózati biztonsági szakember. A Bachelor of Science fokozatot Information Systems Technology áll a 120 kredit, beleértve a 36 kredit a Közművelődési tanfolyamok. Miért Seminole State? Ipar által vezérelt tananyag: A tanfolyamok fejlesztették közreműködött a regionális üzleti közösség és a gazdasági fejlesztési ügynökségek és amely az új és kialakulóban lévő technológiák, mint például az információs biztonság, a számítógépes biztonság és a mobil kézi eszközök. Alacsonyabb költség: Seminole State jelentősen alacsonyabb képzési költségeit, mint a floridai egyetem. High-tech berendezések: tantermek és laboratóriumok vannak szerelve a legújabb szoftver a Microsoft és az Apple. Cisco vezetékes és... [-]

BSc Mérnöki Technológia

Campus Nappali August 2018 Amerikai Egyesült Államok Sanford

Gyártástechnológia egyik legizgalmasabb műszaki pályát. Foglalkoztatás és a munkalehetőségek erősek. [+]

A foglalkozás Gyártástechnológia egyik legizgalmasabb műszaki pályát. Foglalkoztatás és a munkalehetőségek erősek. Az üzleti világnak szüksége van az emberek, akik képesek megoldani a problémákat, és a dolgokat tenni. Ez tökéletesen illeszkedik Engineering Technology. Technológus alkalmazni a mérnöki és tudományos ismeretek a technikai képességek, hogy támogassa a mérnöki tevékenység. Ezek jellemzően koncentrálják tevékenységüket az alkalmazott design, a jelenlegi mérnöki gyakorlatban. Technológus kulcsfontosságú szerepet játszanak a mérnöki csapat; részt vesznek a termék fejlesztése, gyártása, minőségbiztosítás, az értékesítés és a program megvalósítását. Ezek jellemzően szakmai pályára az olyan területeken, mint a mérnöki gyártás és tervezés, épületgépészeti rendszerek tervezése, földmérés, térinformatika, a civil és a weboldal fejlesztés, alternatív energia, a zöld és fenntartható tervezés és a mérnöki / projektmenedzsment. A diákok, akik a probléma-megoldó és akik a "meg tudom csinálni" szellem, Engineering Technology a legjobb választás. A Program A Bachelor of Science (BS) in Engineering Technology hangsúlyozza az alkalmazás a tudományos és mérnöki technikák valós problémák megjelenése az épített környezetet. Ez a program egyesíti előadás és laboratóriumi tanfolyamok megadja a tudás és készségek, hogy segítse a tervezés és az épületek tervezését. Miért Seminole State? Kiváló hírnév: Seminole State óta fejleszti mérnöki és építési programok több mint 20 éve. Szakmai tananyag: kurzusok alapján a modell által meghatározott Akkreditáló Testület Műszaki Technology (ABET), szakmai viszonyítási mérnöki és műszaki technológiai programokat 1937 óta. Az ipar bevonása: A program iparág-specifikus, és támogatja a régió tervezési és építési vezetők. Minőségi szolgáltatások: Study in díjnyertes létesítmények és a high-tech labs. Iparág-specifikus kar: kar a "tudós-szakemberek," a szakmai tapasztalattal, valamint akadémiai... [-]

Videók

Seminole State College

Kapcsolat

Seminole State College - Sanford/Lake Mary Campus

Cím 100 Weldon Boulevard
32773 Sanford, Florida, FL, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.seminolestate.edu/
Telefon +1 407-708-4722