San Francisco State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a San Francisco State University

Állítsa be az egyik a világ legszebb és sokszínű város, a SF állam campus büszkélkedhet élénk keveréke az emberek, kultúrák és nyelvek egy csendes sarkában San Francisco mindössze 1,6 km-re a Csendes-óceán. Tömegközlekedés kényelmesen mellett található a campus könnyű hozzáférést kínál az izgalom belváros mindössze 20 perc alatt elérhető. A San Francisco Bay Area diákok bőséges lehetőséget, hogy fokozzák a szakon. Terepmunka, a közösségi projektek és szakmai a tanulás megelevenednek, miközben előnyt a munkaerőpiacon a diploma megszerzése után.

az egyetemen

A főépületben a borító 58 hektárnyi tó Merced Park, Downtown Campus van a szívében, a pénzügyi és technikai központ a város, a Romberg Tiburon Center for Environmental Studies található, a San Francisco-öböl, és van egy Sierra Nevada Field Campus a Sierra lábánál.

targonca

Top 10 Majors Nemzetközi Diákok

 1. üzleti adminisztráció
 2. mérnöki
 3. számítástechnika
 4. nemzetközi kapcsolatok
 5. biológia
 6. Oktatás / TESOL
 7. Broadcasting & Electronic Communication Arts (BECA)
 8. Mozi
 9. pszichológia
 10. Kommunikációs Tanulmányok

akadémiai Naptár

 • Őszi félévben augusztus közepén és december (16 hét)
 • Tavaszi félévben január közepétől májusig (16 hét)
 • Nyári Sessions fut június és augusztus (5-10 hét)

Beiratkozás

 • Egyetemi hallgatók: 26.815
 • A végzett hallgatók: 3441

A nemzetközi diákok: 1695

Összesen diákok: 30256

Akkreditációs

Alapítva 1899-ben, SF állam része a California State University (CSU) rendszer. SF állam által akkreditált Akkreditáló Bizottság Senior Főiskolák és egyetemek a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC). Egyetemi szervezeti egységek és programok is egyedileg akkreditált.

Rangsor és elismerések

SFSU

Egy ismert régióban az innováció, a kreativitás és a progresszív gondolkodás, SF állam a szellemi szív és a lélek a környező városban. A vezető közösségi szolgáltatás tanulás és nemzetközi oktatási, SF állam is jelentős polgári erő, együttműködik kormányzati, üzleti és oktatási partnerek előre az egyetem és a régió. A számos kitüntetésben és kitüntetései közé tartozik:

 • Létrehozta az első nemzetközi kapcsolatok osztályának egy amerikai egyetemen (küldés több diák külföldön, mint bármelyik mester adó intézmény az országban);
 • College of Business elismert, mint az egyik csak 15% -át az üzleti iskolák világszerte, hogy megfeleljen a szigorú AACSB Nemzetközi akkreditáció szabványoknak;
 • Nevezett egyik az ország legjobb film iskolák a The Hollywood Reporter. 1999 és 2016, több mint egy tucat alumni jelölték Oscar-díj;
 • 10 öregdiák és kar megkapta a Pulitzer-díjat;
 • SF állami alums alapított sikeres vállalkozásokat bebe üzletek E-hitel és tartottak felső vezetői pozíciókat a Starbucks, a Symantec, az AT & T, a Disney és így tovább.

Ház

SF állam kínál több on-campus elszállásolási lehetőségek: nevelőtanári, apartmanok egy, kettő vagy három hálószoba és családi apartmanokban. Téma és tanulási közösségek állnak a lakosok, akik szeretnének élni a többi diák hasonló szakok és a személyes érdek. A ház kérelem eljárás eltér az egyetemi alkalmazás. Miután elküldte a jelentkezését, akkor kell alkalmazni, a ház, amint megkapja az SF állam azonosító száma. Nem kell, hogy kapott hivatalos felvételi alkalmazni házban.

Helyszínek

San Francisco

San Francisco State University

Address
1600 Holloway Ave.

94132 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1.415.338.1293

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket