San Diego State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

San Diego State University (SDSU), egy valóban globális tanulási közösség, ideális hely a nemzetközi oktatás megkezdéséhez. Az SDSU a 23 egyetemi Kaliforniai Állami Egyetem (CSU) rendszerének része, az állam harmadik legnagyobb egyeteme, több mint 35 000 hallgató beiratkozásával. 97 fő alapképzési, 84 mesterképzési és 21 doktori fokozatot kínálunk.

Díjnyertes professzorokkal, csúcsminőségű kutatási lehetőségekkel, valamint egy napos helyen, Latin-Amerika és a Csendes-óceán kapujánál az SDSU eszközöket kínál a hallgatóknak ismereteik és lehetőségeik bővítésére.

Akadémiai erő és rangsor

Az US News & World Report az ország 70 legnépszerűbb állami egyeteme közé tartozik.

  • Amerika legjobb ár-érték arányú főiskolái: 30. szám ( Forbes , 2019)
  • Érettségi arány: 8. szám ( amerikai hírek és világjelentés )
  • Etnikai sokszínűség: 35 legjobb ( amerikai hírek és világhírek )
  • Nemzetközi üzletág: 11. szám ( US News & World Report )
  • Vállalkozás: 37. szám ( US News & World Report )
  • Építőmérnöki, villamosmérnöki és gépészmérnöki tudomány: Top 25 mérnöki alapképzési díj (ASEE, 2018)
  • Fulbright-tudósok: Több mint 90 hallgató kapott Fulbright-díjat, amivel az SDSU a Fulbright-díjasok legjobb producere lett.

139702_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Campusunk

A Cosmopolitan legszebb főiskolai campusainak listáján a 8. helyen található, az SDSU campusa a történelmi és a legkorszerűbb épületek élénk keveréke 280 hektár buja parkosított területen. Bár az egyetem nagy, mindössze 20 perc alatt sétálhat át az egyetemen. Az SDSU északkeletre található San Diego belvárosától, kényelmesen a San Diego-kocsival együtt (a San Diego körüli forró pontok könnyű eléréséhez).

Helyünk

Kalifornia második legnagyobb városa, San Diego virágzó kulturális, tudományos és oktatási központ. A Csendes-óceán pereméhez és Mexikóhoz való közelségünk, valamint sokszínű regionális lakosságunk értékes munkára és tanulási tapasztalatokra ad lehetőséget.

A szinte tökéletes éghajlatáról, mérföldes homokos strandjairól és szórakoztató vízparti tevékenységeiről ismert régiónk számos iparágnak ad otthont, a mérnöki tevékenységtől és a biotechnológiától kezdve a mezőgazdaságig és az idegenforgalomig. A Gaslamp negyed és a belváros környékének nyüzsgését a bájos és választékos tengerparti városok, a Pacific Beach, az Ocean Beach és a La Jolla egészítik ki.

Kutatási lehetőségek

Ha a felfedezés izgalma vezérli, készüljön fel arra, hogy kutatásokat folytasson az SDSU történelemkészítői mellett. Hallgatóink, oktatóink és öregdiákjaink olyan kutatócsoportok részesei voltak, amelyek olyan fontos tantárgyakkal foglalkoztak, mint az RNS módosítása, a biomatematika és a futótűz utáni vihar lefolyása. Kutatásuk új megvilágításba helyezi a tüdőbetegségeket, a serdülőkori szorongást, a rákot, a cukorbetegséget, a Dengue vírust és sok más rendellenességet.

A diplomások

Ha diplomát szerez, csatlakozzon egy több mint 300 000 élethosszig tartó aztékot számláló öregdiák közösséghez. Az SDSU arra törekszik, hogy minden hallgató megtalálhassa álmai pályafutását számos szakmai gyakorlat, karrier-szolgáltatás és mentori program révén. Az SDSU összekapcsolja Önt a San Diego-i és az egész világon működő vállalkozásokkal. Az SDSU oktatás nagy megtérülést jelent a befektetésében. A PayScale szerint öregdiákjaink átlagosan 102 800 USD-t keresnek karrierjük közepén.

Helyszínek

San Diego

Address
5250 Campanile Drive
San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket